Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно научно-реалност (научно-RE) . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Научна реалност (Sci-Re)
Всички текущи изследвания на житните кръгове той се премества в Sci-Fi, научна фантастика
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Учен в лабораторията не е просто техник: тя е като дете, което изследва природни явления, които могат да действат като че ли е в приказка. Marie Curie
Най-великият от всички човешки грях е глупост. O.Wilde
Електричеството е наистина просто организиран мълния. George Carlin

Житните кръгове са просто сега се движат от фантастика в реалност

PagPh
Това не е лесно, но на комбинираните сили на работата може да може би възниква, защото много сериозно подозрение, че на човек, който е производството на култури кръгове най-подозрителни, не само не т.е. Mmimozemšťané произведени не, никога, никога, но дори и това доста интересно синя планета - посети земята, населена изключително местни, вътрешни, земни чудовища през дългата си история.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Житните кръгове - съобщение извънземни

Уважаеми ни толкова скъпи, толкова разглезена, но все още е толкова нещастен чужденци, както и различни зелени mužíčci лигавите същества! Много, много, много много и съвсем честно ви благодаря за всички текущата си грижи, усилия, помощ и грижи, с които можете да било посветено опит да предизвика всеки член на семейството на Човечеството впечатление, че на единствената причина на никакви култури кръгове-открити по всяко време на всяко земното царевично поле. Започва да им изглежда, че по-нататък наистина не са изобщо стрес. Най-вероятно то е от настоящето, но също така и на всяко време в бъдеще, наред с други неща, на основната цел на всяко обяснение на принципа на редовните форми на царевица, за на най-често използваните план кръг култура, отидете около (ние, човечеството, земляните, човечеството) без допълнително засилено и напрегнати усилия.

 

Спрете моля най-накрая да създаде впечатление, че вие ​​съществувате в групи от различни самозвани "спецове" záhadologů, уфологията, екстрасенси, pseudovědců, изповедници на вярата в извънземни, pavědců и други вредители.

 

С други думи, да го кажем донякъде опростенчески, бихме искали да попитам много силно за него, така че те опакова цялата си fidlátka, грим, раници, kufříčky, найлонови торбички. Тъпча в тях всичките ми психотронни устройства, междугалактически експерименти и всякакви други физико - химични - биологични - психически - психофизиологичното и парапсихологично експериментални материали.

 

Запазване на мястото си и всичките му струни. Магнетрони, фазери, masers, Насер, лазери, позьор, Tasers, циклотрони, мамка му, синхронизиращи, phasotron, granátosery, Roentgenova лампи, микровълнови излъчватели, електронни оръдия и други устройства, които си направил, когато нашата скъпа областта фермерите уволнени или по друг начин редактирани. Включително липсата достатъчно концентриран и моментни умствени способности.

 

Пригответе си кораб на въздушна възглавница, лодки, hadraplány, летящи чинии, Изчисли, лодки, кораби, гребане, корито, мотори, мотопеди, междупланетни кораби, както и всяка друга или премествате устройството, и накрая плъзнете задника.

 

P.S. Не ли сте някога, че земята директно върху проводниците на електропроводи за високо напрежение ще се окаже само един идиот?

 

Обща информация

Абсолютно всички предишни теории за произхода на житните кръгове досега са били използвани някои сай-фай обяснение. НЛО, извънземни, мистериозни сили, свръхестествени ефекти, летящи чинии. Cosmic, междугалактически, междузвезден, междупланетен и космическа енергия. Паранормални сили, силите на мисълта, свръхестествени сили, geopathic зони, свръхчувствителното възприятие. Мисловните процеси на растенията.

 

Единственият реален енергиен доставчик в този случай Слънцето (също на Земята, но само малко - много по-малко от 1% - геотермална енергия). Не глупав чужденци, нищо извън Слънчевата система.

 

Всяко едно от тези теории може да си тръгне.

 

Всяка от тези сили и теорията е сега най-накрая е възможно най-накрая да се хвърлят в оборския тор. Между другото, никога не е имал от нея на друго място или са принадлежали.

 

Сега идва научна реалност, реалност науката (Sci Re), с единственото възможно обяснение на истинското естество, като се използва само реални природни науки и дисциплини, много от тях са интердисциплинарни.

 

Един такъв интердисциплинарни научни дисциплини всъщност е създаден точно за тази цел, и се опитва да канонизира причините за повреди и настаняване , увреждане, отслабване на зърно, но и всеки друг предимно монокултура култури

 

(Electro-фитопатология EFP )

 

Първите експерименти и наблюдения са били направени, някои други работи, вижте новина .

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Въображението е началото на създанието. Представете си какво искате, вие ставате какво ли да си представите и след това да създадете това, което искате.  G.B.Shaw
Писане, това е най-забавно можеш да направиш. T.Pratchett
Опитът е това, което сте, тогава сте забравили как се нарича. M.Berle
z