Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърна са създадени след-зауствания-светкавица LED-завоевания по повърхността . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Запазване на повърхността на Земята
Преди отклоняване под земята, за да изпълнява определен период от време може да меандър по земята, във въздуха
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Най-високата вятърът развяваше борове най-много. Високи кули падне с най-много шум. Strefují мига в най-високите планини. Horace
Най-трудното нещо е да се вземе малко, когато можете да вземете много.  K.Hubbard
Алхимиците открити по време на търсене на злато и много други неща, много по-полезно.   A.Schopenhauer

Житните кръгове , житните кръгове, поддържане на повърхността на Земята

PagPh
Мото: Тази страница е посветена на електрически ток по време на мълнии над повърхността на земята и близкия подземен. Описва събитията, които влияят на жизненост, растеж и съзряване на растенията

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Електропроводи на повърхността на Земята

за предпочитане в места с по-ниско съпротивление (наред с други неща, видими признаци на засяване)

Първоначално провеждане се извършва повече или по-малко на случаен принцип, поради огромния заряд излишък и енергията при удар. Локално ořevem и йонизация, създадени на място по-скоро случайно проводящи пътища, което е освобождаване от отговорност се запазва. В рамките на няколко метра от енергията на удара се извършва далеч равномерно, за предпочитане чрез проводящи пътища, които има там. Може да има няколко вида, според метода на установяване:

(Те са подредени според възрастта на най-старите)

1) Геоложка (наред с много други, свързани с тях равномерно разпределение на влага в мазето

2) Археологически

3) Промишлени (комунални услуги)

4) Obdělávací

5) Локално, случайни, произтичащи от йонизация и околната среда отопление за частица от секундата:

 

Отчасти случайно изпускане ток проводимост по повърхността на Земята

(Продължение искра изпълнява известно време в произволни посоки)

Това се отнася, например, на снимката по-долу Copyright. Точно в този момент, или на всяко място, като никой някога е бил, или не забележите нещо там точно в момента, когато има модел произход. Следователно е възможно да призная, дори теоретична възможност чрез зиг-заг линия, следвана от леко извити раздел от около 30 m, се състоя на мълния топката. Съображения, но в тези случаи се различават особено на ниво на въображението, можете да се обадите за помощ едва в началото на всяка научна работа, то тогава трябва да следват обективна проверка.

 

Обяснявайки трудно явление vysvětlitelného чрез друга трудно феномен vysvětlitelného е много труден метод и между авторитетен научен метод определено не е. В него са включени изцяло на ръба, тъй като повече или по-малко вероятно опция. Правите линии в модела е повече, е значително по-къс, но някои може би е създаден чрез свързване на оръжие сътресенията, които разтърсват близо един до друг. Всички кръгове са създадени от въздействието на много ръце, много разклонени изпускания, някои от които са обединени на земята, и един освобождаване от отговорност е вероятно да продължи през страната (докато зиг-заг, почти права) много по-далеч от обичайното в подобни случаи.

 

Забележка: не е снимка, в която има няколко стотин метра дълга линия - пътуване по суша от данните в далечината, където вероятността от излагане на кълбовидна мълния по-вероятно, макар че, разбира напълно непроверими. Също така, тя може да бъде единственият начин електрически разряд от повърхността на земята.

 

В мястото, където главата удари RS, след много кратък период от време има огромен излишък на електрически заряд. Може веднага да бъде съблазнен в земята само много добър проводник. Ако не съществува нещо като много добър проводник на мястото, което е в областта вероятно над 99% от случаите, търси начин за излизане от мястото на удара и изключване на повече или по-малко случаен посока. Това се случва почти независимо от коя посока съпротивлението е по-ниска, тъй като тъй като за такива големи течения, които се срещат на място, така да се каже, никаква съпротива е доста малък. Проводимост на сайта настъпили материал за целите на отклоняването на токове няколко хиляди ампера твърде ниски. Локално отопление, околната среда йонизация, но може проводимост в някои отношения много моментно увеличение (диелектрична разбивка). Тогава оставащата енергия в тази посока доста бързо отводнен в метрото.

 

Понякога текущата подземен доведе много лошо (може да има относително ниска влажност), и тока след това се разпространява по повърхността на земята много по-дълго нанесе толкова много царевица реколта в повече щети. Масивът може да бъде плоска , лежи на земята до около 90%. (foto)

 

Понякога освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета може да отнеме подземен път, което приблизително имитира структурата на корените на дърветата. Винаги фракталната структура. Такава фрактал може да изглежда като с главата надолу и се обърна страната в издълбана иглолистни - смърч, бор, но също така и широколистни дървета - топола, липа. Във всички изброени в този параграф са случаи около точката на удара се разпространява доста точна кръгла района, в който се намира опасно за живота напрежение стъпка. Не бъдете твърде изненадващо, тъй като на малко разстояние от въздействието на мълнии (десетки метри) ще бъдат изложени на риск от смъртна опасност за някой някога. Стъпка напрежението в областта на кръга е приблизително постоянно, извън кръга веднага пада до нула. (nákres)

 

Част от подземните структури на електропроводи

в близкия подземен (археология, геология, индустриализация - комунални услуги)

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Ако някой казва, че той може да посвети квантовата физика, без да се включва  N.Bohrпочти луд, само потвърждава, че разбира почти нищо odehrvá.
Светкавицата е явление, което ние  R.Bransonе по-добре да се избягват.
Природата не бързаме, все още  Lao TzuНо всичко е приключило.
z