Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-настаняване растения . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Подаване , увреждане, отслабване
всички сплескан , лежащ на земята, царевица му е отслабена - увехнат, повредени преди много дни
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

По-добра бира, ечемик, бира, малц, варене.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Природата крие тайните си възможно най-добре. Heraclitus
Всяка революционна идея предизвиква реакции: 1. Това е напълно невъзможно и неизпълнимо. 2. Дали тя дори е възможно, но това не е безполезно. 3. От първия път, когато твърдят, че това е отлична идея. A.C.Clarke
Глупостта е сила в себе си.

Сплескан царевица във всяка област царевица се отслабва

PagPh
На най-важните идеи, съдържащи се на следните текстове: Изследователи (самозвани експерти) житните кръгове някога не направи нещо в проучване, наречено "празен", и е не отиде да търси на възли от растения, които са напълно нормални, нередовно плоски , лежи на пода , отвъд всякакви редовно, често се нарича житните кръгове. Tj. на места, където според тях не са "мистериозни" енергия.

По-добра бира, бира, уиски, малц, ечемик, пивовари.

 

Подаване , увреждане, отслабване зърно. Основни принципи.

 

Житните кръгове, както всеки друг редовен съдържат нищо друго, освен просто рутинно, обикновено сплескан , лежи на пода (отслабена, повредени) зърно, като се среща никъде в света. Всяка претенция, че възли никога не трябва при естествени условия не може да се огъне или разширяване на начина, по който понякога се във формите, нецензурни лъжа. Извинението изследователи показват, че в техния случай това е лъжа изцяло neuvědomnělou на шок, изненада и невежество, а също и пълната липса на образование и знания.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

По-добро ечемик, бира, бира, бира, малцово уиски.

 

     Всички предишни проучвания в тази област, извършени навсякъде по света, са направени от професионален ботанически - селското стопанство е напълно аматьорски diletantským начин, както и доказателства, че тези "експерти", представен на широката общественост, граничещи прикриване на доказателства. Не мога да ги има за съжаление зло, защото наистина почти перфектно във всички случаи е абсолютно селскостопански дилетанти и аматьори. Въпреки че понякога екранирани различни професионалното звание, професионални титли и извършените дейности за научни изследвания (вж.) имената и професионалната лаборатории, които да ги подпомагат в тяхното изследване, което те успяха да перфектно широката общественост доста объркана. От статистическа гледна точка, всички разследвания, предприети от тях все още крайно неубедителни, така че практически безполезно. За сравнение, общият брой на стъблата на зърно годишно, в областта от цял свят Polehňa , наведе стебла на земята, е възможно да се изрази номер 10 15 . По-голямата част от точно по същия начин - без да се счупи на стъблата, и точно по същите причини като в редовните модели - брой дни, след като са били повредени от електричество.

 

     Откривателите Crop Circles всяка година, стотици снимки, повече от хиляда poškozných стебла фигури. (10 дванайсет пъти по-малко, един милион милион пъти по-малко). Всички редовните модели, за контрол стреля както и някои непокътнат след това. Няма и намек, няма начин, дори и в най-скритите кътчета на ума е да се мисли, че повредени остриета също може да се намери в доста неправилна сплескан , лежи на земята, царевица, и със сигурност там ще да мисля за снимана нещо. Това изследване се казва, че са били направени умишлено субективен начин, терминология скалъпили. Много подобни изследвания често се нарича, дори и професионалната общност, която е zprasen.

 

     Стъбла, които са повредени, и те изглеждат точно като във всяка закономерност, в целия свят има около един милион повече годишно. Аз трябва да кажа, че в случай на описаните изследвания záhadologové наистина влезе в лайна и какво е празен, никой от тях дори чувал в живота ми, а може би и намек, ако е така, то просто побъркани. Например, в областта на медицината провери плацебо ефект, но той се използва и на други места по физика - нулева корекция, настройка на измервателните уреди. Винаги е на първо място и всичко необходимо, за да провери какво се е случило и какво е положението на контролните точки където předpokádané явления не се случи. За контролния пункт Ето защо е абсолютно необходимо да се разгледа не само мястото, където зърното сплескан , а не да лежи на земята, но също така и мястото, където зърното е сплескан на земята лежи напълно нередовен. Но поради нередовно сплескан , лежащ на земята царевица произвежда никаква връзка тайнствено и чуждо, се намира изцяло извън никакъв интерес към изследователи на житните кръгове. В действителност, но интерес към тях трябва да бъде на първо място.

 

 

     Никой не житните кръгове изследователите искат да извършват своите наблюдения върху съответния брой стъбла. Да предположим, че 10 10 -10 12 , което би имало стотици хиляди кв. км , подадени , лежи на земята зърно. Къде е най-голямата грешка в становището си през миналото десетилетие, и как да го премахнете през следващата година (2012 г.) и други, също ще бъдат показани по-долу.

 

     Един от на най-големите хора грешки правят абсолютно всички , наистина напълно и напълно всички отново, и накрая, абсолютно всички кръгове изследователи култури, както и всякакви други редовни форми в зърно виновен, е на тъжен факта, че не е да на т.нар. "нулева корекция" ( по-точно сляп експеримент , сляп експеримент). Нито се смята, че да отида да видя как изглежда на зърно, където сплескан , стъблата се наведе до земята, напълно неправилна, напълно във форма, като по този начин на пръв поглед, без да причинява толкова много adorovaných, vyzdvihovaných, напълно неразбираема за мистериозни сили. Ами ако той открил, че е малко изненадан.

 

     Много груби грешки, което е може би най-лошото от всички тях, всъщност доста редовно изследователи, извършено от стъбла и растения учи само на две места. В моделите където царевица е плоска , лежеше на пода, и извън тях, когато е сплескан , лежи на пода не е така. В безкрайната си простота в действителност смята, че чрез изследване и сравняване на nepolehlého (neležícího на земята) зърно фигура нещо като еталон, заличи. В безкрайната си простота не напълно е забравил, че по-нататъшното проучване е необходимо напълно безусловно, когато зърното е сплескан , лежи на пода напълно нередовен. Всеки метра трябва да бъде настроен на 0% и 100%, то тогава е възможно да се измери. По-голямата част от сегашните устройства е фабрично настроена така, че да изпълнява тези две задачи при нормални условия не е почти необходимо. Зърно на полето, но не се прилага там, защото на изследователи, които някога движи в кръгове в житото все още никой не е известно мястото, където 0 и 100%, напротив на земеделските стопани.

 

     Като един от най-убедителното доказателство на тъжния факт, че Кръгове изследователи култура в живота ми никога не са били в областта на зърно в места, различни от настъпването модели са експулсиране кухини (виж Google ). Те не са причинени от какво житните кръгове около тях изследователи съобщиха налягане, нито газ. Тя е напълно естествена промени на растеж, които се случват по време на растежа, съзряването и постепенно изсъхване части от растения. Това води до оформянето на промени, които все още не са напълно сухи и втвърдени, poloměké и са изложени на нарастващ натиск околните тъкани. Във всеки случай, няма газ.

 

Забележка: Под натиска на растежа на тъканите е огромна и може лесно да се вълнуват зидария, изгорени тухли, бетон, така че да могат по-лесно да се наруши и да променим други меки растителни тъкани в близост до тях. Какво изследователи нарича житните кръгове експулсиране кухини (изпъкнали, духна добре), първоначално са напълно невидими, микроскопични прекъсване тъкан. Това увеличение е по-голям и се простира в близост до което се наблюдава допълнително тъканна некроза. Това може да бъде причинено от напълно естествен узряването и растежа на растенията. Почти суха част на растението е все още изпълнява една от най-важните функции - проводяща решетка.

(doplnit vlastními snímky)

 

По-добре малц, бира, уиски, бира, пивоварни, ечемик.

 

     В началото на всички щети, първоначално доста неизмерима вреда на микроскопа, невъоръжено око напълно незабележима. Клетките са пряко убит от токов удар и продукти на електролиза, без механични повреди. Механични повреди, очевидно резултат от промените в налягане на газта са само растеж. Убедителни доказателства могат да бъдат създадени във всички училища био-растителна лаборатория или цветни лехи, без да се причинява "мистериозни" и nezáhadné енергия.

 

Ако той имаше някои изследователи модели случайно трябва да го поставите в рамките на няколко минути, или най-много в рамките на два часа след формите, изобщо, наистина абсолютно никой, един последен абсолютно никой изобщо такива вреди не би да се появи там. Има само три възможности:

     1) открити модела, състоящ се на подадена , лежи на земята царевица дебне с мнозинство (оценява на над 90%) имат само стъбла се наведе, но не е счупена, на височина от 5 cm над земята, и те са всички пълна дължина равна точно, без всеки намек за изкривени или разширени възли. Това, обаче, започват да се появяват (огънати възли) почти веднага, още през първите няколко часа след подаването , огъване на стебла на земята.

(zde bude následovat několik vysvětlujících time - lapse fotografií).

Останалата част от стъблата, най-вече на ръба форми, нищо по-нисък от 10%, стъблата, разбити, но иначе точно същия по цялата дължина на всички права без никакви изкривени или разширени лимфни, без да променя формата си. Всички променя формата си, най-вече възли, но също така и по време на растежа различно усукани и повредени част на растението е във форма, за да създаде следващите часове, дни и седмици.

 

     2) Дело (I 3) се отнася главно ечемик, но частично се наблюдава и в други зърнени култури като пшеница, ръж, тритикале и овес. В някои случаи, това е само предвестник, предварително къща, както е представяна открил модел, най-много стръкове лягат на земята са просто силно наклонена страна (няколко градуса). Това ще осигури структурата на растенията по отношение на фотографските съществена промяна в структурата на мрежата. Би било много трудно да се измери, но той е много добре наблюдават отдалеч (примери на увеличени мрежи - почти не се наблюдават, и разстояние). Те могат също така да се създадат групи от растения, които разчитат един на друг, приблизително в непосредствена близост

 

     3) може да се предотврати един случай и 2 Растенията не могат все още са се отклонили от вертикален растеж, но забележимо увехнат флаг листа, или като цяло най-горната листа (praporcový все още не е създаден), както и някои по-долу, или значително уклонила ухото срещу незасегнати растения. (Променя посоката на ухото се отнасят почти изключително ечемик). Отново това е много забележима промяна в разстоянието, подобни на тези, които вече описаните промени в характера растерна графика.

 

Забележка: Ротацията е доста бич неразривно почти всички конвенционални зърно узряване, с изключение на случаите, овес, която има лата. Пшеница, ечемик, ръж, тритикале - през последните етапи на съзряването, ушите им ще се превърне постепенно от оригиналния съвършено прав позиция 0 градуса до 180 градуса, крайното състояние, където шиповете се обърна директно към земята. Ечемикът е обаче много чувствителна към всякакви промени в условията, които за него представляват значителен стресов фактор и въртене на ухото може да се почувства много по-рано, като в области, които са били повредени от токов удар. Като се има предвид структурата и дизайна на ухото (брада), тези промени са много забележим срещу nezasaženému квартал. За пшеница, ръж, тритикале скок започва да се появява в заключителния етап на съзряване, когато те са почти напълно развити зърна и растения са предимно сухи. Отдавна загубиха значителна част от зелено и узряване просто държат проливането влажност (пролетните сортове след началото на юли). Ечемик въртене ухото може да се появи веднага след изтласкване (пролетта на около сортове в средата на май), когато растенията са все още напълно зелен боб и млечни продукти в първите етапи на зрялост. Ако то най-вече само в местата, които е бил ударен от мълния електричество. За пшеница, ръж, тритикале ударен от токов удар от мълния разреждане става бавното узряване (přesazovacího равностоен ефект), и следователно въртене скок настъпи по-късно по-скоро обратното.

*****

     Всъщност, ако всички култури Explorer кръгове само веднъж в живота си да посети областта в места, където царевица обикновено е неправилна сплескани , лежи на земята, без никакви признаци на редовността, че това, което те казват толкова благородно кухини експулсиране ще се намери там, както и. Щеше да установи, че дори и в място, където, според него, липсата на някакво "тайнствен, свръхестествен" сила, има точно същите промени в растежа и огъване възли, както и експулсирането кухини (избухна възли) възникнат с неотслабваща сила.

 

     Забележка: това не е невъзможно, че някои изследователи, посочени места (с често неправилни polehlým , стъблата се наведе до земята царевица) и посети и факта, че съществуват точно деформирани възли и растения, които са просто професионални и обществени го скрие. За нещо подобно е възможно да се използва терминът "лайнян най-лошото калибър", и нека си хора могат само много ниски морални качества.

 

     Откривателите на житните кръгове ще бъдат наградени един момент този добър съвет. Те не могат да се притеснява дори да снимате от чепките, техните различни деформации и Бент възли. Такива изображения се появяват всяка година в интернет няколко десетки, най-много стотици. Специалисти и широката общественост, е малко объркващо. Те могат да бъдат абсолютно сигурни, че всички други области по целия свят, където е сплескан царевица , лежащ на пода, напълно неправилна, те изглеждат точно като сламки. Има "само" малко повече. 10 Около 15 на година. Това ще отнеме снимка. Проф. Ърнест Ръдърфорд каза, че в областта на науката, не трябва никога да заложите срещу процент, който е по-голям от 10 12 до 1

 

     Възможно е дори да изпълнява празен ход с активната намеса на експериментатора, някои растения внимателно се огъват почти до земята, повдигане на обвинение, нека растат в продължение на известно време в променената позиция и наблюдава как те се държат в своите възли. В този случай е налице абсолютна сигурност, че растенията са били никаква друга допълнителна допълнително съдържание, както и какво става с тях, не е причинена от абсолютно нищо друго от действието geotropismu и fototropismu. Отсъства и не е загадъчна енергия или газ, изпуснати чрез електролиза или термични процеси. Кръгове култури изследователи обаче могат да бъдат абсолютно сигурни, че това, което казват избухна възли или изгонван кухини след известно време напълно неразделни на (някои), описани стъбла се появяват.

 

     Всеки , наистина всички , и отново, и последния наистина всеки човек в света има възможност да направи точно на същото наведе снимка и разширени възли, само да настроите, на някое от полетата в далечината, средно, не повече от няколко стотин метра от пребиваването си. По време на вегетация, има някои сплескан , лежащ на земята зърно се случи, и дори ако не могат да си вземат мобилни телефони DIGIfoto или последиците от fototropismu geotropismu върху растения и механично наклонен от изправено в близост до пистите след трактора. Както и да е, но на всеки кв. км зърнени полета средно най-малко няколко стотин квадратни метра рутинно подадени , лежащи на земята за възможно зърно. Това е просто разходки сред природата.

 

В умерения пояс, който включва Чешката република и в непосредствена близост Европа, там е средно 2-3 мълнии на квадратен километър годишно. 2-3 мили означава зауствания за заустванията електромагнитно регистрирани. Във всяка от тях може да бъде, но на първоReturn Strokeсъдържа няколко етапа (3-5, както и 15) R, които могат да попаднат в приблизително едно и също място. Понякога на абсолютно същото място, но в някои случаи, десетки до стотици метра една от друга. Всяка от изброените MS може да съдържа много, до десетки паралелни оръжия, които в някои случаи могат да се окажат още по-далеч от няколко стотин метра една от друга. Описани факти означава, че един кв. км полета може да се намесва по време на година, средно, понякога двата клона на мълния освобождаване от отговорност и нищо повече, но също така и до няколко стотин.

 

     Форми на откривателите на зърно в най-строго имат никакъв избор, но да препоръча, че на следващия сезон (2012 г.) много добре и посети на място, където доста често, напълно неправилна сплескан , зърно лежи на земята (или да направи така поне веднъж, за първи път), и опитали да снимаме растения и техните физиологични промени в такова място, и се опитваме да разберем какво се случва наоколо. Малко жокер: точно същата като на местата, където са намерени и редовни форми. Просто не е там възникнали много случайни и уникални изрази и резонанс намеса, нито каквито и да е много случайни ефекти, които ще доведе до най-малко кръг самотен.

 

     Забележка: Препоръките от предходната алинея и по предходните алинеи на жалбата не е житните кръгове изследователи и фотографи от Италия, който е открил нещо, което преди много години. Една връзка в знак на благодарност и похвала за пример тук: www.cropfiles.it .

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Някои хора смятат, че на Земята страда от треска. Учените се опитват да ни убедят, че дори Марс има своя собствена затопляне. Това е довело някои хора, а не непременно учените да вярват, че на Марс и Юпитер, които са обитавани nesignovali Киото договор структури, които бродят междупланетен SUV-грамофонни плочи между пръстените на Сатурн. Fred Thompson
z