Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно обобщим . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - Обобщение
Уеб представя сравнително просто обяснение на това как възникват те така "мистериозни" житните кръгове
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Обектите могат да бъдат класифицирани научно в три основни категории: тези, които не работят, тези, които се провалиха, и тези, които сме загубили. R.Baker
Всеки може да греша, но само глупак продължава по погрешка  M.T.Cicero
Ти ставаш отговорен завинаги за това, което са укротени.  A.S.Exupery

Житните кръгове , житните кръгове кратко описание

PagPh

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Този сайт в допълнение към една сравнително проста обяснение на принципа на житните кръгове носи може би разбираемо обяснение, че всички сплескан , лежи на земята зърно в света се случва точно по същия начин - на отслабването на растенията им частично povadnutím преминаването на електроенергия след мълнии. Интересен феномен е и фактът, че настаняване , огъване стъблата на земята не трябва да се появи веднага след завладяването, ще бъде вероятно в по-голямата част, докато много дни след изписването, често по време на хубавото време. В случай на редовни форми съчетава няколко фактора, които допринасят за редовността на форми, както и фактът, че повечето от тях се появяват много бързо, или най-много в рамките на няколко часа или дори по-бързо. Тези явления са разработени в детайли и в много други подстраници.

 

В повечето случаи, когато сплескан , лежи на земята не се правят всеки редовен структура зърно започва poléhat , се огъват на земята (наведете) до няколко дни или дори седмици след на мълния освобождаване от отговорност и, в зависимост от интензивността на щетите е постепенно добавят все повече и повече повърхността до прибирането на реколтата. Интензивността на щетите намалява с увеличаване на разстоянието от най-много точки от мълния, така, че постепенно poléhají , огъват стъблата на земната повърхност на все по-големи разстояния от основното място на действие.

 

Зърното може да polehnout (стъбла се огъват до земята) по два различни начина - внезапно и бавно.

1) - внезапна настаняване , огъване стъблата на земята

В първия случай, растенията по-дълго се натрупват вредни вещества, генерирани чрез електролиза от най-големите, и растението постепенно отслабва. И все пак трае по-дълго стои вертикално. Само когато отслабване достига такава степен, че растенията се дължат близо до земята (където се дължи на ефекта на лоста сила е най-голяма) вече не може да устои на силите, които го засягат. Най-често това е действието на вятъра, може да бъде, но и собственото си тегло на растенията. Здравите растения, тези сили ще бъдат изцяло без последствия устои. Сили на стъбло точно над земята, обикновено около 2-5 см завой без да се нарушава и растенията ще лъже. Същинският процес на настаняване , огъване на стебла на земята понякога може да отнеме няколко секунди, понякога минути, максималните часа. Показателно е, че веднага след лежи на земята поне за кратък период от време, равен на царевични стъбла, точно над наведе на земята, без да се счупи . Една малка част от стъблата, най-много до 10%, особено по ръбовете сплескан , разположена на повърхността на земята, но тя може да бъде близо до земята, вместо просто огъване и натрошени. Това се дължи на факта, че ръбовете сплескан , разположена върху земната повърхност, вече не е дебне така повредени, а при други обстоятелства ще остане хладно състояние. Които ги засягат, но с голямо тегло бързо се наведе стъбла наблизо, облегнат един срещу друг за себе си и така образува непрекъснато тежка маса. Стъбла на системата зърно тегло, разчитат един на друг, освен, е само на площ от няколко квадратни сантиметра много кг. Този обем ще формират облегнат растения обикновено на площ от около 30 до 50 cm един от друг, което в случая на зелена пшеница с кочан вече създаден, или точно преди общото им тегло и повече от два килограма. Средното тегло на житни култури с напълно узрели кочан е около 7 кг на 1 m 2 , без допълнителна влага натоварване, предоставена от дъжд или роса, която може да добавите повече от още 50%.

 

Описан наистина настаняване , стрък огъване на земята, не върху цялата повърхност, която е свързана не се появят по едно и също време. Време огъване пакет от сламки могат да се различават по броя на дните.

 

Веднага след описаната бързо настаняване , огъване на стебла на земята всеки такъв пакет лежи на земята под ъгъл от около 90 ° на нормалните прави стръкове зърно. Веднага идва вторият етап - царевица започва Свел обратно чрез възли - възли. Възли за разлика от междувъзлия съдържат доставки меристерми, и може да променя формата си, което дава възможност на растението отлежава кочан или поне задържа в изправено положение. Първо междувъзлието, непосредствено над земята (извито), няма никога. Вторият и третият над него обикновено няма. Обратно междувъзлието в непосредствена близост до кочан е почти винаги се изправя, и някои други под него поне частично. Здрави добре развита пшеница има 6-7 междувъзлия. За целите на посоката промени междувъзлия възли променя формата си. На противоположната страна на желаната посока на изправяне, броят на клетките (необратимо) възли набъбва, удебелява и започва да се огъват в желаната посока. Описаният процес започва няколко минути след подаването , огъване стъблата на земята. Дори възли, които не успяват да се подобри растение (първият 3-4 от земята), то е постоянно усилие, като резултат, но само увеличи. Това дава възможност за известно време, като пълзящи , лежи на земята, ечемик, че възли 5x вече към нормалното.

 

2) Мека настаняване , огъване стебла на земята

В този случай, растенията постно много бавно, и целият процес може да отнеме повече от 14 дни. По време на такъв процес, но това никога няма да се случи така, че поне за кратко време лежи на земята в рамките на плоска отвертка, защото отделните възли чрез вътрешното непрекъснато се насочват към най-малко, тъй като много скок сочи вертикално нагоре. Страната е по-малко от междувъзлия, понякога само един, и дори сплескан , разположена на пода на растението са далеч по-малко влага повреден, и последиците от тях.

 

Основната характеристика по време на бавно настаняване , увреждане, отслабване на факта, че формата на получения модел е вече напълно незабележима. Тогава там е по-дълъг период с продължителност няколко дни, когато тя е почти незабележима. Но той прекоси границата, той не се забелязва изобщо, и внимателен наблюдател би могъл да го видите наблюдавани. След известно време, още няколко дни, но тя превишава границата, когато то е относително лесно zpozorovatelný.

 

Nákresy, diagramy

 

 

Парцел, че процесите, описани от повечето сметки ( виж ) отрицателна geotropism (gravitropism). При провеждането на бързи настаняване , огъване стъбла страната е вероятно да се промени посоката на растежа на някои части от растения, за участие в phototropism.

 

На най-важното значение на описания процес е защита на узряване ушите и зърнени храни преди почвена влага, или преди на излишната влага на дъжд, което на непрекъсната маса polehlých чиито стъбла, лежащи на земята държи растение значително по-дълъг, отколкото на растения постоянни. Затова допринася значително за развитието на плесени и гниене, и на повредените растения може да нахлуе и след това някои други болести и вредители. сплескан , лежи на пода на растението, които ще лежат на земята, всъщност са значително замърсени от мухъл и гниене, кочани може все още сравнително успешно узряват без първични fytopatologičtí назначените служители и техните последователи дойде да ги "на време", дори и преди прибиране на реколтата. Зърно в класа, който ще лежи на земята до прибирането на реколтата, а не изобщо зрял и царевица в тях показва съществена липса на съзряване. Защо той също е, когато те остават небране.

 

 

 

Обобщение - няколко основни точки

Първи Земеделските стопани са винаги знаеш, че мълния в областта причиняват забележимо отслабване на завод за смъртта на по-голяма площ (десетки квадратни метра), тя е напълно обективни и проверими факт, който се намира в стотици статии и научни публикации.

Има няколко примера (photos, Връзки)

 

Втори Фермерите почти винаги знаеше, че растения, засегнати от мълния, доста често показват неспецифични признаци на слабост и, на второ място са нападнати от болести и неприятели. Това може да доведе до объркване с други причини, а понякога дори и основната причина остава неоткрита. Възможни доказателства, посочени твърдение чрез многобройни статии и научни публикации. Почти винаги има възможност за обмен Предизвиква нееднократно е подчертавал (виж ...)

няколко примера (photos, Връзки)

 

Трети Земеделските производители, разбира се, в допълнение към всичко останало отдавна бе открил, че мълния герои, изброени в някои, макар и не във всички случаи може да се появи съвсем точно в кръг. Така, че за тях, фактът, че житните кръгове причинява освобождаване на мълния, прави почти никакви изненади. Ли е възможно да се вярва, че по-голямата част на земеделските производители, като винаги се очаква много просто обяснение. За причини, които са посочени на друго място, оставяйки за себе си.

Пример - слънчогледи. Ще спомена един пример на една култура и една публикация (odkaz). Освен това, този монотематичен публикация се споменава, че зърно (Grass - Poaceae) Гръмозащитни висок процент представителство оцелява, за разлика от култури със значително по-ниска гъстота на засяване. Една от възможните причини може да се счита, че rozložitější растения могат да бъдат засегнати от електрическа енергия интеграл, в сравнение с размер до около един квадратен метър земя, която заемат. Отделните растения стоят lipnicovitých, където един от тях може да има повече от десет сантиметра квадратни, те могат да бъдат засегнати много неравномерно. Въпреки, че някои от тях може да получи сто пъти смъртоносната доза, няколко стотина други в непосредствена близост се дължи на по-високите защитени дози. Stricken растението, за да поддържа кратно като миниатюрен гръмоотвод. Докато другите растения също са засегнати, но не са смъртоносни, и по този начин да оцелее, макар и със забележимо отслабване. Това в крайна сметка може да доведе до настаняване , огъване на стебла на земята. Възможно е известно време след падане на мълния наблюдава изтъняване култура. Сплескан , лежи на земята с растения, но често може да се повиши десетки сантиметри назад и използвате fototropismu geotropismu чрез известни функционални възли междувъзлието наклон нагоре, докато в крайна сметка те могат успешно да узреят и да се събират.

 

 

Четвъртия Всеки сериозен земеделието изследвания в областта на щети и настаняване , огъване стъблата на земята във формата на всякакви култури модели, често в кръг, е десетилетия напред на един много грозен начин, дискредитирани и почти спря поради два старчески пияници, които са наречени Дъг Бауър и Дейв Чорли. Следователно, земеделските производители по целия свят, които се предлагат ръка от безпристрастен наблюдател и случайни изследовател, който не само между "селскостопански работници". Това му позволява, от друга страна, да попитам за помощ твърде много други, често много далечни и на пръв поглед почти напълно несвързани области на научни изследвания, наука и практика. Извадка от научни и изследователски области, които, освен себе си агробиология и свързаните с тях практики могат да бъдат използвани, за да се опитам да обясня това не особено загадъчна и съвсем разбираемо явление, се намира тук .

 

Имена Дъг и Дейв означават те за научни изследвания в селското стопанство от края на двадесети и началото на 21 век почти същите като имената предполагат Олга Borisovna Lepešinská и Трофим Денисович Лисенко генетика за света в средата на ХХ век. Ако D & D е дискредитиране на действията му никога не nezinscenovali, земеделските производители ще имат много мистериозен афера отдавна се решен. Напълно естествена история на наблюдение и най-дългата приспадане В средата на деветдесетте. Както и в много други места в този сайт, многократно се споменава, винаги са били много подобни явления са в достатъчна степен, за да разберете и документирани в достатъчен брой професионални статии и научни публикации. За да се гарантира, че всички заедно образуват достатъчно материал чадър с издаването на настаняване , увреждане, отслабване на зърно, независимо дали са редовни или нередовни единици напълно, аз наистина пропусна малка стъпка. Но подобен ход никога не е бил, преди всичко защото изследователите, които биха искали да отделят сериозно polehlému , отслабено, наранен зърно ще трябва да плащат незначително alaspoň и зърно polehlému , лежи на земята в редовен. Наистина е много трудно да се отделят сериозен въпрос, който беше две ma лица с умствена изостаналост, така отвратителен начин дискредитирана.

 

Новоназначени име за чифт на D & D: Психично забавящо

Очевидно се отнася за всеки, който би искал да се следват (или може би дори са наистина се опитва)

 

D & D имаше и може би все още има някои последователи, но никой не знае. Въпреки това, две от тях винаги са били най-големите, най-известните и най-значителен. ОБЛ и TDL със сигурност са били по това време и дълго след много последователи, чиито имена сега са неизвестни. По стъпките на ОБЛ и TDL днес за щастие никой всъщност не nekráčí. Той няма да отнеме много време, и по стъпките на D & D със сигурност скоро ще дефилират никой. Ако това не стане, рано или късно, вие наистина някой от техните последователи, истинският автор на ръкува. Това със сигурност ще никой не искаше такова нещо не е необходимо да питам никого, дори и ако мозъкът му беше без значение колко безумно ...

 

Това не променя факта, че като характеристика на всички техни дейности (D & D), цялото си съществуване в света, както и работата по нея, можете да цитират класически:

 

"Той иска от нас да повръщат"

 

Точно същото изявление, разбира се, също може да се използва за характеризиране дейността на ОБЛ и TDL.

 

 

------------ Край на няколко кратко резюме точки --------------------------------- -

 

 

 

 

 

Оригиналната версия на

-Долу е само по-ранна версия на текста, първоначално се съдържа в страницата с обобщена информация. Голяма част всичко в други сайтове, както и това, което все още липсва някъде, в крайна сметка ще се премести. Английската версия на сайта се намира само откъси.

 

Напълно нов, строго научна теория, лишен от всякакви намеци или псевдо pavědeckého проучване.

 

Това може да се обясни с най-малко три "nevyvětlitelné" явления, които се случват в местата на житните кръгове. Тя може да се счита като обективно съществуващи явления и че техните наблюдатели и автори на различни статии и публикации, и се опитва да обясни за съжаление, практически без изключение, просто някъде да осъдят "záhadologie" паранормални явления, не могат да обяснят на подадени версия, но много пъти повторяеми експерименти в лабораторни условия е напълно вероятно да се окаже:

 

(Написано в периода май - юни 2008 г., постепенно се добавя повече, и други сайтове, а през 2011 г. вече не е възможно да се каже, че тези явления могат да бъдат обяснени изцяло всички)

 

1) продължителни възли

2) микроелектроника неизправност

3) стандартни отклонения геомагнитното поле (поведение компас)

4) Физиологични аномалии на растителните тъкани и клетки

      fyziologiclé вариации в тъканите на растенията (снимка поеме и да се направят някои правилното почивка в микроскоп)

5) инфрачервена аномалии - големи от размера на акумулираната топлина подземен

      увеличаване на топлинното излъчване на място (или наблюдавана по-ниска влажност на почвата), Juhu, PHOTO! Май 25, 2010, което означаваше, вчера!

 

неясни или не е много доказуеми

6) специално чувство и някои много чувствителни хора

7) мъртви животни

8) светлини

 

1) растенията в житните кръгове са сплеснати , лежи на пода, защото на отслабване, в резултат, че може да бъде впоследствие нападнати от някои заболявания, се опитват да се ускори отново, така продължителни възли) той е на стандарт реакция отслабва Розлин (болест, липса на вода или хранителни вещества , промени в рН или растение токсини) за настаняване , стъбло огъване на земята, възли се използва да поддържа на растения в изправено положение и всяко зърно слама, сплескан , лежи на пода, дали действието на механични сили, на временни ограничения пространство (на растението, че е определен период от време всеки въпрос, принуден да се отклони от перпендикуляра височина, "пълзи по него," без механични повреди) и този обект се отстранява, или от който и да е представител на Фитопатология - Влияние на растителни или животински вредители, недостатъци в областта на храненето, напояване и най-скоро, чрез прилагане на електрически ток (винаги има, но все още не е наука, която би имало значение, специално разгледани)

 

Отрицателните ефекти от преминаването на електрически ток растения могат да бъдат разделени в няколко категории:

образуване на нежелани вещества действие на електролиза,

промяна на рН поради електролиза миналото

механично увреждане на клетките и тъканите на растенията, причинени от налягането на газовете, произведени по време на електролиза,

термично увреждане на растителни тъкани и клетки, дължащи се на Джаул генерираната топлина

и накрая ефекта на нежелани вещества и промени в рН на почвата, причинено от електролиза.

 

От какво е била вече са изброени ясно, че много може да се изненадате, че някои rostliy оцелее на всички, и на най-близкия феномен, които биха могли да бъдат отрицателни ефекти, изброени фактори в сравнение, на т.нар. "Разсадосадачни ефект", когато растението себе си намира в съвършено нова среда преди това е бил лишен от голяма част от корените и на тези факти трябва известно привикване, така че няколко дни до седмици спрели да растат. Направете същото и за няколко дни или седмици растения в близост до мястото, където освобождаване от отговорност на мълния падна, напълно спира растежа.

 

Всичко, което не е изобразен тук, има вероятност да се размножават явления доказуемо повторяеми лабораторни експерименти, както и много такива опити, макар и не далеч от сферата на електро-, но много подобен вече е направено (Crop под стрес състояние)

 

Какво е изобразен тук, досега се наблюдава само в природата, само наблюдател, само на няколко стотин случаи хиляди снимки. Следователно трябва да се движи много по-тънък лед, и следователно, включва следният параграф:

 

е да се каже, смята за многократно повтори наблюдение, но все още трябва да се докаже

 

Забележка: всички аргументи, представени тук, са научно доказуеми или оборими, традиционните научни методи (основни) изследвания, така че отново не е толкова тънък лед ...

 

Той е (беше - това не е вярно - добави 2,010) на основание, че на места, където има е не настаняване , огъват царевични стъбла на земята веднага след мълнии напълно или почти веднага, са много по-рядко, отколкото на място, когато не е. Точно обратното. Наблюдения от 2010 води до заключението, че незабавно настаняване , огъване на стебла на земята след завоюването почти никога не.

 

Тя може да бъде също поради позиция неточности докладвани гръмотевични разряди, на уебсайт, от които данните се изготвя за позицията на мълния освобождаване от отговорност в допълнение към интензивността на флаш също показват, кА мълния полярност и тип: на облак-облак (житните кръгове) и облак-да-земя (CG ), а понякога в случай на обявена тип на CG може действително да бъде един вид на "облак-на дърво (CT)" или "облак-близо до високоволтови линии (CM или chvt, CHVL)" в тези случаи, но не и невъзможно която и да е част на рамото светкавица "ще" над земята на височина на няколко метра, както и тези, които са идентифицирани като безопасно разреждане на CG, на раздел на пистата преди на крайния връзка на земята може да меандър дълго време (брошури до на стотици метри), само на няколко метра над страни, както и в околните растения произвеждат видими промени, предизвикани от електростатични и електромагнитната индукция. (Šnepov 2008)

 

Иск в следващия параграф, но могат да бъдат силно повлияни от местните условия, подземни, които се характеризират като археология cropmarks авиацията, frostmarks или soilmarks.

 

Дори ако има е място, където, или в в близост до освобождаване от отговорност pdpadl мълния, не се вижда настаняване , огъване на стъбла от растения на земята, почти веднага след завладяването, (минути до часове), има е на забележим промяна на цвят стойка, тя ще се характеризира като "посивяване" или промяна в спектралната отражателна на същото място той е възможно да наблюдава няколко дни след спиране на руснаците (на засегнатите растения са значително по-ниска, отколкото на околните растителност, след няколко дни или седмици може също настаняване , огъване стъблата на растеж земята растение, но с течение на времето ще продължи.

 

предположения, изброени тук, но вие ще трябва да проверите на стотици хиляди други наблюдения, най-добрият вариант, когато на конфронтация на заловен мълния разбира се от различни посоки (време - фотография изтичането, за предпочитане програмиран както на Canon снимка timelapse - Хрониките на зърно растеж и едновременно улови мълния)

 

снимка: сплескан , сламки, разположена на завод земята царевица е повреден от всички фактори fytopatologického са (ако напълно умира) се опитва непрекъснато повишаване обратно във вертикално положение, степента на увреждане да я или не на всички или само частично, и с много ниска степен на увреждане почти или напълно се провали, тогава всички такива инсталации, но неизбежно разкрива "продължително възли", в сравнение със заобикалящата растителност

 

Попитайте за геолози: какво да кажем за резонансната честота на земната повърхност, е възможно, че честите Светкавица (по няколко пъти на година в продължение на милиони години) изхвърляния на едно място под земята формира вид "провеждане на канали"? (Underground мълния?)

 

2) Какво мога да кажа? Инструкциите всички подобни съоръжения се посочва, че някои от тях дори заяви, директно на устройството, въпреки дребния шрифт, но това, че особено в Америка "може да причини неизправност при статично електричество. Откривателите са намерили място, където със сигурност може да бъде спасен, дори наистина "Оставащ статично електричество," и наистина "висока мощност", за щастие безвредна форма. Също така е възможно да се разбере какво се използва във всички от тези устройства за пренос и съхранение на информация? Електрически заряд. Само не забравяйте колко опаковани някакви CMOS микроелектронни компоненти или контролери (PCI и други форум системи) за компютри? Алуминиево фолио или пластмаса (например с метален блясък), който е изрично посочен за да са електропроводими, така че не би могъл да дойде на статично електричество ...

 

3) Тази опция ще бъде далеч оставен изцяло без коментар, или по-скоро, без собствено обяснение. Няма нужда да се притеснявате, въпреки че това явление е документирано в големи подробности и с голяма вероятност също така обясни, но само ако "втора ръка", т.е. от интернет и тук-там някои от тези професионални издания. Както вече беше споменато някъде, автор на редове не е дори един живот, посетете житните кръгове, нито в обозримо бъдеще не възнамерява да променя нищо. Но тя може да предостави някои насоки, един вид шаблон, който начин да отида. "Lightning индуцирана (остатъчен) магнетизъм", геология, археология - виж на всемогъщия Google .

 

Продължение:

Те ще бъдат последвани от други доказателства и аргументи, след представяне на kohololiv толкова ревностни привърженици на теорията "Lightning", че бих се изненадал, ако има такива житните кръгове по всяко време на земята е какъвто и да е друг начин. Те единодушно осъждат всеки, който би искал да се създаде модел, или някога се опита за себе си току-що каза. Е, обективно погледнато, имаше такива опити. Но в сравнение с тяхната "производителност на труда" само с исконното си право агент (законите на физиката, природата, Бог, когото както ти е угодно) - сравнение ще последва някъде в текста, такива имитатори за живот, до смърт, или до времето, когато ще бъде лек Алцхаймер тях ще гонят ужасяваща представа какво е тъпо да се дъски и струнни и се опитват да отидат в областта, за да се създаде имитация. Освен тях, има още много, но които никога всъщност не е създал нищо, просто се опитах да се подпише под някой друг работа (законите на физиката, природата, Бог, каквото искате). Това се нарича измама, лъжи, плагиатство, кражба на авторски произведения, и нека лицата с такава третират така.

 

4) Досега дължи на въздействието на микровълни, но това е напълно обикновени промени, причинени от топлина (топлинно), в резултат от преминаването на Настоящият диригент в съответствие със закона на Ом. Друга част от действието може да се дължи на закона на Кулон, защото на текущата преминаването влажен материал (растителните клетки) води да електролиза, и може да доведе до увреждане на тъканите, както от налягане газове, произведени чрез електролиза, и продукти за електролиза и ефекта на местната временна промяна в рН наред и екстрацелуларната решения и течности.

 

5) почти никакво внимание и разследване цел все още не е ...

и: http://www.cropcirclesecrets.org/infrared.html не много повече или по-малко изображения абсолютно неубедителни, може да се каже напълно безполезна. Подобни изображения (напълно празен, не се споменава на спектралната чувствителност на детекторите), е възможно дори по отношение на научните изследвания, описан като истински "лайна". Някои IR аномалия понякога забележимо трябва да бъде, в подземния може да бъде веднага след удар на мълния "натрупват" от няколко десетки до стотици, а в някои случаи дори повече киловатчаса електрическа енергия се превръща в топлинна енергия. За далеч по-убедително може да се смята за относително по-многобройни свидетелства на "сушата" по модела.

И сега е малко вероятно моя снимка. (Подчертае, че това е всъщност не е, но това допълнително ще се увеличи, макар и да не разбира напълно напълно потвърждава Според полето ръст нищо да лопатар Визуално, ако присъства на мястото сешоар почвата от околностите, разбира се, е много субективно впечатление.

 

6) Пазете се от свободните радикали. "Откривателите" са намира на място, където, макар и за един много кратък период от време (повече от на няколко десети от секундата) участват няколко милиона Темелин мощност повече от веднъж (100MW единица ще предостави един милион волта най-100A, работил тук нагоре до няколко стотици хиляди ампера с потенциал разлика (напрежение) и повече от няколко милиарда волта). Наистина никой не може да е чудно, че на мястото, където са работили няколко часа или дни няколко милиона Темелин електроцентрала наведнъж, чувства се нещо странно и необяснимо.

 

7) Животните, живеещи в дивата природа, има и hrobečky умре и не го направиш. Ето защо не е изненадващо, че мъртвите животни могат да се намерят на много места (не се разлага, докато не бъдат унищожени или други животни). Това явление няма да разглежда твърде много подкрепа в случай на доказателства за житните кръгове от мълнии. Жал ми е за нас птица пойна птичка, но ако смъртта му наистина трябва да се направи с това, което се е случило преди известно време, а след това вероятно е умрял от страх, защото ако наистина пряк удар от канали за разряд на мълния, то вероятно ще се взривят. Къде може да се случи остава статично електричество в някои подземни кондензатори (камъни са доста добри диелектрични и изолационни материали) стотици хиляди джаула (средно освобождаване от отговорност е между една и десет милиарда джаула), наистина може да се случи на пръв поглед необясними светлинни ефекти - искри краткосрочен и дългосрочен многоцветни разряд, пожар или като Илия

 

Не трябва да останат и работят производителността на, както (хора-имитатори и природата в съчетание с физически и други закони) ще се счита за първото, в случай хора, която е доскоро, някои групи на оценителите феномен, представени като единственият възможен: да създадете един прост модел, състоящ се от един или няколко кръгове или части от тях, може да отнеме няколко (например три) души, включително проектирането, производството и подготовката на необходимите подпори за няколко часа - казват три. Цената на материала да се пренебрегва и три ревностни работници ще бъдат възнаградени с казват, че 50 евро на час, защото няма горили да се транспортира до всяко място консумира гориво и автомобилни zamortizovali. Ще бъдат игнорирани и всички щети, причинени. Cello сумата, необходима за подготовката на работата, и стигна до 450 евро. Резултатът е сравнително примитивна форма, не много точен, и ако той трябваше да бъде оценена като знак в училището, минус 3-4. Много по-добри, по-оригинални и по-сложни форми създава светкавица (по-точно, системата е много по-вероятно, флаш светкавица, че е последвано от едно или повече (до 25 открити, обикновено 5-7) на последващите изхвърляния, които се случват между на намеса и резонанс; допълнително важно да се осъзнае, че дори една единствена светкавица, флаш т.е. средства за измерване, което се отчита като един освобождаване от отговорност може да има някои или на цялата система на паралелни и кос оръжия, които попадат на земята в един миг или в минутни интервали, и тя може да взаимно насилствено и електростатично взаимодействат електромагнитно, резонира и създаване на всички видове на намеса;

Геометрично форма е много точен, напълно, без никакви геометрични грешки, и трябва да бъдат оценени от училището марка, единственият възможен оценка е един от

 

Производителността на труда? Да предположим, че в резултат на модел ще се получи същата сума, € 450, въпреки че той е много по-прецизна и сложна, отколкото vyťapkali трудно да се трудят кръг вземащите. Разгледани и други производни електромагнитни сили, необходими, за да го създаде около 100 милионни от секундата. Интервалът между две последователни залпове, който е само на няколко десети от секундата, разбира се, не е включен, тя е "отпуск". Мълнии следователно "да отнеме един час" (450 х 3600 / 0,0001) 16 милиарда 200 милиона евро. За сравнение, кръгът на вземащите "щедра" награда за € 50 на час, малко нещастници. Това е доста добра, че природните сили работят безплатно ... (И това не е нужно съюзи)

 

Уважаеми кръг вземащите! Аз не се чувствам, в сравнение с природните сили, че наистина само те често са много сложни и напълно против своите творения направят перфектни форми, известна като глупави и подлудявам (или глупав)? Или počesku като абсолютни и външния идиоти?

 

По време на формирането Crop Circles толкова много работи доста сложни машини и съоръжения, които са изградени от човечеството до сравнително неотдавна: буреносен облак може да бъде най-добре в сравнение с VdGG, но и много други машини и съоръжения. Искров отвод, това се случи и в областта и техните индивидуални стъбла и листа от царевица, и брада скок след изхвърляне след пълното заглавие. На мястото на мълния изпълнение в областта е вероятно да се види на листата на царевица следи от минали искри, въпреки че може да бъде много подобен на нормалния ход на съзряване. (На снимката), които са много подобни на нормалния ход на съзряване. (На снимката)

 

Поле по време на мълнии (и по всяко време преди и след) се държи като система на извори млрд. изправено, след което те могат да се разпространят, както и ветровото вълнение на водата повърхност, както и на повърхността на водата образува на кръгова вълна след въздействие разбира jkéhokoliv, и в областта на циркулярната вълна се формира основно от вертикални зауствания мълния, както и много пръстени наведнъж (единични или разклонени afterdischarges), чиято вълнова форма намеса един с друг, няколко кръгчета във водата. Стъбла по време на разпространението на описани механични вълни за себе си на базата на много повече от всякога на изправено положение без вятър, и системата следва всеки други облегнат стъбла и листа са с много по-висока проводимост, отколкото останалата част (според експертни оценки повече от три поръчки с магнитуд) може да Ето защо те са също да предизвика много по-високи токове освобождаване от отговорност по време на светкавици и може да служи като пряк инцидент тел освобождава всички последващи зауствания не, в околностите. След няколкото вълни на зърно да стартирате afterdischarges точно кръг. В много кръгове, че е възможно да се наблюдава известна аналогия с моделите, които правят железни стружки в магнитно поле. Дори един самотен кръг с ушите, или по посока на часовниковата стрелка или обратно. Аналогията е оправдано, тъй като областта е всъщност (наред с други, предимно механични процеси), като в същото време става електромагнитни и електростатични и получените цифри представляват форма запис. Това е влизане като osciloskopickému oscilografickému или дисплей (Lissajous цифри) записа от гъвкава мембрана в насипни материали (Chladni модели) или фиксиране от XY рекордер. Първо, тя е необходимо да се подчертае сходството на моделите, формирани в метални стружки, защото електромагнитното поле отклонява освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета ясно сламки строго в съответствие на правилата на привличане или отблъскване на електромагнити в електрично поле (електрически проводници protékaných. Поток), защото остриета в момента ще чрез сътресения, предизвикани електрически ток. По същия начин, стъблата и листата на царевица причинява електростатично поле (огромен) и се люлее като ръцете се отклоняват измерване инструменти (електроскоп). Човечеството е изградена на електроскоп за билет Stéblová (снимка) някъде през 19-ти век или малко по-рано, природата го знае и използва от милиони години. На деформация на перките не може да се случи веднага по време на мълния освобождаване от отговорност или скоро след но на сумата ефект на всички сили - механична, електростатично и електромагнитно, и може също да причини щети да засадят един мощен импулс IR радиация, и разбира растенията са повредени от преминаване токов удар, последиците от както електрохимични и разбира се и го предизвиква топлинни ефекти - всички тези стимули в растенията може първоначално създаде забележимо щети, но щетите дори насочено ориентирани, които, докато на време (все още 2 седмици или повече) води да се облегне стъбла в определена посока, поради инерцията на биологичните процеси в растенията. (Демонстрация снимки, видео)

 

Повърхността на Земята или точно под повърхността на материала може да бъде веднага преди и след мълнии се държат като на гигантски кондензатор, които веднага започва симетрично (най-вече чрез фрактал структури освобождаване в околната среда и да допринесе за формирането на моделите чрез последователни завоевания, и по този начин се създаде на получената периодична структура. ( Снимка изпълнение на положителни и отрицателни дървета) на формата модели могат да участват в разнообразие на земните недра структура (на бившия селище, тръби, линии), може да допринесе на резонанс на подземни кухини, или празна (пещера), или пълни с вода (естествени Резервоари)

 

Не микровълнови печки, но обикновеното електрическо захранване (Джаул топлина), и миниатюрни механични сили в тъкани и клетки (налягане на газа поради газовете, генерирани от електрохимичните процеси). В действителност, но по-вероятно чрез увеличаване на растежа промени засегнати и увредени тъкани.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Погрешно е да се смята, че физиката ни казва как тя работи в природата. Физика казва, това, което ние казваме, че сме за природата. N.Bohr
Големите уроци на живота е констатацията, че дори един идиот може да бъде прав. Horace
Наистина убедителни признаци на интелигентност не е знание, но въображението. A.Einstein
z