Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно списък научно-поле се прилага за обяснение на принципа . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Научни, естествени методи
приложими към постепенното разкриване на причините за всяка подадена ранени лежи на земята царевица навсякъде в света
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Отдайте се на ежедневната глътка, и докато дърпа осемдесет ми, аз все още имам сърце като камбана и черния дроб като скала!
Откъде на прилеп, нека hurozený тиха рейк джентълмен GRAY pérdéli!
Кой е най-старият, който е най-старият, наречен Йохан Щраус jedenasedmdesátiletý, и устремиха се върху масата лична карта.

ПРИРОДА и НАУКА - Майки на фундаменталните научни изследвания

PagPh
Някои от областите, изброени по-долу, никога не са били използвани, и тяхното прилагане е все още в много ранен етап. Някои от тях използват описаната изпит чака, но са изцедени.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Приблизително списък на няколко природни, научни и технически области на научни изследвания, които могат да бъдат използвани до земеделието и ботаника , за да обясни принципите на структури , подадени , лежащи на земята зърно:

 

Фитопатология, растителна анатомия, морфология и физиология, биология, биохимия, биофизика, биомеханика, физика, химия, почвознание, хидро, статистика, микроскопия, спектроскопия, фотограметрия, електромеханиката, Електростатика, физика и дозиметрия на електромагнитни и йонизиращи лъчения, електротехника, хидрология, геофизика , физика, резонанс и оптика смущения, кристалография, магнитохидродинамиката, Хидрометеорология, електродинамика, физикохимия, термодинамиката, квантовата химия, термохимия, хидростатиката, кинетика експлозия, динамика на флуидите, снимки, геометрия, токсикология, пещерно дело, магнетизъм, Дендрология, фракталната геометрия, радиобиология , сеизмология, аеродинамика, механика, фотометрия, археология, агрономството, математика, геология, електромагнетизъм, минералогия, хидрогеология, геохимия

 

подобно на много други, често интердисциплинарни, преплетени и взаимосвързани дисциплини.

 

Списъкът вече няма да бъде удължен допълнително, въпреки че някои научни дисциплини и изследователски полета все още ще бъде в състояние да го добавите. Но той може просто да бъде назначен на някое от изброените общи области.

 

Природни процеси и логично, научно защитима обяснение

Природа, логиката, науката и научните изследвания, особено фундаменталните и приложните, но разбира се - смъртоносна камшик за всички псевдонаука, боклуци наука, pavědce, pseudovědce и чужденците

Списъкът е "малко по-дълго." Тези естествени методи и научни процедури, приложими за обяснение на причините и процесите, водещи до появата навсякъде по всяко време , подадена , лежащи на земята зърно. Както понякога (много рядко) доста сходни или идентични процеси може повече или по-малко случайно, с помощта и сътрудничеството на много други, много трудно определима, но след като всички предвидими причини, ще доведе до много редовен, първоначално напълно неразбираем и невероятно. Всяка от тези процедури и дисциплина може да се използва по всяко време, за да се съберат и отново да представи доказателства в подкрепа на процесите на земята подадена , лежи на земята зърно.

 

 

Огромни спирачки научния прогрес и научните изследвания са:

Вярата в извънземни, мистерии, боклуци наука, псевдонаука, аматьорство, дилетантство, но в допълнение:

Един от най-големите спирачки са идиоти усърдни напредъка.

 

Вярата в извънземни е огромна движи напред, защото това инхибира доверие в самото човечество. Те не вярват, че ще бъде в състояние да докаже на себе си и да обясня всичко, без никаква извънземна активност. Те не вярват, че някой ще синя планета, обитавана от маймуни тип polidštěnými на човечеството, може да се осъществи без никакво извънземно намеса. Те не вярват, че всичко на тази планета и околните се случи, когато, без да е резервация причинени от енергия, доставена от главния изпълнител - централната звезда - Слънцето. Малка част, по-малко от 1%, дава самата планета като топлинна енергия на ядрото (където света е на геотермална енергия). Изгражда под действието на повърхностното триене, приливни сили и радиоактивния разпад.

 

След като някога се появи някъде нещо невероятно и непонятно, че са тук. Примитивните идиоти, наречени чужденци. Техниката им е ( трябва да бъде ) милиони или милиарди години по-напреднали от човечеството. Член неизчерпаем източник на енергия. Може би затова толкова невероятно често кацане на електропроводни линии, както може да се види, например тук . Често дори да не успеят да поставите изображението на екрана, избран от тях, така че да се побере там, както е посочено тук . Една дума - примитиви. Неограничен вяра в тях вероятно надхвърля всички човешки разбирания, защото необясними неща винаги ще се появят. Улеснено хора се нуждаят от по-просто решение. Така, че за някои разяснения хуманизирано маймуна по-сложни и трудни проблеми, обясними чрез намесата на извънземните наистина най-простото решение. Ако те предпочитат, че тяхната обожествен, се възхищават и превъзнасят техните приятели, толкова всемогъщи чужденци, понякога не може дори правилно удари царевично поле с площ от стотици хектари, е вероятно най-добрият в глупавия им вяра, за да се запази.

 

Те вече се използват хиляди псевдонаучни пряко pavědeckých съображения и методи в продължение на десетилетия, изследващи феномена на житните кръгове. Форми в продължение на много години изследователи на зърно в почти забравяме, че има нещо като ботаника и селското стопанство , да не говорим за десетки други научни дисциплини използваема стандартни, повторяеми, измерими, подлежащи на проверка , обективни методи на изследване и на природните методи. Като се има предвид, че има нещо като наука, да не говорим за фундаментални изследвания може напълно да забравите. Най-вероятно, най-вече поради интоксикация от факта, че цялото явление е толкова неразбираемо, огромен, неразбираемо, необяснимо, сложен, непредвидим, огромна, объркващо, непредсказуем, мистериозен, изненадващо, объркващо, неизчислими, за да мистериозна загадка.

 

Повечето от тях са изброени в началото на тази страница. Всички, абсолютно всичко на този доста изчерпателен списък на методи за научни изследвания са полезни, и наистина ще бъде постепенно използва, тук в този сайт да обясни принципа на формиране и подадена , лежи на земята царевица, и обяснение на причините защо понякога в изключителни съвпадения и случайни структура подадена , лежащ на земята зърно в закономерност, явление, наречено житните кръгове. Разбира се, обяснението няма да се използват всички по едно и също ниво, не по едно и също време, а не веднага. Абсолютно всички, но гарантирана. Докато някои от тях само малко повече за забавление, но други наистина интензивен, всеобхватен начин.

 

В допълнение: възможността, че някога е бил част от тяхната "упражнява" мистерията чрез науката наистина обясни, изследователи направо уплашен. Обясни интригуваща мистерия губи интоксикация, безотговорност, а не да му дадете да печелят монети. Интересно е, че в продължение на следващото изображение ще бъде публикуван експеримент, който се наблюдава и показва на въздействието ефект електрически разряд в повърхността на почвата. Освобождаване от отговорност за енергията, използвана в експеримента е 2500J. Енергия общ стрелба мълния е около 5 J. Той ще бъде достъпен, както и муден филм запис. Снимки и видео са все още в закритата част на Интернет, достъпни за избраните експерти. Мистерията любителите и псевдонаука ще трябва да почакаме известно време. Наистина желаят лица да гледате видеото тук. Последствията бяха разгледани внимателно, прогнозната енергия по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета е по-голяма от 25 мегаджаула. Записът е ясно, че мръсотия лети във всички посоки, например, но не и от местоположението индикация за пожар, най-вероятно се дължи главно на влага в сайта.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Ако не можете да измести скелети от техните помещения, трябва да се научи да танцува с тях. G.B.Shaw
Envy винаги трае по-дълго от щастието на когото завист. Heraclitus
Съм бесен алкохолик и наркоман. Аз не бих искал да се опита възможност да гледат децата си в подобна ситуация.  Ozzy Osbourne
z