Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в аномалия зърна растеж . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Аномалии съзряване
Всеки модел на зърното е възможно да се намери някои неравни зреене, усукани растения
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 По-добре малц, ечемик, бира, пивоварна, пивоварната.

Най-вълнуващата фраза в науката, при отчитане на нови открития, не е "Ура!" , но "Това е смешно ..."  I.Asimov
Науката е най-добрата противоотрова срещу заблудите и суеверията на отравяне nastrojeným. A.Smith
Млади за по-възрастните, че те са глупави, но по-рано, че по-младото ноу.  G.Chapman

Житните кръгове , житните кръгове Аномалии съзряване

PagPh
Житните кръгове са създадени чисто природните сили, неразделно придружава различни "необясними" аномалии. Между другото на различните аномалии на причините за растежа и узряването на електроенергия.

Въвеждане

Всеки модел на зърното е възможно да се намери известен неравномерен зреене, усукани растения, растения с глухи уши, растения с необичайни семена (деформирани, по-малки, по-малко покарал). Ние можем, но всички изследователи досега, дали дълги harcovníkům проучвания на култури кръгове, или някакви случайни посетители фотографиране на такива явления добре благодаря за своите снимки, диаграми, оценка, и им кажа, че почти без изключение, бяха оценени всичко, най-малко на статистическа точка на оглед , напълно безполезен. Ние трябва да осъзнаем, че тъй като броят на зърнени семена, които се произвеждат годишно в света, е възможно да се изрази номер 10 номер 18 . Това се случи на някой, някъде намери, някои усукани семена все още селективно избира без достатъчно обективни форми на подбор на случаен принцип, за съжаление, твърде много обяснителна стойност не. Това ще бъде необходимо да се анализира донякъде статистически значима извадка, и по-специално изберете обекти, в съответствие с редовни правилата на принципа на случайния подбор.

 

Неравенството растеж след мълнии

Обективно погледнато, тя трябва да бъде признато, че растежът нередност, разбира се, на мястото, Това е бил ударен от мълния, наистина се случи. Това, както и по-голяма степен срещу незасегнати места. В незасегнатите райони, разбира се, има също момента, но в по-малка степен. Общият брой на растенията в царевично поле на 1 квадратен километър с кръгла млрд. евро (10 9 ), както и броя на семената, които са събрани на този площад на един километър е около 20 милиарда.

 

По-добри пивоварни, ечемик, уиски, бира, малц, бира.

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

По-добра бира, пивоварни, ечемик, бира, малцово уиски.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Съвременната наука има много приложения, основната му цел е poskytutí, но подробно обяснение на грешката заможни хора.  G.K.Chesterton
Доброто и злото са само думи. Всичко зависи от вашите действия.
Въображение, тя е в основата на моята работа. Останалата част е оформен малко като Sci-Fi. Jimi Hendrix
z