Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в призраци зърно (duchove-uaaaaa бой bojing) . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - "Spirit"
Ако освобождаване от отговорност на мълния изключително мощен, можете да видите на сянка фигура в следващия сняг или зърно година
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Колко приятно е да отговори безкрайни хората по-глупави от нас. Аз ги обичам само за факта, че те съществуват. J.K.Jerome
Сега трябва да се откажат от надеждата, дори ако това е напълно безнадеждна. Има надежда!
Научната дейност се основава до голяма степен на чувството, че нещо не е наред.       T.Carlyle

През зимата или следващата година пръстови отпечатъци модели в снега или на зърна

PagPh
Всичко зависи от енергията за освобождаване от отговорност. Ако е изключително високо, то е възможно да се види сянката на деформираната форма в снега или друга селскостопанска година. В много редки случаи, наблюдавано след 2 години (Kozárovce)

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Освобождаване от отговорност на Светкавица - създава "дух", призраци, призраци, копия

Как се случи това? Нещо като сенки, огледало, пръстови отпечатъци - в сняг, зимата или през следващата година, същия модел, подобен, но много леко намекна, ...

 

Причинява цялата природа - химия, физика, биология. В сутерена са проведени обширни физични и химични промени. Са разработени значителни количества разтворими химични вещества, които се различават от нормалните условия. Изключително висока сума на електрическа енергия, предоставена от един огромен импулс мълния освобождаване от отговорност предизвиква електролиза на органични и неорганични вещества в подземен високо напрежение дисоциация и изпарения на разпадане на течности и твърди в мазето, други големи промени химически - пиролизни настъпили в жегата, произведени на същия импулс (I Физика - дехидратация). Голям брой химични вещества, вредни за растенията, произведени директно в растенията и се отделят в почвата корени, или да отида там след оран.

 

Освобождаване от отговорност на Светкавица да създадете голямо количество замърсители на почвата (не само растенията, но и за хората, виж предупреждение). Някои от тези вредни химикали може да остане в почвата и повече от половин година, и да предизвика подобен модел през следващата година отслабване на развитие на растенията и влошаване на недостатъчен растеж.

 

 

Определено количество енергия може да се съхранява в почвата, поради химични промени термохимична (или просто физически) структурата на някои съединения, съдържащи се в него. Силикати, железен оксид, ferosilikáty, алфа - бета екзотермични и ендотермичен модификации промяна на структурата, промяна на размера на кристална вода (дехидратация) и други подобни обратими термохимична промени. По същия начин се променят съединения химични (предимно физически промени) могат да съществуват под повърхността на почвата в продължение на много месеци, и когато има са промени на влажността и температурата, например след атакува снега, те излъчват на абсорбира топлината енергия (като например безводен сулфат мед след добавяне на заустването на отпадъчните води голямо количество енергия, постоянен физическа промяна е силно екзотермична). Отделената топлина се отразява доста бързо създаване на форми в снега.

 

Редица съединения в почвата могат да бъдат лишени от кристалната вода по време на разтоварване чрез огромна енергия, която се излъчва. След атакува сняг може да се абсорбира от липсата на вода и освобождаване на енергия, абсорбирана по време на разтоварване.

 

Например, приложената снимка е от Kozárovice, Словакия

GPS: N 48 ° 17'56 .33 "E 18 ° 31'46 .53" 

Богат документация тук , много подробно описание,

много подробен чертеж;

очаквана дата от 11 юли 2009 г. ( настаняване , огъване стъбла до земята

 

наблюдавана модел в снега през зимата на 2009/2010, за изнасилване по време на вегетация 2010 и явни признаци, настъпили през вегетацията през 2011 година. Над полето е вероятно по време на бурята случи точно огнения ад (приблизителна дата гръмотевични бури май-юни 2009), и това не е невъзможно, че мълния, който се появи на полето и си модел намеса боядисани, много по-висок от петстотин хиляди ампера. Възможно е, че това може да бъде един от най-силните гръмотевични разряди, измерена някога в света. Форма, а формата му е сред така наречените "моторни видове", които са модели, което напомня на зрителя се случва, се извършва вътре в цилиндъра или дизелов двигател с вътрешно горене (може да се намери например на Youtube, сканирани при висока скорост).

 

Да бъдат добавени.

 

Webmaster www.uforevue.sk трябва да бъде похвален за един много сложен покритие на житните кръгове, напълно обективни, необременени от всякакви свръхестествени, извънземни или езотерично съображения, което е почти изненадващо, като се има предвид, че сайтът се занимава предимно с отраженията на НЛО и паранормални явления. Цялата им покритие на фигури в царевицата, но от всички други подобни съображения напълно управляеми ясно, и то не е само форма Kozárovice. Всички те са допълнени с богат фотографска документация, GPS данни, данни за картата, много точни и подробни форми на тираж. Следователно е възможно с тяхното обхващане на формите в царевица декларират абсолютно ненадмината като светът съществува. Първа на цялата информация, GPS разположение, това е едно от най-важните данни, почти всички съществуващи страници, посветени на въпроса за житните кръгове смятат, нещо напълно ненужно, почти отпадъци, и не го притеснява с включени снимки. Разбира се, има изключения, като например някои германски страници наскоро в това отношение, много дисциплинирани, и със сигурност ще има повече.

 

За цялата похвала неделим обективно отчитане на модели в зърното може да се дава на авторите на сайта словашки uforevue.sk 1 +, един със звездичка (1 + +)

 

Забележка на GPS: собствен на автора уебсайт вероятно един от на най-големите колекции на данни сертифицирани GPS констатациите на житните кръгове от цял ​​свят (500 +), Англия, Германия, Дания, Холандия, Италия, Чехия, Словакия, САЩ и други

 

Повече, само от Англия има вече над една хилядна

 

Времето ще бъде създадена страница ( тук ), че те ще плащат повече.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Учените смятат, че основната биологична функция на гърдите е да направи мъжете глупав.  D.Barry
Да бъдеш глупак, това не е евтин афера. Тъп сте, толкова повече тя е много скъпо.S.Brown
Той никога не е необходимо да се анализира това, което вече е направено. Трябва да се грижи главно за това, което остава да бъде направено. M.Curie
z