Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-електро-патология индукция ток-растения . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Индукция ток в растения
Няколко практически експерименти
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Никога не казвай на хората как да се направи. Кажете им какво да правя и ще се изненадате как го правят. G. Patton
Как ние винаги ще избере най-добрия, но ако той никога не стои. Kin Hubbard
Задачата на гения е да запознае идиоти с идеи двадесет години напред.      L. Aragon

Житните кръгове , житните кръгове индукционни ток в завода

PagPh
Кой не плаче, не е корейски.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

На този етап ще бъдат демонстрирани, опит, в резултат на което бе инициирана от всички по-нататъшни изследвания за настаняване , увреждане, отслабват и щети култури и други растения. Това е тест, за да се види дали е възможно, че в завода чрез електрическа индукция е създаден като количеството електроенергия, което да я нарани. Ако тя е възможно, дори ако ще има да само на минимална енергия разпространи долу на почвата повърхност по стените и повреждане на корените, че след намесата на гръмотевични разряди в областта са били незабавно повредени електрически шок и завод тялото на разстояние на метър на десетки метри от освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета. Средна канал за освобождаване от отговорност на мълния само по себе си е рядко повече от 5 мм. Някои източници сочат, ширината на канала на мълнията и времето на изхвърляне на 10-20 мм, които може да зависи от точния момент на четене диаметър, който може да варира в наносекунди. Например, между средните и максимален ток преминава "много време", което наистина е в микросекунди, но по време на това може да означава да смените канала няколко пъти. Средна ток възниква в два случая - възходяща и низходяща част на кривата, а диаметърът канал в двата случая, доста по-различни. Най-важният извод е, че никога не е размер надвишава само на няколко сантиметра.

В резултат на експериментите е констатацията, че електрическата енергия е наистина предизвиква в растенията .

Просто се разхождаш и отслабването на корените вероятно няма да доведат до обща слабост и деградация на надземните части на растението и последващо настаняване , огъване стъблата на земята, това би довело до намаляване на добива. Вече съществуващи Семена ще узреят в под средния размер. Основното твърдение е, разбира се, е само предположение, но това, разбира се, винаги е възможно да се статистически и експериментално да потвърди или опровергае. Може дори да се каже, че е квалифициран предположението, синтезира върху основата на много растения становища, изложени на някои неблагоприятни условия за растежа и узряването.

 

Структурата на електрическа централа vodivostii

Растителните тъкани съдържат електрически проводими материали, особено електролити. Възможно е, че тел е толкова ниска, че техният принос не е значителна (supraliminal вредно) индукция на електроенергия в растителните тъкани са настъпили. Поради това е необходимо първо да се определи дали значително по-различна среда, в която електролита е в структурата на тъканите на растенията срещу метал, тя може да доведе до токов индукция. Този факт не може да се приема автоматично, заради начина, по който електролит лидерство (диригент 2-ри хармоник) е метод на проводник (обикновено метал, тел 1-вият ред) е много по-различна. В метали предава газ проводимост на електрони, които са свободно движещи се електрони най-висока валентност сфера, докато електролити посредничи провеждането на електроенергия аниони и катиони, които се движат в разтвор. Ако тя е формирана чрез прилагане на електрическо напрежение в цяла клетка бариера (като електролитни бариери), би било провеждане на електрически ток чрез индукция на растителен материал невъзможно. Най-лесният начин да се уверете, че такова нещо е практически експеримент.

 

Забележка:

Управлението на електрическите централи, разбира се, е възможно, на електрическото съпротивление на стъблата и листата на царевица може да бъде измерена и е в зелени растения около няколко megohms на сантиметър. Растителна тъкан да се информират взаимно на техния статут чрез електрически сигнали, като животинските тъкани на организмите. Издава се занимава с цялата научна дисциплина растение, наречено електрофизиология. Подробности могат да бъдат открити за например в растенията електрофизиология: теория и methodss , Джордж Александър Волков , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Споразумение опит

За целите на проверката индукция ток в растенията трансформаторни е построена, която имаше за първичната страна 5 завъртания на меден проводник на вторичната страна 2,5 PagPhпревръща sestrojeného от растителен материал. Тъй като растителен материал е бил използван билет šnytlíku (Allium schoenoprasum), разположени в Sleeving. Електрическо съпротивление šnytlíku е на около 2.5 MW / cm. Към първичната намотка на трансформатора е подадена 1kHz сигнал на около 0,3 V сигнал и cekundární първичната намотка е било приложено към входа двулъчева осцилоскоп. В крайна сметка ще бъдат поставени още няколко снимки. Опитите са от май 2008.

 

Преди този експеримент е опит за контрол, когато като вторични суровини намотка използва мед - по 2,5 конец. В крайна сметка да доведе до друг контролен експеримент, с цел откриване и премахване на паразитна индуктивност в преките свързващи проводници, ако такава е съществувала индукция. Нещо като това не се случи просто автоматично да бъдат изключени, тъй като разликата между устойчивост жици и растителен материал може да се оцени 10, 9 пъти по-ниска. В последния случай тя е била използвана вместо меден проводник непроводими найлонови влакна. И трите опита бяха съвсем същите uspřádány пространство.

 

Ако измерените напрежение šnytlíku няколко стотни на МПС, мед - около 0.15V, найлон - са измерени в нищо, дори и намек за никакъв шум. Той е, разбира се, като се има предвид използваната измервателна техника. Най-важен е фактът, че възможността на всеки паразитна индуктивност са достатъчно елиминира по време на експеримента и се измерва индукционен ток, всъщност идват от сламки šnytlíku. В случай на допълнителни експерименти ", определящ се използва измервателната апаратура" 0 (нула корекция) и 100%. Това всъщност е двойно-сляпо проучване (сляп експеримент). Не трябва да се бърка с двойно-сляпо експеримент, това е нещо съвсем друго. В такъв случай ще трябва да се опитат да се оцени напълно независим човек, който няма да бъде за цялата информация, какъв материал се използва, в която опитът. Такива експерименти (двойно-сляпо) са от особено значение в областта на медицината. С прости физика нямат значение, поради възможностите за опит да се повтори по всяко време, при едни и същи или много сходни условия, което е достатъчно за обективна оценка на резултатите и премахване на субективни влияния.

 

Извършените опити показват, че дори и в растителния материал е да се индуцира електрически ток електрическа енергия по правилата, то е възможно да се работи с него. Най-вероятно да бъдат включени в него, както и по време на провеждане в завода, в които сегашните електролити. Еквивалентна схема на растенията може да се разглежда като предимно серийна връзка на съпротива група. Течения са предизвикани в растителния материал, аналогично както в контактната мрежа (виж CSN - EN 62305 1-5). Просто трябва да се съобразяваме с много висока устойчивост на растителен материал.

 

Опитите са лесно проверими, възможно и възпроизводими. Тя е напълно без изключение на експерименти изпълними във всички училища физическа или биологична лаборатория.

 

Обща следствие на опитите е констатацията, че дори и в електролити е индукция. Въпреки че не е проводник на Първоинстанционния съд. Практическото въздействие на опитите вероятно е близък до нула, тъй като едва ли е възможно да се създаде инженерите се нуждаят от трансформатор, построена във водата или във вода ..

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

 

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикани електрически ток, които бяха донесли, които произтича проявяват електромагнитни свойства и може да действа като стрелката на компаса. Магнитното поле на средната разреждане на светкавицата в някакъв момент около десет хиляди пъти по-силен от магнитното поле на Земята. Радиусът на кръга показва обхвата на приблизително мълния газоразрядни електромагнитни сили.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Целта на учените в дискусия с колеги не е да се убеди, но да се изясни.  Leo Szilard
Честността плаща, но това не изглежда достатъчно, за да се реванширам за това поне някой облечен. Kin Hubbard
Мислите ли, че шефът ви е глупав? Не забравяйте, че ако са умни, ще бъдат изложени на работа.     J.Gotti
z