Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно хумор . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - Хумор
Трябва да бъде забавно, дори и ако тя не е за хляб и ролки са в диамант
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Понякога може да се направи на глупак на цялото човечество. Някои хора постоянно. Но това не е възможно да се направи на глупак постоянно от цялото човечество. A.Lincoln
Глупостта е съзнателното отглеждане на невежеството. W.Gaddis
Достатъчно напреднала технология едва ли могат да бъдат разграничени от чудеса. A.C.Clarke

Житните кръгове , житните кръгове Хумор Елба долини

PagPh

 

 

Въвеждане

Тук ще има нещо тук, за да се забавляват

 

като житните кръгове ... (Или на зърна, сайт - някои неназован село)

 

                               

 

 

Second Hand

 

                   

 

 

 

За любопитните индивиди тук, за да установи точно къде в действителност всички изследвания причинява настаняване , увреждане, отслабване зърно и последиците от мълнии (регистрирани и измерени) се състоя в полетата

                   

 

 

Няколко снимки от пътищата

 

                   

 

 

Closeup

 

                   

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Оригинален текст

 

Rudolf Christian , журналист

В заповедта в курсив

От серия на автора на колоните на Радио Чехия 3 - Вълтава

 

Художници от космоса

Защо това е, че чужденците искали да направим на нашата планета тъмни и загадъчни кръгове култури? Формата е също така и на територията на нашата страна. Всяка година там се ражда средно от около двадесет такива модели. Освен Слав Epic тримерното Муха, така че е още по-малко Epopej тримерно пространство.

Очевидно е, че тези момчета артистично склонен хора. Глобус "за тях, за да изглежда екзотично, което е за Таити Гоген. Някои от фигурите на зърно показва последователни създателите подход. Други - по-малки - може да дойде от деца. Конкретно, стажанти Alien народни изкуства училища. Не е известно от коя планета да ни пристигат тези художници. Тя може да бъде навсякъде, където царевица расте. В противен случай, извънземните са загрижени за своите творения достатъчно дома слама и отиде да не летящи машини вселената окръг. В допълнение за зърно за тях явно рядко и трева. И маслодайна рапица дори и тогава, създадена през Rajec Jestřebí кръг, записват внимателно вътрешното kruhology.

Че тези цифри идват от чужденци, се доказва от големия им размер. В резултат на външен вид може да бъде оценена само от горе. Въпреки че авторите са завършили работата си, седнете в летяща чиния, с изглед към създаването на подходяща височина. Както съм чул оплакване, че човек под заблуда, ако аз вярвам в извънземни авторство, въпреки че нито една от цифрите не е предоставила неговия подпис. Но какво би станало, ако тя не е обичайно за тях?

Житните кръгове са в момента пише също толкова нетърпеливо, както в миналото да бъде на първите страници на вестниците, когато се описват "žňového постоянни усилия" - "нито зърно губи" в духа на бившата лозунг Тези парола и популярни изпълнение доведе до въпроса дали е препоръчително да се събират зърно и ечемик.

В края на осемдесетте години на миналия век, приключи в медиите отново подробни задължителни годишни доклади служи драстично и почти войнствен като "битка за зърно" доведе kombajnérskou "калай кавалерия". Harvest стана отново това, което те са били в продължение на векове. Така годишен част от земеделската година. Понякога успешно, понякога по-малко, тъй като е естествено в природата.

Но с края на битката замислен žňového новини са рисковете, които се случват в другата крайност. Това узряване реколта от зърно и медиите не се е явил пишка. Какво ще стане, ако, защото, за да постави нещата извънземни? Чрез житните кръгове се грижи за него, така че най-малко по този начин имаме яхнал земеделски тема в докладите. Може би този мотив се ръководят от някои земляни. Искам да кажа на тези, които са тук и там публично да признаят, че житните кръгове, които са ги създали. Те дори имат свое специално предназначение - кръг вземащите.

За триковете му обикновено се използва съвет и въже. Целеви тях и астрономи на зърно поле в близост до обсерваторията в Úpice. В крайна сметка, много се забавляват, когато тържествено пристигна ufologists. Но това не означава нищо. , Който някога се интересуват от изкуство, тя знае, че в допълнение към оригинални картини, има ментета! Често много успешна, какво ще кажеш за това, можете да видите в книгата Arnauově изкуство фалшификаторите.

Всъщност, дори и Grygar лекар, известен астрофизик, научен скептик и приятен човек, не се е произнесъл, че произхода на всяка година кръгове objevovaných култури може не само да бъде дело на човешки ръце. В телевизионен дебат, той призна, че тя може да бъде в резултат на вихър, наречен въртящ се дервиш. Вече го е от г-н Grygar ценен. Ние не можем да го пожелавам на авторство, се призна за извънземните. Това би било от негова страна несериозно, когато няма летящи чинии се разглежда в телескоп, както каза веднъж в приятелски разговор. Дори и аз никога не съм виждал летяща чиния, но аз доста харесва идеята, че има извънземни някъде с интерес в областта на изкуството. Някои на техните зърнени творения са толкова уникален и магичен, които също биха похвали магьосник Ръж. Може би крал ечемик. Сигурно е, че цветята pšenka въображение.

Цветя и много ufologům, включително руски. Когато в близост до местния град Толиати започна откриване на житните кръгове, той е един от импулсите да създаде специални училища за проучване на така наречените паранормални явления. Татяна Маркова, руски ufologists говорител заяви, че една от задачите на училището в Толиати е да подготви студентите да се срещне с извънземни.

Може би тези знания биха могли да бъдат от полза за фермерите от творения ufonských не са изобщо развълнуван. Налагане на зърно не е идеално място за прибиране на реколтата. Какво Nezval чужди художници пристигат наземна kruhologové. Нетърпение вървят около полето с устройството и разгледа сламки, които са само огънати или счупени.

Подготовка за среща с извънземни има рационално ядро. Сега е крайно време да се изясни дали те ще се изискват визи за преминаване на границите ни. Когато, обаче, са получени от Има също така и въпроса дали не е разочарован, че светски професионална критика на изкуството не се занимава с много редки изключения - оценка и анализ на хлебния им творения. Но не се хвърлят в кърпа, особено не в vykrouženého. Някои от младите критици може да хване шанса и е специализирана в тази област. Наградите ще бъдат поканени на стаж някъде във Вселената.

Ако смятате, че създателя на старомоден модели може да бъде наистина хората на вселената, това не означава, че бих искал да наложи тази гледна точка. Определено не е толкова яростно, тъй като е принуден млад холандската полиция кръг-мейкър, когато той е бил хванат да правят кръгове в пшеницата. Той разбра, че заплашва наказание за повредени култури. Така започна ревностно и страстно убеди патрул на полицията, че той е невинен, и че на основание, че всеки в света знае, че житните кръгове извънземни!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Науката предоставя доказателства, но без сигурност. Креационистите предлагат сигурност, но без каквито и да било доказателства.  C.E.Montague
Фактите са за учените, това, което въздухът е на птиците. Без тях, те не могат да летят.  Linus Pauling
Проблемът не е в наличието на излишъци от глупаци, но, че светкавицата е насочено другаде, отколкото трябва.  M.Twain
z