Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-схема-участници (LRC) . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Схема на полето царевица
В областта на зърно, има различни електрически компоненти - резистори, индуктори, кондензатори. Дори и в житните кръгове.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ти ставаш отговорен завинаги за това, което сте опитомен. Вие сте отговорни за вашата роза.   A.de Saint-Exupery
Науката познава само една команда - да се ползва науката.   B.Brecht
Приемам предизвикателства, така че можете да изпитате радостта от победата. G.S.Patton

Електрическо съпротивление - R . Кондензатор - C . Coil - L .

PagPh
Всички обекти в областта, включително растенията, проявяват физичните свойства, включително електрически. Например, на електрическото съпротивление на царевични стъбла са няколко megohms на сантиметър дължина, точно преди жътва, както и много повече.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Електричество - компоненти и устройства в областта

В началото това е повече от просто забавно. Търсене областта на различните компоненти и устройства от електротехниката. Quirky хумор, използвани главно за забавление по време на монотонни дейности за частично възстановяване. Но не само компоненти, и цялата единица, а не само електротехниката, и различни технически и технологични помощни средства и приспособления. Например, нивелир и отвес - растенията са изградени, корените растат и се дължи до. Luxmeter - наблюдава колко светлина попада и къде, и на листа и цветя се развиват според да се завърта. Стъблата и листата на растенията е изложена на много високо напрежение потенциал облак буря (напрежението на земята е няколко милиарда волта) или акт билет електроскоп Stéblová и завъртане в различни посоки, дори и в околностите на мълнии се случи. На пръв поглед изглеждаше, че областта ще бъде открита най-много някои пасивни компоненти - резистор, кондензатор, бобина. Всеки материал има значително съпротивление, капацитет и индуктивност, а растенията могат да се разглеждат като различни sérioparalelní свързването на тези компоненти. Също така трябва да се намери, прости устройства като посочени electroscopes, но също така и амперметър и волтметър.

 

Чрез R, L и C може да се съставя от различни области серийни, и паралелно резонансната sérioparalelní участие на членове на RC, LC, RLC, с различни резонансни честоти, и то ще бъде възможно дори да се опита да определи техния резонанс с електромагнитни вълни на различни честоти, всички от които Всъщност, зърнени платно по време на мълнии се случи, вижте физика .

 

С малко въображение, че е възможно да се намери като АЛО осцилоскоп, и опит да се обясни от време на време появата на много редки същества, които се появяват имитации Lissajousových модели (), но също така и различни резонансни вериги. За обяснение на формата на цифри, но вероятно съвсем достатъчна механична резонанс и намеса, въпреки че това може да не изглежда така от време на време. Тя може също да доведе до по-сложни електромагнитни смущения и размисли, (т.е. включително светлина и топлина) вълни се разпространяват със скоростта на светлината, и различни граници фаза между някои от тези среди: Плазмените - ударни вълни - Wave налягане - въздухът, на фаза граници се движат скорост, сравнима със скоростта на звука, т.е. miliónktát бавно.

 

След много бързо откриване на R, L, C в областта може само да каже: Сега бих остава да открият диод и транзистор. Въпреки че транзистор и диод са открити, но тръбата. Въпреки, че тя е открита почти веднага (пролетта на 2008 г.), като една много важна част на доказателства подкрепа на теория принципа на електрически модели импулси LEMP, но установи, че той е всъщност една тръба да себе си изчака до есента на 2011 г. - 3,5 години от началото на научните изследвания . Строго погледнато, това е констатация, която се проведе през поле парцел, който точно имитира процес, който протича във вакуум. (foto) Air е околната среда, които обикновено не представляват никаква пречка за електромагнитните вълни, в контраст с шок и налягане вълни, които значително се забавя и накрая изчезват напълно. Но телена ограда, чрез която налягане и ударна вълна преминава почти без съпротива, но за електромагнитни вълни като непроницаема бариера, като заземени тръби мрежата (obrázek)

 

Растенията в областта, засадени като относително последователна мрежа действа като чувствителен слой за запис с материал от фотографски материали, CCD или CMOS сензор. Устройство със зарядна връзка (CCD) - между отделните клетки води до зареждане прехвърляне между отделните растения също могат да се движат електрически заряд. Но такова "поле CCD" поема в повечето случаи най-малко 14 дни (понякога по-дълъг от два месеца), отколкото даде на изходния файл.

 

Resistance - разбира се, всеки обект има известна съпротива. Например, острието на царевица в зелено състояние, т.е. около края на юни или по-дълъг е около 5 MW / cm. Въпреки че през 2011 г. той е бил сниман близо до Patrin през май, зимен ечемик в степен на зрялост, че аз му дадох да карам комбайн (на снимката), т.е. в състояние напълно сухи uzrálých растения ..

 

След достигане на по-висока матуритет е очевидно по-големи сламки съпротива. Друга важна фигура е контактно съпротивление леко докосване на стъблата и листата, чийто информационен таблица ще се намира тук, както и на съпротивленията на листа и стъбла, плътно прикрепени заедно. Тя също така ще ясно показва ефекта на контактно съпротивление е сила, която заедно преси растенията. По време на създаването на определени фигури, защото може да играе на значителна роля временно създадена структура частично наклонени стебла и листа, докосват една друга, на проводимост на подобна структура може да бъде повече, отколкото на хиляди пъти по-висока, отколкото в изправено култура състояние, на стъблата и листата са почти докосва. Растенията могат да се наклони от вятъра, налягане или шок вълна след завладяването, често върху повърхностните структури на растенията в тази област създава кръгова вълна различни като кръгове на водата. (Photo, videogif) Кой виждал ветровото вълнение на терена, може много ясно си спомням, че след такъв силен импулс перпендикулярна, над който мълния освобождаване от отговорност по полето неизбежно трябва да rozeběhnout кръгови вълни и сътресения да хванете няколко близост себе си и създават интересни кръстовища и смущения. Растения временно да се създаде структура, в която всеки за себе си доста интензивно базирани (измерими сила), първото действие на налягането на вълните, а по-късно и собствена инерция. Безпокойство в много области и много по-голяма сила, отколкото при безветрие, когато те са в контакт само много маргинално. Може да се появи много хиляди пъти по-малък от електрическото съпротивление в покой. Ако в такава временна структура отива afterdischarge, минава косо растения много повече енергия, но само тези, които не са наклонени, така че временно да създаде относително точна форма или няколко форми, или техните кръстовища, както и други форми на намеса. Сметка изглежда дори предизвикване на освобождаване в близката близост. След няколко секунди, но всичко се връща към първоначалното си състояние, и целият процес е само началото. Но това се обяснява по-подробно на страниците хронология . Тя също така ще вероятно на място механика , илюстрирани няколко компютърни модели.

 

 

Електромагнитни смущения, резонансни схеми

Въпреки, че на общото публично след първоначалната много агресивен и напълно безкомпромисно отхвърляне (както си навик), по-късно известни много ревностно, дори много агресивен и напълно безкомпромисен начин (както си навик) на възможността на смущения и резонанс модели на зърното чрез електростатично и електромагнитен резонанс и намеса по време на мълнии, той ще бъде необходимо в това отношение, по-скоро да укроти. Въпреки че енергията, предадена удар от мълния е огромен, почти невъобразим човешкия ум се дължи на факта, че пълното му предаване се осъществява в рамките на няколко милионни от секундата, вижте меню Светкавица и подменюта, и на други места. Следователно може да доведе до огромно, невъобразимо Електростатично - Електромагнитна - електромеханична намеса. Временния изследвания, изчисления и компютърни симулации показват, че да се създаде дори много сложни модели смущения може да бъде напълно достатъчно и само "механична намеса. Разбира се, но делът на електромеханични и електромагнитните сили не може да бъде изключено, напротив. Възможно е, че понякога, в съчетание с механични сили, и по-специално много редовни и симетрични разпространение във всички посоки в развитието на сложни структури, понякога дори фрактали. Фрактал, разбира се, само форма на намеса и резонанс. Почти винаги в кръга много пъти много сложни симетрични намеса, или комбиниран фрактал модел. Въпреки че не е изключено от факта, че според някои модели, всички да доведе до чисто механичен начин. Моделите в строителството, той просто работи за известно време (човешки и PC) поглъща. За сега, това е възможно да се сравняват двете фигури, една от които прилича на недовършена втори вариант, когато лъч (лъчи) в рамките на временната кръг не се движи достатъчно дълго, за да отида на работа приключи. Самата природа е създаден модели като компютърна, и е не трябва да работят дори на минута човек или компютър, е достатъчно да работят на няколко милионни на втората изхвърлянето на енергия от мълния, и на няколко дни на работните процеси на растеж и съзряване на факта, че всичко се появиха (инфраструктура за природен - лазер принтер).

 

Един от моделите на възможността за използване на комбинация от форми и намеса механични вълни и електромагнитни лъчения. Чрез нея трябва да бъде възможно да се обясни дори най-сложните форми, които понякога се случват - почти винаги в кръга, много сложни и в същото време много точно симетрични и редовни модели смущения или фрактал и техните комбинации. Модел съчетава разпространение на кръгови вълни (особено шок и вълните налягане) от удар. Около на първа канал на мълния освобождаване от отговорност създаде както цилиндър бързо разширяване на въздуха, на ръба на които е един много важен етап границата между две среди - бързо се движат въздуха вътре въздуха и стои около на периметъра на извън (него картина и на няколко обяснителни изречения, а именно, че, докато скоростта е 10 6 пъти по-ниска, но по отношение на продължителността на всички последващи изхвърляния доста постоянни). Също така, там може да се види съществена разлика в налягане и триене. Вътре в него се движат и отразяват електромагнитни лъчи на всички последващи изхвърляния, и вероятно по този начин ще бъде възможно да се опитам да обясня някои от свойствата на много сложни форми:

 

 1) Защо са много сложни модели, които почти винаги се поставят в кръг

Това е комбинация от един от най-простите форми, формиращи границата - кръг, а също така и много сложен модел вътре в него. Границата кръг е създаден от първото освобождаване от отговорност, главно механично. Модела вътре е създаден предимно електромагнитни лъчи, излъчвани от един или повече последващото изхвърляне. Лъчи в рамките на окръжност (цилиндър) отразяват главно от границата стена, образувана от фазата интерфейс. Когато неточностите ъгъл може да предизвика множество отражения в много точен кръг, което е много бавно (поради скоростта на електромагнитните лъчи около един милион пъти по-бавно), но все още е доста забележима скорост и разширява равномерно по стените. По време на периода, за който електромагнитни лъчи вътре в разширяващия се кръг пътува хилядаметра, диаметърът му се увеличава само с няколко милиметра. Най-голямо количество енергия последващо електромагнитни импулси (LEMP, MS), над 99%, в много случаи, излъчван време на време, не по-висока от 10 милионни от секундата. През това време светлината изминава 30 км и диаметър на кръга вътре, което е многократно отразява промените от 30 mm.

 

Като пример на фазовата граница, при което отразените вълни, е възможно да се спомене, че в нощта на звуци. Следователно е възможно през нощта, за да чуете много далечни звуци, като влаковете. През нощта, поради липсата на слънчева светлина, и това е причинило някои закаляване атмосфера създава много рязко определен интерфейс на студен и топъл въздух, от които звучат много отразява. Не само със значителна температурна разлика, но със съществени различия в налягане, влажност и точка на роса. Често създава известно облаците на височина, която работи много подобно. Интензитетът на звука в този случай само намалява с квадрата на разстоянието, а при ясно време трета сила е предмет на гниене. В описания случай, механичните вълни (звук), и е подобен на делото, тъй като разликата в хода на нормалната разпространението на гръм след мълния под облаците по време на бурята и след мълния от ясно небе.

 

Много подобен случай, но в която тези разсъждения, електромагнитни вълни, нощни разпространение на къси вълни, които в случай на умножават отразени между йоносферата и земята.

 

 

2) Защо са огледални-симетрични модели от многобройни, често твърде много оси, включително много "небалансирани" числа (I PRIMES като 7, 13).

Един от най-големите притежатели албум на всички времена е може би формирането на 13 Август 2000 г. в Woodborough, Англия, (придружаващ горната фигура), който има много точна огледалната симетрия ос с 44. Това е, разбира се, не и невъзможно, че някога ще бъде надминато в бъдеще, поради необятността и безкрайните възможности на Майката Природа. Всъщност, ако си в картината недовършена колега (отдолу снимка е от 2001 г., Ейвбъри Avenue 14, Wiltshire Август 2001 г.), оста на симетрия вероятно ще петдесет и четвъртото Моделите са много интересния факт, че на дъното, като, ако горната недовършени копие е открил само една година и един ден, след като предишното, почти като Lomikar. Възможно е да забележите, че по-ниската стойност е приблизително 2 пъти по-голям диаметър, т.е. 4 пъти област, така че вероятно заговор Пълният завоевание след ляво с достатъчно енергия. Снимките могат да се увеличава, като движите мишката, кликнете води до източника.

 

Бележка за прости числа: Poirino 2011 - много хубава 7 (14) осите на симетрия (на основната форма, има някои асиметрии малко навътре). Друга картина - дори 7, 11 и 13 в посока от центъра - прилича повече на човешки слаб опит за комуникация с (несъществуващите) пространство и извънземен разум. Някои хора в крайна сметка бяха убедени Най-малко, след няколко хиляди години, 7, 11 и 13 са прости числа.

 

(Като пример за фигурите, които са много сходни на електромагнитни форми смущения са ...... Ако двама форма ... не се отрази на таксата, но само един 58 или 60 осите на симетрия на огледалото, и ако то е било приведено в съответствие до центъра въздействие на освобождаването от отговорност модел ... те дори да бъдат завършени 132рата)

 

3) Защо са толкова сложни форми.

Отговорът е доста добре и вече се съдържа в параграфи 1 и 2, но ще бъдат разработени в бъдеще, няколко други, по-малко мотивите за взетото решение, и преди всичко е документирано рисунки и компютърни симулации.

 

 

4) Формата на оградата - обяснение за отсъствието на основния очертаващ кръг.

По времето, когато растението, след като на първата механична пулс формира първия временно кръг е електромагнитната радиация и, следователно, всички електрически енергия вече на разстояние от 30,000 km, изчислена на въздействие шок, и следователно не може да допринесе щетите на растения (електричество). Следователно е много по-причинени от всяко следващо изпълнение, което отива да поставите точния момент, когато кръга е създаден от механични въздействия на първо освобождаване от отговорност. Растенията се докосват една друга доста интензивно в много региони и се състои от много хиляди електропроводим структура, отколкото останалата част. Точно в момент, когато Появиха изхвърлянето точката на сблъсъка електромагнитно излъчване и енергия първият RS, растенията не са отклонени от механичното действие на основната позиция на инч, или само леко, защото всички механични последици ще дойде на електрически импулс. Въпреки, че тя ще дойде доста бързо, който се брои за определяне на времето промени на електрически ток се измерва в части на милионни от секундата, докато на време odměřující интензивността и промени в на механично действие на последиците от шоковете е достатъчно, за да се измери в стотни или хилядни от секундата. Рампа процент ток при първата крива RS (наклон, ди / DT) е средно 30000 ампери на микро- второ, последващите RS до 200 хиляди. На някои промени в посока на наклона на растението, но преди удара на първия RS може да се случи, растения и техните листа могат да се отклоняват от стандартното му положение статично. Потенциални разлика няколко милиарда волта, следвани от повтарящи се електрически импулси на няколко стотици хиляди ампера, след като само с малко различен на сили, които са отклонили стъбла и листа electroscopes на училище лаборатория, където има е с отклонение обекти с тегло фракции на милиграми на няколко милиметра. На сайта е готов, и тогава наистина е между небето и земята, толкова голяма сила, която е в състояние да тегли електрически локомотив на разстояние от десетки хиляди километри.

 

Графика приблизително времето на електрически ток по време на мълнии, лидерски потенциал и индукционни обекти в близост и последващите механични въздействия - ще има някога ...

 

За да се продължи ...

 

Имайте предвид, най-накрая

Малко вероятно е да не е особено богато въображение, за да стигне до заключението, че точките 1,2,3 и 4 ще бъде много трудно да се играе при много силен вятър и дъжд, че всеки симетричен случва или напълно предотвратени или поне наистина "блъскат" . Много силен вятър и дъжд, по-голямата част от случаите, придружени от мълнии, а в такива случаи има "само" съвсем обикновен, нередовна настаняване , огъване стъблата на земята.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Ограничаване на нашето внимание само от естеството на земните дела би било ограничения на човешкия дух. S.Hawking
Пет удивителни знаци в един ред е нищо друго освен един много ясен знак за умопомрачен ума!!  T.Pratchett
Харесва ми готвене. Аз съм от типа на луд учен в кухнята. Kyle Chandler
z