Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-електромагнетизма . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
 Електромагнетизъм
(Житните кръгове - първоначално описание)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

В света на науката и научните изследвания, никога не трябва да се залага срещу хода на повече от 10 12 : 1  E.Rutherford
Невъзможно е само една дума, която се съдържа в речника на безумните.     N.Bonaparte
Истинската радост е радост на работата, от вкус за създаване на нови неща.   A.de Saint-Exupery

Житните кръгове , житните кръгове кратко описание

PagPh
Влиянието на електромагнитните сили да оформят модели на посевите

 

 

Електромагнетизъм

Според теорията, че освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета може да напусне структурата на стъбла и насочено ориентирани първично увреждане на тъкани може да се обясни често снопове стъбла, стоящи в центъра на формата. Въпреки че те са най-малко толкова силно повреден, но повредата не е толкова интензивен посока ориентация по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка посока hodinovývh. Посоката на първоначалната вреда насочени много повече към центъра на кръга, така че много повече предложения себе си (типи) и околните стъбла, участващи в "ефекта на доминото" е само "орбита". Независимо от факта, че системата на централното типи пакет от сламки много забележимо се втвърдява.(създаване на графично представяне на нововъзникващите икономически сили)

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Може да се държат точно като стрелката на компаса, така че е огромен електромагнитните сили зауствания миг принуждава да отклони по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, в зависимост от взаимното съотношение, полярност и изместване трифазен ток. Временни промени в механиката и стрес също могат да причинят невидим все още насочено ориентирани механични повреди. Тези микроскопични насочено ориентирани щети постепенно натрупване на увредените тъкани по-късно може да причини постепенно насочено ориентирани наклон всички стъбла в една посока (CW или ККО). Магнитното поле на средната разреждане на светкавицата в някакъв момент най-малко десет хиляди пъти по-силен от магнитното поле на Земята. Друга част може да направи огромни електростатични сили, които правят листа и стъбла от растения се държат като листа и стъбла electroscopes. Кръг с диаметър приблизително характеризира от електромагнитните сили от мълния по освобождаване от отговорност. На всичко отгоре на това, обаче, реколтата модел се появява най-малко няколко дни, понякога до няколко седмици след мълнии. Това е, защото засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Най-добрите учени са отворени, за да се опита и да започне като в романите - идеята, че всичко е възможно.  R.Bradbury
Забавлението е като застраховка "Живот". Колкото по-голямо, толкова по-скъпо. K.Hubbard
Когато съдбата, че глупаци, тя се превръща в една интелигентна, предизвиквайки ги щастие. M.de Montaigne
z