Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове на царевица в ловец светкавица . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - Светкавица Hunter
Най-лесният вариант "лов" мълния снимка на житните кръгове всъщност е също един вид на снимката.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Творчески акт трае само изключително кратко време, компромис бързо за кратко време да създаде камери и улови плячката си в тази малка кутия.  H.C.Bresson
Най-важното от всички имоти е интуицията. A.Einstein
Науката днес е технологията на бъдещето. E.Teller

Възможно е да улови мълния?

Не, но може да улови.

PagPh
Внушено чувство за определяне на доста точна (м, десетки метра) или много точен (см) точка на въздействието, полярност, мощност и вид (облак - земята, облак - облак), много точно времето за освобождаване (наносекунди).

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

За повече информация относно електронни и фотографски проучване позиции и измерване на интензитета на светкавицата ще бъдат поставени по-късно, доколкото там са разположени главно обяснение прилики настаняване , увреждане, отслабване на зърното и фотографския процес

 

Снимки записват флаш светлинни ефекти освобождаване от отговорност.

Житните кръгове е рекорд на физическите ефекти на мълнии - природа фотография.

 

Житните кръгове са като "природа фотография".

Фотографска емулсия е система от царевични стъбла (запис материал с размери на зърната от един до няколко хиляди пиксела на кв. м.). Експозицията се осъществява в една малка част от секундата, вероятно отчасти се дължи на индукция, отчасти поради прякото ръководство на ток, и се съхраняват в растителните тъкани първо само като продукти на електролиза, което води до тяхната частична щета. Работи като разработчик на естествени процеси - първо електрохимия, следвана от химия, биохимия, биология, отслабване тъкан патология. Процесът отнема средно изтегляне няколко седмици и е много постепенно - първо Polehňa , извито стъбло дебне в близост до точката на интервенция, и ден след ден да добавите още. При някои видове растения често е възможно да се определи наблюдаваните промени в няколко дни до седмици преди polehnutím , огъване на стебла на земята (типична в това отношение например ечемик).

 

Процесът на настаняване , увреждане, отслабват, може в някои фази или напълно да прилича на процеса на увяхване, когато растенията са изложени на различни стресови състояния, като например липсата на влага често. Поведението на растения в условия, неблагоприятни растеж (липса на вода, липса или недостатъчни хранителния състав, рН, висока температура) се третира подробно например в Наръчника на стрес растенията и реколтата , Мохамед Pessarakli КРС 2010тият Излагане на растенията сходни условия на стрес могат да имитират тези процеси и проверка. Възможно е да се провери поведението на растения след преминаването на определена сума на електроцентрали или части от тях - приятелски, сублеталното, смъртоносни и силно nadletální nadletální ползи. Ще бъдат обработвани от други сайтове. Като пример може да се отбележи, например, след преминаването на много високи дози на електроенергия nadletálních всяко растение част или в близост до нея е доста често е възможно да откриете, че толкова много от това се изгаря ;-)

 

От други експерименти тя е възможно да се определи, че след преминаването на високи дози nadletálních части от растения, които не са пряко съответната фотосинтеза и възпроизвеждане, като в случай на сламки lipnicovitých, и през целия си диаметър, може всички на клетките на засегнатите части от тези растения, напълно умре. Тази част на растението, но все още е в състояние да продължи да изпълнява изцяло функциите на непокътнати проводящата тъкан, и растението почти без последствия пълен цикъл на отглеждане.

 

Постепенно (дълга) настаняване , щети, отслабване може да се наблюдава особено в случай на нередовно настаняване , огъване стъблата на земята. В случай на редовни форми понякога може да се появят настаняване , стрък наведе по-бързо, отчасти защото в тях, в някои случаи вероятно също участват много силен удар към нормален диаметър, на който може да допринесе Ефектът на пеперудата (вж.) ефект на доминото ( вж.) и ефекта от двете зауствания (вж.)

 

Освобождаване от отговорност на Светкавица е сравнително сложен физичен процес.

Тя се състои от няколко последователни етапа, с обща дължина рядко надвишава една секунда. Период на най-голямата енергия,Return StrokeВреме на които излъчват повече от 99% от всички енергийни изхвърляния, е около 10 микросекунди, най-много няколко десетки. Отделни физически прояви могат да се записват по различни начини, най-често в електромагнитно поле. И все пак сравнително кратка, но за целите на научни изследвания, извършвани там достатъчен анализ и описание на всяка фаза е включена в менюто и подменюто флаш, с линкове към ресурси. (Това ще бъде значително удължен)

 

Чрез измерване и изучаване на свойствата на мълнии са разгледани от различни изследователски институции по целия свят. Често това е свързано с работното място производство на енергия, тъй като работниците имат техните проблеми, които вече са гледани от едва принцип. Първо, разбира се, трябва да се интересуват как се произвежда електричество конкуренция. Друг също толкова важен фактор е взаимодействието между разпределението на електрическа енергия и освобождаване от отговорност мълния, които са два вида: пряка намеса и индукция. По-подробна информация ще бъде поставен обратно в менюто и подменюто флаш.

 

Тук само в кулоарите: някои растения и части от тях могат да бъдат засегнати и повредени от самото предизвикване на електричество в тялото инсталация (тел) след мълнии. Индукция ток за мълнии в проводници са доста подробно в електрически стандарти Инженеринг, IEC (EN) 62305th Но те служат за защита и осигуряване на електрическите кабели и електрическо оборудване от мълния ток, пряко или предизвикан. Както и да е, но растението е тел, тя се прилага на същите физически закони и количеството на енергията, която може да предизвика щети могат да бъдат достатъчни. Разбира се, растението е заземен проводник.

 

 

Да представи доказателства, че житните кръгове се формират от мълнии, че е необходимо да се следи много явления и ефекти, които съпътстват освобождаване от отговорност на мълния и следвайте. Но това е много вероятно, че най-голямата сума на доказателства, представени напълно несъзнателно, изследователи тайната на този себе си явление. Разбира се, необходимо за тях добре благодаря ти, въпреки че всички все още продължава заедно в една посока, която може да се нарече задънена улица - "Не, по този начин, приятели" (theatresand)

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Има банални истини и дълбока истина. Обратното на тривиална истина просто не е вярно. Обратното на дълбока истина отново е вярно.  N.Bohr
Докоснете учен и докоснете дете. R.Bradbury
Всеки път, когато някой извършва действителната глупост, това е много ušlechtilýh причини.     O.Wilde
z