Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърнопроизводители прогнози . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове прогноза
Познайте къде и кога житните кръгове се появяват, е почти невъзможно. Което изглежда да се определи възможно.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

Scientist просто обича истината за любовта си към нея, независимо дали това може да е навсякъде. Luther Burbank
Предвиждането е много трудно, особено ако тя е за покриване на бъдещи.  N. Bohr
Науката никога няма да се реши един проблем, без незабавно десет други не.         G. B. Shaw

Житните кръгове , житните кръгове, предричайки възможности

PagPh
Тази страница ще опиша някои възможности за прогнозиране (ООН) на (не) редовно в бъдеще. Ще има особено изразени прогнози, придружаващи явления, които трябва да бъдат възможно по всяко време в бъдеще във връзка с откриването на модели в зърното се потвърдят или отхвърлят.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

На тази страница ще намерите прогнози за това кога и къде тези кръгове се появяват

Те са тук, но намирането прогнози, произтичащи от различните наблюдения, т. нар. прогнозиране, безценни помощници на науката и научните изследвания (и основен) . Някои от техните форми също може да се нарече прогнози, но прогнози са доста адекватни. Какво е това?

 

По принцип, прогнозата е форма на прогнози, която се основава на някаква форма на обективна наблюдение, което го прави възможно да се стигне до заключение. Следователно е не заблуди или фантазии, изразени záhadologickými различни "капацитети", които са почти без изключение една нещо общо: те не могат да бъдат по никакъв начин изобщо нито потвърди, нито отрече. основен принцип на всяко научно изследвания - принципа на проверимостта проверимостта и Falsifiability. Например, един от най-популярните теории záhadologických - житните кръгове чужденците: Те не е възможно да се потвърди или проверка на чужденците, които никога не са били виждали преди. Също така не е възможно дори да опровергае или фалшифицират - псевдоним mmimozemšťany чужденци, които не е възможно да съблазни необяснимо явление.

 

Всички тези и други подобни теории záhadologové цял свят могат да се държим заедно в тяхната záhadologických задника.

 

Тук изразена прогнози ще всички, без изключение, въз основа на проверими логически предположения и не им попречи да бъдат по всяко време в бъдеще по никакъв начин потвърждава, опровергава, или обратното.

 

Прогнози могат да бъдат проверени със задна дата, т.е. да използвате приложението им за случаи, които вече са настъпили в миналото, и да се провери дали тези случаи са потвърдени или опровергани.

 

Прогноза № 1

Оригинални Кръгове култури никога няма да се появи на място, където не беше предшествано от буря, по-точно, когато светкавицата за освобождаване от отговорност пропусна областта на точното място, където по-късно се появи с пръстени или други редовни форми.

 

Да кажем, че те са истински Crop Circles са създадени мълния освобождаване от отговорност, е неразделна част от предишната прогноза придружаващия феномен. Всеки, който иска да опровергае такова твърдение има възможност. Въпреки, че той ще трябва наистина да се постарая, но възможността е там. Както и да е, това е напълно обективно явление, които могат да бъдат напълно напълно потвърди или опровергае, и там са доста обективни технически ресурси, които правят възможно.

 

Други допълнителни или получената формулировка: Оригинални Кръгове култури се срещат само там, където точно в този момент е бил ударен от мълния освобождаване от отговорност, полето. Те никога няма открити преди първата буря пролетта, или буря някъде, където тя не е точно там, където полето не се справят освобождаване от отговорност на мълния. нещо като житните кръгове могат да се появят при зимни култури след зимна буря.

 

Прогноза # 2

Стъбла на мястото на истински житните кръгове никога не nepolehnou (не се огъват стебла на земята) се дължи на факта, че те са точно определени за известно време, точно в някакъв момент тя е локално концентрирани механична или някоя друга сила. Модела е бил създаден в тях дълго време преди и poléhají , огъват стъблата на земята точно там, където е създадена го щети и последващо отслабване на стъблата. Polehňa (извити стъбла до земята) само дължи на факта, че те ще бъдат отслабени. Строго погледнато, толкова отслабнала, че те могат да polehnout (стъбла завой на земята), поради по-слабите сили, че здравите неотслабващ сламки са в състояние да издържат без никакви проблеми. Наранявания или заболявания и ненакърнена стъбла са повече от 100 пъти по-силен и по-дълготраен, които могат да издържат на по-големи сили 100x.

 

Сламката в местоположението на моделите ще бъдат толкова отслабнала, че не може дори да носят собствената си тежест. Повечето от тях, но може да работи сили са значително по-високи (общо тегло сноп на много стъбла, ефект на доминото , слама тегло се е увеличил повече от два пъти влагата от роса или дъжд, временен ефект на въздушния поток.

 

Отслабване стъбла модели могат да бъдат проверени от механични изпитвания, и това е отслабването на сламки, което се случва, ще се случи на всяка подадена , лежащ на земята зърно в света, и напълно нередовен. Тя е плоска , лежи на пода на същата причина, отслабването на преминаването на доставената електрическа енергия до мястото на освобождаване от отговорност на мълния, в някои случаи, дори индукция.

 

Прогноза № 3

В случай, че ще бъде открит съвсем скоро след гръмотевични разряди, която е създадена да е възможно всяка точка на житните кръгове термовизионна камера да открие и провери присъствието като остатъчна енергия от електрически освобождаване от отговорност, се съхранява в подземни временно съхраняват под формата на топлина. В по-напреднал стадий на изследванията ще се идентифицират с термовизионни камери скоро след бурята на полето, който е бил ударен от мълния, и така е по-голяма вероятността, че те зърно Polehňa , извито дебне земната повърхност. В допълнение, има и други начини, за да разберете къде светкавица удари с точност до десетки метра, и фотограметрия позволи нещо подобно на най-близкия сантиметър.

 

Прогноза № 4

Рано или късно той ще фотографски заловен мълния удари точно на мястото, където тя създава закономерност в зърното. Това е най-вероятно да се случи в добрата стара Англия. За да насърчи усилията stormchaserů е отворен в този момент, че:

Първият фотограф, мълния, които успешно записани мълния освобождаване от отговорност, която се удари в областта царевица, точно там, където следователно по-късно, с постоянен мотив, житните кръгове, ще бъдат богато възнаградени .

В допълнение на нетленни слава да бъде на първото в света, които се нещо подобно успешно получава в ръцете на автора на този пост чанта на червеи (бонбони), и на правото страна-направи фалшив подпис на автора на тази хартия, поставили писма от права vystříhaných Red. Stormchaseři цял свят, съединявайте се!

 

Заснемането на мълнии се занимава с редица специалисти по целия свят. Вижте, например, Google (stormtrackers, stormchasers). Това е подполе на интереси, наблюдение на екстремни метеорологични условия. Някои от тях дори тече фотография със светкавица и да гледам като напълно предпочита основната лихва. Освен тях обаче, наблюдение, измерване, документиране, наблюдение и записи, занимаващи се с екстремни метеорологични условия също е един доста формални научна дисциплина, наречена Хидрометеорология.

 

Прогноза № 5

В случай, че ще бъде открит съвсем скоро след гръмотевични разряди, която е създадена, тя ще бъде местоположението на културите кръгове или други редовни форми съвсем ясно количествено и качествено открити и проверени от на повишена концентрация е много опасно, дори смъртоносни химикали. Основно CO2 , CO, а вероятно и много други, много по-лоши (HCN) и някои органични силно опасни химикали. Може би силициеви съединения, органични (но не са с произход от хербициди пречиствателна станция и пестициди)

 

 

Шестия В места с често polehlým , стъблата се наведе да растенията наземни царевица ще бъде напълно неразличими характеристики като в моделите. Дали в околностите на редовните форми, или на голямо разстояние от тях, или на места, където след редовните модели, Crop кръгове, нито паметници.

 

 

Седма Прогноза: Ако не напусне незабавно и безусловно кръг създателите на своите безумни действия рано или късно ще един от тях е намерена на мястото на инцидента, убити от мълния освобождаване от отговорност, единствената истинска и законна автор на житните кръгове. Бяха предупредени.

 

 

 

възможно да се разработи нещо подобно на частичен глобални прогнозните Crop Circles - никога и никъде другаде, отколкото когато те са били гръмотевични бури и силно блесна, и те се срещат предимно в околностите на изкуствени и естествени гръмоотводи - ел. линии, инж.. мрежа, тор, дървета, храсти, подземните водни източници

 

(Дори по физика), но по-вероятно е най-добре, ако ние не се опитваме да измислят най-различни глупости. Когато просто природа, вместо да "позволи" или отпуск, възможността да се създават различни редовно и фракталната структура. Тя понякога сам ни казва как наистина. Ако имаме малко късмет, може би някои от нас способността му да успее в математически моделирани използвайки някои симулационни програми. За начало, ще бъде напълно достатъчно обяснение на някои дреболия, неразривно придружаващи фигури, минали и бъдещи (частично производно прогнози, придружаващи явления)

 

Осмата Електромагнетизъм

 

9-тото Статичен

До прогнози: електромагнетизма, статично електричество. Предвиждаме нещо, което отдавна е известно, е нечестно и несправедливо, той ще Мирек Dusina. Но тези, záhadologům hlúpúčkým е бил наполовина празна vyklepaných някой makoviček поръсени, когато той не можеше да го вземеш да се свържете. (... Uman ... Светкавица Освобождаване от отговорност ...) е достатъчно просто да попитам. Човекът е най-много "експерти" от целия свят, които обичат да се укрият "експертиза" на своите изследвания малко съжалявам. Но за съжаление, е само потвърждение, че те никога няма да се притеснява изучаване на всякаква литература. В този случай, те наистина не трябва да се притеснява. 7 е наистина началото на книгата.

 

"Може ли някой да предскаже Техният външен вид" - повече от 1 Не е възможно да се предскаже точно кога, къде точно и какво точно се появяват фигури в областта. Вместо това, то е възможно да се предскаже броя неразделно съпътстващи явления, които ще бъде откриването на модели предхождат, съпътстват и следват. Също така е много лесно да се обясни защо. Всички тези явления имат една-единствена обща собственост. Абсолютно неразделни се нарежда сред явления, неразривно свързани с освобождаване от отговорност на мълния. Този начин е възможно да се предвиди доста точно какво се е случило във връзка с откриването на така наречените Оригинални Crop Circles в бъдеще навсякъде по света се проведе на тяхно място, какво е мястото им на откриване ще бъдат открити и защо.

 

10тото Несъществени, чрез индукция - малки кръгчета

 

11 напукани камъни, Fulgurity (както и други камъни, очевидно засегнати енергийни изхвърлянето мълния, зауствания и ефекти в почвата) и като цяло - последствията на заустване енергия върху земеделски земи

 

12 линии в зърното - а) права над тръбите и лидерски ... б) като писти за трактора и между засяване плътност е точно определена, и ако нещо се обърка, като растения от водата, много равномерно и без настаняване , увреждане, отслабва. Светкавица освобождаване от отговорност в областта, но тя е достатъчно лошо, засадени в полето "номер на вредни химикали. Инсталации за няколко седмици преди това нараства точно в съответствие с количеството на хранителните вещества в почвата и ако мълнии са настъпили в областта, в редовното си мрежа ще бъде разделена между тях хранителни вещества точно това, от което се нуждаят. След завладяването флаш но растенията са огромно увредената зона, както и електроенергията идва при тях главно чрез песни след трактора, и е толкова равномерно разпределени на територията на огромна площ. Повечето растения са повредени, електроенергия, която дойде от двете страни, в средата между коловозите. След това растенията се опитва да се отърве на неподходящи химикали, и, където те са най-много, те успяха да най-лошото. Агрономство, сеитбообръщение, торене, обработка, засяване плътност - всичко се изчислява на най-високи добиви и е проверена от времето, непрекъснато се отглеждат нови сортове. в) криви разположени над подземни обекти - освен ако те изкопали, те могат да бъдат разположени многократно

 

13 "Pin дупки"

 

 

 

Мъртви животни

 

Допълване и разширяване на моделите с течение на времето, се посочва, предхождащ подаването , огъване на стебла на земята

 

Polopredikce - признава възможността за провал:

Добре известни китайски символ на Ин - Ян, Ин - Ян идва от наблюденията на житните кръгове и преначертаване на фигури в древността. Това е почти немислимо, че тя може да бъде по друг начин. Рано или късно това ще бъде възможно да се потвърди, че гледката от проучвания на файла материал. Не, докато в истинския смисъл на буквалното писмена документация материал, но такива записи, изсечен в камъка. Просто гледам. Може би това ще бъде възможно в бъдеще да се докаже, че по време на втората процедура, насочени експлозии, по време на което най-вероятно попада в едно място (дзин) и втори отрицателен (ян) разряд на мълния (повечеReturn StrokeИма и биполярно мълния), те могат да около тях, да създават такива високи вихри скорост на въздуха, и по-специално вида на електромагнитните полета, че подобен модел може да създаде.

----

 

 

-----------------------------------------------

 

Част 2

 

 

 

Ли е възможно да се предскаже появата на истинските кръгове култури?

До известна степен да, макар и не точно разбира се ..

Преди всичко, това е възможно да се предскаже кога и къде да се появи. Никога не се появи, където не е имало буря, а полето е бил ударен от мълния. Разбира се, но по-често се случва на места, тези култури са плоски , лежи на пода напълно нередовен. В световен мащаб се оценява на около един милион пъти на броя на случаите и площи, отколкото те са в редовен. Приблизително 10% на общата засята годишно. Ако по време на "кацането", ефектът от токов удар, огромна енергия, повърхността областта е вероятно повече или по-малко трудно да се определи и по-скоро случаен взаимодействието на обстоятелствата, тя може да създаде закономерност.

 

Зърно почти никога не nepolehne (не се огъват стебла на земята) веднага след мълнии, или обратното. Това е също един от най-важните факти, които всеки потенциален изследователи подадени , лежи на земята зърно, най-объркан. Дали това е самозван изследователи, "záhadology" различни щамповане, уфологията, или, обратно, лица, които биха искали да се опитаме да разгледаме този въпрос малко по отношение на всяка истинска наука или научни изследвания. Недвижими учени и изследователи, посветена на научните изследвания по проблемите, но само със значително закъснение, защото изследванията им чрез различни "експерти" са назначени като záhadologové, ufologists и физически лица, посветени на различни pseudovědám pavědám ужасен начин дискредитирани. За всичко това е в допълнение към авторството на различни форми започва отчитане на различни луди лица, D & D, които могат да бъдат потенциален сериозен изследвания в тази област дискредитира много повече. Можете да го кажа по-нататъшно сериозни изследвания в тази област е просто удари друг почти окончателно пирон в ковчега. Някои други лица, които след това се дължи на факта, че техните болни мозъци не са били в състояние transpotrovat друга информация, различна от това, че всички житните кръгове са дело на хора, наистина някои много ценни модели, произведени.

 

Факта, че зърното Polehňa , наведе стебла на земята, много по-късно от събитие, което води до това, е причинил, може да бъде наречена "естествена мимикрия". Много по-подробно за приблизителния времето и поредица от събития, които в крайна сметка водят до настаняване , огъване на наземни царевица стъбла, се намира на място хронология .

 

Понякога, настаняване , огъване на стебла на земята зърно се случва в такова прекрасно време, точно това, което земеделските производители могат да си представите за отглеждането му. Бурята, която вече беше преди няколко седмици, аз бях по това време най-вече никой не помни дори. От друга страна, точно след буря по време на един бегъл преглед на зърно се появи, че нищо не се случва с него, а не градушка не падне. Но скоро след бурята, че е в действителност голяма настаняване , увреждане, отслабват ", пивоварната", най-малко в диапазона на десетки метри от мястото, където мълния удари, а понякога и много по-далеч. Растения, но не след много дни след преминаването на електрически ток, а понякога вероятно дори само предизвикани, те изглеждат те на пръв поглед почти нищо не се е случило. Дори когато премина през толкова много на електроенергия, което е бързо и безопасно убит.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Склонен съм да наследени алкохолизъм, но скоро се научи да се справя. Аз винаги съветват хората, които са знаели за проблема много повече, отколкото аз. L. Minnelli
Времето за действие е сега. Никога не е твърде късно да се направи нещо. A. de Saint-Exupery
Невежеството никога не е по-добре, отколкото знанието. E. Fermi
z