Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове зърна са създадени след изхвърлянето светкавично инфрачервени лъчи . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Инфрачервено лъчение
Светкавица освобождаване от отговорност по време на намеса в областта на зърно излъчва екстремни количества на инфрачервено лъчение
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Разликата между правилната и почти правилната формулировка формулировка е като разликата между мълния и септември леки светулки. M.Twain
Аз не вярвам, че има извънземни. Но аз вярвам, че има много различни хора. O.S.Card
Цялата наука е физика или колекциониране на марки. E.Rutherford

Житните кръгове , житните кръгове, инфрачервена радиация

PagPh
Мото: Не много дни след изписването ще бъде възможно да се установи излишната енергия съхранява под земята. Те могат да бъдат открити с термовизионна камера. Фигури модели и подземните запаси на енергия ще се различават значително.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Инфрачервено лъчение

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Това е, защото засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Телевизия новина е като мълния по освобождаване от отговорност. Прави много шум, ще светне наблизо, всичко друго остава на тъмно и това е много бързо отиде.  H.Carter
Реалност Scientist живот. Няма нищо в света по-добре.  G.Wald
Вашата теория е луд, но не е достатъчно луд, за да е истина ".    N.Bohr
z