Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-аномалия . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Аномалии в кръгове на зърно
почти всички "аномалии" в близост до цифрите просто се обяснява от скорошно освобождаване от отговорност на мълния
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ако nevybojuješ футбола, вие сте мъртъв за мен Homolka.

Тази грешка се случва в нашата Максималният институт ... три пъти за десет години.

Който nenakrad, трябва да се разбере, тъй като те спечелиха нищо.

Всичко това е просто съвпадение?

"Нарушения" в кръгове, които не са съвсем необясними

PagPh
Житните кръгове са създадени чисто природните сили, неразделно придружава различни "необясними" аномалии

Някои аномалии в моделите на зърно (кратко интро)

Това е само кратко въведение и някои практически примери, повече информация тук

Светкавица освобождаване от отговорност е много проста, естествено възникващи, и невероятно логично обяснение причината на редица на електростатично, електромагнитно и всякакви други аномалии, които по своята същност се случват в рамките на и в близост на всяко право, (истински), на природните сили на направени кръгове култури, "Поле пиктограма" (PP ).

Когато имате тези англичани съкращение CC , ние ще проправи ПП съкращението .

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Забележка:

това място служи само като общ преглед на някои от най-важните аномалии nalézaných в близост до житните кръгове. Целият въпрос е много по-подробно в следващата страница, аномалия (подробно), част от главното меню и Sub Pop аномалия подменю, където въпросите по-подробно. Подробен списък на най-големите аномалии, някои от които ще бъдат обсъдени по-подробно, тъй като не е тук в края на тази страница . Това все още е само предварителна версия, вероятно някъде в бъдещето ще обедини страници.

 

Абсолютно всички описани по-трудно да се разбере и дори почти напълно "необясними" феномени могат да бъдат лесно обяснени и разбрани само като ехо на нещо на това място преди известно време се състоя - огромен, гигантски електростатичен - Електромагнитна - електро пулс (LEMP така наречените - Светкавица Електромагнитна Pulse), която за известно време отпусна различни материали на повърхностните и подземни различни "необясними" Недвижими имоти - температурните разлики (и произтичащите от огромни разлики в налягания - всякакви звуци), статично електричество, магнетизъм. Сутеренът може да се дължи за временно складиране, и десетки килограми  на Власта N ebezpečných J EDU ZNJ .

 

Безопасността на първо място , Люси. Силно се препоръчва да бъде в такива места всички netahati морски свинчета, особено когато значителна част от тях на място, изпитват симптоми напълно и изцяло в съответствие с употребата на наркотици, като например яйца. Вече повече от 20 години. Кой знае, ако някои от тях не търсят такива места и да се насладите на многократно Вижте предупреждения

 

 

 

Нарушения на електронни и микроелектронни устройства

или нещо подобно. За да прехвърляте или запис на информация е неизменно използва ... електрически заряд , понякога едновременно електромагнетизма. Същото се отнася дори много по-голяма степен на подвижна памет (SD, XD, SDHC, и др.) Всички от тези устройства, всички от които може да бъде статично електричество не само напълно унищожени или сериозно повредени (лични наблюдения), но "само" прочисти ( Отново лични наблюдения), и за щастие за известно време, неспособни на действие (по лични наблюдения).

 

Висок размер на статично електричество вътре фигури наистина кръгове изследователи култури са измерени чрез използване на подходящо оборудване (електростатичен заряд м). На останките на електростатично зареждане, който беше на мястото точно преди и по време на мълния освобождаване от отговорност настъпили за него толкова много, че тя е отвъд всеки обикновен човешки въображение, и дори на малка част от него е все още една голяма сума на енергия, от които измерими остатъци погребан прекалено дълбоко подземно вероятно ще се запазят за дълго време.

 

Между другото, само един много посредствен мълния носи много повече енергия, отколкото би било необходимо, за да унищожат цялото човечество, ако те са свързани помежду си sérioparalelně. Но първо можеше да се свързват с ... (И 2, които ще плащат данъци)

 

Светкавица Hunter
Самостоятелно наблюдение: една посетите и стреля две места , подадени , лежи на земята царевица (първия ден, след като на настаняване , огъване стебла на земята, 10 дни след на буря и разряди мълния, която настаняване , огъване на земята, причинени стъблата) на значителна част на 16GB карти са отстранени и унищожени - не може да форматирате до пълния си капацитет, малко по-малко от 1GB. Камера "оцелели". Полетата с въпросителни знаци? ? ? ? ? - Изображения, които са били изтрити и не може да бъде възстановено, разположен в повредените части на картата. Всеки от прекъсване на следния ден, когато стрелба (посещение на едни и същи сайтове, нова карта с памет), съобщението "празна карта" след рестартиране функция се възстановява, съхранените изображения. Изключете и далеч! Тъй като апарат извършва в проводяща опаковането и фотография.

 

 

Геомагнитни аномалии, необичайно поведение на компаса:

- Например, ефектът наречен LIRM (Светкавица индуцирана остатъчен магнетизъм), могат да бъдат намерени на Уикипедия на английски . Чехия: Светкавица предизвикана от остатъчния магнетизъм. Тя се причинява от огромно електромагнитно поле, възникнали в хода на изпълнение в непосредствена близост до него, които се провеждат по време на сегашната средна стойност от 30000 ампера, но тя може да бъде над 500 000A. Може да бъде значително дълго време да хипнотизирам всяко място присъства намагнитване вещество може да - в случай на особено вездесъщ масив на Fe, Fe2O3 . FeO, и в много случаи да бъдат невидими, но долу на повърхността (в един от замръзване дълбочина, разбира се винаги в дълбоката оран) сегашните водопроводни тръби. Стръмността на предния ръб на текущата импулс е от 5000 до 30 хиляди ампери на микро второто последователни импулси, дори и при повече от 200 000A/μs! Със сигурност би било възможно да достигне интересни изводи сравняване планове вода и канализация, електрификация, газ и сигнал линии и мрежи на форма и модели курс nalézaných върху тях (като центровете на кръгове), не само настоящите, но също така планове от години отминали и сега напълно неизползвани. Незначителна част да формира някои форми и линии, също могат да участват в археологически структури - виж археология.

 

Виж снимките преди - вероятно се крие в подземния тръба

но вече може да бъде дълъг празен.

 

Останете след мълния мълния вече постоянно магнитни. В литературата е възможно да се намери подробна информация за намагнитване на тел преминаването на мълния ток, което води до намагнитването на заровени метални (желязо) тръби. Например, измерванията на намагнитване проводници течения са определени чрез тях претърпя по време на светкавици. В книгата на мълнии за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета (M. Uman) се посочва, че от 1900 учени, които се използват измервания на намагнитване на базалт (съдържа микроскоп разпръснати метален Fe), за да се оцени течения, които преминават през прохода, в близост разряди мълния. Така че по-рано от 100 години, учените тичаха из нивите с компас, както и да не се учудваме, че измерените отклонения, където наскоро ударен от мълния. Трябваше само да попитам ...

 

 

 

Мъртви животни, насекоми, прилежащи към части от растения

оставил © д-р Уве Engelmann, © Джанет Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Това е следствие на намеса власт. поток, в случай на насекоми, най-вероятно просто като текущ индуцирана в растенията, или електростатично или електромагнитен път. Никой не не е чудно, че на мястото, където мълния удари, има мъртви животни - от една малка част от един милиграм на няколко тона (отделни части). Според оценките остава след всеки удар в областта над земята и под няколко десетки до стотици килограма на умрели животни - предимно насекоми и малки животни. Веднага стават част от хранителната верига, както и да се грижи за други същества.

 

На този етап не е възможно да пропусне цитат - и ние се чувстват съжалявам на птица пойна птичка (таблото), но ако смъртта му наистина има с какво е на сайта на наградата взе място преди известно време, вероятно е починал само началото, както ако той е бил ударен дори на малка придружаващия канал мълния по освобождаване от отговорност, нито дори шок - "Завръщане Ход" , най-вероятно ще се взривят.

 

Между другото, не само птици певци. Return Stroke трансфери достатъчно енергия за сайта лесно биха могли да се взривят и краве ...

Всяка крава има шкембе около 200 кг wet ферментиране растителен материал, и ако той се абсорбира и само малка част от енергията, минаващаReturn Stroke, Откъсна би желал два тона TNT експлозия, така че след това вече свободно кръжи над полето под формата на облак от газ и прах.

 

Описаният процес трябва да включва не само кравите. Благодаря, само напълно средните разряди мълния може да експлодира всеки на терена в същото време разположен кръг машина ...

 

Въпреки че по-голямата част от кръга вземащите в много малко количество на Румен ферментиране растителен материал от крава. Но много по-голямо количество течност от ферментирали растителен материал.

 

Дела, където среща някой и Подобни оцелява, са вероятно да се Измервания само Защото Това е само удари от някои "маломерна образец," Паралелно ръката на стъпаловидни Лидер предава много по-ниски токове и такси от MS, или дори предизвикани течения, или по-голямата част от енергията е проведено от близкото дърво или в някое друго добре заземен обект. Може би просто за да илюстрира, че е възможно да се посочи, че само една малко над средното ниво се излъчва от мълния по време на пътуването между облак и земята, Когато пътува малко повече от една миля, по-малко от 1/1000 на второ, суха и количеството на енергията, че благодарение Не би ли електрически локомотив премине няколко пъти по целия свят. Тези над средната светкавици ще се проведе няколко десетки При нормална буря (средна буря от няколко хиляди до няколко десетки хиляди зауствания, облак пътува няколко десетки до няколко стотин, но над хиляда километра). В случай на "наистина много повече от средното," Кои дойде само няколко екземпляра на сезона, а след това с помощта Бихте властта си с изминатото разстояние През Сам наистина претоварен товарен влак. Е описан един, макар и много повече от средния мълния.

 

 

 

Микроскопични частици от Fe или Fe2O3

приложен на stéblům, листа или klasům.

Частиците са били прикрепени от магнитна сила, въз основа на стъблата и листата на царевица, тъй като влиянието на електромагнитната индукция чрез тях чрез електрически ток. Стъблата и листата на растенията също са електрически проводници, макар и много špatné.Vzhledem, че в тях по време на изпълнението напрежение се предизвиква много хиляди волта на метър, ток трябва да мине през.

 

Забележимо количество (наблюдава растение увреждане) на електрическата енергия по цялата растението също да разглеждате чрез електростатично индукция.

 

Цялото тяло завод по време на разтоварване се държи като диригент ток, така че тяхното обкръжение действа като нормален електромагнит (магнитно поле около проводник), както и всякакви зърнени храни zmagnetizovatelných вещества, обхванати по време Електромагнитна Електростатични - Електромеханична експлозия, причинена от мълния освобождаване от отговорност, се появява в силно йонизиран прах и място на топката в изобилие. Една малка част от желязо, съдържаща се в на почвата (където тя е 3%) може да бъде в на формата на разтворими съединения (сулфат, бикарбонат, dihydrogenfosfát), и по време на мълнии могат да се появят електролиза (намаляване на катода) може да се преобразува в чист Fe . В допълнение, настоящата позиция може да се генерира чрез електролиза на водород като редуциращи агенти могат да причинят редица вещества, присъстващи в почвата може да се случи, високо разпадане и деградация.

 

Магнитни частици в почвата: по време на мълнии в момента създава огромно магнитно поле, което за дълго време всички магнитни феромагнитни материали на разстояние от няколко десетки метра, метална тръба под земята и далеч отвъд. Съдържанието на желязо в почвата е около 30 г / кг под формата на хидратирани окиси, фосфати, карбонати и тяхното частично разтворима форма. Възможност за преминаване към чисто желязо по време на разтоварване беше обяснено в предходния параграф, и е напълно естествено, че всички създадени желязо ще показват измерими магнетизъм. На BLT може да се намери, например се използва тук е снимка. Въпреки че говорим за възможният произход на meteoritic желязо, нещо такова, но трябва да се забравя възможно най-бързо. Видима дума, използвана в текста, въпреки че е възможно да се превежда като безспорен, но също толкова очевидна. Затова предпочитат да използват втория вариант. На общия размер на желязо в на култивирани селскостопански райони, само заради естествената си съдържание в почвата (около 3%), около 100 тона на хектар, и че когато ние използваме само един слой на почвата на дълбочина от 10 см. Дали защото там наистина достатъчно, и това е напълно безполезно да настоява за изучаването на някои метеорити. Точно по същия начин, както намаление, причинени от желязо може да хипнотизирам и всички на място оксиди присъствие и други съединения.

 

 

 

 

Графично представяне на

Според опростени идеи може да бъде всеки един кръг култури, счита за "Графичното изображение на магнитните силови линии индукционното поле около проводник" .

Диригент в този случай въздух, по-точно, плазма, която е от чрез създадена освобождаване от отговорност, широка около 5, най-много 10 mm, и текущата течеше през него няколко стотин хиляди ампера. Магнитното поле на такъв проводник в крайна сметка е само малко по-голям "от областта, което създава учителя по време на физически експеримент в лабораторията. Интересното е, може да се отбележи, че скоростта на промяна на тока в проводника по време на възхода (ди / DT, наклон ръб) също беше повече от двеста хиляди ампера за една микросекунда. В обща инженерна практика (започва на двигатели, генератори, преходни) работят със стойности от порядъка на един милион пъти по-ниска. Наклон на предния ръб е критичен фактор по време на индукцията до близките проводници (и завода на тел), толкова по-голяма индуцираното напрежение.

 

 

 

Инфрачервено излъчване

 

Относително големи дози на електрическа енергия се преобразува да загрява под земята (до стотици на мегаджаула; 1 кВтч = 3600 000J, 100MJ = 27,78 кВтч), има остана натрупали, може да се увеличи локалната температура в подземния няколко градуса и може да доведе до аномалии и инфрачервени много дни след изпълнението на мълния. По същата причина, поставете форма или в близост до нея, както и на други места, където е сплескан , зърно лежи на земята, имат значително по-ниска влажност на почвата, отколкото области, незасегнати. Но тя вероятно ще бъде само въпрос на последващо разследване. Някъде в интернет е наистина възможно да намерите някои снимки на житните кръгове, заловени "твърди, че" на инфрачервена региона, но, което е на снимката изцяло неубедителни, без всяко документация на сензор или филм на спектъра IR и всяко споменаване на инструментална екипировка се използва, както и Всяко тълкуване на колориметричните цветова гама. Изглежда повече като просто един обикновен цветни снимки с преработената гама от цветове. Далеч повече подобни снимки и видео, вероятно от злополука с редовни цифрови фотоапарати и видеокамери. Техните CCD сензорите не са напълно филтрирани инфрачервената част на спектъра, но, че огромното мнозинство от снимки, няма значение. В случай на значително увеличен топлинна IR - излъчване на определени предмети срещу околната среда (почва, въздух), но такъв феномен в историята може да се покаже като увеличената стойност на червения компонент. Благодарение на някои снимки могат да се появят "нещо", което, ако изображението не принадлежи. Това ще бъде най-възвишеното червения компонент на изображението, ако мястото е много по-висока червено стойност, отколкото е в действителност. Това може да доведе до прекомерно излагане в други папки - G, B, (поради структурата сензор CCD) и да доведе до специални сенки или призраци в изображението. Този въпрос ще бъде далеч описано подробно другаде ( Инфрачервени или CCD сензори )

 

 

 

Nepolehlé примесване на чужди видове, които се отглеждат в монокултура

Други аномалии (както е описано на страници или документи на житните кръгове) са места с polehlým , стъблата се наведе на земята зърно (като ечемик), които е включена като една малка сума на пшеница, се сплескан , на остриета лежащи на земята, той е само ечемик, - тук ние pšenka nepolehne (не се огъват сламки на земята) . Това може да бъде лесно обяснено като пшеница може да играе в гръмотевични разряди, които взеха място в областта на, да речем, преди няколко седмици, на много по-висока влажност на въздуха, по-малко съпротивление и получи по-ниска доза толкова много енергия, че тя почти като увреждане като ечемик са момента. В допълнение към всички подразбиращи разлики не са като пшеница, ечемик срещу значително по-добра физическа конституция и механична якост - обясни другаде. За да приложите на място само като отделна степен ефект на доминото , попада след ечемик сламки, а не на връзки, и пшеница остават незасегнати. Определена сума, но той все още може да получи, и след няколко седмици да следвате Ječmínka в леглото и легна твърде. Освен това често се наблюдава, че съседните области, където ечемик е чувствително "сухата слама" pšenka съседното поле или дори не започнат да пожълтяват, а също така включва много висок процент на влага. Всичко разбира се зависи в значителна степен на датите на засяване.

 

2010 - наблюдава на много места, че пшеницата отговаря да изпълнява в същото време много по-бавно, отколкото ечемик (Milovice - изток, гръмотевични бури в един определен както в ечемик и пшеница, и след няколко минути: ечемик реагира след около две седмици, пшеница в съседното поле в продължение на 2 месеца след освобождаване не показва намек за настаняване , огъване на стебла на земята (само таралежи, те ни дават); ечемик на ден са посочени мълния след изтласкване, фаза на растеж 71-75, пшеница преди vymetením (последвано от около 2-3 седмици), много по-зелена, високо съдържание на влага, фаза на растеж 37-39 ечемик много в сухо състояние, стъбла приличат почти суха слама.

 

Но също така (местността Ostráот Litol) настаняване , огъване стебла на земята ечемик смесен множество с една малка сума на пшеница, много зелена и почти без всяка слабост, Polehla сламки се наведе на земята с ечемик напълно координирани и без изключение, най-вероятно благодарение на доминото ефект .

отблясъци зелено пшеница, ечемик и други

 

Общо казано, от агрономическа точка на оглед, пшеница и ечемик, за да ръж същество "cimprlín" или "Měkota" и не почти толкова, колкото те имат неблагоприятни последици, отговаря значително по-чувствително. Това се прави бирата все повече и по-скъпи.

 

 

последици гуляй "таралежи" в пшеница (на същото място, на няколко метра един от друг, разделяне на изображения 60 дни)

 

 

Други, все още ресурс за екотуризъм аномалии

Първи кълняемост в полевите още nevzešlých семена

Малък процент от засетите семена от зърнени храни не покълнат (около 1%, някои хора / м 2 ). Веднага след гръмотевични разряди, поради огромната топлина и промени химически в почвата могат да бъдат провокирани от тези семена да покълнат, като "полковници предварително", че ще покълнат само поради мълнии в тясна близост, благодарение на огромна промяна стъпка на свойствата на почвите (химичен състав , рН, термичен шок, disocisace, термично разлагане)

 

Обяснение : растения от недалечното минало вероятно се съхраняват някои резерви в случай на различни бедствия. На известен фактът, че семената на някои растения на австралийски храст ще покълнат след пожар, защото ако те покълнали пред него, то може да доведе на изчезване на цялото население (нещо за това да знаят Майк и му приятели Дънди aboriginiové).

 

На сплескан , лежи на земята, зърното е след това е възможно да намерите на много по-млади растения, които прави пътя си през сплескан , на стъбла, лежащи на земята, растителността, на кълняемост време приблизително съответства когато бурята помете над полето и удари го на мига . Тук, но внимавайте, ако дори може да падне по-зрели зърна царевица на кочани и uzrálejších покълнат. Погледни датата пързалка.

 

 

 

Втори Фигури, завършващи дълги вериги

Появата им е възможно да се обясни такъв начин, който падна в онова място, наречено верига (топчета ) светкавица, която е съставена от много последователни топки, които разтърсват земната повърхност и взривяване и балони, сякаш били прекъснати на низ от небето. Може би това е газове (H 2 O 2 ), получени чрез електролиза или чрез термично разлагане на водата. Това е много рядко явление, отколкото обичайните флаш бар, един от около няколко хиляди зауствания. В случай образуването на модела е вероятно един от последователните завоевания, които следва "финалните щрихи" цялата форма.

 

Като пример, две снимки, по-внимателно проучване със сигурност ще бъде възможно да намерите повече ...

  

Отново, разбира се, от архивите přebohatého Люси Прингъл .

 

Ляв местността A361 Между Beckhampton и Devizes, Wiltshire двайсет и първия Юли 1998 , нали Запад Уудс - NR Lockeridge, Wiltshire 10 Jul 1998 .

На снимката в дясно отново, много "класически, напълно неправилна" настаняване , огъване стъблата на земята, след като на мълния стачка в правилната рамка вляво от железопътния от трактора на горния десен форма, и на на крайната десница страна кутия миниатюрен фигура, много тромава средно, се оценяват на 2 , 5-3 m. Откривателите страхотна форма, която със сигурност е включен в изумление и почуда ( WOW! ), също ще са точно същите симптоми настаняване , огъване на стебла на земята, както и в изследваната форма. Flexed и разширени възли, растения сплескан , лежи на земята, без да се счупи стъблата. Разбира се аномалия ще намерите в сходни нива на фигури. За да се допълни лявата още една картина на Калифорния, Solano Каунти. Двадесет и девета Юни 2004 г. Тя може да се намери тук

 

 

 

Напукани камъни

Явление е документирано, но тя ще бъде публикувана само времето, колкото се може по-малко изненада

(Ще бъдат добавени в този момент).

 

 

 

Fulgurity

Места култури кръгове някога неоткрити. Може да има дълбоко под земята. Нещо подобно, но все още може да бъде открита на сайта BLT изследвания, а може би и другаде. Но това, което не може да бъде, и си струва да се търси. Той е там някъде в дълбините.

Те ще бъдат изплатени цялата страница Fulgurity .

 

 

 

Увеличена честота на плевелите пълзящи , лежи на земята, зърно

Феноменът никога не е била включена в аномалия, намиране на местата на редовните форми, са най-вече, придружаващи явления на това явление, подадена , лежащи на земята зърно, неразривно свързани. Тя е доста "автоматично" документирано в много форми фотографии, особено след прибиране на реколтата. Реколта в тези места са много ясно ограничена зелени зони - места с повишена честота на плевелите. По-често се отглеждат и да се лекуват в областта на зърно монокултура не е не плевел място, защото растенията се засаждат с плътност, която е в близост до използване stoprocentnímu на хранителни вещества в почвата. След мълнии, но една част от растенията (няколко процента) умре, която е част от тези хранителни вещества, освобождава незабавно за нежелани растения. Растенията, които са оцелели в продължение на няколко дни почти спира растежа на зрели по-бавно и ясно, така че да е по-бавен изчерпване на почвата хранителни вещества също са забележимо отслабва, всички от които играе в ръцете на нежелани растения. Явление никога не е била наблюдавана на сайтове програмно честотата на житните кръгове, но разбира се ще бъдат наблюдавани и оценявани по всяко време в бъдеще. Може да се отбележи в много снимки на Кръгове изследователи култури като допълващ ефект, а също и някои снимки на карти Google Maps , Google Earth , Bing Maps, Yahoo Maps и много други въздушни снимки навсякъде.

 

 

 

Дупки "тоягата пинови"

Чрез мълния освобождаване в областта на зърно е възможно дори да се обясни "аномалия", че никога не е изследователи феномен Кръгове Crop не разгледа аномалия: Hole остана щифт . Той винаги е бил разглежда като ясно противоречие доказателства за фалшифициране на фигури хора. Но лесно можете да си представите, че това е нещо подобно на мълния по освобождаване от отговорност може да създаде в страната. Нейният диаметър е точно момента, когато най-големият трансфер на енергия, много повече от 5 mm, но "залепва" на повърхността на сухопътните сили електрически локомотиви. За да направим нещата по-лошо, се извършва при скорости между 1/3 - 2/3 от скоростта на светлината. Всъщност, простоReturn StrokeОсновната освобождаване от отговорност, която носи по-голямата част от шока енергия се движи само тази скорост, останалата част от процеса се движи много по-бавно, тъй като кратък преглед тук . В таблицата показват, че светкавицата за освобождаване от отговорност е доста сложен процес, състоящ се от редица от свързани помежду си части. Как да получите снимки, както тук , на гръмотевична за освобождаване от отговорност е наистина достатъчно силен, за да не се "залепят щифт в страната."

 

Всякакви други сюжетни линии, които се проведоха на място, тук .

 

 

 

Други все още неоткрит аномалия - пътеки.

В околностите на голям брой на житните кръгове са пътеки, водещи към фигурите или като тях. Поради големия брой наблюдатели, които са намерени на мястото, то вероятно не би било нещо необичайно. Но ВНИМАНИЕ не, всички трябваше да бъдат създадени от хората. Много е вероятно, че някои от тях излишък от електрически заряд. Част от шока, който минаваше пътя си далеч от мястото, огромна такса върху излишъците, на всяко място, където е моментна липса, в съответствие с правилата на електродинамика.

 

Срещу мястото, където удари мълния освобождаване от отговорност, липса на електрически заряд навсякъде, и освобождаване от отговорност се издава обикновено най-лесният начин, но не по този начин. Понякога (не винаги) може да бъде пряко право надолу под земята, а понякога и обратното преди окончателното съблазън в страната, значителна част от енергията все още могат да обиждат интересни и сравнително дълги разстояния по земята, а точно под него. Понякога тя може да бъде особено след следите на трактора, други могат да се скитат извън тях и чрез тях, те също могат да участват в различни фитинги и подземни линии, както и археологически обекти, или те могат да се комбинират някои от тези опции.

 

Растителността е по този начин понякога може да създаде неразбираемо заплетени пътеки, които понякога сякаш водят до никъде, на гъска "пияни моряци". Често намаляващите и може да възникне известно време след откриването на моделите. В по-голямата част от случаите (100,000%), те не се изплащат абсолютно никакво внимание на всеки наблюдател констатира, че само там просто "някой пионер". В някои случаи, но поради тяхната форма наистина не може да бъде заподозрян за създаване на никой друг от бандата на пияници - ветровете понякога е объркващо.

 

Понякога изтъняване до отслабване, в съответствие с поведението на електрически ток. Ще бъдат разположени няколко снимки на подобни случаи. Това е картина модели, в която някои, но не всички, пътищата към околностите не може да бъде създадена от потребители, но земята е пълно и криволичещ Освобождаване от отговорност "мълния змия", или по-скоро си dohasínajícím почивка. Напр. Hesseman, 145

 

Само веднъж те наистина обърна внимание, е, в този случай, но това не е правилния път, но радиалното разширение на централния кръг (Чехия), и там наистина са били по-късно, може би на следващия ден.

 

 

 

Необичайни чувства

Много (безопасността на първо място, Луси !) здравословни проблеми, съобщиха от много изследователи. Всеки от тях може да се обясни с това огромно количество електрическа енергия може да доведе до големи количества опасни химикали, отрови, дължащи се на топлина и електролиза на неорганични и органични материали (подземен). Много от тях наистина може да бъде много опасно и може да доведе до някои ефекти като лекарства. (Усещане за присъствие, гадене, метален вкус, халюцинации, жажда, дезориентация, загуба на паметта, чувство на паника, терор, злото, мир, любов и светлина, или нещо подобно, да зададете токсиколози).

Прочетете предупреждение .

 

Списък аномалия:

Възли

Магнитното поле

Частици от Fe, Fe2O3 . FeO в почвата може да бъде от растителен

Електрическо оборудване вина (счупени електроника, автомобили, комбайни - статично електричество)

Инфрачервена радиация (топлина изсушена почва под модела)

Овъглени растения (реактивни двигатели ...)

Мъртви насекоми

Мъртви или осакатени животни

Аномалии съзряване - (глухи уши, деформирани семена, покълване промени)

Дефекти растения:

Звучи

Светлинни ефекти

Необяснимо обекти в снимките на местата в житните кръгове

Dowsing (работа със сигурност ще бъде със завързани очи, dowsers обикновено са много разумни хора, макар и рядко или никога не знаете какво всъщност отговори на себе си, но тук безопасно да се появят химически откриваеми токсини)

Аномалии при хора и животни   (ефекти от лекарства, малко свързани с proutkařením)

Призраци - неговите цифри, особено през зимата, но също и в растежа през следващата година или по-дълго

Разтопен топки от SiO 2 - точка на топене около 1600 ° C. Един кандидат щеше да бъде, в своя канал е момента температурата 30,000 ° C

 

Отделно:

Бели хапчета

Hard идентифицира маса, привидно органичен произход

са разделени, защото в техния случай, за разлика от всички предишни, е възможно, че някой приведени в място за увеличаване на зрителската аудитория. Могат да бъдат доставени като гранули от SiO 2 , но силициев диоксид за която тя очевидно беше по-висока от температурата на 4-5000 ° C, аптека трудно да дойда. Други изброени вещества, без значение колко е чиста или дори загадъчна, със сигурност може да отида някъде.

 

Въпреки това, тяхното присъствие може да бъде обяснено най-малко в някои случаи: тя може да бъде на "вулканичен" - веднага след шока може да се намира на малки подземни депозити на водата на няколко сто ° C и на съответния натиск, които могат бързо отиде до повърхността, ако на пътя, и да приемете онова, което стои по пътя си. Ако натиснете бял прах, вземете го с вас, ако ви удари пластмаса или органични отпадъци, могат да се стопят и да ги вземе прекалено. Отпадъците в подземния могат да получат както чрез официалните канали (сметището) или неофициално (черна дупка, случаен разсейване).

 

Забележка:

аномалии като кълняемост - понякога изследователи открили, че имат по-добра кълняемост на семената на места във вътрешността на формите, отколкото извън форма. Това се дължи на факта, че изследователите житните кръгове са почти без изключение напълно неграмотни фермата, които никога не са чували, че има явления като латентност (инхибиране на кълняемостта) и след прибиране на реколтата узряване, и се опитва да се извършва твърде скоро. Латентност е естествено природно явление, което защитава семена (зърнени култури) от покълване, така че зърната са обикновено само след прибиране на реколтата значително по-ниска кълняемост и много неравномерно, и това отнема няколко седмици до няколко месеца, за да достигне най-високите стойности. Това е логично, защото поколението, трябва да поддържат най-високите зърна значение покълнат до следващата година. Поради това е съвсем нормално за някои от пробите, взети от форма, може да има известно време по-добра кълняемост от проби от незасегнатите сайтове. Долна кълняемост nepolehlých (с дръжките изправяне) пространство е добре, тъй като тя е съхранила инхибиране на кълняемост и по-висока кълняемост на семената от формата, показва тяхното увреждане, в резултат на провала на латентност. Ако изследователи форми и попита много глупав пивовар от една пивоварна, той ще им разкаже за явление, наречено латентност даде сравнително подробно обяснение, тъй като, ако не се вземе предвид сравнително бедна бира. Ако, обаче, намери на пивовар , който знае нищо за латентност, както и като може да има бъде (някои Breweries Не Да Направете Тяхната собствена хоросан), със сигурност нямаше да е в състояние да обясни в подробности работници малц или studentíci всяка среда (в Америка) селскостопански училище. Една от причините за липсата на постигане на по-висока латентност и кълняемост в грешното време, понякога може да се изсуши почвата по шарката експозиция на енергия от мълния освобождаване от отговорност, която със сигурност ще бъде обективно документирани. Семената могат да растат малко по-бързо в състояние сходен матуритет, макар и не напълно стандартен начин (и по този начин са частично повредени, което може да бъде описан нарушения). Семената могат сравнително бързо да достигне състоянието на зрялост подобно, макар и не съвсем нормално. Семената са вече имаше повече от месец преди реколтата в този етап на развитие, след разкъсване а не изцяло dozrálého ушите само суха не, наистина зрял, всички си репродуктивни органи са вече, но в този етап на развитие, че те може да изпълни техния репродуктивен процес от покълването до падеж последващо потомство, макар и не така развити като семето е напълно узряло (не напълно 100% са развили резерви на нишесте). Те също може да бъде различен усукана и повехнала. Twisted и изсъхнали семена, които може би нещо в неговите фотографии любимите ни форми изследователи на зърното?

 

Зърна всяко напълно dozrálého скок неповредени зърна, като пшеница, обемът и теглото на всяка друга в различен толеранс, и особено най-горните са значително под средното ниво, но покълва нормално. (foto)

 

Всички тези аномалии в обозримо бъдеще ще бъдат подробно описани на страницата

 

Аномалии (сортиране и обяснение), част от главното меню и неговите под-страници.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Възможно ли не е обяснение, използване на научни методи

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z