Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно, произведени по хората, нито извънземни . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове "производители" (2)
Много дълго време авторството на житните кръгове по целия свят регистър на различни лунатици ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Тази страница се опитва плод на болни мозъци

 да бъдат коригирани ... (Интермецо кръг вземащите - 2)

Глупаци - производители на житните кръгове в действителност никога не са съществували (нетипично само в мозъците им)

 

Друго съображение за подобна тема тук .

 

В тази глава ще се обърне внимание предимно разликите между растителното и животинското царства, по отношение на възможните последици от мълнии. Защото от отговорите можем да заключим, че въпросът за човешката глупост е безкрайна, в началото тя ще бъде първоначално приема, дори да спомене на кръга вземащите.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Форма, с вложени много точна миниатюра: снимки много лесно да бъде произведен на компютър, толкова по-сложен чертожната дъска (пантограф), но на терена? Вече беше обяснено някои луди кръг ръководители, тъй като тези дейности, извършвани в областта?

 

Дори ако го бяха възможно да повярвам, всичко на кръг, създателите на тромпет на красиви пръстени и други, не само фантастично, но дори обикновена колектор, според много оси и центъра на на много точно симетрично, и понякога дори на текущата увеличение дисплей в / извън (! Множество гледка на един и същи модел в различни размери) модели, които наистина измислица. В някои случаи, моделите се състоят от десетки точно оценени и приложени геометрия. Те взеха на работа, първо на компютъра, внимателно изработени дизайн, са влезли фрактал модел, който дори за да разбере, и предложи формата на получения модел. Разработено много подробен сценарий и времевото разпределение на дейностите по време на строителството фигури, без които ще светят през нощта с прожектори и на Луната е всяко движение по полето напълно невъзможно, защото от спъване над себе си като един куп пияници, завърнали се от инсулт. Развитието на такъв сценарий е много по-сложни модели zrzadlené, ако те съдържат дори преоразмеряване, въпрос на седмици и бачкане secvičování mnohačlenného отбор, тъй като всички дейности ще трябва точно да се установи себе си и един на друг на мястото. Форма трябва да се направи в един или най-много няколко часа, когато оценката подсектори могат да бъдат разпределени само на няколко минути от време, както и тяхното производство трябва да е само въпрос на секунди, не повече от десетки секунди.

 

Първи Цялото човечество никога не спира изненадващо факта, че света може да бъде такива глупаци или дори група индивиди толкова изостанали в техните мозъчни дейности, да работят, номериране много стотици човекочаса на цена, съответстваща още хиляди десетки хиляди евро или долари, предаде напълно безплатно абсолютно никакъв иск за обезщетение, без какъвто и да е резултат, е възможно поне частично печелите от тяхно име и е получил финансиране трябва да бъдат дадени за благотворителност или да компенсира земеделските стопани повредени култури, или нещо друго. Внимание, не се сравни на дейности като например графити, които могат да работят дейността си без всяка подготовка и secvičování и производство и сложна, обхваща много квадратни фигури метра е винаги въпрос на повече от няколко минути, и всяка грешка се каза да се "абсорбира" на получения геометрична форма улицата спрей чл. В случай на ръчно вземане на модели в царевицата в областта на висока точност (точност зидария или по-висока), сложни и усъвършенствани дейност, които при на много сложни форми, номериране няколко сто необходими части, включително най-малко основно обучение и suoslednosti репетиция и последователност на отделните действия někkolik до хиляда човекочасове, които могат да бъдат изразени като, да речем, 20 пъти или няколко хиляди člověkodolarů člověkoeur. (По-малко от 20 долара / евро на час, често ще бъде в дъжд и кал, мека глина, в MACS със запалени фар или фенерче в ръка из полето през нощта може да се движи само пълен идиот)

 

Втори Да предположим тях, въпреки всички от горните възражения да повярвам, че авторите считат модел са, кръг вземащите. Въпреки това, те трябва да обясни какво е този идиот, който след тях в техните така сложно и безупречно приготвени vlítnul модели, така че в прекрасна и прецизно работата си работил толкова чудовищно просташки начин, и от тях, образно казано, "отъпкана кал пай "? Ли това, разрушител, пройдоха layabout и злонамерено, всъщност в крайна сметка много по-голям идиот от себе си? Защо те никога не са в интернет в документите им не се споменава за тези спойлери, спойлери за тези на техните велики намерения? Това не е случайно, че в действителност никога не е във всяка област, и цялата им "творческа дейност в областта", която е толкова доволен доклад всъщност се случи само в техните болни мозъци? (Най-вероятно засегнати от усвояването много по-високи от незначителни количества от ферментирали напитки и може би дори подкрепи потреблението на някои магически гъби или сувенир от Амстердам)

 

Трети Се забелязва и много добре zdokumentovatelnou добре документиран факт, че всеки, който успява да създаде нещо интересно с него рано или късно обичат да се хвалят, разкриват и разкрие авторството, поне в моя квартал. С едно изключение, а именно ако е продукт на Майката Природа. В случай на живи хора е пълна, и следователно незначителни изключения (публикува авторство). Нея за това може да се каже, тъй като г-н Петър, който, въпреки че липсват ръцете, мускулите му в тях затвърждава желязо. Освен Майката природа, особено за случаите, описани тук, можете да вмъкнете подобна неразрешена дейност главно в ръцете на Зевс (Зевс, господар на мълния). Той и колегите му, но също и с публикуването на която и да е от неговото авторство, да не говорим за интервюта с нашите съграждани, със сигурност преувеличени, а най-малко през последните няколко хиляди години.

 

Четвъртия В случаите, когато на автора и му композициите наистина никога не nepochlubí безопасно, с възхищение редовността да излезе с един повече или по-малко случайни лица или групи от хора, на вид на бели врани, че се опитва толкова трудно усилия да облекчи тяхното реално автор, и от докладите се тъй като авторите на произведението. Доста често се случва за хора с много ниска, или поне значително намаляване на интелигентност. Им интелектуален хоризонт, или най-малко не се дори осъзнават, че никога не на реалния автор на работата му наистина се откажете в, ако само защото тя е "не му стил" или свойства. способности в своята (авторът на работата), разбира се работа е да се създаде, от но всички си друга работа свършва. Има обаче са в състояние да се опита дори и в най-малка степен клафтер или не разбират защо. Подобни групи на хора в света са много. В случаите, в които са описани тук се наричат ​​кръг вземащите.

 

Петият Circlemakers никога не е наистина всички области, които не присъстват, цялата си "завръщане" към авторството на някоя от цифрите в действителност са единствено и само плод на тежко болен източване. Ако той бе споменал полета през нощта наистина посещават редовно, рано или късно те ще бъдат на един от тях с право за единствен автор изпълнени. Автор на всички, независимо дали са редовни или нередовни форми в царевица. Честотата на посещенията му на посевите по целия свят е около един милиард години, така че рано или късно те ще трябва да се срещнат. Нещастна кръг след такава среща ще изглежда приблизително като животни в придружаващите снимки. Тук предположение, разбира се, не изключва възможността, че такъв кръг машина, някога е бил в подобна ситуация, е, и от полето в премахнато гърдите, или дори по-дълго или никога не е бил намерен. В някои случаи, ... но повече за това по-късно.

 

Шестия Затова, вместо: Нека до края на живота седи на pérdeli, (все още или са никога не прави нещо друго), и продължава да тъкат си луд визия на творческите дейности в областта на зърно, и на действителното създаване на житните кръгове ще оставят на тези, които са в него само " наистина го ", но това наистина може и не. Избягвайте веднъж и за всички случайни срещи. Предупреждение за придружаващите снимки.

 

Седма Circlemakers (кръг мейкъри) могат да бъдат преименувани някога в бъдещето на кръга лунатици, идиоти, или култури свине в царевица. (Р инж crapmaker Например, crapcircle-мейкър,-мейкър на crappycircle, crappymaker,)

 

 

Обадете се на всеки потенциален производство спонсор на житните кръгове: Вашите доставчици с много часа на труд в областта и те трябва десетки или стотици човекочасове да произвеждат нещо, че само на освобождаване от отговорност мълния може да подготви в рамките на 100 милионни части от секундата, и останалите просто държи на сътрудничество серия на природни, биологични и физически сили и закони. Flash се работи в най-съвършена тайна, какво е възможно да се въведе за дейността си (естествена мимикрия, Джеймс Бонд). Веднага след работата му е в повечето случаи областта наблюдава абсолютно нищо, въпреки че моделът е вече в структурата на растенията незаличимо създадени. Не е изключено, че в бъдеще някои от на производителя в областта по време на неговите съмнителни луди дейностите, извършвани в областта на вашата поръчка, те се срещат с истинския автор на формите и той е по време на тази среща на място убива. Отговорност за изпълнението на една много съществена CASIO, в допълнение към собствената си глупост, ти си ти.

 

За да публикувате разделен на две, и това е.

 

Разликата между растителни и животински царства

Разлики в ефектите на мълнии върху растения и животни

Най-важната разлика между живи същества и растения е фактът, че животното, засегнати от въздействието на светкавицата е веднага видимо по-различна и много лесно отличава визуално от животно, което не е нищо подобно не се случи. Нещо подобно се отнася за животните, които бяха само изпускат осакатени или ранени, и да оцелее, макар и с мъка. Такова животно, което оцеля при падане в безсъзнание (като по този начин се различава съществено от растението) ще бъде дълго време, след като областта много некоординирани подскача, като по този начин отново от растения се различават значително.

 

В случай на растения, но тези правила не се прилагат на всички. Растения, освен ако не са много механично повредени или изгорени, в действителност абсолютно вече не се различава от заобикалящата го среда или тяхното положение не може да показва бързото движение, да не говорим подскачащи наоколо областта наречената Poker Face. Дори тези растения или части от тях, които имат електрически ток незабавно убити, дори и тези, които получават кратно на електрическа енергия, необходима да ги убие, все още има няколко дни от всеки вредното електроцентрала напълно непокътнати почти неразличими. Ситуацията убити растения могат да бъдат сравнени например вдигна едно цвете във ваза с вода. Стъбло, листа и цветя са все още много дни, неразличими от цветя neutržených, въпреки че тя трябва да бъде напълно мъртви корени. Още известно време съвсем нормално проявяват обмяната на веществата. Много напълно мъртви части растителни съдържащи само мъртвите клетки и на пръв поглед напълно сухи, може все още да има на дълго време да изпълни функцията на проводящата тъкан, и ако има всяка значителна повреда, живи части от тях отделени от останалата част на растението може да продължи да расте и да продължат да участват в целия живот функциите на растения, т.е. фотосинтезата и обмяната на веществата, и зрелостта, ако те се случват в репродуктивните органи. (timelapse, foto)

 

Почти цялата растителност, която беше ударена от мълния и следователно отслабена и повредени, с изключение, че след известно време има редица вторични ефекти и щети. Случайни вторични атака отслабени растения и тъканите на всички растителни и животински вредители, корени и грудки, гниене, плесени, деформации и повреди плодове. Всякакви такива вторични последици могат да бъдат объркани и по-малко професионално образовани слоеве от населението погрешно погрешно като първоначалната причина за увреждане на растенията, както и в литературата може да се прочете на много места, че това е наистина много често.

 

Благодарение на полето на миряните на мъртвите и повече или по-малко повредените растения изглежда много често (на груб оценка над 90% от случаите) е все още сравнително дълго след бурята (ден, седмица) като почти непокътнати, вероятно на основните причини защо на мълния изхвърлянето издаване на щети по реколтата, приложен на практика няма смисъл или значение е много по-ниска, отколкото е в действителност (не литература). Тя изглежда като поле за истинските експерти, промените, би било възможно да се намери сравнително задълбочена изследователска лаборатория. Например, намаляването или липсата на метаболизма. Строго погледнато, промените се наблюдават дори с невъоръжено око. Povadnutí листа, преждевременни ушите покланят на земята (главно ечемик), бавното узряване. Въпреки това, той е obtířné се отличава от обикновената толерантност на растежа и съзряването, ефектът на случайни и не-случайно местните условия. Например, местните различия в притока на хранителни вещества, местни вариации в доставката на влага. Това е много често симптомите растителност (cropmarks), проявяващо се с наличието на подземни структури, археология . Това се отнася главно зърнени култури, тъй като ефектът от мълния в растенията с ниска гъстота на засяване е достатъчно добре позната на земеделските производители в литературата адекватно подготвени, както е посочено на други страници на този сайт. Земеделските производители знаят много добре, и се споменава в литературата многократно споменава и снимки показват, че след мълнии в областта с всеки един култивиран култура ще генерира кръгло тяло забележимо повреден или дори мъртви растения.

 

Фигура "Dancing дявола" ("The Devil Преместване") (pic). Възможно е да се опитаме да си представим как хората в миналото си на дявола? И, както се тълкува от гръмотевични бури и мълнии? Може би работата на Бога? Като вихъра на феите и нимфи? Като ангели танцуват? Или по-скоро, тъй като танц на дявола? Разбира се, това е само право, а само последната опция. Картина точно представлява и обяснява комуникативните възможности и възможностите на съвременните художници, че редовните модели в зърното се образуват след удара на мълнии в областта, над които засегнаха буря. Очевидно не може да каже. Този образ е един кадър от цялата гама на мозайки в доказателство, че земеделските стопани и заинтересовани страни знаят причините за редовни форми царевица завинаги. Просто цялото човечество чрез природата главно с помощта си в продължение на десетилетия, стотици, хиляди години на сериозно, честно забавно. Може би това трябва да бъде останалата част от човечеството веднъж и за всички препоръчва да ги ... н.д. намесва в занаята. Особено nevzdělancům, polovzdělancům и самозван pavědcům vědátorům.

 

Стига толкова малко. Малко въображение, малко на тълкувателни умения, желание да се справят с малки намеци и притчи, твърде малко желание и способността да потискат собствената си глупост и изостаналост. Достатъчно добре да прочетете какво пише той през 1652 г., г-н Завод за времето и неговите последици в Стафордшир, а проблемът може да бъде решен. Но záhadologové ще дойде десетилетия на хляб, разнообразие на конспиративните теории и напълно незаслужено популярност.

 

Тя може да се счита за почти сигурно факта, че земеделските стопани за житните кръгове винаги знаят, вероятно заподозрени или дори много добре известни причини, цялата тази информация може да се предава устно от поколение на поколение, и всичко, което правят успешно скрита от обществеността. Това е главно, защото всичко, че Майката Природа не го развалят, забавно, че така успешно в продължение на години, всъщност помогна на бедните широката общественост, тъй като това са хора (точната датировка има различни мнения). След откриването кръгове вероятно са били просто като забавно да гледа как те се вози след различни групи на самопровъзгласилата се "умниците" záhadologů, уфологията, екстрасенси, pseudovědců, изповедници на вярата в извънземни, pavědců и други подобни вредители след Masarek като лайна.

 

Както се споменава в текста, изследователи, споменати видове са точно на ONU nedovzdělanou част от населението без изключение напълно обърква причината и следствието, и всички на вторични ефекти на мълнии може да се счита като основни причини, които са всички повредени и място аномалии представи се предизвика . В своя плод може да се чете с мухъл и гъбични заболявания, разпространяващи се в кръг, гъбична болест, която убива насекомо лети толкова бързо, че дори не е достатъчно, за да сламки, и други подобни глупости. Например, гъбични заболявания и гниене, който атакува вътре цвекло клубени, но докато трансфери между растенията и се разпростира в кръг (!). От вътрешната страна на вътрешността на друга цвекло цвекло, без видими или повече растителни щети. Имаше някои безжично или зеленчуков внушение или самовнушение? Въпреки, че е необходимо да се вземе предвид, че много подобно разпространение идеи záhadologické от вътре цвекло (черепа) záhadologa един в друг цвекло záhadologa ...

 

Разликата между скоростта на сухо растение, което има мъртвите корени, и непрекъснато транспортиране на вода, и централата на водния транспорт е напълно прекъснато, е огромен. В първия случай става povadnutí листа видими след много дни, по време на втората минута (да се придружаващfotoPHY)

 

Само растения, които са получили доза на енергийните смъртни много хиляди пъти по-високи от дозата, може да бъде веднага след пожълтели завоевание, запечени, почернели, обгорени до овъглени (вижте "аномалия"). Такива растения, които не показват последиците от мълнии наистина в места на CC страница, както е видно от показанията на хиляда и снимки. Поради това е необходимо за тях, за всички изследователи CC много добре ви благодаря. Необходимо е обаче в повечето случаи няколко единици, ако зърното може да бъде може би дори няколко десетки до стотици парчета (при плътност на хиляди растения на квадратен метър). Един хектар от тях съдържа приблизително десет милиона, и който иска да бъде там след бурята се стремят. В рамките на няколко дни за тях, но не на терена, дори не паметници. По-големите централи са убити, разбира се, известно време след бурята лесно различими, мъртви стръкове зърно, но след кратко време, изсушават и се разпада на прах, приличат на растения като картофи на следващия ден или по-дълго след прибиране на реколтата. Важно е, че растенията са толкова повредени, че е прекъсната от водния цикъл, които в противен случай могат да бъдат необезпокоявани в продължение на дълго време и почти мъртви растения. Растения в непосредствена близост до на разряд (десетки сантиметра) може да бъде значително повреден механично и леко на разстояние от няколко метра. Както и да е видимо повредени растения е само малък процент в сравнение с растения, които са били значително повредени, но оцелява и много дълго по тях ще могат да се наблюдават абсолютно нищо.

 

Г-жа Pliskova пример описва мястото, където пожълтели растения. След няколко дни растенията "изчезнали" (приблизителен цитат). Yellow растения растения са напълно мъртъв в рамките на първото наблюдение, и в рамките на няколко дни ще се сбръчка и се разпадне толкова много, така, че останките им или посетители, които не се считат растения. Общи диви растения в етап на растеж, т.е. по-вегетативно етап на развитие, ще се сбръчка до 2-3% от първоначалното тегло и обем. Това няма да боли да го постави тук някои timelapse, а най-малко няколко изстрела. (řepka)

 

Друга значителна група растения са тези, които, въпреки че те умират, но само няколко дни или дори седмици. , Натрупани в тях, и в тяхната коренова система и околната почва предимно чрез електролиза много вредни химикали, които през известно време да загине. Такива растения изсъхват много бавно, цикълът на техните телесни течности не се прекъсва и не може да бъде, тъй като много се различава от заобикалящата го среда. Те се характеризират с такива глухи уши, но ако те са засегнати от енергията до времето, когато зърната са значително развити, дори ако например само в млякото на падежа също могат да узреят, макар и не със същото качество, тъй като растението незасегнати. Семена може да бъде по-малък, необичайни форми - изсъхнала, усукана, защото вместо на на типичен съзряване, което отнема място в здрави растения, а само изсушени до в окончателния си вид. Всички случаи на увреждане за растенията, описани в настоящия параграф са също изследователи в места на CC многократно намиране, и се нуждаят от тях, за добре ви благодаря.

 

Въпреки, че ембрионът се развива до такава степен, че тя е в състояние на развитие, но могат да бъдат повредени и останалите в подкрепа на поникване на семената, особено нишесте резерви не могат да се развили до такава степен, че напълно непокътнати и здрави узрели семена.

 

Растителност в този случай може да се различава значително от неповредени растения боя узряване. Това разбира се не означава, че зърната не може да бъде смлян брашно и се пече хлябът. Покълването е вероятно малко по-слаби, а дори и това, което те ще покълнат, не може да завърши успешно развитие. Не трябва да имат достатъчно съединения за съхранение до централата ще стигнем до земята.

 

Част от тъканите си могат да бъдат повредени от изминалите негативни ефекти, така че те могат да постигнат и необичайни форми ...

 

Растения повреден само загине на всички, но за известно време значително забавя развитието. Засягат значително неравномерно узряване, се появява подобен шок на прихващане. Механизъм на растежа на растенията след повредата токов удар ще бъде отделено много повече пространство в други сайтове. ( хронология , ЕНП и повече)

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z