Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърнопроизводители nezhotovuji среда-изкривена лица . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Тази страница се опитва да подобни скандално плод

техните болни мозъци да бъдат коригирани ...

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Пост се нарича "Интермецо (1), защото, за разлика от няколко предишния почти не може да обясни принципите на подадена , лежащ на земята зърно, и е написана в малко по-лека форма. Обсъжда явление, но че честотата на житните кръгове неразделно придружава. Всеки, който би искал да се справят с проблемите в моделите на зърното, дори ако то е на всяка сериозна и научна гледна точка, трябва по някакъв начин да стъпи на въпроса за съществуването на хора, наречени кръга вземащите (кръг управленци, hoaxers). Това мнение ще бъде първият и единствен в дългата поредица, която ще Единственият друг много рядка, или по-скоро не се споменава. На първо място, нека автора, скъпи лордове кръг вземащите да застане недвусмислено от страна на земеделските производители, както и на която и да е от вашите дейности и творения, наречени пълна глупости, явление, срещу което е възможно и правилно само плюе. За щастие на всички тези творения не са много, отколкото би било от бръщолевенето си, често подкрепени от вашите близки приятели, заблуден záhadology може да изглежда.

 

кръг на решения. Много тъжен случай. Това е много психически нестабилни, Disturbed физически лица, психопати, които са били измамени в един от най-интересните трикове, вицове, забавни, мистификация, които майката природа специално за тях, а с тях и на цялото човечество може да направи. Те повдигнати впечатление, но не само за тях, но също така и различни групи záhadologů, че по-голямата част на кръгове и форми във всеки зърно, произведени групи от хора, за които се използва днес, маркиране кръг-мейкър, или дори кръг-машина, или измамник. Подобно мнение се споделя и от група скептици (скептици са доста жалка жертва на Майката Природа). Сред групи от хора, които се занимават с проучване на моделите, има постоянно, че действителният брой е около 5%, а останалата част са фалшиви, фалшиви, измама, създадени от хората. В тази връзка е необходимо да се произнася още доста еретична идея, а именно: "Толкова много идиоти, и света е, че 95% от моделите са създадени от тях, и само 5% е на истински, реален, всъщност проектиран от природата."

 

Друга забележка в полето: Защо hoaxers (фалшификатор) казва, че някой, за когото се твърди, че произвежда 95% Кръгове култура, и истински (т.е., нали), т.е. само останалите 5% трябва да доведат до природата? Те не се държат дори и само заради използваната номенклатура (95% измислица, фалшив, 5% истински) себе си "záhadologové", или както себе си всякакви вредители, наречена объркани, като пълни идиоти? Те не трябва да бъде преди всичко първо на всички да се изследват в Chocholoušek? Тя не трябва тогава какво според тях се прави кръг вземащите (с всички "дупки за ПИН"), маркирани като оригинален, и това, което Майката Природа произвежда такава измама, фалшиви?

 

Човечеството, ние ти вярвам! Изречението "Толкова много идиоти в света и това не е" сега да се говори само наистина голям оптимист (или идиот) ...

 

В действителност, това е точно обратното, повече от 95% от цифрите е вярно, природата е създала. Хората са създадени, за да бъде незначителен процент, доста под статистическата грешка. "True" кръг, въпреки че наистина съществува, но само в такива количества, че е достатъчно за "статистическата грешка. По-голямата част от тях никога не са били на терена, това е само т. нар. кръг вземащите - declarator, пияници, самохвалство, похвали самохвалко, патологичен лъжец, мързеливец, който току-що съобщи изявленията му творения на някой друг. Можем само да се надяваме, че това е относително безвреден вид психично разстройство, различни видове на "прераждането" (Наполеон, Пикасо, Айнщайн, Хитлер, Bártová), някъде в областта на шизофрения. В по-лека форма е направо опасно за пациенти по цял, но нейните по-тежки случаи са лудница по целия свят доста претоварена.

 

Záhadologové наистина са такива идиоти, които смятат, че техните глупости дай боже някой чете достатъчно, за да им се вярва, камо ли да им въздействат по? Те мислят, че може би други, много по-големи глупаци от тях, те отиват в полето, където те образуват кръгове по такъв начин (ексцентричност и т.н.), за да го направи нарочно костюм техните глупави теории? Той смята, че ако той някога стигна до заключението, и съобщи, че вътре истински кръгове култури често са намерени мъртви плъхове и човешки екскременти този кръг ръководители ще започне веднага в своите творения хвърли мъртви плъхове, или произвеждат екскременти? Има толкова много идиоти, но толкова много и наистина, както вече бе споменато. Като примерна извадка от глупаци и идиоти човечеството напълно достатъчно себе си záhadologové. Скептиците по целия свят за тях и тяхната глупост вече описаните много хартия. Въпреки че някои от самите скептици някои от неговите действия и изявления, принадлежат към много подобни "затворена група", в която включват záhadologové. Просто още едно чекмедже. За щастие, по-голямата част на други хора, много по-скоро, посветена изцяло различни форми на работа и забавления.

 

Различни záhadologové, "експерти" (най-вече самозван) по въпроса за откриване на житните кръгове, НЛО и други необясними явления са всъщност главно просто паразити. Паразити от факта, че има някои трудно да се обясни явлението. Те го използват, за да dumbing на обществеността и упражняват професията си. Parasite е точно същото като всеки кръг. Това е абсолютният минимум, което наистина съществува, и всички останали, които само твърдят за себе си, са абсолютно същите или дори много повече паразити от себе си záhadologové. Те използват невежеството на по-голямата част от човечеството, определена част от готовността на човечеството да повярвам, че авторите на моделите са предимно техни.

 

Дори и за подобни цели са готови и в състояние sesmolit теория, че в някои случаи, вероятно след ръчно изграждане на някои модели в областта, Майката Природа себе си там, защото някои от по-висока тяхната способност да предоставят останалите, като различни аномалии, магнитни, електростатични, светлина, звук , чувство на странни хора и др. Защо се казва, че във всяка геометрична форма се крие в някаква странна, непозната информация и енергия, която произвежда подобни ефекти. Това нещо е реално възможно в публикациите на житните кръгове и Интернет, за да намерите, вижте, например, житните кръгове - Екхард Вебер. Да не купуват, те ще бъдат загуба на пари. Авторът стриктно да се избягва всеки опит да се обясни на Реал, но загадъчна енергия на публикациите му изобилстват. Просто прочетете преглед.

 

Záhadologové и кръг, създателите ще със сигурност са наводнени sáhodlouhým mnohastránkovým обществения дискурс за на природен разстройство на неща и явления, които води, че всеки извън-случаен и редовен споразумение на обекти в пространството води да повикате някои неизвестни сила, че по някакъв начин се издига от областта само в близост до всички геометрични образувания, и други подобни причини трудно да се обясни нещата и така нататък. Авторът на този трактат е добре с едно изречение, което е била освободена за всички пролиферация подобни заблуди:

"Кръг създателите на всички страни по света, Майната ти!"

 

Creations, на които кръга често са толкова гордо, защото някой друг е взел. Някой, който е в случайни срещи в областта, ако наистина се намира в точно по същото време и на същото място, тъй като той е бил, когато той "работи", абсолютно без никакво колебание, веднага и напълно безмилостно убит. (Той щеше да дойде да ги стиснем ръцете ")

 

Ако случайно на точния момент, когато Великия Творец наистина създава бъдеще зърно модел, намерени не е далеч от на "сцената" на Дъг или Дейв му седалка и струни, така че ще бъде по време на откриването на моделите (няколко седмици до няколко месеца след завладяването), дори и от разстояние приличаше на малки животни като тази снимка . Това е, което е останало от тях (трупа), отдавна щеше със списък на домашни грижи напълно различен (нар. хранят с мърша - и червеи ще ги покрие). На сайта вероятно ще намерите няколко избелени блокове потропване, и вероятно дори не и това. Диви прасета, бездомни кучета и лисици кръстници много лесно да се справят с такъв материал. Тя се нарича хранителна верига, и не винаги трябва да бъдат кръг-мейкър до своя връх.

 

Ако тези лица луд, всъщност, доста над 99% само заявената дейност, понякога действително е извършил в областта, а след това, по отношение на земеделската маса е може би най-добре да бъдат описани като най-бързата част от хранителната верига, наистина се е случило. Тяхната дейност "предполагаемото" действително направени от някой съвсем друго - Big Manitou Flash . Ако може би някога наистина сърбеж по ръцете и искаше да излезе на полето, независимо дали предпочитате хиляди пъти припомнят казва, че всеки, който отиде с какво, по този начин също липсва, и осъзнах, които той се опитал да се бъркам в областта на занаятите. Никой не би истинският автор на красива, много интересни и някои толкова невероятно сложни модели електромагнитни смущения в зърното едва ли може да го вини, ако желаете фюзера на полета, насочени търсене.

 

Със сигурност, аз ще бъде тук на тази точка дава тези емоционално и психически нарушени лица няколко други визуални изображения на техния бизнес модел, велик учител , да осъзнаят какво може да направи, когато ви не сте изготвяне книжки за оцветяване в областта, и как те погледна (преди началото хранят с мърша), ако реши да се изправи срещу него лице в лице.

 

Всички Circle-производители от цял ​​свят са тежко болни хора, психопати. Тежка степен на умствена изостаналост, щети. Измамени природа на един от успешната си отнема доста трикове, шеги, които са ги направили впечатление, че житните кръгове не може да бъде нищо друго освен човешки творения. Убеждаването на отчети е, че самозвани "експерти" на житните кръгове (най-често се наричат ​​záhadologové, или дори - не дай Боже - сериозен záhadologové), някои от които вероятно кръг ръководители - психопати много добри приятели. Може би те знаят от същия институт, да бъдем заедно, а понякога и да споделят една стая или клетки.

 

Дизайн за включване в учебниците тълкувателни психология и психиатрия, и речници за превод:

кръг-машина, кръг-машина, cropmaker, Crop Circle измамник = душевно болен индивид, на психично болни индивида, перверзник, перверзник, перверзник, извратен човек, умствено дефектни индивидуално, умствено, психично болен човек, луд, луд човек, на лунатик, подлудявам, маниак, психопат, паразити, готован, използвач, мрачен, патологичен лъжец. Един индивидуален страдание от психично заболяване - тя може да бъде като една форма на запалка, но трудно шизофрения, се представяте някой (обикновено лек форма - наполеона, президенти) или нещо друго (обикновено по-тежки форма - например животни - куче, крава, растения или дори само обекти - пътя вързало, дърво, репички)

 

Този лек мотивите, продължава все още само на няколко точки на тази страница, на феномен на кръг-makerství (с изключение може би на няколко незначителни споменава на същата посока на следващите няколко страници) това място веднъж и за всички кажем сбогом и да продължат напред, или друго тя не ще бъде това малко научна Webík това prašivým човешки тор зацапване. Въпреки че не може да изглежда на пръв поглед, няма абсолютно истинска, реална фундаментални изследвания, с всички символи повторяемост и научни проверимостта.

 

Дори ако по всяко време в бъдеще, се оказа че съм сгрешил, и се опита напразно, поне аз се опитах. JL

 

Дори ако по всяко време в бъдеще, показа, че някои от моите усилия са безполезни, поне казах на човечеството: "Не по този начин, моите приятели" Ярослав Cimrman

 

Поглеждайки назад в историята

Изброените феномен - кръг вземащите, кръг производители, за които е в Чехия, също така понякога се използва много грозно, човек може да каже неприятни кръгове експрешън педал, за издаване на модели в зърното след известно първоначалното колебание, доста здраво přimknul. Специфични случаи дори не са име, възможностите на търсачките вече са практически неограничени. Те са всички случаи на тежки психични разстройства. Няколко лица с умствени нарушени първоначално са много несигурни, се присъедини към творения на някой друг. След известно време, установи, че истинският автор никога не се регистрира, за да ги осъдят за фрапантно глупости и бръщолевенето, дори ако тя е sebenesmyslnější. Много бързо се отърси, без ни най-малко се интересува кой е истинският автор на цифрите. Достатъчно е напълно практически констатации, че той никога не е влезнал в.

 

Нищо чудно, че той никога не е наистина никога не се откажете в, може би вродена скромност. Също така, последователни никога neuklidí "PIN дупки", разлика от кръга създателите. "Чакат позиция" и може само да се подготвят за момента, в който един ден ще неизбежно трябваше да се случи. Това с психически отклонения лица са повече и по-раздута с гордост от факта, че никой не може да се намесва с безсмислено празнодумство и целият свят смятат, че техните явните измислици. В опиянението на самостоятелно плод на собствените си болни умове, които някога започва на полето, за да опитате "нещо", произведени и доставени на собствената си žvástům по-голяма тежест. В същото време, но ще трябва да изчакаме истинските стойности на автора, че се случи да бъде на терена, и с тях може да се "стиснем ръцете". Кръг вземащите ще пристигнали на терена, "Мъже в черно" (кола), и ги взех в дървени каси (ако те някога са били открити). Остава единственото им желание, че това никога не се случи.

 

Наред с другите неща, защото всеки мълния за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета в областта доста безмилостно Убий над земята и под няколко десетки до стотици килограми на малки животни (жаби, мишки, хамстери, syslíci, насекоми, бенки). В някои редки случаи, над десет тона. Много зависи от разстоянието от изпълнението на удара, но наистина вероятно убива малки животни и някои от основните явленияReturn Strokeпридружаващи или преди и след (стъпаловидни "Лидер", недовършени Положителни сияние, Светкавица). Също малки насекоми могат да бъдат убити поради индукция на растенията. В изключителни случаи, но понякога "след действие" на земята и много тона на животни, много по-голяма. Всъщност нашата си мила кръг създателите се опитват да бъдат включени в бъдеще между тях?

 

Да предположим, че сякаш дори да разгледа възможността, че извънземните създават редовен или кръг ръководители, а попадение на мълния и последваща повреда на царевица са предназначени само тези нередовни. Това би никога не са се срещали? Хиляди случаи на година? Че светкавицата за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, дори в рамките на една пропусната случаят с някой, който е имал репутация за разваляне на примитивните си опити само плячка върху работата си? Известен като Закона от?

 

Occam стискаме палци

кръг на създателите трябваше просто несъзнателно над на дълъг период от време (няколко десетилетия) си безумни изявления, записани в partičkám четец малко объркан скептиците около на света, които са погрешно унисон иначе сравнително безопасно функциониране принципа на правилото на Окам : "Ако повече от едно възможно решение е само правилно (най-вероятно) най-лесният. "  Най-често този, който изисква най-малко допълнителни случайни и несигурни условия, за предпочитане няма.

 

Ако в дадена дейност, извършвана непрекъснато в продължение на десетилетия съвсем тайно, но още много координирано, Партик пиян по целия свят, някой би трябвало да представлява възможно най-простия решение, не се нуждаем от него в такова твърдение по никакъв начин да се защити. Това вероятно ще е най-добре да поставите възможно най-бързо към някоя от институциите, създадени за тази цел.

 

Самият факт, че след всичко това дълго време напълно незабелязано и неоткриваеми, е сравнително сложен допълнително условие, въпреки факта, че в рамките на няколко промила в кръвта, те ще бъдат почти неосъществима състояние се срещат само кутия ...

 

Само за сравнение: всяка група от хора ще бъде сравнително прост модел, когато броенето всички индивидуални задачи, необходими за неговото създаване, създаване на десетки, по-вероятно стотици човекочаса работи мълния освобождаване 100 микросекунди в думите на сто милионни части от един втората (сто bleskomikrosekund).

- Както е посочено в заглавието, това наистина твърдят, Occamek стискаме палци ...

 

Скептични прозорец (завъртане)

Как да се обадя хора, които вярват десетилетия ясно безумни изявления, или дори демонстративно извършва пред камерите, също изглежда напълно луд инициативни групи на психически отклонения лица са ясно изкривени нисък интелект, да ги стартирате с полубогове, тяхното обяснение като кафяви риза и дейността им се нанасят DIV не на небето, и наричат ​​себе си единственото възможно и правилно обяснение?

 

Изданието ще бъде разделен на две, и тук.

 

По-долу е нещо reductio реклама absurdum (много подобна процедура)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Разбира се, следователно, в един момент, че кръгът вземащите съществуват. Изготвяне на всички различни форми в житото, а някои от тях казват, в сътрудничество с извънземните. Някои отново се чужденци. Да, дори и ние да признаем, че извънземните съществуват, и ръка за ръка с кръга вземащите произвеждат кръгове. Ние им се доверите, че един или другите, или направиха съвместно казват фигури на двата съпътстващи снимки (сините стрелки, фигури ... ... начин, моделите са наистина добри). Кой идиот, винт, каубой, подлудявам, zmetkař този глупак patlal, провал, че некомпетентен криво volšová ръка, но след това го е направил всичко в снимките, отбелязани с червени стрелки? Някой трябваше да се направи.

 

Между другото, като страничен доказателство за автентичност форми на Wylatovu трябва да служи сравнително лесно се извлича факта, че дори идиот като кръг-мейкър никога не биха избрали за своите творения квадрат, който би намерил обекти, обозначени с червени стрелки ...

 

Е може би малко пиян по време на тренировка? Може би те събори тоалетната седалка и кабели? Техните магнетрони, фазери, masers, Насер, лазери, позьор, Tasers, циклотрони, мамка му, синхронизиращи, phasotron, granátosery, Roentgenova лампи, микровълнови излъчватели, електронни оръдия, или всяко друго устройство, което областта глупав бомбардира измет? Неуспешно адекватно съсредоточат своите умствени способности и текущата (или изостаналост) до вихри, предизвикани от тях, религия или умствена сила боядисани снажен достатъчно снимки? Те не трябва да, поне отчасти, за да се чувствам малко като идиоти? (МЗ + Circle-мейкъри)? За щастие, не защото те не съществуват. За щастие, двете групи заедно да поздравим факта, че никой не е на всяко място, точно в момент, когато наистина има някакъв модел произход. Те ги отведе до патология (Circle-мейкъри) или НАСА (МЗ). Или да Пароубек (полиция Чехия, ако се открие марсианци, ако искат да експериментират с възстановяването и да ги използват по някое време по време на изборите)

 

Имайте предвид, най-накрая

За любителите на съществуването и ефекта на необяснима и загадъчна енергия, теория на конспирацията, влияние на извънземни záhadology, уфологията, и всички други съмишленици хора: на точки, отбелязани с червени стрелки намерите растения визуално или от всеки друг метод на разследване (като тъкани, клетки, възли, микроскопия, механични свойства) напълно неразличими от растения, които обичат да се снимат, измерва и разглежда растенията в редовни модели. Растения с всички възможни видове повреди и отслабване, които се намират в моделите. По-долу е приблизителна представа за това, което във всеки напълно неправилна форма по всяко време в бъдеще намерите.

 

  - Растения обгорени - малък процент, доста под 1%. Не може да се намери, ако от мълнии са минали достатъчно време и да вземат характер грижи за тях себе си.

  - Растения, с усукани и деформирани листа, стъбла, кочани, деформирани падеж зърна. Също е вероятно да надхвърли 1%, а процентът на само малко по-голямо от неповредена зона.

  - Растения с близо до земята, 2-5 cm наведе, nezlomenými остриета. Малко над 90%. Повечето от тях ще са в сравнение със здрави стъбла от растения, които не са плоски , а не дебне наведе на земята, отпадъци повече от пет пъти по-ниска сила срещу счупване. Също така, те очевидно ще бъде много лесно да се огъват на стъблата, в близост до земята, без прегъвания.

  - I nepolehlé (не се намира на земята) растения могат да се огъват на земята, без да се счупи стъблата, но много бавно и се появява много по-голяма съпротива от наклон стъбла, плоски , сламки, лежащи на земята в близост до тях, около 10 пъти.

  - Растения на ножове в приблизително едно и също място, 2-5 см над земята, разбити. Там се оценява на около 10% от стъбла, паднали на земята. Главно в областите, в непосредствена близост до ръба на модела. Тяхната устойчивост на счупване или наклон (огъване) се очаква да има най-много 2 до 3 пъти по-ниска, по-малко в сравнение със здрави контролни растения.

  - Доста често те снопове стъбла, подредени равномерно помежду си - резултат от ефекта на доминото.

  - Много често те също снопове nepolehlých (без стъбла се наведе до земята) във вътрешността на големите форми.

 

По всяко време в бъдеще на всички сайтове, споменати тук Описаните промени наистина да намерите. Тази декларация може да се опита да опровергае веднага след година. Нещо в това, че те вероятно вече прати древен маите. Те ще бъдат доставени на толкова много милиони червени стрелки по целия свят колко много вие казвате, и те ще бъдат в състояние да се опита и да докаже, че няма нищо подобно. Те могат да изберете своя избор. Тя се нарича прогнози, и принадлежи към различни техники, използвани в научните фундаменталните научни изследвания , които имат почти всички záhadologové в много редки линия като трън в задника.

 

Им сингъл, а също и най-големият проблем е, сега наистина само собствения си частен проблем. Те, разбира се, ще направя огромна беда да посетите нещо толкова често срещано и напълно нормално, тъй като са неправилни модели в зърното. Тя все още е изцяло под нивото на земята и да присъстват на нещо, което не се случва или евентуално същия или подобен начин, както много съкровените си редовен. Няма значение, но той много се радвам някой го прави за тях.

 

В заключение, послание към всички Circle-производители от цял ​​свят, заедно с класически: "Искам да те изхвърля ..."

 

 

 

Направи нещо наистина самия край (само за силен характер)

Един от най-известните случаи: твърди, две изкуфял дядо във Великобритания през деветдесетте години (виж Google , въведете: D & D Crop Circle), който твърди, че авторите на всеки полеви пиктограми се са, без да е в състояние да много съмнителна тяхната теза дори в най-малките степен да бъде доказано. Тъжният факт е, че нещастните журналисти са скочили стръв невероятно diletantským и глупав начин. Захвърли всеки, дори най-основните правила за необходимостта от проверка на източниците и изявления. О, тези нещастни журналисти. Те станаха де факто съавтори на една от най-големите измами на 20-ти век, който може би няма аналог в историята, а тя дори не е назначен за Орсън Уелс. Те все още трябва да бъде ясно на пръв поглед, че поредица от подходящо избрани въпроси ще слюнка дядо незабавно осъден на болестни lhavosti. Но в този случай, веднага ще загубят хиляди на товари и мазнини такса. Това не е първият път, нито за последен път журналисти hloupoučcí собствени усилия пряко са участвали в обширната мистификация.

 

Две мана dědci мислех, че когато е прикрепен към върха на лигавите си bekovky парче жица като "търсачка", цялото човечество, те вярват, че с нейна помощ житните кръгове толкова лесно и бързо, тъй като компас на чертожната дъска. Стотици кръгове в продължение на десетилетия, никога не nepřistiženi. Трябва да се каже, че журналистите не им повярва. Трябва да се отбележи, че журналистите не означава, цялото човечество. За щастие.

 

Вече преди много години Робърт Хайнлайн изрази идеята, че не е необходимо да недобросъвестно, където достатъчно, за да обясни причините за обща човешката глупост. Разбира се, няма нужда да изглежда по теория на конспирацията. В случай на D & D, но за съжаление това е най-голямата причина за всички грешки очевиден абсурд журналистика, със сигурност е подкрепена от г-н смел издател чанта (докато тя преминава). Направо на петънце, въпреки че от време на време някой е възможно, но който в този случай, най-вероятно ще са обичайните три малки точици.

 

http://cestovanie.aktuality.sk/destinacia-tyzdna/svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Търсене в сайта за всички жена

Тези "момчета" никога няма да бъде или разкриване не, Bowerovej жена. Тя забеляза колата си najazdených много километри на скоростомера и, освен това, че нито човек не знаеше да обясни къде прекара нощта. На последно място, като го обвини в изневяра и по този начин Bower и Чорли излезе с истината. Чорли е починал през 1996 година. Bower в негова чест през 2004 г. е създаден окончателния си вид в ръжта. Той добави, че ако не беше ревността на жена си, вероятно никога не би neprezradili.

 

Уважаема г-жо Bower! Светът все още може да се реализира за десетки милиарди на отказ, които са имали една-единствена цел - да заличи и закриват двойна изневяра. Този, който идва с D & D е един от ненадмината тъпото, която някога е била в сила в историята на човечеството, и която е заверена, въпреки че не всеки. По нейно ниво значително подписа ментално ниво както на неговите автори. Ние не знаем къде се намирате в момента, г-жа Б., не се грижи за нас. Може би, когато Чорли. Ако е така, е сложил там ми идиоти (ако вече има) правилното плесна и да му обясня, че след всяка лъжа излиза наяве, дори и след смъртта.

 

Самите те никога не са житните кръгове не произвеждат, това е просто извинение, за да оправдаят неудобните пътувания до пилета .... жени. Тя все още може, какво вас и заедно с вас за цялото човечество, за идиоти. Може би дори не се вози за Баба, Дъг се качи точно зад Дейв, днес е модерен. Едно нещо, обаче, може да бъде почти сигурен. Ако всичко е всъщност извършва на полета стотици нощи пъти много часове работа в областите, най-вероятно те ще бъдат истинският автор засада фигури в областта, и в поне един случай, се срещна с тях и даде ги на ръка. Те ги донесе вкъщи в кутия. Всички природни сили би трябвало да се разглеждат като един моралното задължение да направи нещо подобно в две идиоти mA.

 

В заключение: ние може да бъде в областта, в която са били. Може би имаше само две от тях. -Скоро да, но дали е по-добре за нас да си остане завинаги една мистерия. Може би след тях дори някои смачкан зърно остана. Нещо като Milovice - Изток - регистриран случай на "чифтосване таралежи" от 2010. Разбира се, че не случайно, че това място (първото поле на изток от Milovice южно от пътя) е назначен работното заглавие на Дъг и Дейв. Може би след като D & D в областта на моменти, останало нещо, понякога чанта, понякога ръкавици. Just'll вероятно никога не знам дали има остана по-скоро чанта за Дъг или Дейв ...

 

Друг много неприятна последица, изброени случай е доста неприятен факт, че те са били почти веднага спря каквито и да било дори малко по-сериозни опити в реално научно обяснение на феномена на житните кръгове. Не поне минимално уважаван учен, не в никакъв случай не дори да се опита да отговори на въпросите, които са били две милиампера такива глупаци, така старателно компрометирани. Всъщност, според наличната информация, най-малко една организация, която е до малко се опита да събере информация за сериозен феномен, след това "откровение" напълно спря дейност, която трябва да може да бъде проверявана чрез търсачки.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z