Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-CCD-сензорите . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Това ни пируване, когато се поддават хората пари.

Nepotěším вас, млада дама. Все още Клоп, Клоп все пак ...

Ние няма да отидат в žádnejch големи събития ...

CCD сензорите са IR филтрира достатъчно

PagPh
За по-голямата част от образи не против, но, ако снимки в условия на слаба осветеност, сензор на камерата да записва нещо съвсем невидими с невъоръжено око - част от инфрачервения спектър.

 

IR филтър

поставен в предната част на сензора текущи камери не е всички neodfiltruje инфрачервено лъчение. Както вече споменах, повечето от снимки не против, но на места, където може да има бъде огромен остатъчна топлина (стотици киловат часа), натрупани в подземния, където на случаен незначителни изблик на горещи газове (поглед напълно незабележимо), след това камерата може да или видео камера, която да записва на различни "духове", които бяха очите напълно незабележима. Дизайнът на CCD сензора може също така да прехвърли излагане на съседни пиксели, и се стигне до създаването на напълно различни nepochopitelnýchobrazců.

 

Спектрална чувствителност на конвенционалните (Ag-халогенни), и цветни филми филми, напълно гарантирано да приключи през 690n, и следващото нещо, което просто не neškrtnou ". Такива случайни процеси рекордните над 700nm е така, защото те напълно изключени. Спектралната чувствителност на човешкото око Докато завършва между 780-790 нм и над 700 нм е в действителност почти незначително.

 

Факта, че снимките (придобити цифрови устройства) може да се случи "нещо" на място определено беше, може да бъдат включени, наред с други останки статично електричество, макар и безвредно, но все още достатъчно силен, за да предизвика смущения и отказ от всички електронни устройства. Всички записване и съхраняване на информация в такива устройства се осъществява чрез трансфер на електрони. На мястото на остатъчна електростатичен заряд, след като мълния е "излишък" от електроните до (хиляда мегаджаула неизправност може да предизвика прахови частици, които няколко милионни на Джаул). Нарушения на микроелектрониката чрез електростатичен заряд е много лесно да се симулира и да спазват по-близо до Ван дер Граафов генератор (устройството не, групата). Всеки, който участва на същото изхода на настолен компютър като на напрежение източник 3000 - 10000VA или Тесла трансформатор, и го остави за известно време в дейността ("искра"), вие може да бъде почти сигурен, че компютърът не е повече от 10 минута и се рестартира без да изключвате източник на високо напрежение едва ли ще има устойчив в надпреварата. Въздухът е така, защото след известно време, така наситен със силно йонизирани молекули и прахови частици, които достатъчно силно, които са нарушили основното правило на работа на всеки микроелектронни устройства - " Дръжте далеч от статично електричество "

Howgh.

 

 

 

Забележка:

за някои необясними обекти в снимките от навсякъде могат да участват, но множество отражения между обектива. Днес сложна оптична структура увеличение вече съдържат повече от 16 членове, а не дори и от разстояние прилича на такова запомнящо се tříčočkovému Tessaro от работни срещи Чарли Cajzů благословен памет.

 

Други възможни причини трудно обясними обекти в снимките възможни движения на обектите изцяло диапазон на фокусното разстояние - прах, пера, прах, насекоми, мъхести овощни дървета и растения (топола, глухарче, клен). Това е важно да се осъзнае, че почти всички хора, които участват в изследване на житните кръгове, са всички възможни, просто не fotografičtí професионалисти. Не е чудно тогава, че те могат да имат понякога лещи от лепкави закуски. По време на стрелба в областта неща могат да се времето не е идеален, и всички снимки, със сигурност изпълнява по-добре от всички документални цели - закуска не е предназначен като на унизителни сравнения, като роса или дъжд по време на фотография репортаж документален филм е един много чести, все още такива снимки приложими към нейната цел; видите някои снимки на автора страници.

 

На открояват изключения на снимане модели на зърно (не редовно) следователно се състои Leidorf Клаус , но той е на първо място с отлична г-н Фотограф , особено в въздуха снимка, фотография форми за него е също толкова "Отбивки" и на техните изследвания сделката.

 

Последно сигурност не незначителна група от мистериозни обекти в снимките на полетата може да се образува нормални човешки фалшификации, тези неща просто се случват понякога, и няма да ги заемат допълнително тук. (Те са предназначени фотографски фалшификации)

 

С течение на времето тя се превърна почти правило, и тъжния факт, че феномена на житните кръгове с течение на времето "заби" много странно и съмнително съществуване, което скоро трябва да бъдат поставени в институциите, които са създадени за проектните цели. Поради това е необходимо да се разгледа различни фалшификати и не много надеждни Авторите твърдят.

 

 

 

ако заинтересованите контакт cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Как приятна среща с глупаци, по-големи от нас. Трябва да го обичам само за факта, че те съществуват.  J.K.Jerome
Да бъдеш оптимист след като сте постигнали всичко, което искаше, не се брои. Kin Hubbard
Ако знаехме какво правим, ще бъде невъзможно дори да го наричат ​​изследвания, нали?  A.Einstein
z