Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-ongesorteerde-teksten . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

 

 

          Deel 1         Deel 2        Deel 3        Deel 4        Deel 5

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Deel 1

 

27 juni 2010, 10:06:35 Begin van het schrijven van

(Voltooid in maart 2011, enkele parragraphs - opmerkte - later toegevoegd)

 

Voor lezers die geïnteresseerd zijn in de kwestie van CCwill de beste, niet proberen te vinden in de tekst film genoemde documenten overal op het internet, noch Let Them, Zou er behoefte aan een aantal van hen en herstellen voor enkele maanden van dat. Maar er is een voordeel als bedoeld in creaties - (soms) bevatten een aantal luchtopnamen, die mogelijkheid en een beoordeling van de toestand van de omringende vegetatie, oek ver weg van patronen, soms hij oek naburige velden en op grotere afstanden kunnen met tegenstelling tot fotografie van "kunstenaars" exposeren hun creaties op het internet of in boeken uitgeven, welke van dien "nutteloosheid" relatief vaak voor zeer voorzichtig ontdoen van. Niet alle en niet altijd, sommige van hen zijn in staat ten minste 50% van hun foto's bieden uitzicht op het omliggende platteland, wat al mogelijk is om te overwegen als voldoende. Veel beter zal wachten tot de genoemde verschijnselen worden verkregen uit foto's en sites over graancirkels en geplaatst object here (kopieën van alle gepubliceerde artikelen zal op een aantal subpagina optreden cropcirclesonline.com of lightningsymbols.com , zowel in de exacte vorm van de gedrukte tekst , maar het oek links en nieuwere versies Voornamelijk aangevuld met andere belangrijke en interessante foto's, foto's uitleg over de herkomst en de wijze waarop de experimenten werden uitgevoerd.

 

Een van de best mogelijke inleiding op onregelmatige structuren ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen, om te voorzien pagina's van de Italiaanse Explorers graancirkels. Ze tonen beelden op hun site, zonder enige bijsnijden, zoals ze werden gevangen genomen. Ook natuurlijk Eerder Ze begonnen te begrijpen, dat er tussen de patronen in het gewas moet oek wel dat inbegrepen allemaal heel onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) gebieden (later in de periode 2005-2007, OOK eerder). Mogelijke was het te wijten aan het ontbreken van meer regelmatige vormen in die jaren, met een overvloed aan hun voorkomen in jaren following Ze enigszins afgenomen in hun inspanningen. Ook al is het noodzakelijk om heel erg bedanken voor hun bijdrage aan het openbaren van de ware schuldige partij, evenals Explorers of Wylatowo, Wiens beelden bevatten oek heerlijk beïnvloed omgeving. By the way, 99% van alle mensen over de hele wereld heeft de mogelijkheid om te fotograferen en te drogen een onregelmatig verkennen afgeplat (beschadigd, verzwakt) gewas structuren, meestal zonder dat u meer dan een mijl te verlaten van hun huis. Zelfs in droge onregelmatige structuren Ze vindt alle zogenaamde 'typische veranderingen "werd ontdekt in monsters genomen van graancirkels. Gebogen en uitgebreide knooppunten, OOK verschijnselen zogenaamde geëxplodeerde knopen of verdreven holtes. Dat is jammer blind experiment , DIE graancirkels Explorers, alle Bedwelmd door de mysteriosity van dat fenomeen, niet de uit te voeren zelfs oneven degenen tijd ...

Maar zoals gezegd, de Blauwe Planeet elke burger de kans krijgt. Die ene procent is geïmmobiliseerd, of lui individuen.

 

Sweet mensheid! Dus al, we zijn schrijftafeltje je weer. Verrast, Dat je nog steeds niks van ons ontvangt? Geen wonder, hebben we niet altijd sturen u niets. Het was ooit, in die vroege tijden (ca. februari 2008) begonnen met droogte en een schriftelijk bericht, het is zeker meer dan twee jaar. (Toegevoegd 13 februari 2011 -.. Het derde jaar afgerond Hooray)

 

De voormalige taak was in het geheel niet: compleet en publiceren (in een val, de communistische tijd OOK heel vaak gebruikte term in de buurt komen en vooruit te komen), vice versa. Er werd geschreven, en dan meer, verschillende soorten, min of meer als een training, maar met als enige doel: start schrijftafeltje, vaten Misschien zelfs compleet, en dan een jaar ten minste jaar alleen. De hele materiaal echt zag er een beetje "hot" en zelfs van wetenschappelijk oogpunt een beetje ingewikkeld, dan om het te presenteren aan het publiek alleen in droge en ruwe vorm, en kan zeer moeilijk in te schatten, wat anders kan volgen. Het was moederkoren en "zeer Uitgebreid zoeken" voor een enorm scala aan overwegingen en experimenten. Aangenomen mag worden mogelijk dat voor altijd. Het werd uiteindelijk nog voor meer dan twee jaar.

 

Toegevoegd 18 juli 2010: Het lijkt zeer goed mogelijk dat liegen kan blijven nog een jaar of twee ...

 

Overigens was dat een jaar eigenlijk precies gevolgd (en het jaar plus een dag), en de basis-idee, een zeer korte verklaring, eigenlijk gewoon een absolute basis, gepubliceerd, zij het ​​zonder enige publiciteit op de pagina www.lightningsymbols.com (tegenwoordig doet niet van toepassing, een kopie van die verklaring ligt hier ) Die datum is daar, het is precies een jaar en een dag na het begin van het onderzoek (zal worden toegelicht). Maar dit telt als publicatie, zelfs als het slechts weet van een paar mensen (bij benadering). Mogelijke zien, dat twee jaar waren quiete waardevolle methode. Bijvoorbeeld, er was geen teken van een "domino-effect" in de hele theorie een paar weken geleden (lente - zomer 2010), en vandaag de dag kan worden beschouwd als een van de meest interessante deel van de hele theorie. Iets soortgelijks geldt voor de theorie van de dubbele ontladingen Op dezelfde plaats minstens enkele Binnen enkele dagen, maar weken. De Aviation Archeologie begonnen om ons te tonen haar interessante erkentenissen in het jaar 2011 ...

 

 

Aan het begin van 2011 was het mogelijk om de belangstelling voor lucht archeologen betalen. Een idee van de mogelijkheid van tussenkomst van archeologische overblijfselen en artefacten in de structuur van een aantal cijfers in het veld bestaat al sinds het begin van het onderzoek (over de lijnen in gewas, veranderingen in het ondergrondse verzet en het uitgangspunt dat alle ondergrondse objecten kunnen lenen en met de hand ...) 2011 - drie jaar na het begin van het onderzoek ... Wat is er te wachten meer?

 

De theorie van wat? Hier wordt object en bericht nummer een geplaatste (zal in totaal twee zijn, en alleen die tweede, het zal echt een bom): Elke zogenaamde graancirkels (CC), niet door de mens gemaakte, (Welke zijn, Hoewel het is ongelooflijk, bijna zonder uitzondering allemaal, Hoewel in sommige documentaires Toegewijd aan de graancirkels problematiek Zou het eruit zien als een tegengestelde), ontstaan ​​door bliksemontladingen in het veld tijdens een onweersbui.

 

Geciteerd uit het grootste genie van de mensheid, Jaroslav Cimrman (niet helemaal correct citaat, maar intellectueel stemt, zogenaamde Jerry's Cimrman postulaat): We kunnen het niet eens met dat, kunnen wij twijfelen, kunnen we protesteren tegen, maar dat is ongeveer alles, wat Het is mogelijk om met het of tegen.

 

Tegen deze boodschap zal worden (uiteraard geheel tevergeefs) een enorme tegenstand van de Explorers van de graancirkels fenomeen, de WHO zal blijven vechten als leeuwen voor zijn bovennatuurlijk beginsel, vliegende schotels, buitenaardse wezens, paranormale verschijnselen, gewas intelligentie, dacht van Processen kern van de Aarde, onbegrijpelijkheid en teugelloos, hele-wereld, interplanetaire en hele-universum intellect. In following (of zelfs in sommige Continuing, oorspronkelijk gepland korte artikel is duidelijk meer splitst in meer dan optie drie) zij worden aangeboden met de mogelijkheid, hoe je alles (heel objectief en wetenschappelijk onomstotelijk) controleren, en het is slechts een kwestie van of ze zal gebruiken.

 

Fans en supporters van alle voormalige bestaande, en alle andere niet-wetenschappelijke en pseudo-wetenschap verklaring kan bovendien proberen om de vordering uit te voeren, dat op elk punt, waar was een echte graancirkels gevonden, nooit eerder kwam bij de bliksem in het veld , of zelfs dat er geen storm sinds wanneer het veld werd gezaaid, totdat het patroon werd ontdekt. Nog voordat hij begint de complexe en uitdagende onderzoek, is het mogelijk om vast te stellen redelijk betrouwbare hen, dat zij droge platen vrijwel vindt nooit.

 

Vanaf het begin Aangegeven Zal een zeer belangrijk feit is, dat al deze inspanningen Bezwaar en rechts aan het begin Vindt create bijna onmogelijk: een van de meest interessante feiten (door praktijkgericht onderzoek in het veld en laboratorium bevestigde vele malen, ook door de vaak Explorers het fenomeen van de graancirkels zelf, zonder het te beseffen) van de hele theorie met het feit, dat er tussen de bliksem ontlading, en zijn eigen creatie - echte opkomst van patronen, respectievelijk haar Visualisatie, wat betekent dat het buigen van de oogst op de grond, kan ook tot enkele weken en alle onderdelen hoeft niet voort op dezelfde tijd, afhankelijk van de belichting (de eerste match met een foto), die kan worden uitgedrukt als de intensiteit van schadelijke (als eerste stap veroorzaakt door de elektriciteit) individuele planten, die kunnen worden beïnvloed in aanvulling op alle andere mogelijkheden oek door de elektrische stroom, die alleen werd geïnduceerd in hen. Het hoeft niet alleen een ontlading, maar de armen van gehele systeem, inclusief een volgend bliksem, waaronder gecreëerd verschillende elektromagnetische, elektrostatische en mechanische storingen en resonanties. Onweersbuien soms voorafgaan aan de ontdekking van patronen en meer dan twee maanden, Onmiddellijk na de storm patroon verschijnt alleen in zeer uitzonderlijke gevallen, maar soms kan het gebeuren OOK.

 

Planten in het patroon zijn verzwakt, Hun toestand is zeer vergelijkbaar met planten vervagen, ( zie ) Daarom Ze aan de grond, kan het gevolg zijn van de verzwakking beschadigd door secundaire plagen, Dat zal meer verzwakken. Omdat ze bukte als gevolg van de verzwakking en verminderen van de mechanische sterkte van stengels (vooral bij de grond, omdat de naar de wortels migreren de Poisons, die in hen zijn gemaakt door elektrolyse, het onderste deel van de plant daadwerkelijk ALDUS offers voor de succesvolle ontwikkeling van de nakomelingen), niet gebarsten of gebroken (op enkele uitzonderingen na, meestal aan de randen van het patroon), omdat het breken Hun Treedt immers door de werking van een grote mechanische krachten, waarbij de som van de gewichten onder vele rijen van de stengels, grote geneigd en leunend op elkaar, zelfs tot enkele kilo's.

 

Domino-effect , kettingreactie: direct na een blikseminslag stengels van graan Ongewijzigd mechanische sterkte hebben en is zelfs bestand tegen de sterkste winden, en onbeschadigd. Hoewel ze waren al beschadigd door de opvallende elektriciteit, heeft in hun cellen en weefsels nog niet merkbaar droog een uitgebreide Fysiologische en anatomische veranderingen, die van invloed zijn in belangrijke mate op hun fysische eigenschappen. Ondertussen, zou er mogelijk vinden alleen microscopische veranderingen, en veranderingen van de mechanische eigenschappen in het bereik van hooguit een paar procent, wat binnen de tolerantie waarde en statistische fouten van zelfs relatief dicht bij elkaar liggende fabriek objectief bijna niet op te sporen. Zelfs een kleine speling van de verticale steel positie in het midden benadering worden gebruikt, moeten een druk equivalent van tientallen grammen per centimeter, dicht bij de grond adequater en Onmiddellijk na Vermindering van de werking onmiddellijk terugkeert. Gedurende de dagen en weken in hen Momenteel lopende fytopathologisch verwerkt deze mechanische sterkte aanzienlijk verzwakken, en waarschijnlijk de meer het deel van de stengel is dichter bij de grond. Helemaal gelijk, omdat de de stroomverdeling plaats door verschillende willekeurige factoren zijn onevenredig, maar ongeveer in een cirkel (niet moet vrij nauwkeurig) impact van het lozingspunt op een afstand van bijvoorbeeld ongeveer 10 m, stengels getroffen door een grote hoeveelheid elektriciteit, maar op een grotere afstand bijna onmerkbaar (misschien also dankzij de Corona Discharge ). Het meest getroffen en dan zal worden verzwakt stengels in het midden, en na een paar dagen zal worden, een aantal van hen, die nog niet in staat om hun eigen gewicht te houden en leunen tegen dat relatief gezonder, nog steeds overeind loodrecht. Op dat moment de mechanische eigenschappen van planten zijn geschat op ongeveer 10% van de gezonde onbeschadigde planten of minder. Zelfs als droge Verzwakte stelen Wil stil te houden van hun eigen gewicht, maar som van de gewichten van vele andere niet meer, en zal oek Daarom mager aan de zijkant, magere start op meer en meer, en plotseling alles langzaam duwt op de grond. Het kan OOK Contribute en aanzienlijk hogere gewicht door vocht, maar 's morgens dauw of mist, tot tientallen tonnen per hectare. Daarom stengels meestal gebogen niet, gebroken, kon het hele proces neemt tientallen minuten, maar OOK aanzienlijke kortere of langere periodes. Het begon met slechts een paar van de zwakste individuen, die deze, met verwijzing naar: zijn toegevoegd tientallen en honderden andere, dat alleen zou nog steeds zijn te weerstaan, dus een equivalent van een kettingreactie. Individuele buigen Grotere clusters kunnen trekken zich neer met meer en meer anderen, die allemaal over elkaar lus naar beneden vallen een andere, het creëren van een situatie, die geen Zou D & D, noch een van hun volgelingen kon imiteren onder alle omstandigheden. Of stengels object geplaatst met de klok mee of tegen de klok in, min of meer afhankelijk van willekeurige omstandigheden en op het punt, waar de buiging naar beneden is begonnen. Het kan zelfs gebeuren, kan dat een deel van de stengels van een cirkel worden geplaatst object met de klok mee, een andere tegen de klok in. Ook mogelijk, dat als gevolg van een domino-effect vrij aanzienlijke verfijnt de grenzen Geheel niet nauwkeurig "Exposed" cirkel . Het is ook mogelijk dat de Domino Effect Vaak is de belangrijkste oorzaak van groepen stengels in het midden van de cirkels. In het eerste geval dat de volumes van de stengels niet buigen Jost starten in het midden van het patroon, groepen van stengels bundels vallen zijn als een baan om het centrum. Permanent centrum Is Ook toe te schrijven aan een aantal nog niet mechanische of elektromagnetische Explored - elektrostatisch fenomeen, dat plaatsvindt net voor de impact van de lozing onder invloed van onvoorstelbaar sterke elektrostatische en elektromagnetische krachten voor begin, toen de stengels in het midden niet worden beïnvloed door droogte een grote hoeveelheid energie hun omgeving. Gelijkaardig fenomeen kan gedeeltelijk worden verklaard door de, dat de mechanische of elektrostatische krachten Veroorzaakt voor een moment, dat stengels Tijdelijk creëren iets als een volume of in een bundel met een diameter van ongeveer een meter, en de stengels in die niet zo veel als een aangetast stengels rond de perimeter, wordt de elektriciteit Uitgevoerd in de eerste plaats door de omtrek van het stel (wilde) Vergelijkbaar met als afgeschermde elektrische kabel. Het effect van zeer intense Loodrecht impuls van boven niet precies mechanisch hinderen planten in het midden van de botszone zoveel intensief in de omgeving. Kan worden veroorzaakt door die richting van het mechanische effect van schokgolven precies op het trefpunt exact loodrecht en hoewel er de grootste kracht, het planten het effect behoeft niet zijdelings zodanig afgebogen, zoals in een bepaalde afstand van het trefpunt, waarbij de richting van drukgolf volgt het grondoppervlak richting.

 

Een andere taak voor de graancirkels onderzoekers: het fotograferen van de patroon van de dag van de ontdekking, van de ene locatie met circa wekelijkse intervallen tot de oogst, also Misschien zelfs enige tijd daarna. Als bij toeval zoiets al bestond, Zou het een zeer goede zaak, maar na het bestuderen en controll van vele duizenden oek op het internet in de literatuur beschikbare foto's van verschillende "plaats delict" Helaas is er geen andere keuze dan naar de tegenovergestelde status . Als iemand zou Vergelijkbare handen een set foto's zijn, vrijwel zeker zou heel graag zijn eigen klap trompetten. Het zou mogelijk zijn om gemakkelijk observeren, Dat op de plaats meer en meer beginnen meer en meer verschijnen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) plaatsen, maar deze keer heel al onregelmatig. Zij volgen de richting van tramlijnen en komen vaak dicht bij het ​​centrum van een kwart of een het draaien "meer dan een kwart bochten." Voldoen aan geen andere keuze dan met slechts zeer zelden de bestaande foto's van graancirkels sommige sites, de brug vaak van verschillende auteurs, Genomen op verschillende tijdstippen. (foto- Italië + Google ...)

 

Zeer vaak extra foto's bevestigen de relatief veel voorkomend verschijnsel zich in het gewas gebied getroffen door de elektriciteit van de bliksemontlading is - de meeste aangetaste planten zijn de grootste afstand van de trekker tracks, die werden getroffen door de huidige uit twee kanten. Dat is interessant op verschillende akkers zijn soms aanwezig proefschrift Aparte twee gevallen van "dubbele hit", soms tussen een paar nummers in het midden van de tractor wiel afstand (2,5 - 3 m), soms in het midden afstand tussen trekker doorkruisen - het is ongeveer gelijk 20 m Een ander zeer uitgebreid door elektriciteit beïnvloed en beschadigde gebieden zijn, heel vaak de brug in de afstand van ongeveer 10 m van de sporen aan de rand van het veld, naar binnen, waar al dat schadelijke elektrische stromingen samengevat alltogether in de grootste hoeveelheid. Iets dergelijks is mogelijk te vinden op de foto van Ancona - Italië in een aantal volgende paragraaf. Zal hier geplaatst worden foto's van al deze gevallen. Aan de ene kant is het mogelijk om ze te vinden binnen enkele foto's van graancirkels, in hun omgeving, hij oek aangrenzende en verder weg gelegen gebieden, maar zelfs als het mogelijk De velden opde foto's graancirkels ooit vinden. Bijna een eindeloze bron van droge foto's is Google Earth , maar ook alle andere beschikbare bronnen van luchtfoto's (antenne archeologen kan veel door hun archieven te vinden). Natuurlijk OOK Mogelijke vinden en foto's van Vergelijkbare voorbeelden van te nemen accommodatie (het beschadigen, verzwakking) op elk gebied, dat getroffen werd door de bliksem. Geleidelijk zal hier, maar vooral op veel andere pagina's van deze site voorbeelden van alles wat hem voor je opgesomd opties. graancirkels en Google nog maar net te vinden en plaatsen hier, Ze zijn klaar. Het laatste geval - misschien wel een van de circa 18.000 foto's, die werden gemaakt en verzameld alleen Gedurende de eerste drie jaar van observaties en onderzoeken tussen 2008 en 2010, "iets" zou het mogelijk zijn te vinden. Vooral Dit zijn de foto's van akkers met instrumenteel gemeten en geregistreerd bliksemontladingen enkele dagen voor (datum, tijd, GPS, stroom in kA, type - CG, graancirkels). (Tekening ofphoto of beide)

 

Crop Circles - zoektocht naar de waarheid , 01:09:53 rechtsboven in het veld - de lichtere delen - een klassieke onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas na bliksem, zonder inmenging regelmatige vorm. Aan de linkerkant van de vorm, onder en rechts - Donkere groenere gebieden - OOK getroffen plaatsen, maar nog niet ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Rijping aanzienlijk langzamer, meer beschadigd en moet worden ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) in de toekomst . Veel meer details zullen op de pagina Chronologie en submenu

 

Ancona, Italië 29 juni 2008 Boven de buurt van de rand van het veld, maar following oek langs de tramlijnen, OOK door het patroon, Duidelijk zichtbaar zijn heel normaal, onregelmatige effecten van de bliksemontladingen in het veld, en de uitvoeren van inductie en via de tramlijnen en in de omgeving. Als er niet op het regelmatige patroon Die plaats, heel ZO Vergelijkbare eruit van een andere gemeenschappelijke gewas veld na blikseminslag, zonder een regelmatige vorm (maar meestal enkele dagen of zelfs veel later meer). Locaties met planten het meest getroffen door elektriciteit, en de meeste uiteraard ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), zeer vaak vrij nauwkeurig volgt u de richting van de tramlijnen, die door en in de buurt Dat werd het meest Geleide de grootste hoeveelheid elektrische energie. De beschadigd door de elektriciteit gewas nabij de rijsporen die dichtbij plaatsen waar de trekker wordt, vaak precies in het midden van de kwartcirkel draaien. Als ergens in de random veld verschijnt "meer dan een kwart cirkel", is er meestal precies de meest getroffen gewas, en een soortgelijke situatie is waar convergeren de trambaan.

 

(2010 Tussen Kostomlaty en Stone Product, aan de rechterkant van de trein in de richting KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Heel veel hangt af van de tijd die is verstreken sinds de eerste tekenen van accommodatie (het beschadigen, verzwakking).

 

Een interessante analogen Meerdere malen genoemd in following tekst en op vele andere pagina's, is een vergelijking, een foto van de schepping in de klassieke halogeen zilver gevoelige laag van fotografisch materiaal. Onmiddellijk na de elektrische stroom door uitvoeren van weefsels, het effect van mechanische krachten, IR-straling, kleine mechanische schade veroorzaakt door de snelle kantelen van planten en hun terugkeer terug, alle elektrische en mechanische veroorzaakte effecten van bliksemontladingen, komt als in de fotografische materiaal om de creatie van slechts latent - onzichtbaar beeld. Vooral verzwakking van de planten door de elektrische stroom uitgevoerd door plantenweefsels en cellen en hun schadelijke bijvoorbeeld door elektrolyse, de afvalstoffen. Misschien OOK ten gevolge van thermische effecten van elektrische stroom die door, maar met veel minder waarschijnlijk (Explained hier ). Als gevolg van de enorme traagheid van processen in planten zullen worden visueel waarneembare veranderingen en effecten ( accommodatie (beschadiging, verzwakking) van planten en de daaropvolgende buigen en uitbreiding van knooppunten in hun meer of minder geslaagde poging om staande een back-up met behulp van de invloed van negatieve geotropism ) Tijdens tot vele dagen. Ook dankzij Dat is de totale lozing vermogen en een grote elektrische stroom spread onevenredig onder zeer vele miljoenen planten, gewoonlijk zijn volledig sterven slechts een paar procent (minder 10%, die visueel bijna niet waarneembaar). De andere, overleven ook al op belangrijke schade. Het biedt de mogelijkheid van vergelijking, met dieren. Manu van hen na een ontmoeting met een bliksemontlading eruit dat op de begeleidende foto Tijdens een tweede

 

Voor de lol (in het geval van cirkel-makers oek zeer sterke waarschuwing): Vergelijkbare zeer als de dieren op deze picutre Wil alleen uit als een echte vergadering van de zogenaamde grappenmakers, cirkel-makers of cirkel-makers met de ene Wie is de eerste en de maar een echte schrijver van graancirkels - dit zou hun eerste, en op dit moment de enige en laatste contact met elkaar ... (Handen schudden?)

 

Toegevoegd november 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Een nota aan cirkelmakers (cirkel-makers, hoaxers):

 

Geachte cirkel-makers!

 

Hartelijk dank voor al uw inspanningen, een poging om het proces uit te leggen, dat was vrij onbekend en onverklaarbare Dat in tijden, dus en je hebt besloten om deze moeilijke taak te nemen als je werk. Onlangs, verwijzend naar: het begint wordt weergegeven, dient het ware en werkelijke auteur, tot nu toe AANVANKELIJK Hoewel heel, heel schuchter, maar toch net beginnen aan zijn werk in stijl rapporteren

 

"Als het soms mogelijk om een ​​beetje te zeggen hier en daar, Hoewel de meeste eigenlijk alleen bij wijze van uitzondering mogen we beed iets ..."

Bijvoorbeeld, de herfst van 2011 in Pardubice, maar dat is nog volledig ongeverifieerd bericht en kan niet Noch uiteindelijk worden bevestigd.

 

Henco, lieve cirkelmakers, in de toekomst in plaats nooit zelfs een stap in het gewas veld. Zou er de voorkeur iemand echt nooit aanwezig op elk gebied gewas, Wie heeft daar niets. Er Hoort alleen landarbeiders en hun assistenten of voor agrarische - wetenschappelijk en onderzoekers. Meestal mensen in het veld uitvoeren van iets nuttigs. Boven alles, de enige rechtvaardige en redelijke mensen. Met volledige Respect, zoiets dat je nooit was echt, je bent niet, en je nooit zal zijn. Niet alleen dat je echt niet een volk op het gebied van het uitvoeren van iets nuttigs, omdat de u, zoals het gezegde luidt, heeft een ounce van gezond verstand niet.

 

In sommige zeer zeldzame gevallen zou misschien zelfs een aantal van uw inspanningen Gefinancierd door het leger of geheime diensten, of, meer waarschijnlijk, proefschrift diensten die zoiets zelf voor experimentele redenen. De belangrijkste taak van een geheime dienst is altijd geweest, is en zal het creëren van disinformations, in de strijd met een interne of externe vijand. Ze gebruiken ze om belachelijk te maken of uit te zetten de geur vaak alleen Verdenking vijand, maar zeer vaak oek om de aandacht af te leiden van hun eigen onvermogen. Zij hebben vaak niet eens te weten: Wie is eigenlijk die vijand, tegen wie ze zijn gewoon zo veel vechten ijverig. In het geval dat een droge, ze vaak de meeste geloven, dat zij vechten tegen een andere geheime diensten, met succes hun identiteit te verbergen. Dit geldt ook voor het geval hier beschreven. Soms kan het zelfs gebeuren, dat sommige componenten van sommige geheime diensten van de overheid, werken in de hoogste geheimhouding, zijn vele jaren vechten tegen andere onderdelen van een geheime diensten van dezelfde overheid, die werkzaam zijn in nog strakkere geheimhouding. Er gebeurt niets, de belastingplichtige zakken Bodemloze zijn. Waarschijnlijk vooral omdat ze nog steeds vol gaten. Naar alle waarschijnlijkheid, dat beschreven activiteiten op enig moment in het verleden, vandaag en morgen was, is en zal zijn volkomen nutteloos.

 

Een opmerking hier - dit bericht tot nu toe, was natuurlijk niet bijzonder gerelateerd Die cirkel-makers, die soms zelfs in het veld ging een gemaakt iets. Degenen die in FACT waren echt slechts een klein percentage, en in het bijzonder met camera's en fotografen in de rug (dat wil zeggen voor het maken van geld, het maken van oek Vooral voor hun eigen zichtbaarheid). Eigenlijk in de meeste gevallen veel meer anderen nooit aanwezig zijn geweest op elk gebied gewas, worden ze alleen maar proberen aan te melden alleen zou dit prietpraat Hun acties Volledig van iemand anders. Hoewel, natuurlijk, heel vaak alleen voor hun eigen geld en zichtbaarheid. In feite, ze waren alleen de zogenaamde zelf-verklaren van cirkel-makers, die nog nooit echt meer ver weg van de tap in cafe geweest dan hun slechts een paar meter, waar veel van het drinken was waarschijnlijk de enige reden dat verzinsels van hun . Een dergelijke activiteit is niet eens zo veel als Onnodig dom. Daarom is het mogelijk vanaf een technologisch oogpunt te verdelen de cirkel-makers als Onnodig of dom. In sommige gevallen, Ze hebben zelfs van domme Word nutteloze (good guys, Zij hebben tot een hogere post), omdat het gevoel droge Zij waren een verheven door verzinsels van hun eigen, dat ze zelfs gingen in een veld en maakte een patroon daar. Maar het was absoluut niet nodig activiteit, in hun geval zou het wel genoeg zijn, als ze was gebleven in de positie van dom ..

 

Hoewel waarschijnlijk niet worden gedwongen en parool "Circle makers van alle landen, verenigt u!", Moet men rekening houden, dat de graancirkel makers overal in de wereld altijd is geweest, zijn en zal nutteloos en dom. Ze proberen te lopen in de schoenen van die, die zou in een vergadering face-to-face in het veld zonder enige aarzeling, recht ter plaatse en onmiddellijk Tijdens een fractie van een seconde van Kill Them.

 

Net voordat ze uiteindelijk en volledig Them afscheid voor altijd zeggen, is het mogelijk om deze voor een bericht naar de Dienst Vreemdelingenzaken (ET) , er zijn veel ideeën heel veel gemeen met dit bericht naar CM.

 

De jouwe

 

The Lightning Discharge

 

Altijd klaar om te voldoen aan met u en overal, handen schudden met u, altijd oordelen dat er droogte en grote hoeveelheid energie, in staat om een ​​elektrische locomotief rijdt op een afstand van duizenden Enkele kilometers tot enkele honderden duizenden kilometers.

 

Misschien alleen op het einde, toen de eerste parool is mislukt,

"Circle Maker van alle landen, fuck you!"

 

Howgh.

 

Einde van de tekst toegevoegd in november 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Een heel interessant effect kan veel worden Waargenomen Eerder Enkele dagen voor verblijf (het beschadigen, verzwakken), voor zover hij Waargenomen Vooral gerst, waarschijnlijk andere granen met niet bijna net zo veel te tonen (barley). Planten met "hoofd naar beneden" (of oren bovenste bladeren, in dit geval Is Ook het laatste blad, gevolgd door een volledige omschrijving) werden beïnvloed door elektriciteit uit bliksem, en andere effecten Begeleidende, en binnen enkele dagen of weken Ze bukken om de grond. Soms misschien zelfs uren bijvoorbeeld overnacht, voornamelijk afhankelijk van de intensiteit van schade. Ook kan er worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) planten in hun omgeving, minder getroffen, maar ook voor alles wat zij "Incline hoofden." Zoiets gezonde planten van gerst in proefschrift fase van de groei nooit vertonen, (zomergerst, van begin tot eind mei, vlak voor volledige post en daarna), als ze nog zo groen als planten op de foto. Om de horizontale positie (loodrecht op de verticale mes) bij de oren van gerst niet aangetast en beschadigd tot net voor rijping (groeifase net voor 69 zomergerst ca. eind juni of later) Wanneer planten beginnen geel draaien zeer duidelijk , of zijn al helemaal geel.

 

Beschreven fenomeen is waarschijnlijk in andere granen (tarwe, rogge, triticale) als gevolg van de grondwet (constant) wordt niet op de oren, of bij lange na niet zo veel, maar op de bladeren moeten worden waargenomen ..

 

Opmerking: De rotatie van het oor naar beneden Behoort tot de rijping van tarwe, rogge en gerst en soortgelijke of afgeleide gewas volledig onafscheidelijk, het is een verschijnsel waarbij (waarschijnlijk) zowel Greater continue mechanische belasting neemt bij de stam aansluiten van het oor, zowel natuurlijke morfologische veranderingen tijdens de rijping. Zeer eenvoudig controleerbaar, maar nog niet klaar. Dit geldt zelfs in de herfst 2011th Zal worden gecontroleerd. De Biedprijs is gebaseerd op het feit dat bijvoorbeeld de stengel van gerst is zo weinig solide, Dat zelfs bij de geringste Verhoogde mechanische belasting bij het oor of schade (Withering) de hele plant de oren beginnen te draaien naar beneden aanzienlijk merkbaar voor, dan Het was tijdens hun natuurlijke groei en ontwikkeling. Integendeel, tarwe wordt gekenmerkt door de stengel vlak onder de kolf is zo dik en stevig, dat zijn het draaien van het oor tijdens de rijping niet ooit zou kunnen gebeuren, als er niet faciliteren en natuurlijke anatomische, fysiologische of morfologische veranderingen. (photo)

 

31.7.2010: Andere Schattingen - Is het mogelijk dat een deel van de graancirkels zijn gemaakt door herhaalde bliksemontladingen naar dezelfde plaats - op het eerste er plaatsvinden vlak voor iets als - expositie (nogmaals: wat de gelijkenis met het fotografisch proces, hoeveel keer weer!), en en groot deel van het gebied wordt alleen verzwakt, maar niet ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Misschien alleen af en toe. Als laatste tijd de tweede afvoer hits in de plaats (significant meer gevoelig voor mechanische impulsen), waar het gemakkelijk is om een patroon te creëren, bijvoorbeeld een cirkel, en bijna direct, in een fractie van een seconde. Het idee stamt uit 2008, de datum is gewoon de tijd Geschreven hier

 

In following text (maar vooral van andere subpagina's) zijn of zullen zijn een aantal van scripties gegevens aanzienlijk meer preciseren, hier slechts kort. Elektrostatisch veld net voor gemaakt, tijdens en vlak na de bliksemontlading is enorm. Het elektromagnetische veld gegenereerd op het moment van de bliksem is enorm. De mechanische kracht die door de bliksem ontlading is enorm. Al deze symbolen zijn variabelen in de orde van ten minste miljoenen tot miljarden malen groter, oek nog veel meer, dan wat dan ook als een persoon in staat is te creëren in een laboratorium of industrie. Niets, zelfs een hint als dat niet mogelijk is om voorbereid, zelfs in de meest enorme centrales van de wereld. Misschien alleen voor vergelijking, Tijdens de ontlading (ALLEEN!) van een gemiddelde blikseminslag (blijvende 100 tot 150 miljoenste van een seconde) is boven de grond, ondergrondse oek uitgestraalde energie, dankzij dat zou lang en geladen goederentrein (Duizenden tonnen) Verschillende reizen tientallen kilometers, en een volledige geladen vrachtwagen (tientallen ton) duizenden of honderden kilometers. In het geval van verblijf (het beschadigen, verzwakking) Verschillende tientallen tot honderden vierkante meters van tarwe kan er plaatsvinden en de verhuizing meestal enkele honderden kilogrammen materiaal door een afstand van tientallen centimeters, zelfs zonder het vervoer van de ene plaats naar de andere. ..

 

Een beetje Gedetailleerde analyse van de huidige curve Tijdens de bliksemontladingen kunnen identificeren, dat het meest relevante deel van de energie, uitgestraald tijdens die (meer 99%) wordt overgedragen gedurende de tijd niet hoger dan 10 microseconden. Het huidige tempo van stijging is Tussen 30 duizend (de eerste RS) tot 200 duizend (een later RS) ampère per microseconde. (pic - norm), Korte omschrijving.

 

Beschreven gegevens over de gemiddelde bliksemontladingen (piekstroom van 10 tot 30 Duizenden ampère). Aangenomen dat, zoals elders in de elektrotechniek praktijk geldt Proportion, de overgedragen energie is evenredig met het kwadraat van de stroom (hoewel dit een extreem geval en willekeurige andere regels zouden gelden), dan is de energie van droge lightnings (in alle Deze drie zaken werden zogenaamde positieve bliksem, die veel krachtiger en opvallende zelfs vele mijlen van de onweerswolk, zonder regen vaak als een "donderslag bij heldere hemel"), die werden 6e Gemeten van augustus 2010 in de buurt van het dorp Morkovice -Slížany (een van 115 duizend ampère, de tijd rond 10:39, dat dicht bij een ander 133 duizend ampère, Time Ongeveer 10:40), of minder dan een mijl boven de noordelijke rand van Austerlitz, ongeveer 10:40 CEST, 219 Duizenden ampère, Misschien is de trein om de aarde zouden verschillende keren ...

 

Opmerking: plaats bezocht (Austerlitz), gedocumenteerd. Bepaalde wijzigingen in plantaardig materiaal (maïs) werden waarneembare, maar slechts minieme, in vergelijking, wat is er gebeurd over het veld. Met het oog op Word is er een proces van planten accommodatie (het beschadigen, verzwakking), moet de bliksem raakte de groene planten van enkele fase van de groeiende, Wanneer zou er waarneembare gedeeltelijke schade en verstoring van meristeem weefsel, dat zou na verloop van tijd alleen maar een effect in groeistoornissen. In augustus, de planten reeds een behoorlijk lange tijd na het bereiken van de groene fase van volwassenheid en de volledige productie hoogte, beëindigd groei, groei meristatic weefsels al inactief zijn en hun cellen niet voor de verdeling, is er aan de gang is nog maar net het rijpingsproces. Het was waarschijnlijk een van de late snelgroeiende variëteit, niet in detail onderzocht. Maar nogmaals moet worden benadrukt, zelfs als de situatie zich voordoet vele weken eerder beschreven, en de planten werden, als men alleen halfhoge Onmiddellijk na Vermindering van de bliksemontlading zou zijn geweest bijna niets Waarneembare, Hoewel de bovenstaande veld er echt gebeurde recht en echte vuurwerk.

 

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de enorme traagheid van de plant processen. Zelfs tarwe, die is totaal zeer snel gedood (elektriciteit, chemicaliën), is niet in de eerste dagen bijna Mogelijkheid om te onderscheiden van Surviving Dat, bijna of intacted en onbeschadigd, die zich in zijn nabijheid. Zeker zou het mogelijk zijn om te presteren Dat zou gewoon al het geen metabolisme vertonen. Pas na enkele dagen begint slap worden en na een paar weken en letterlijk uiteen in stof. Maar graancirkels is niet het geval, waar de enige brug Verschijnen Verzwakt gewas. Als voorbeeld zou de situatie van een onkruid of ongewenste planten voor Enkele dagen na herbicide toepassing te helpen - Schijnbaar alsof er niets gebeurd is, objectief Hoewel planten zijn al geheel en al dood, zonder enig teken van het metabolisme, en dit feit zou zeker detecteerbare wijze objectief kan worden, Bij het reizen, maar in de velden, Wie het nemen van een chemisch laboratorium in een zak ...

 

Een soortgelijk geval werd al gefotografeerd in 2008 - het was een bliksem kwijting aan de brandkraan en de totale dood van gewas (gerst) op locaties net boven de metalen buis ondergronds opgeslagen. (foto) Hoe lang zal de gekozen bloem in de vaas eruit leven? (De Immortelle bloemen voor altijd)

 

Toegevoegd oktober 2011:

als een voorbeeld van de traagheid van de processen De binnenkant planten kan dienen de vergeling gras aan de Pardubice renbaan in het najaar van 2011 - Zoals gezegd, de toepassing van herbiciden moet zijn gebeurd ten minste een week voor vergeling. Overigens is het mogelijk dat er nog is gebeurd met een bliksem sloeg in het gras, was een beetje herfststorm waarneembare. Kan zelfs langer dan een maand voor vergeling gras zijn. Het zou nodig zijn om de meteorologen vragen. Als er werkelijk gebeuren met een bliksemontlading, ras werknemers Zeker gemerkt, zelfs als ze niet een staat vlak naast het hebben, Gelukkig voor hen. Het kan ook laat een effect op sommige bomen staan ​​(tekenen van de aanslag op de stam, afgevallen takken). Herbiciden werden niet waargenomen. De kwestie is echt interessant voor iedereen, er is een speciale pagina. Als er werkelijk had het gebeuren en bliksem sloeg het gras sterft volledig na verloop van tijd, maar de plaats zal heel gemakkelijk kunnen opnieuw gezaaid, zonder enige gevolgen die op nieuwe gras. Zie pagina met de naam Pardubice - gras kringen.

 

Waarom de graancirkels fenomeen Explorers zelf natuurlijk niet willen feiten in een context proefschrift Wanneer op de site zijn zeer Vaak vond een aantal zeer interessante fenomenen, die kan worden absoluut geen uitzonderingen met alles inbegrepen Mezi verschijnselen Begeleidende en na een blikseminslag ?

 

Storingen van elektronische apparaten - Overblijfselen van de statische elektriciteit.

 

Kompas - bijvoorbeeld LIRM (zie wiki). Mogelijke Vind ook bijvoorbeeld in Uman : De bliksemontlading , blz. 7 (The Modern Era)

... "De eerste bliksem stroommeting werden gemaakt door Pockels (1897, 1898, 1900) in Duitsland. Hij analyseerde de resterende magnetisch veld geïnduceerd in basalt door onweer huidige en door dit te doen was in staat om de waarden van die stromen te schatten" ...  

(NB - in 1900, werden onderzoekers lopen rond de akkers boven de basalt ondergrond met een kompas en magnetometer, en werden hoe dan ook niet dat de plaatsen die onlangs werden getroffen door de bliksem verrast, en er verschijnen afwijking van de normale magnetische veld Het was. Mogelijkheid om gewoon vragen, of lees wat boeken een beetje ...)

 

Dode dieren, insecten - gedood door elektrische schok bij insecten, soms alleen de geïnduceerde stroom. Hoe komt het dat de dode insecten op de planten niet werden gevonden in elke locatie en graancirkels zelfs elke locatie met afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas? Want, objectief gezien, tijdens de lente en zomer de insecten zijn absoluut overal. Want dit is in bijna alle gevallen lang duren voordat de bliksem geraakt de plaats iets wat alle die ofwel strijd insecten af in een shelter (aankomende storm, wind, regen), of gewoon weg te blazen (sterke wind), of was naar beneden. Dode insecten met ZO Degenen die alleen in zeer zeldzame gevallen, waar er sprake was van Word Dat is heel zeldzaam verschijnsel, is als de bliksem bij heldere hemel. Tijdens het onderzoek in enkele honderden locaties, waar het veld werd geraakt door de bliksem 2008 - 2010, was de plaats waar de dode insecten oek gevonden, ontdekt slechts een keer. Anderzijds was een droge geval, waarin er geen noodzaak om twijfel over de oorzaak van de mogelijke toestand. Elke gevangen specimen van insecten kregen een dosis van ten minste een paar joules aan energie, maar misschien nog veel meer. Toch is de planten op dat ze waarschijnlijk gelegen Overleeft alles.

 

Deeltjes van ijzeroxide en ijzer in de bodem, misschien oek op de stengel, spikes en granen: kathodische reductie en pyrolyse, Kan de deeltjes gedeeltelijk gesmolten. Naar verluidt vertonen magnetisme, wat er werkelijk niet uitgesloten, Overwegende wat gebeurde er was. Explorers nooit onderbouwen geloofwaardig, hoe magnetisme hun vermeende gevonden of Gemeten het. By the way, is er eigenlijk geen noodzaak om te zoeken naar meteorieten oorsprong van ijzer, in landbouwgrond zelf is alleen te danken aan zijn natuurlijke inhoud in een enkele hectare en slechts tot een diepte van 10 cm Opgenomen van 7.500 tot 10.000 ton. Als de landbouwgrond zal op een gegeven moment zelfs kortstondig blootgesteld aan ongeveer 30.000 ° C, en een elektrische stroom die soms meer dan vijfhonderdduizend ampère, wat gesmolten deeltjes (gereduceerd) ijzer in zeker mogelijk zou zijn gevonden. Niets en niemand Voorkom iedereen, om te proberen om iets dergelijks in het laboratorium te doen, zeker Behaal een aantal resultaten met een veel lagere temperaturen en stromingen. (photo) Naar aanleiding van het experiment niet werd uitgevoerd met landbouwgrond, maar kan dienen als een object demonstratie. De foto is zuiver ijzer oxide, geprecipiteerd uit de oplossing van ferrichloride door ammoniak, gewassen met gedestilleerd water en gedroogd. Aan de linkerkant in de oorspronkelijke toestand en rechts na herhaalde blootstelling aan vonken met een intensiteit van 0,03 J ronde 2500 V in de onmiddellijke omgeving (beide een en hetzelfde monster voor en na het experiment). Kleurverandering kan worden veroorzaakt door een gedeeltelijke vermindering of wijziging veranderd, nog nader onderzocht. Hoeveelheid Fe2O3 was ongeveer 0,3 gram en de hoeveelheid vonken tientallen. Het experiment is heel eenvoudig uitvoerbaar en herhaalbaar elk gewenst moment. Decharge macht gebruikt in het experiment met 10 Ongeveer 12 keer minder dan de gemiddelde flash energie (duizend miljard keer of miljoen miljoen keer lager). Denkbaar dat zelfs "Slightly en" Stronger Than lozingen in het experiment (1000 keer, 10000 keer) Zou gekozen medium uitgevoerd met aanzienlijk meer uitgebreide kwalitatieve en kwantitatieve veranderingen. Fe is Opgenomen in landbouwbodems op de tegenwaarde van iets meer dan 3%, voornamelijk als gehydrateerde oxiden. 

 

Het optreden van verschillende Vergif en schadelijke chemicaliën. Hoewel de bezoekers van de graancirkels nooit gerealiseerd, maar hun getuigenis en ervaart elke toxicoloog misschien niet maar de geringste twijfel, en ze moeten voorzichtig, maar krachtig gemeld. Veel bezoekers beschrijven de klassieke symptomen van vergiftiging door verschillende chemische stoffen of gevaarlijke acties van hallucinogene stoffen - Veroorzaakt door activiteit en de overdracht van grote van het bedrag van de elektrische energie, die in staat is om honderden kilo er om te zetten volkomen onschadelijk natuurlijke Oorspronkelijk stoffen er zich tot een zeer gevaarlijke chemische stoffen. Elektrolyse, hoge temperatuur, hoge druk, pyrolyse, hoge druk hoge temperatuur Dissociatie, thermische processen en hun combinatie en vele anderen following Processen. Op de locatie kan in de eerste plaats komen zeer sterk toegenomen hoeveelheden chemicaliën proefschrift: Kooldioxide CO2 (dodelijke concentraties van ongeveer 20% in de lucht), Koolmonoxide CO (dodelijke concentratie in de lucht iets meer dan 0,2%), waterstof cyanide of cyaniden ( LD ongeveer 300mg). Zal nauwkeurig worden bepaald. Daarnaast is vernoemd drie voorbeelden kan er optreden ZEER Duizenden andere gevaarlijke chemische stoffen. Ze kunnen ontstaan ​​door de processen De enige opgesomd van heel anders wat van nature in de bodem in een volledig onschuldige vorm. Willekeurig kunnen worden genoemd bijvoorbeeld organofosfaten.

 

De vordering is nog niet experimenteel geverifieerd, is het uitsluitend en alleen voor de zogenaamde educated guess. Iedereen die zou willen zeggen dat er niets zo, deed zich niet voor of zal er niet optreden, kunnen proberen om het uit te voeren in de buurt van patronen in de toekomst. Aangezien dit is een zeer ernstige bewering, zal hier worden toegevoegd na verloop van tijd in detail vele andere symptomen van vergiftiging Voornamelijk theese drie opgesomde chemicaliën (op sommige andere sites ze al zijn opgenomen). De overgrote meerderheid van hen zijn beschreven in verschillende vormen van percepties, Sensations, gevoelens, indrukken en smaken of zelfs hallucinaties van de bezoekers van graancirkels door de jaren heen op het gebied van getuige gedocumenteerd patronen. Als voorbeeld - metaalachtige smaak in de mond - typisch bv. voor cyanide vergiftiging, maar OOK nog vele andere zeer gevaarlijk gif. Cyaniden (in het geval van waterstofcyanide HCN) werden in de eerste plaats gekozen als het meest typische geval Want, dat alle drie de componenten - H, C, N oek, hij Die plaats zijn, geheel zonder enige twijfel, Onmiskenbaar aanwezig, en voor de ontlading van bliksem en zijn energie is geen Waarschijnlijk Zeer grote probleem sluit ze samen ("het koken in een natuurlijke ondergrondse autoclaaf"). Daarom zijn sommige graancirkels bezoekers kunnen behoren op grond van een zeer zeldzame groep mensen, die in staat waren om hun gevoelens en delen beschrijven met iemand over hen na cyanide vergiftiging. De overgrote meerderheid van de mensen, Wie heeft ooit werden vergiftigd met cyanide-ionen, in staat waren om te delen met iemand over hun gevoelens, bijna nooit veel meer tijd dan een paar seconden, hooguit twee minuten.

 

toegevoegde november 2011

Volgens sommige plaatsen op de getuigenis van graancirkels ontstaan ​​Af en toe Personen, die "snuiven de grond" (zoals beschreven in "bara Klara aandelen" (CZ) of iets dergelijks). Dit zijn waarschijnlijk Personen die proberen om op te treden als een kanarie in een kooi gelanceerd tot op de bodem van de mijn. (Red Dwarf, serie 8 ep 4 -. Kassandra)

 

Koolmonoxide en kooldioxide vormen een speciale subgroep van giftige chemicaliën, die kunnen worden in sommige gevallen zelfs ontstaan ​​tijdens het bezoek ter plaatse van graancirkels Explorers, vele dagen na een blikseminslag. In de ondergrondse onder het diepploegen aanwezig kan zijn diverse houten objecten - een deel van de oorspronkelijke gebouwen, gekapte bomen wortel-systemen, humus of turf Deposito's. Elk van deze items kunnen worden ontstoken door de passage van de bliksem, zelfs in een staat van zeer hoge luchtvochtigheid, en branden (smeulen) aantal dagen, vergelijkbaar met de de stapel houtskool productie, zonder dat dit voorwaarde is boven de grond niet uit hoe aanzienlijk gemanifesteerd, en werd waargenomen. Iets Kan waarschijnlijk worden gedetecteerd door warmtebeeldcamera's, die zeker ook weer veel over warmte, afgevoerd in de ondergrondse uitsluitend geacht worden te Geleide Energie en elektrische stroom. Warmtebeeldcamera's (thermografie) is nooit gebruikt in gebieden waar de graancirkels werden gevonden, dus, beste onderzoekers, in de komende jaren niet aarzelen om het te proberen! Dit is een zeer geschikte methode van waarneming, zo ver weg genaamd, zodat de waarnemer wordt niet afgegeven aan alle mogelijke gevaren, die zich kunnen voordoen op het terrein. Voor armere Explorers zal ergens op de site kunnen vinden en relatief Gedetailleerde beschrijving, hoe te gebruiken en relatief eenvoudige en goedkope camera (<$ 100) en een warmtebeeldcamera (> $ 3000) Dat is het mogelijk ten minste de identificatie van een meer dan -levering van warmte als gevolg van ondergrondse Opgeslagen Geleide en afgevoerd elektrische stroom.

 

Toegevoegd najaar 2011: Aangezien de afwijkingen die op de graancirkels zijn sites soms beschreven motorvoertuigen mislukkingen in hun nabijheid, misschien zelfs vliegtuigen bewegen over hen. Motoren voor hun activiteiten gebruik van een reeks elektronische apparaten die kunnen worden beïnvloed door resterende statische elektriciteit en inductie, zoals elders beschreven. Statische elektriciteit kan oek Direct interfereren met de werking van het ontstekingssysteem. Statische elektriciteit, die kan droog bliksemontlading na verloop van tijd in willekeurige volgorde opgeslagen ondergrondse natuurlijke condensator geïsoleerd door hoog rendement diëlektrische (sommige stenen) kan vertegenwoordigen vele kilowattuur (megajoule). In conventionele condensatoren in apparatuur met Opgeslagen bij Bridge en enkele milijoules, uitzonderlijk een beetje meer, de meeste tijden veel minder. Een andere mogelijke oorzaak van het falen van interne verbrandingsmotoren op Beschreven de sites zou het feit zijn, dat hoeft er niet de hoeveelheid zuurstof in de lucht (percentage) dat soortgelijke apparaten het nodig hebben aanwezig te zijn, en probleemloos uitvoeren. Verminderde Percentage zuurstof oek kan leiden tot het falen van andere apparaten die op die plaats, net als de menselijke en dierlijke organismen. Dergelijke fouten worden oek vaak beschreven. Net als in veel gevallen op deze site, is het (alleen) Voornamelijk (niet erg) educated guess.

 

Bijna elke groep of persoon, die proberen om te betalen zelfs een beetje aandacht, op het internet of in een boek van de graancirkels fenomeen, wijdt Ten minste een webpagina of een hoofdstuk van een boek "Onverklaarde" fenomenen in de plaats van ontdekking , terwijl absoluut zonder uitzondering, absoluut alle scripties schijnbaar onverklaarbare fenomenen verklaard kunnen worden door de werking van zeer intense elektrische ontlading in de buurt Hun plaats van ontdekking korte tijd voor, en blootstelling aan extreem sterke elektrostatische en elektromagnetische puls, zoals The Lightning Discharge is. Zie Anomalieën .

 

Een ander hoofdstuk van "Onverklaarde verschijnselen" graancirkels vanuit het standpunt van het gewas uitzicht Explorers 'afwijkingen' Wie voor nu terzijde zal volledig worden overgelaten. Bijvoorbeeld, in het geval van gebogen en uitgebreide nodes het is een absoluut normale reactie van verzwakt en na verloop van tijd plat (beschadigd, verzwakt) (liggend op de grond) planten, dus ze zijn niet echt afwijkingen helemaal niet, zie Nodes .

 

 

Zelfs de verlichting moet waarschijnlijk verklaard worden door resterende effecten van statische elektriciteit en andere energievormen ondergrondse - lozingen, wo Elmo's vuur, vonken. In organische stoffen ondergronds kan oek Sta Net als bij een aantal moeras gas, CO, H 2 , O 3 , OOK sommige van de mensen met sterk geïoniseerd atomen en moleculen. Mysterieuze lichten worden waarschijnlijk veroorzaakt door te veel levendige fantasie van de waarnemers. Voornamelijk als gevolg van de relatief gemakkelijk te verifiëren Dat kan echter aanzienlijk percentage van hen echt "onder enige invloed". Slechts gedeeltelijk door hun eigen schuld. Op de plaats kan optreden bij Toevoeging aan de overige droge chemische verbindingen ( zie ), dat hun hersenen kunnen werken op totaal verschillende "gear" temperatuur zoals gewoonlijk, dus er is geen noodzaak af te vragen, in sommige gevallen dat ze konden zien Dat dingen zijn gebeurd at all.

 

Vaak zijn er overwegingen over de mogelijkheid van bolbliksem effect, analogen cirkel - bal ziet er echt bruikbaar. De werkelijkheid ziet er heel erg waarschijnlijk eenvoudiger, de aanwezigheid van een bolbliksem op de site is waarschijnlijk helemaal niet nodig. Het is zeer waarschijnlijk was slechts een van de zeer traditionele, Tweedehands vaak blind steegjes van de mensheid terwijl het proberen om "uitleg van een door een andere onverklaarbare fenomeen, vaak meer onverklaarbare." Aliens Zou waarschijnlijk in staat zijn om lange verhalen te vertellen over.

 

Voor bepaalde, al is het maar zeer zeldzame omstandigheden, zoals beschreven in tientallen pagina's en honderden leden van deze website, graancirkels zijn waarschijnlijk in staat die door elke bliksemflits. Alle krachten van de puntbron, oek lineaire loodrecht incident bronnen, te verspreiden in cirkelvormige golven op het oppervlak waarop ze werden geraakt. Een dergelijk oppervlak is meestal de fasegrens. Het oppervlak van de graangebied op een hoogte waar de stengels bereiken, kunnen als zeer nauwkeurige benadering van de fase interface. Windgolven kunnen reizen op het oppervlak als golven op het water (youtube - wind golven). Naast de impact van elk element in het water Creëert een cirkelvormige golven, en een aantal elementen Maakt storende cirkelvormige golven, de impact van de verschillende armen van de Zelfde bliksemontlading, op kleine afstanden van elkaar, in dezelfde tijd of met intervallen van tientallen tot honderden milliseconden, maakt u op het gewas oppervlak storende cirkelvormige golven, het die zij kunnen raken, en dus wel een ander daaropvolgende lozingen, die samen oek kan resoneren en creëren interferenties. De daaropvolgende lozingen van elektriciteit wordt in de eerste plaats leiding van tijdelijk opgerichte structuren van hellende gewas stengels Dat Duizenden keren lagere weerstand dan die van rechtop staan ​​hebben, omdat het er veel meer contactpunten tussen hen en ze zijn veel sterker samengedrukt. Maakt een tijdelijke structuur bijvoorbeeld simuleren van de kringen op het water, met planten zich in die hen ontvangt veel meer van de hoeveelheid energie van de daaropvolgende ontlading. Onmiddellijk na Kwijtschelding van alle mechanische impulsen, verwijzend naar: Zij volledig dankzij herstellen van de elasticiteit van hun eigen hun oorspronkelijke positie. Het "beeld", die zich in hen aldus gecreëerd door hun grotere veel schade tegen planten in hun directe omgeving, is volledig onzichtbaar, verborgen. Hun Verhoogt schade na verloop van tijd als gevolg van de groei van processen, die plaatsvinden in hen, en stengels continu verzwakken totdat uiteindelijk bukken - wordt ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt). Dus eigenlijk pas echt gebeuren dat visualisatie van de reguliere, maar oek onregelmatige patroon. Het probleem met het of binnenkort zal worden uitgewerkt in veel meer detail op andere pagina's van de site, zoals Microsoft Chronologie en subpagina's.

 

Toegevoegd najaar 2011:

Door de specifieke eigenschappen van gerst kan soms een patroon zichtbaar voordat accommodatie (het beschadigen, verzwakken), dat is het geval van patroon ..., (photo) Waarin stengels zijn niet op de grond liggen helemaal niet, zijn ze nog steeds overeind vrij loodrecht. Patroon is zichtbaar, vooral als gevolg van de helling van het oor en en de bovenste bladeren op een geheel andere positie in vergelijking met de omringende planten. Dit is eigenlijk een equivalent of een vorm van planten Wilting weg, OOK accommodatie (het beschadigen, verzwakking) is in feite weg enige vorm van een bepaalde Wilting, de grond zijn nog maar net buigen en aanzienlijk beschadigd en dan beperkt (verwelkte) planten. Ook kan Gedraag oek de bovenste blad alleen (photo) Misschien zelfs in andere granen. Beschreven gedrag van de oren is eigenlijk gewoon een specialiteit van gerst. Veel meer detail zal weer op de site chronologie en anderen. Dit is geen enkel geval van graancirkels, wanneer de gerst toonde een gelijkaardig gedrag, maar het is eerder een uitzondering, Gedurende de lange geschiedenis van graancirkels in ongeveer 30 jaar, gebeurde slechts een paar vergelijkbare gevallen. De gerst ia staat Demonstreer Vergelijkbare gedrag en waarschijnlijk heel vaak, vooral in de periode van mei tot juni. Misschien Vooral in de periode vlak voor en na de volledige titel - zomergerst in ongeveer half mei. Voorkomt dat niets in dit opzicht zou worden gemaakt in de toekomst en statistisch significant aantal aanvullende opmerkingen, maar er is geen Nees om alleen uit te voeren Hen in regelmatige patronen. Ook mogelijk is, dat in gerst patronen zijn te vinden in de meeste gevallen te laat, net na verblijf (het beschadigen, verzwakking), maar zou mogelijk eerder vinden. Ook mogelijk, dat de periode van slechts geneigd oren in de meeste gevallen echt heel kort, en vrijwel onmogelijk registreren. Significant langere tijd neemt alleen in gevallen vrij uniek, vanwege mogelijke bijdrage van een andere, bijvoorbeeld van Water Surface Tension Effect , Dat helpt stengels te blijven langere tijd.

 

Misschien is het meer dan 99% zeker, dat stengels in het patroon vermeld later bukken naar de grond, zoals in alle andere gevallen, maar later foto's op elke graancirkels Explorers site nooit verschenen. Waarom, verwijzend naar: Als Ze hebben al "alles gedaan". Zelfs na meer dan 30 jaar onderzoek, zich niet realiseerden dat ze de verhaallijn, die vaak al sprake van enkele maanden voordat Zij kwamen om foto's te nemen, en blijft gedurende een aantal maanden na het volgen, tot de oogst en na, er is altijd iets nieuws te foto, er is altijd iets nieuws te ontdekken, hebben waarneembare veranderingen plaatsgevonden bijna elke dag. Zelfs een foto Wekelijkse genoeg zou zijn. Misschien, verwijzend naar: kan worden gevonden enkele bezoeker, die een bezoek aan en fotografeerde de figuur later.

 

Vortex ring Heel vaak ontstaat na een conventionele explosie vlak boven de grond of in de lucht, absoluut altijd na nucleaire, en vaak Zou waarschijnlijk worden gemaakt voor Enkele seconden na de bliksem ontlading, omdat wat daar gebeurde vanuit mechanisch oogpunt. Onmiddellijk na een blikseminslag kan bewegen boven het botspunt en vortex ring aantal meters tot tientallen meters diameter, die een grote hoeveelheid van elektrische lading, en op bepaalde momenten "afdrukken zich" de structuur eronder (gewassen) bevat. Er kunnen doorstromen naar een aantal ringen in de nabijheid, concentrische en excentrische, kunnen hun kosten optellen en aftrekken. Vergelijken van een aantal van Hun vormen kan wijzen op een idee van een aantal van hen dat zou worden gecreëerd door een vrij complex geheel van vortex ringen, beweegt over de grond in verschillende richtingen, waarvan de delen wordt getoond op bepaalde momenten in de structuur van het gewas. Zij kunnen schuin onder verschillende hoeken.

 

Het is nog maar een zeer Bij onderzoek theoretici. Op sommige andere sites Zeker, er zal heel wat geschreven over dat. Vortex ring is zeer vaak waargenomen Bepaalde Onmiddellijk na de explosies. ((photo/) Op het punt waar de bliksem ontlading gebeurt, zijn er aan de gang zeer vergelijkbare processen explosie. Inderdaad, heel weinig van waarnemers die in staat zijn te verlaten droge plaats met behulp van hun eigen benen (levend). Sommige meer informatie zal hier .

 

alleen voor Engels lezers:

Het was bewolkt februarimorgen, een dag, en net als alle andere, en absoluut niets aangegeven, dat echt heel snel gewoon kan Komende van een oplossing een van mysteries van de grootste van de mensheid van de 20ste eeuw, dat zonder een zweem van een oplossing Vervolg op de twintig te zijn eeuw. Programma's werden geprogrammeerd, documenten werden gedocumenteerd, records werden opgenomen, werden films gefilmd en foto's zijn gefotografeerd. Projectie materialen toegevoegd aan projectie-apparaten, transmissiepaden geactiveerd, ontvangers ontvangen, verzenden buizen voorverwarmde. Het was 12 februari 2008 ... Wordt vervolgd ...

 

Einde van deel 1

 

 

          Deel 1         Deel 2        Deel 3        Deel 4        Deel 5

 

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz