Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-health-gevaar-effecten . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Gevaren voor de gezondheid Effecten
In het veld, waar de bliksem getroffen, en te verwachten aantal gevaarlijke vergiften: CO , EDP , psychoactieve stoffen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Een ontwerper weet dat hij geen perfectie bereikt wanneer er niets meer toe te voegen, maar wanneer er niets meer om mee te nemen. A.de Saint-Exupery
Je kunt nooit stoppen. Winnaars nooit stoppen, en stoppers nooit winnen. Ted Turner
In alle dingen van de natuur is er iets van de prachtige. Aristotle

Graancirkels , Foto's bijsnijden, gevaren voor de gezondheid Effecten

PagPh
Zeer ernstige waarschuwing!   Je bent een bezoek aan een graancirkel plaats op eigen risico. Er kunnen aanwezig zijn hoge concentraties van giftige stoffen echt heel gevaarlijk, vooral CO (Koolmonoxide - Invisible Killer). Ook kooldioxide, organische poissons risico, ingewikkeld en Carbon Silicium verbindingen.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Decharge van de bliksem, Die stuurt in het geval van bovengemiddelde Monsters droogte en hoeveelheid energie, dankzij een veel dat goederentrein cirkel Meerdere malen Zou geladen over de hele wereld, met droogte staat om een ​​grote hoeveelheid giftige chemicaliën ondergrondse produceren, dat staat zou zijn om dronken en te doden gehele bevolking van steden. Alleen te wijten aan het feit dat ze worden vrijgelaten Tegen het oppervlak heel langzaam, en oek Omdat de overgrote meerderheid van hen zijn zeer reactieve middelen, die onmiddellijk Binnen een paar centimeter van de beweging door ondergrondse structuren reageren met de omgeving en met elkaar en dankzij de dat de overgrote meerderheid van hen (gelukkig) recombineert te vormen producten aanzienlijk minder gevaarlijk of volledig niet-toxisch. Dit is een van de belangrijkste redenen, Dat is een heleboel mensen, Wie had ooit hebben bezocht graancirkels, verschuldigd voor dat Thay nog in leven zijn.

 

Typische symptomen van vergiftiging Bepaalde

Verwijzend naar: een groot aantal giftige stoffen in de ondergrondse kan blijven, te verblijven tijdens een bezoek elke waarnemer. Het is waar te nemen dat sommige mensen in stellingen plaatsen gedragen zich zeer ongebruikelijke manieren.

"Someones zijn mediteren in vorm, anderen bidden, iemand snuffelen grond etc. .. "

 

Bijvoorbeeld, een van de meest bekende waarnemer van het fenomeen graancirkels, Lucy Pringle, Beschrijft op een of twee pagina's van games juiste website heel typische symptomen van mensen vergiftigd door subletale doses van dodelijke toxische stoffen of drugs, is het mogelijk om te vragen over dat toxicoloog.

 

Hoe dan ook, alle van hen zijn onder de invloed, kan er optreden en van invloed Koolmonoxide - CO (en zeer waarschijnlijk het is er echt). Beschreven Veel symptomen zijn vergelijkbaar met die van Toxicologische publicaties, alsof ze gekopieerd vanaf daar.

 

Ook kan er een overmaat aan kooldioxide CO zijn twee , aanwezig met waarnemers die gemakkelijk verstopt raken wat, en gevolgen in dit geval kan, vergelijkbaar met de effecten van drugs. Symptomen OOK Beschreven in Toxicologische publicaties. (Normaal gehalte in de lucht - 0,03% 2% - eerste symptomen van vergiftiging, 5% - hoofdpijn, 20% - de dood).

 

De belangrijkste reden, waarom CO en CO2 kan op de plaats Hoogst waarschijnlijk optreden met het feit, in de ondergrondse dat zou een grote van hoeveelheid organisch materiaal weg te branden: plantenresten, humus, wortels van bomen lang geleden afgeslacht. Het materiaal in de ondergrond kan nog even branden Tijdens enkele bezoeken van waarnemers, zoals de stapel in de productie van houtskool, met alle gevolgen van dien. Verhoogd gehalte aan CO en CO2 op die beschreven ter plaatse kan veroorzaken voor iedereen die aanwezig is daar. Het is duidelijk dat het bekend is en gedocumenteerd feit, dat dieren die er zouden zijn een aantal van die Explorers, gedragen zich zeer ongerust. Waarschijnlijk zou het nuttig zijn als ther Droeg een kanarie in een kooi (zie Red Dwarf, aflevering ...)

 

Zeer sterke aanbeveling voor alle graancirkel bezoekers elk moment in de toekomst. Neem er CO en CO2 concentratie meter in de lucht, of gewoon de voorkeur aan uit te nodigen en van de werknemers en Toxicologie Laboratorium.

 

Enige tijd later, wordt hier gemeld meer symptomen, die niet mogelijk is om alleen van toepassing als een effect van CO en CO2 . Metallic smaak, OOK beschreven op de website van LP, Dat is typisch voor bijvoorbeeld bij loodvergiftiging (Wiens verbindingen in het gebied zou wel heel moeilijk te vinden). Hetzelfde effect kan verschijnen oek gevolg van een aantal organische verbindingen, zou dat in de bodem worden blootgesteld heeft dit een enorme energie, hoogspanning, elektrolyse en thermochemische processen.

 

Zie bijvoorbeeld Lucy Pringle's. Tientallen jaren begeleidt Herhaaldelijk Wie geïnteresseerd is in plaatsen, waar een hoge kan verschijnen Concentraties van Extreem gevaarlijke vergiften, wat kan worden gedetecteerd van relatief eenvoudig Beschreven symptomen (een aantal van hen zijn echt heel typerend voor drug abusement). Vergelijkbare activiteit toxicologen zal zeker niet loven. Naast een lokale chirurg, die waarschijnlijk soms werd geraadpleegd over de effecten van blootstelling Dat de plaatselijke omstandigheden aan "proefkonijnen" daar gaan.

 

Piloten die reactor van Tsjernobyl gedoucht met een helikopter en zand van toen ze gespreid na drie overvliegen van een helikopter en liep de bosjes in om te braken, zojuist beschreven en metaalsmaak. Het is alleen mogelijk te vragen degenen die overleefden tot de huidige dag.

 

Ook mogelijk, dat in de bodem door elektrolyse, hoogspannings-en hoge temperatuur Dissociation gemaakt van grote hoeveelheden atomair waterstof, bekend is veel sneller reageren en kan ontstaan ​​induceren van verschillende gevaarlijke verbindingen voor plantaardige en dierlijke organismen . Deel kan aanwezig zijn voor een korte tijd als plasma.

 

Zeker, het is zeer gemakkelijk te verifiëren feit dat op de site getroffen door de bliksem kunnen veel "zeer specifieke verbindingen" vrije radicalen, verbindingen van elementen die aanwezig zijn in de bodem met een hoge oxidatie getallen, Dat er gewoonlijk zijn afwezig zijn optreden. Ze zijn over het algemeen meer toxisch altijd aanzienlijk, dankzij veel hogere redoxpotentiaal: zonder zuurstof in de vorm van O 2 Zou het leven niet bestaan, terwijl al de verbindingen daarvan, waar is meer dan tweewaardig zijn zeer giftig. Er kunnen OOK ozon optreden O 3 en de reactieproducten daarvan, gasvormige silicaten en andere stoffen, zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is interessant dat de veiligheid in dit opzicht autoriteiten nog niet dichterbij belangstelling voor dit vraagstuk begonnen. Bloem kinderen van het geneesmiddel bij squats bezoekt Dat plaatsen alsof er bier gratis verspreid - gratis, gratis, kosteloos, extra rantsoen. Hare Majesteit zou een paar games op de inlichtingendiensten hebben geactiveerd, James Bond heeft gewoon niets te doen, maar niet te spreken van inspecteur Clouseau.

 

Zoals reeds vermeld op andere pagina's van deze site, de beste eigenschap van activiteiten, die de overgrote meerderheid van de bezoekers Graancirkels zijn vrij onbewust overgeeft aan, is "de expositie subletale doses dodelijk giftige stoffen", die bijna in de meeste gevallen zonder onderscheid van de effecten van blootstelling aan het geneesmiddel. Alle drugs zijn eigenlijk dodelijk giftige stoffen (bijvoorbeeld nicotine, alcohol), geserveerd in subletale doses. Zij stellen de mens in de toestand waarin de dood is veel dichter bij hem dan in andere omstandigheden (iemand zegt adrenaline), en de snelheid freaks zijn blij om te genieten van deze situatie, OOK herhaaldelijk.

 

Er is niets voor alle bezoekers in de graancirkels in de wereld dan sterk waarschuwen het is echt veel aandacht te zetten. Ze moesten nog, heel onbewust, en vooral volledig onbewust, klaar om een ​​van de snelheidsduivels (meer precies, degenen onder hen die nog niet). Het goede nieuws voor hen kan het bericht zijn, dat al na het lezen en begrijpen van deze informatie kunnen ze het blijven heel bewust.

 

Symptomen van vergiftiging door koolmonoxide

Bij 20% concentratie van carboxyhemoglobine worden gerapporteerd hoofdpijn, beklemming op de borst, bij 40-50% met toegevoegde misselijkheid, braken en verlangen dat hoofdpijn steeds groter. Word visuele stoornissen, gedragsveranderingen. Meer dan 50% van het slachtoffer in een coma, hypotensie, mydriasis, kan aritmie optreden. Na koolmonoxidevergiftiging worden gerapporteerd persoonlijkheidsstoornissen en het geheugen, kunnen ontwikkelen organische psychosyndrome

Medische eerste hulp , J. Pokorny , Galen 2005, p.231 ( EHBO )

 

Andere bronnen:

De overgrote meerderheid van de symptomen van vergiftiging door koolmonoxide (CO) zijn niet-specifiek problemen, net als andere andere veel voorkomende ziekten (verkoudheid, te beginnen met virale infectie, darmproblemen, voedselvergiftiging, beroerte, enz.).

Oa Vaak komt also hartkloppingen en ritmestoornissen.

 

Symptomen van een verblijf in een omgeving met een verhoogd gehalte van CO2

Hyperventilatie, warm bezwete huid, hoofdpijn, hoge bloeddruk, sufheid, Onvermogen van helder denken, coma en convulsies

(Opmerking: in het geval van sommige individuen en kan saaiheid Onvermogen van helder denken betekenen heel vage symptomen, die niet helemaal met verhoogd gehalte aan CO hangen twee in een omgeving)

 

 

Metallic smaak: typisch voorbeeld als loodvergiftiging, maar vele organische oek Vergiftigingen, die geen bestanddelen van metaal. Bijvoorbeeld na een ratelslang beet.

Encyclopedie van Toxicologie , Wexler et al. ., blz. 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguaniden (p. 272): braken, misselijkheid, buikkrampen, gebrek aan eetlust, intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen, verzadiging, lichtgevoeligheid, indigestie, dysgeusie (metaalachtige smaak), mentale verwardheid en lethargie

 

Cyclofosfamide (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology; Neosar - Pharmacia)

(P. 396, bijlage 2; gebruikt in chemotherapie)

Acute toxiciteit: Misselijkheid en braken, Type 1 (anafylactische) overgevoeligheidsreacties, gezicht branden en metaalachtige smaak, wazig zicht

Vertraagde toxiciteit: Beenmergdepressie, alopecia, hemorragische cystitis, steriliteit (kan tijdelijk zijn), longinfiltraten en fibrose, hyponatriëmie, leukemie, blaaskanker; Ongepast ADH secretie, cardiale toxiciteit; amenorroe

 

Coprin - werkzame stof van Coprinus 

Symptomen: Metallic smaak, gezicht branden, tremor, braken en diarree

(Speciale toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmacologie en Toxicologie)

duizeligheid, tinnitus, uitputting, mydriasis (p. 581)

CO2 : (p. 592) Tijdens verhoogde concentraties Evolueert tachypneu, hoofdpijn, zweten, rusteloosheid, verwarring en verhoogde prikkelbaarheid. Kunnen volgen apathie, stuiptrekkingen en coma.

 

Oh, mijn God, oh mijn God, oh damned! Dat is koelen, echt kippenvel ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicologie van stoffen voor chemische oorlogvoering, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, p 593

lees het voor jezelf, door je eigen, alstublieft.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Een wetenschapper die niet kan uitvoeren wat hij heeft bereikt, heeft bereikt niets.  Walter Reisch
Niets leidt de wetenschapper dus op een dwaalspoor als een voortijdige waarheid.  J.Rostand
Als een collega zegt: "Het is niet het geld, maar het principe van het ding," het is het geld. Kin Hubbard
pz