Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-lijnen-in-crop . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Lijnen van ingediende `wordt oogst
lijnen van ingediende `is , vaak dode planten of gewassen in een veld precies gevormd op dezelfde manier als patronen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Men vindt soms wat men niet op zoek is. A. Fleming
Vanuit wetenschappelijk oogpunt kunnen onderwerpen verdeeld in twee groepen: degenen we nooit nodig hebben, vindbaar overal om ons heen, en Die moeten we juist nu, nooit kunnen vinden.
Op het gebied van observatie toeval begunstigt de voorbereide geest.  L. Pasteur

Rechte lijnen zijn OOK

zeer regelmatige patronen

Crop circle created by lightning with underground pipes
Rechte lijnen van ingediende `is helemaal dood of maïs (en eventuele andere landbouwgewassen) worden gevormd door een zeer Vergelijkbaar, bijna identieke wijze als een gewone oek maar volledig onregelmatige patronen in een gewas.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Beschadigde, zwak en ingediend `zijn planten (misschien volledig overleden)

Op de lange lijnen kunnen worden gecreëerd in alle gevallen een zeer vergelijkbare manier.

Door uitvoeren van de elektrische stroom door de planten hun wortelstelsel en bodem in de directe omgeving, maar met een aanzienlijke bijdrage van geleiderbanen in de ondergrondse. Ze verhogen de elektrische geleidbaarheid, voornamelijk de bodem in de omgeving en daarboven, die enkele orden van grootte. Dergelijke sporen kunnen van natuurlijke oorsprong zijn, archeologische of industriële. De resulterende lijnen kunnen van verschillende lengtes. Van minder dan een meter tot meer dan een kilometer. Het hangt af van de intensiteit van de lozing en het karakter van begeleidende metrolijnen - hoe zij bijdragen aan het verdwijnen van de ondergrondse stromingen. Op een aantal van hen (zeer lang) kunnen deelnemen Verschillende lozingen, of vonken van hetzelfde ontslag, of elke latere RS van The Same ontlading, vallen op andere plaatsen dan de de eerste grote RS (in uitzonderlijke gevallen kan het uit elkaar vallen van honderden meters, verder). Neemt deel aan een of andere manier en wijze die een geleidende verbinding tussen de wolk en de grond, het voorafgaand aan de lozing, zee Gedetailleerde beschrijving zal bijvoorbeeld Creëert hier .

 

De overgrote meerderheid van hen zal blijven voor de rest van het groeiseizoen volledig onopgemerkt. Is het niet onmogelijk dat ze worden opgewekt in een veel grotere geselecteerde voorzieningen, dan zo veel bewonderde regelmatige patronen, maar ze waren alleen geregistreerd in geval van een droogte, als ze een onderdeel van een aantal droge patroon. Anders zullen ze waarschijnlijk worden beschouwd als een tak van de tramlijn, of het pad in het veld.

 

Onder de meest interessante lange lijnen in het veld werd Called Line FL Leeftijd Tussen Opocno en Dobruska. Verwijzingen naar kortere lijnen zijn al in mainpagee . Deze hebben voornamelijk betrekking op vermoedelijke ondergrondse pijpleidingen, waterleidingen of rioleringen. De kwestie zal hier op deze plaats in de tijd in meer detail uitgewerkt, met betrekking tot de archeologische en geologische waarschijnlijke oorzaken.

 

Twee beelden in de header van deze pagina Relate deze ene droge plaats, met aantoonbaar lokalisators lijn (ook genoemd in de hoofdpagina). De tweede werd gevangen Enkele weken na de eerste, terwijl uiterst rechts boven aan de pagina staat een foto van graan "slechts" ingediend `zijn (beschadigd, verzwakt) - maar is waarschijnlijk helemaal dood. Wat daar gebeurde, zal veel meer Gedetailleerde bijvoorbeeld beschreven op de pagina chronologie en subpagina's. Op de foto is auteursrechtelijk beschermd onder het gewas helemaal dood en hij was waarschijnlijk de plek alleen zijn Moeite met lokaliseerbare te vinden en herkenbaar blijft. De eerste foto is uit het archief van Lucy Pringle , de tweede van rondborstige-taylor.com . Een gemeenschappelijk kenmerk van bijna zonder uitzondering alle graancirkels foto's is vrij triest feit, dat als ze ooit genoemd een willekeurige datum, is er slechts een Assigned hen informatie over de tijd van het patroon ontdekt, (in dit geval, de datum 23 respectievelijk 22 mei 1998). De tweede werd genomen met waarschijnlijk interval Ten minste een maand na de eerste. Geen andere keuze dan beleefd, maar oek heel sterk suggereren dat alle graancirkels Explorers, Dat is absoluut professioneel aan elke foto onlosmakelijk Genomen op de datum van de overname, alsmede (of zelfs veel meer) Hoort bij elke documentaire fotografie Verworven het oog op wetenschappelijk onderzoek . De datum is bijvoorbeeld opgenomen in de Exif voor elke lus sinds de dagen, toen hij hun eerste digitale camera's (maar als ooit Zij weten hoe het is EXIF) gekocht. Deze zeer nuttige informatie Begeleidende elk construct fotobeeld, helaas, zijn altijd Tijdens een weg van hun camera's hun website "mysterieuze Losen". De beste manier voor het aan hen niet zat De informatieve waarde van van hun websites zou zijn van een professioneel oogpunt Onmiddellijk Verhoogd met duizenden procent. Als het vinden van EXIF-informatie, en u weet wat het is, voor hen onklopbare immers enige probleem, voldoende zou zijn heel de datum van de foto te verwerven, zou dit een brug Belangrijke informatie nuttig zijn om ten behoeve van hun websites te verhogen tot wetenschappelijke wereld vooruitgang op precies dezelfde manier. Natuurlijk, op zijn minst bij benadering OOK GPS-gegevens zijn zeer gunstig.

 

Vergelijkbare gevallen zal net als zijn in de header van deze pagina, hier op deze site worden genoemd de werktitel voor nu " lokaliseerbare metalen plaat undergroundd "

 

Opmerking: Alle geautoriseerde eigen foto's op deze website bevatten EXIF ​​informatie

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Geldt OOK GPS-gegevens, indien Opgenomen. Alle foto's worden toegepast van andere websites zijn, waar mogelijk, ingevuld EXIF-informatie over de bron - auteur, website. Onder andere dient als een indicatie dat de auteurs van deze site, en als ze niet onmiddellijk het opzetten van een verbinding direct naar de bron Zeker, er zal ergens worden toegevoegd in de nabije toekomst. In toevoeging, het was gewoon de gevestigde (december 2011) en de speciale pagina graancirkels - GPS, waar ze geleidelijk aan GPS-gegevens toegevoegd aan het grootste aantal graancirkels foto's, die ooit zijn gevonden over de hele wereld, inclusief de locatie van bij benadering vorm model zo dicht mogelijk in het terrein profiel ( Google Earth ).

 

Kronkelende paden

Een tweede geval van paden en in de velden en oek lijnen zijn gemaakt door elektriciteit, maar in dit geval zijn niet recht op alle. Dit zijn verschillende kronkelige paden, op weg nergens naar nergens in het veld, of van ergens Schijnbaar het ergens. Ze verschijnen (Sta) zeer vaak voor meerdere dagen na de ontdekking van patronen, en hun elke waarnemer denkt Daarom is het gevolgd dat iemand die er zijn. Paden zijn natuurlijk de buurt van enkele patronen gevolgd, maar de meeste waarschijnlijk niet alle van hen. Dit kan een volledig willekeurig paden, gecreëerd door de overmaat van de elektrische lading, die de reis uit de buurt van zijn bedacht, min of meer willekeurig, en ze zijn vaak erg kronkelig. In de nabije toekomst zal hier object worden geplaatst in een aantal foto's droog, Ze zijn tientallen beschikbaar. Natuurlijk, lang niet alle paden Them hij moet zijn gedaan door tijdelijk over de grond kruipen bliksem ontlading, een aantal van hen zou echt gemaakt door enkele "dronken zeelieden", maar zeker niet allemaal. Ze kunnen een totaal willekeurige paden, die door overmaat van elektrische lading, WHO klassen om weg te komen van daar, min of meer willekeurig, en zijn vaak erg kronkelig. Volledig het zelfde als de kronkelende meanders van de bliksemontlading in de lucht. In de nabije toekomst zal hier Objectnummer en foto's van droge grond gewas paden ligt direct aan de graancirkels foto's geplaatst worden, zijn er tientallen van droge beschikbaar. Natuurlijk, niet al deze paden op een slang Them Tijdelijk worden gemaakt op de grond kruipen bliksem ontlading, kan een aantal van hen echt worden gemaakt door enkele "dronken zeelieden", maar zeker niet alle van hen. Ze kunnen later verschijnen na de ontdekking patroon (aantal dagen) dat de restlozing, kruipen weg van de inslag, niet langer voldoende energie heeft en daarom planten niet zo intensief beïnvloed, zoals in hoofd-patroon. Natuurlijk is het niet onmogelijk dat zelfs enkele van wegen droog zijn na hun ontdekking bovendien verlengd door de bezoekers van patronen, Die gewoon denkt, had Dat iemand pionier ze voor. Sterker nog, dat zij niet op de eerste documentaire foto Opgenomen vóór, omdat het ze nog niet bestond.

 

Er is een geval waarin het niet echt onmogelijk dat de bliksem van de impact ter plaatse en het creëren van patronen weg vorderde en Ball Lighting. Dit zal worden beschreven op een andere pagina, Zeker in een plaats waar het wordt uitgelegd dat de bolbliksem echt niet nodig om deel te nemen op het creëren van regelmatige patronen, op de pagina waar aandacht wordt besteed aan bal bliksemen. Natuurlijk, maar het is niet zo ondenkbaar dat afgestapt klassieke Overground afvoerkanaal. Zou het heel moeilijk om de mogelijke opties te voeren. Dat het essentieel is om de site in een kleine hoogte boven de grond verplaatst grote elektrische lading.

 

Rechte lijnen over pijpleidingen

Onlosmakelijk aanhanger van vele graancirkels, ontdekt in het verleden, maar ze werden achtergelaten zonder enige belangstelling, of in het geheel onopgemerkt. Ze kunnen dwars door het patroon, naast hem, in kleinere of grotere afstand van het. Ze kunnen zelfs in relatief grote afstand van het patroon (enkele honderden meters) op een geheel ander deel van het veld, zodat zij niet kan zelfs worden beschouwd als een deel van de vorm. Ze kunnen voorkomen op aangrenzende of zelfs verre veld, waar is helemaal niet regelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, zelfs op het veld waar naast hen zijn geen andere reeds ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) of dood gewas helemaal.

 

Ook omdat de soms niet goed te verschijnen op hetzelfde moment. Het kan een aantal dagen eerder, maar OOK later. In sommige (waarschijnlijk vrij veel gevallen) niet alleen graan in Them worden ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) Vaak volledig sterft. Een van de redenen waarom zij niet zijn enige aandacht besteed bijna met het feit dat het graan in Them is het meest waarschijnlijk dood zo snel dat het niet is ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), het droogt staan. Ze ontstaan ​​net als elke Vaak afgeplatte (beschadigd, verzwakt) maïs - na verzwakking van graan door bliksem ontladingen in hun omgeving. Heel vaak krijgen een aanzienlijk hogere dosis energie, de temperatuur zoals in de meest voorkomende gevallen, dankzij de elektrisch geleidende structuren onder de grond. Komt ook vaak droog en waarschijnlijk fenomeen, wanneer de plant (de bovengrondse deel) Zou de bliksem getroffen te overleven met bijna geen schade (het is gelegen in een relatief grote afstand van de afvoer), maar de wortels geheel werd gedood of ontvangen droogte een grote dosis van elektriciteit Dat is het absoluut onvermijdelijk de neiging om de dood. Haar situatie is eerder vergelijkbaar met een plant, die wordt opgevangen in een vaas. Ook kan het een beetje langer dan optie te nemen zal er effecten van de lozing op het Weergave-instell. De omringende planten kunnen worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) voordat het begint te gaan drogen.

 

Artefacten in de ondergrondse

Zou het een vergissing niet om deze pagina te nemen in een ander deel van de regelmatige patronen, Dat alleen al volledig zou zijn geweest niet geregistreerd. Toegewezen een paar foto's waarbij te zien is in de omgeving van patronen sommige niet identificeerbare voorwerpen, dat wordt toegerekend aan een verscheidenheid van magie, de cultus, astrologische en God weet wat andere grafische betekenissen. Vergelijkbare artikelen Zeker zou het mogelijk zijn te vinden op andere graancirkels fotografeert een groot aantal. Velen van hen Zeker, zelfs bij het ​​ontbreken van regelmatige patronen achtergelaten zonder enige publiciteit. Dit zijn objecten die ongestoord liggen in de ondergrondse vele jaren, en wordt getoond op soortgelijke wijze telkens in de nabijheid van een blikseminslag (tientallen meters). Het is niet erg vaak, want de hoog in Latitudes, waar de cijfers verschijnen, Komt Jaarlijks gemiddeld 2 tot 3 deze bliksem bezoeken per km2 , minder dan de helft kan zijn buiten het groeiseizoen, zodat de behuizing raken in het veld Als er niets meer groeien, en dus elke lus wordt een droge object wachten om weer te worden aangegeven met een kleinste 10 tot 20 jaar of langer, misschien 100e Maar zoals gezegd, als er niet verschijnen in hun omgeving tegelijkertijd een grote regelmatig patroon, drogen een evenement zal plaatsvinden Volledig te vinden zonder enige publiciteit. Zeker mogelijk, dat vele van droogte Visualisatie verschijnen in de nabijheid van een regelmatig patroon, en absoluut geen interesse resultaten van dat, en zij paste niet op de overgrote meerderheid van de foto's.

 

Het principe van visualisatie is precies hetzelfde, als in het geval van ondergrondse leidingen - gelegen op een diepte onder ondergrond ploegen, maar hun aanwezigheid sterk beïnvloed geleidbaarheid van de bodem in de buurt en over hen, en de geleiding van de bliksem stromingen in de ondergrondse dankzij hen kan van invloed zijn en belangrijke van planten in de directe nabijheid, met name hun wortelstelsel. Dit kan de archeologische artefacten, of onderdelen van landbouwmachines afvallig en ondergeploegd, OOK Overblijfselen van een industriële activiteiten, Blijft lang geleden verlaten waterleiding of riolering, of delen van vliegtuigen ingestort. Gelegen op een diepte onder ondergrond ploegen, en als niemand heeft uit te graven, ze zijn er nog steeds. Weergegeven GPS-locatie van objecten zijn bekend, en Belangstellenden kunnen voor hen gaan met een pikhouweel, en na onderhandelen toestemming van de landeigenaar. Wij wensen veel succes in Them graven. Ook zou het mogelijk zijn om deze te vinden met metaaldetectoren of ondergrondse radar (een aantal van hen hoeft niet echt metallic).

 

Heel precies GPS-locatie van de ondergrondse artefacten die hier worden voor het eerst gepubliceerd. Soon.

 

Een ander type rechte lijnen op het veld

Ze bevinden zich in het midden Voornamelijk precies tussen de tramlijnen

Hier slechts een korte vermelding van hen. Ze zijn niet direct verband houden met objecten die zich onder de grond, maar met de manier waarop geleiding van elektriciteit over het bodemoppervlak en ondergrondse in de buurt. Ze worden vooral veroorzaakt door de stroom door uitvoeren van de tramlijnen. Zeer Vaak is er gebeurt op de akkers en droge fenomeen, dat de meest aangetaste planten zijn precies halverwege tussen hen (er zijn toegevoegd stromingen die vanuit beide richtingen) gelegen. Devoted Vergelijkbare formaties zal veel meer ruimte op de pagina tramlijnen . Er is reeds een veel vermeldingen op hen is een andere overzichtspagina's, van waaruit ze zullen geleidelijk worden verplaatst naar oek Dat hoofdpagina over tramlijnen. (Sommige illustratievephotos)

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Ze zeggen President Wilson heeft geblunderd. Misschien heeft hij, maar ik merk dat hij gewoonlijk zijn blunders naar voren.  T. A. Edison
Brunettes zijn onruststokers. Ze zijn erger dan de Joden. Charlie Chaplin
Als ik kon herinneren de namen van alle scripties deeltjes, zou ik een Botanist.             E. Fermi
pz