Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-chronologie-van-basic-verblijf . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Chronologie van accommodatie
Crop accommodatie is een complex proces, waarbij achtereenvolgens volgen een aantal opeenvolgende stappen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Ik ben verbaasd over mensen die willen 'weten' het universum Als het is al moeilijk genoeg om je weg te vinden in Chinatown.  W.Allen
Ik weet maar een vrijheid, en dat is de vrijheid van de geest.   A.S.Exupery
Domheid is een oek gave van God, misbruik, maar men moet het niet. Paus Johannes Paulus II

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Chronologie van accommodatie

PagPh
Een van de ergste fouten van de vorige graancirkels onderzoek met het feit, dat na zeer gedetailleerde eerste verkenning Keuringen Them betaald bijna absoluut geen follow-up aandacht. (Met verwaarloosbaar uitzonderingen)

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Graancirkels: Chronologie van accommodatie

 

Basis samenvatting van afgifte van onderdak (het beschadigen, verzwakking) chronologie wordt nu in detail uitgewerkt Voldoende redenering Fasen van accommodatie proces - Chronology .

 

Er is een kopie van de tekst die geleidelijk wordt gepubliceerd op de Sci Fi www.sarden.cz (Chronologie werd het derde deel). Links naar andere delen hier .

 

Later zal hier geleidelijk worden overgedragen en ontstaan ​​links naar andere subpagina's op Chronologie, waar zullen Iedere fase van het proces worden uitgewerkt in meer detail.

 

Het is zeer waarschijnlijk dat alle vormen hebben later die worden weergegeven in de structuur van het gewas te zijn in hun structuur "Exposed" in de groene periode vóór het bereiken van de vervaldag. Met andere woorden, tijdens de vegetatieve groei. Groene cellen en weefsels beschadigd worden na verloop van elektriciteit zeer sterk, dood weefsel Minimaal alleen of vrijwel niet. Daarnaast is de groene weefsels beïnvloed door elektriciteit (een over dosislimiet, te bepalen in de latere sectie EVP) zal verzwakken en Continu verdwijnen, als gevolg van verzwakking en kan, na verloop van tijd de planten worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt). Wanneer vóór verzwakken dan hun stengels zijn bijna droog. Drogen van de weefsels meer versterken. Groen is de periode van volwassenheid voor verschillende granen en verschillende planten, wintergewassen, lente gewassen, maïs en ga zo maar door. Maar het is mogelijk om de Boeren of knappe uiterlijk te vragen in de boeken. Om te worden ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) In staat zijn echt bijna elke stam / stengel / blad type plant, bijvoorbeeld klaprozen.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Ik heb zelfs opgemerkt Mensen die beweren alles is voorbestemd, en dat kunnen we niets aan veranderen doen, te kijken alvorens ze de weg oversteken. S.Hawking
Onderschat nooit de kracht van de menselijke domheid. R.A.Heinlein
Ik heb niet gefaald. Ik heb net gevonden 10000 Manieren Dat zal niet werken.   T.A.Edison
pz