Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-diversen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Diverse werken
Notes, links naar POI Belangrijke informatie van overal op het internet en elders
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Velen hebben gezegd van de alchemie, Dat het voor het maken van goud en zilver. Voor mij drogen is niet het doel, maar slechts Bedenk wat deugd en macht kan liggen in geneesmiddelen. Paracelsus
Anarchie is het enige lichte sprankje hoop. Mick Jagger
Ga eerst je feiten, dan kunt u vervormen als je wilt. M.Twain

Crop Circles , Crop cijfers, Korte Kenmerken

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Hier zal worden geplaatst object diverse informatie voornamelijk verkregen via het internet waarop niet Their Own nog pagina's, of zijn nog niet geplaatst object naar andere pagina's, waarvan het toepassingsgebied passen meer bij het onderwerp. Reservoir allerlei informatie

 

Onder andere zal hier verzameld zijn een aantal fouten , welke tot nu toe werden toegewijd aan Explorers van graancirkels patronen. Mogelijke toekomst een aantal speciale pagina. Ook enkele interessante gebeurtenissen uit het verleden, waar horen OOK Doelstelling willekeurige metingen.

 

Sommige van objectieve waarneming, veroorzaakt door de omstandigheden

(Of door willekeurige omstandigheden, dat sommige geselecteerde functies geobjectiveerd)

 

Graancirkels nabij Retreat PM'S (datum?) (photo)

 

Door David Paul

VEILIGHEID Een rij brak gisteravond na enorme graancirkels verschenen op landbouwgrond in het land van de minister-president retraite. De cirkels zijn slechts een paar honderd meter van Chequers, waar John Major brengt zijn weekend. "Als Ze werden aangetrokken door grappenmakers het is onthutsend Ze werden niet gevangen door de veiligheidstroepen het bewaken van de minister-president", zegt Lena Godsall-Bottriell, Wie vond de cirkels gisteren. "Als Zij waren het werk van aliens, nog steeds kan ik niet begrijpen hoe niemand zag wat er gebeurde," voegde Mevr. Godsall-Bottriell en fauna auteur van het nabijgelegen Terrick Books. Gisteravond Thames Valley politie zei ze wisten niets over de cirkels op het landgoed in de buurt Wendover. Maar ongelooflijk, en Downing Street woordvoerder zei: "We weten van de Chequers graancirkels, maar ze zijn niet een veiligheidsrisico." "Ze zijn niet gemaakt door mensen, Ze zijn een natuurlijk verschijnsel, het is iets om het met het weer. '

 

bijna niemand in verband met graancirkels steeds uitgedrukt nauwkeuriger, dan ondergeschikten en lijfeigenen van John Major en Hare Majesteit. Ja, minister-president! Ja, dit is een puur natuurlijk en normaal fenomeen, dat zelfs betrekking heeft puur en alleen met het weer, met een van haar zeer extreme fenomeen. Alleen jammer dat de lijfeigenen en bedienden al niet verder in de ontwikkeling van de eerste, lijkt het erg vruchtbaar idee. (Maar Hebben ze echt? Zou het mogelijk zijn iets te vinden in het geheim rapporten en archieven, 007 .. ze waarschijnlijk heel vermoeden, wie de echte auteur, maar nog niet onthullen aan iemand, alsmede landbouwproducenten)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

In 1995, een vijf-bladige ster verschenen

op nationaal componist Andrew Lloyd Webber's residentie in Kingsclere, ondanks het pand wordt bemand door een 24-uurs beveiliging team. Met het uitgestrekte terrein Rigged met sensoren en microfoons, werd een onderzoeksteam op zoek naar het pictogram aangehouden Binnen een paar minuten van hun aankomst. Maar niemand was gevangen het maken van de patroon. Webber was op vakantie op het moment en zijn veiligheid personeel belde om hem te vertellen wat er gebeurd was. Ervan overtuigd dat alle graancirkels vals waren, eiste hij te weten hoe de slang kreeg in hoaxers. Toen kreeg hij te horen dat het leek er niet was geweest van grappenmakers, hij was erg opgewonden.

Fig 9.4 De prachtige graancirkel Dat Andrew Lloyd Webber de war - hoewel hij nooit de moeite genomen om ernaar te kijken.

 

 

Opgenomen een bericht over de ontdekking van graancirkels in een actief ontgonnen velden op Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

In de zomer van 1991, Terence Meaden, en een team van Japanse wetenschappers had een veld onder toezicht van elektronische apparatuur, waaronder radar, magnetometers, video met nachtzicht, bewegingssensoren. Onder dekking van de mist verscheen vorming van kleine halter, maar geen van de scanners niet heeft geregistreerd van welke indringers.

 

De officier van het leger zich op Salisbury Plain oefenterrein in graancirkels een keer tegengekomen in een actieve Minefield.

 

 

Voeg graancirkels op de luchthaven - het veld is omheind, en de vreemdelingen, noch de onderzoekers hebben geen toegang tot het. Bliksemontlading toch op omheind plaats (al was het maar iemand zou kunnen maïsveld zetten in kooi van Faraday), en bovendien zal waarschijnlijk worden geplaatst op de boom tot vandaag zijn handtekening. Zal worden geplaatst in voorspellingen (prognoses).

 

Daarnaast is het heel waarschijnlijk dat er meer gevallen waarin graancirkels werden gevonden in een locatie Impenetrable dat volledig werd bewaakt door militairen, politie, prive of andere beschermende dienst, maar het feit blijft niet gepubliceerd om redenen van vertrouwelijkheid.

 

Incidentele, aanvullende, mogelijk ondersteunen Doelstelling bewijs voor de theorie van de bliksemontlading invloed op de locatie van de graancirkels: missing (vernietigd), en vervolgens gekapte bomen, het gebied verstoken van boomstronken en tenslotte ondergeploegd

18 april 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

Die parasitaire iets over (automatisch) inducties

----- Einde van de sectie: Sommige objectieve waarneming ...

 

 

Libor Cermak's Blog (wel wat vertaalmotor)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-granen lanech.html

schreef over het gebrek aan aandacht in de media betreft de graancirkels

"Ik wil deze leemte op te vullen. Bijvoorbeeld al Dat zou, net als vorig jaar en het jaar daarvoor wil ik onpartijdige rapporten van de Europese en wereldmarkt voor granen velden in te dienen. Zou onbevooroordeeld in dat ze niet willen lezers Impose een van de mogelijke hypothesen van hun oorsprong, of ze nu vreemdelingen, cirkel-makers, wind Whirls, de planeet Aarde, geesten van graan of geheime militaire projecten, enz.. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Let op: in de L. Cermak blog kan worden gevonden een reeks bijdragen, die relatief Doelstelling, het omgaan met de beschrijving en evaluatie van de vormen in gewassen, vooral in Engeland, maar OOK in ons land (Tsjechisch) en elders in de de wereld. Veel plaatsen met het optreden van agrosymbols auteur persoonlijk bezocht, zodat de palen kan dienen als een waardevolle opslagplaats van informatie. Andere documenten zijn gewijd aan beroemde figuren van witte paarden en mensen, Elders verklaart de oorsprong en het gebruik van de naam Ley Lines en Is Ook bezig met verdere reflectie over de prehistorische nederzetting van de Kelten en andere megalithische en prehistorische structuren. Zeer nuttig voor het begrijpen van de geschiedenis van de plaatsen en contexten beschreven, kan worden aanbevolen.

 

Het enige nadeel van de hiervoor genoemde blog te zien, dat de overgrote meerderheid van de verwijzingen naar cropcircleconnector.com (op een eerder dan het laatste seizoen) niet meer werkt, omdat de Ze werden overgebracht naar betaalde gedeelte van de site. Maar de informatie van de blog Ze zijn overdraagbare genoeg zonder hen. De verwijzingen naar cropcircleconnector jaar 2011 nog steeds functioneren. Geschreven in februari 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Dat vreemd gebogen monsters van het pictogram bij All Cannings laten zien dat er een andere kracht bediend dan planken en snaren Hypothesen van cirkel-makers -. ZO vervalsers zijn hier niet zou dit alleen uitgevoerd een speciale technologie Dat is nog niet bekend bij ons It.. ZO is wie niet gelooft in buitenaardse oorsprong van patronen in gewas nog steeds, elke kans op het vinden van een aardse hypothese? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ ja, het is, hier is de rapportage Zou er een, noot JL)

 

 

 

Onafhankelijke reflecties op de vorige enquêtes fouten:

 

Fouten, fouten en fouten in eerdere opmerkingen

 

 

Onmiskenbare fouten: Misschien nooit zijn uitgevoerd mechanische testen van de buigsterkte en breken tegen de stengels van de patronen van binnen en buiten van hen ... (Niet ingediend 'zijn (beschadigde, verzwakt) / onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte))

De planten waren helemaal niet onder invloed van een onbekende en onbegrijpelijke kracht. De stengels gebogen naar de grond, omdat de verzwakte waren. Stengels gebogen op de grond, omdat de verzwakte waren. Het is mogelijk om zeer duidelijk te overtuigen over dat de trek-en buigsterkte testen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) stelen van patronen en die van buiten staan. De benodigde kracht stelen afbuiging in verticale positie en hoek op bepaalde stengels in het patroon veel lagere temperatuur als buiten. Zelfs besluipt Onmiddellijk patroon rond de grens en tot een paar meter in de richting van de staande gewas zal vertonen om meerdere stengels verzwakking tegen Geheel niet beïnvloed door elektriciteit.

 

Enorme vergissing, rangorde tussen onwetendheid en dilettantisme , was gemakkelijk aantoonbaar feit dat ze nooit bezocht, en anders waren niet geïnteresseerd in de gebieden waar het gewas werd ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) vrij algemeen, onregelmatig, noch in de kenmerken van planten en gewassen stengels , en hun onderdelen (nodes enz..) Dat er zich bevinden. Dit is een van de ergste voorbeelden van dilettantisme en onwetenschappelijk werk ooit tentoongesteld in de wereld. Vergelijkbare activiteit A is het niet mogelijk contact op met de onderzoeks-en zelfs hint, laat staan ​​wetenschappelijk, zoals benoemd dilettants graag hun werk noemen zou zichzelf. Personen die hebben geprobeerd of zullen worden Poging om zich te organiseren in een of andere manier en soortgelijke enquêtes in regelmatige patronen in de cro, moet behoren slechts een label: Primitieven. Dit zijn een van de meest primitieven, dilettanten en knoeiers over de hele wereld van alle tijden.

 

----- Een van 18.697 goed zichtbare fouten , de verschillende zelfbenoemde mysterie volgelingen opgestapeld Tijdens hun onderzoek naar het mysterie volgelingen smadelijke hoop van mest: Ze gaan ervan uit dat hij alleen planten en relatief korte tijd (minuten) een mysterieuze energie die bediend in staat zou zijn om iets in het met elektromagnetische straling (microgolven?) hebben. Dergelijke energie handelde minuten bij de meeste tientallen minuten, en tijdens de volgende paar minuten, hooguit tientallen minuten plaats te vinden met accommodatie (buigen naar de grond. is het mogelijk om volledig objectief uitvoeren van alle energie dat dat zou hij alle planten hebben Verschillende bediend minuten tot tientallen minuten met een intensiteit van een mechanische verzwakking van de weefsels veroorzaken, dus na een paar tientallen minuten, Ze werden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) veel hoger zou zijn dan de energie die nodig is voor hun totale sterfte. Mystery volgelingen ook overwegen, opdat hij Bedien planten of andere onbekende krachten, Misschien occulte -. Psychologische karakter, zoals levitatie, telekinese, also die heeft geresulteerd in alle on-site Waargenomen elektromagnetische, fysieke en andere veranderingen in de bodem en planten ook een andere hij Die site Waargenomen moeilijk verklaarbaar verschijnselen Thermodynamische en alle andere wetten van de natuur en natuurkunde, maar zouden soortgelijke effecten, dus ook na blootstelling aan een occulte -. hekserij - levitatie krachten op planten om de geselecteerde functies Inevitable Noodzakelijke zou moeten worden helemaal dood All. Namelijk Happenings op de aarde moet worden onderworpen aan de lokale fysische wetten, OOK handelen van alle heksen, tovenaars, mysterieuze en onverklaarbare verschijnselen, evenals Vadertje Vorst en Baba Jaga, Nastenka.

 

----- Meaden en Lewengood Hoewel zijn vrij dicht bij het ​​ontcijferen van het fenomeen, maar hun eigen Defecte redenering bevonden zich in zeer moeilijk of helemaal niet te verifiëren verifieerbare overwegingen. Ze hebben dus voor mijl of meer als lichtjaren verwijderd van mogelijke oplossingen. Hun reflecties Consequent aansluiten Elektromagnetisme. Bijna de enige, terwijl de grootste tijdelijke oek natuurlijke elektromagnetische fenomeen met een blikseminslag. Ze heel snel begon na te denken over mysteries, de eerste magnetron (L), de tweede (M) tot ernstige lucht wervelingen, Electrified door wrijving. Samen, verenigd in het geloof, "iets onbegrijpelijk elektromagnetische" fenomeen en het optreden van verbinden op verschillende plaatsen. Dat het aansluiten van het fenomeen kan zeer intens, heel begrijpelijk elektromagnetische verschijnselen - een blikseminslag, maar tot nu toe hebben niet in hun beraadslagingen. Het zou kunnen worden verklaard door een reeks van objectieve Geïdentificeerde en herkenbaar en meetbaar afwijkingen op het punt van graancirkels. Niet veel, maar bijna zonder uitzondering allemaal. Inclusief alle zeer subjectief en moeilijk controleerbare gevoelens van bezoekers naar plaatsen waar patronen zich heeft voorgedaan.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Terug vertaling van het engels)

BL: Dat denk ik dat graancirkels zijn zeker enkele rare product van intelligentie, iets dat elders is. Hoe dan ook, wat we niet weten is of er graancirkels gemaakt door buitenaardsen in fysieke vorm of andere wezens komen uit droge Dat verschillende dimensies van onze werkelijkheid. Maar zeker weten we dat proefschrift van kunstenaars, auteurs, zijn zeer intelligent, creatief en hebben een grote kennis van de geometrie, proportie en wiskunde en zijn in staat om patronen zo mooi en precies detail te creëren. Hoewel niemand heeft ooit gezien dat een wezen van een andere planeet naar graancirkels te maken, maar alles wijst erop dat van elders komen. We weten ook dat er zijn patronen die "kunstmatig" dat de mens zijn gemaakt, maar de meeste van ons zijn in staat om dat stelling Herken van "echte".

 

 

----- "Vang uw eigen graancirkels hoaxer"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (gebruik wat vertalen motor)

Zoiets kon ooit echt niemand moest proberen, omdat het als hij tijdens een gemaakt Vergelijkbare attempt've en het "catch" de ware auteur van graancirkels, of een ontmoeting met hem (schud zijn hand), al zou nooit meer terug keren van de veld, en als hij ooit gevonden, droeg hem weg van het veld, zoals ze zeggen "voeten eerst" (maar alleen als ZIJN Zou punten worden geplaatst als een enkel, geïntegreerd exemplaar). Want wat gebeurt er tijdens blikseminslag (in het geval van de zogenaamde "Return Stroke"), indien zijn lichaam was echt beïnvloed door dat en niet alleen door enkele van de verschijnselen of bij het daaraan voorafgaande. Trappenweg leider, positieve streamer - Degenen die niet noodzakelijkerwijs alle om te zetten inReturn Stroke, Dat tijdens de ontlading plaatsvindt slechts een of een paar - met gemiddeld 3 tot 5, een aantal van hen kan meerdere parallelle armen, terwijl de positieve streamers, Niet aangesloten kan tot Sta op tot enkele tientallen onafgewerkte stapte leiders evenals vele tientallen tot honderden . In het geval van directe actie van de RS is de integriteit van elk onderwerp zeer serieus gestoord en het is niet onmogelijk dat een object dat kan worden voorafgaand aan de interventie van RS Beschreven als een levend organisme is zeer gelijkmatig verdeeld over een oppervlak van enkele hectare na de desintegratie in de vorige delen niet meer dan de grootte van enkele centimeters. Tegelijkertijd of kort voor Beschreven Desintegratie (duizendsten van een seconde fractie) Zou een zeer aanzienlijk deel van de oorspronkelijke levend organisme (tientallen procenten gewicht) omgezet in gas. Aangewezen RS Begeleidende verschijnselen, en following Het voorgaande, de getrapte Leader, Positief Streamer, Continue Actueel - zenden geen meer dan 1% van het totaal ontladen, nog geen van hen kon een kudde koeien te doden.

 

De overgrote meerderheid van de levende wezens, met inbegrip van mensen, gedood door de bliksem zijn waarschijnlijk niet gedood door de tussenkomst van de RS, omdat ze op het moment van de impact ervan lang geleden gestorven, of op zijn minst geschokt door de gebeurtenissen die eraan vooraf ging.

 

Hoewel het lijkt zeer onwaarschijnlijk, sommige beschermen dieren tegen de dood door de bliksem ontlading zijn eigen, omdat de knock out een verschijnsel Theme door The voorgaande RS sa Ze liggen op de grond. Sommigen zullen hoe dan ook nog te doden, kan oek vallen van een hoogte. Sommigen kunnen zelfs na gedood worden, als gevolg van het feit dat de RS raakt te dicht bij hen. Maar toch een dier op de grond liggen hoeft niet direct worden beïnvloed door RS, al gewoon om de simpele reden voor de impact die een veel betere geleider zal gebruiken. Stromingen van enkele honderdduizenden ampères echt behoefte aan een "betere bliksemafleiders." Elke zelfs zeer dimensionale dier, en precies rechtstreeks getroffen door RS, onmiddellijk ontploft. Net als sommige van meerdere-ton bomen die werden getroffen "veel en direct binnen". (photo) Alle bomen, die zijn te wijten aan een blikseminslag "slechts" gekloofd, vervormd of gebroken, in feite RS nog maar net "gelikt" Geleide was vlak naast hen.

 

----- Een van de grootste fouten van graancirkels Explorers is om om hulp te vragen met "onderzoek" van graancirkels ufologist, astrologen, mysterie gelovigen actaX-logen, tovenaars, psychotronics, buitenzintuiglijke Individuen, esoterie, occultisten, goochelaars, heksen en diverse andere Vergelijkbare schijngeleerde. Vergelijkbare ongedierte op de site begint automatisch klim als kakkerlakken of wespen op bier.

 

Waarom niet vragen voor een on-site survey van lobbyisten klassieke wetenschap en fundamenteel onderzoek, botanici, Boeren, fysici, chemici (toxicologists!! Allereerst), biochemici, biologen, geologen, meteorologen speleologen waterbeheerders hydrogeologie archeologen, fotografen gespecialiseerd in Time-lapse foto? Simpelweg omdat ze hen in staat stelt "onverklaarbaar" fenomeen om voor eens en voor al waarvoor zij de grootste angst uit te leggen en verloren moeten zijn. Elke van hun inkomsten

 

----- Iedere vordering van "200, 300, 500% rek knooppunten niet mogelijk is in de natuur Voorwaarden" is een vervelende leugen. onderzoekers jammer, want de graancirkels zelf ongewild onthullen dat als het niet graancirkels fenomeen in het leven van de geen veld bezocht. Natuurlijk is het ook nog nooit ergens geweest zonder veld normaal, onregelmatig polehlým met bladen gebogen op de grond graan. Er zou absoluut identiek knooppunten veranderingen, met inbegrip van die met trots zijn naam "verdreven Nodes" of "expulsiegaatjes". Om te controleren of ze zijn volkomen normaal en natuurlijk voor eventuele wijzigingen ingediend , liggend op de grond graan. Alle Hun werk was in feite eerder uitgevoerd op een manier die gefotografeerd en nam monsters van knooppunten van de patronen met ingediende `zijn (beschadigde, Verzwakt) gewassen, en monsters van nabijgelegen locaties waar het gewas niet is ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt). Maar wat eerder ook al deden ze nog nooit gedaan in een aantal decennia, herhaal nooit gemaakt, opnieuw moet NOOIT benadrukken gemaakt, hebben ze niet ergens ver weg van regelmatige vormen onderzocht door hen, op plaatsen waar er een aantal RDF (Willekeurig Downed Vorming , beter zeggen onregelmatig ingediend `zijn gewas), en nam monsters daar ook.

 

Maar als na al tegen alle verwachtingen in, soms een bezoek aan een plek als deze gedaan, eveneens beschadigd gewassen, waarschijnlijk verbaasd om een ​​wijd open mond te vinden. Maar ze deden niets anders dan dat alle soortgelijke gevallen verklaard wordt dat zij een uitzondering die de regel bevestigt. Alleen verklaard dat zij de energie die nergens in de wereld niets anders is dan die regelmatige patronen doet, om wat voor reden dan onbegrijpelijke plaats "gesel ging onregelmatig en liep in de buurt."

 

Op dit punt, zij het ​​záhadologům vertelde eens en voor altijd: elk van hen zo veel geroemde "bovennatuurlijke", "vreemde" energie worden aangeboden rechten daarop in 2012 (iets dat oude Maya's suggereerde?) Ergens tussen 0,5 en 1,5 miljoen vierkante kilometer van de beschadigde , verzwakt en ingediend , liggend op de grond graan in de wereld. Het is ongeveer een miljoen keer hoger aantal en de grootte van de gevallen dan in regelmatige patronen. Het precies vertonen dezelfde beschadigingen die in regelmatige patronen. Het bijwonen van dergelijke plaatsen is heel beneden hun waardigheid, en dat doen ze zoiets als dit zal zeker niet afnemen. Never mind, maar hij had iemand het voor hen om hen te houden van hun smerige snuiten záhadologické eens en voor altijd gestopt en mest gegraven in het.

 

Zou hebben gevonden dat knooppunten en planten in droge plaatsen tonen absoluut verandert ongewijzigd, ook degenen, die zou zo veel worden Adored "uitgewezen holtes", "geëxplodeerde knopen", die consequent alle, zo niet buitenaardse oorsprong toegeschreven, in ieder geval de oorzaak van de aard van de "spirituele - pretersenzual - extrasenzual - astrologische" op het gebied van spiritualiteit, Paranormality, astrologie of andere Vergelijkbare waardeloze junk wetenschap. Zou hebben gevonden Dat is absoluut allemaal gevangen genomen door veranderingen in de groei - uitgebreid en gebogen knopen, inclusief eventuele wijzigingen veroorzaakt door Vermoedelijke gasdruk (zogenaamd volgens hen), maar in feite zijn ze heel natuurlijke groei veranderingen veroorzaakt door onderlinge druk van groeiende weefsels . Op sommige nog groene delen van planten, kan de druk van andere, al dood en gedroogd, of gewoon sterven en drogen (Dit zijn heel natuurlijk Gevolgen van de processen van groei en rijping van eenjarige planten). Vertraagde rijping van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) planten Komt geheel zonder uitzondering op alle plaatsen met onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) graan, en dan mogelijk in staat zijn om van het uitzicht te bereiken: wat als het mogelijk was dat alles, OOK regelmatig ingediend `zijn zal ( beschadigd, verzwakt) gewas patronen, OOK volledig onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas ergens anders in het veld, heeft exact dezelfde oorzaak? Hij heeft gelijk, voorzitter! Vertraagde rijping in polehlých (met een lemmet gebogen naar de grond) planten gebeurt absoluut zonder uitzondering in alle plaatsen met onregelmatige polehlým (stengels gebogen naar de grond) graan.

 

Bijna zonder uitzondering, alle Explorers graancirkels in feite alleen parasiteren van het feit dat tussen het gebied van graan en een broodje of boterham is een zeer lange afstand, en de overgrote meerderheid van de bevolking nog nooit gezien akkers anders dezelfde temperatuur raam van een trein of auto. In hun verdediging Mogelijke Die show uit de administratie van bijna door hen ingediende duidelijk dat het grote publiek volgt op het gebrek aan kennis parasiteren graancirkels gelovigen vooral door hun eigen onwetendheid, omdat de armen van het grote publiek Zij worden slechts gescheiden door een paar bezoeken naar de velden, waar een aantal regelmatige patronen vond plaats in het gewas. Zie ook de plaatsen waar het gewas wordt ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) slechts zeer onregelmatig, het zou hun diep onder niveau, en het is helemaal niet nodig na al, omdat de Voortgekomen Ze waren op een heel andere manier en niets lijkt op die niet kan worden er gevestigd. Wrong! In alle plaatsen met onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) graan zou hebben gevonden vele tekenen Them Dat gaat absoluut niet zonder uitzondering worden toegeschreven aan "onbekende mysterieuze effect van energetische fenomenen" Dat zou overgeven van dat. Elke raadselachtige verschijnselen en het effect van de onbekende krachten beide snel vergeten. Alles behoort tot bestaande logische activiteit en meetbare krachten, terwijl op hetzelfde hoge-energie is juist. Opmerking: De uitzondering zijn bijvoorbeeld Explorers graancirkels uit Italië, die als eerste waarschijnlijk al gemerkt dat regelmatig en onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas heeft veel gemeen, en op veel plaatsen op deze site is voor dankzegging Herhaaldelijk Dat is Them (photo).

 

Hoewel bijna alle verblind onderzoekers en bewonderaars van mysteries tot nu Tijdens het onderzoek van graancirkels trad op als ongelooflijk dom dwazen en Blockheads, niemand zal hen of cirkel-makers nodig hebben om in het veld en gemeten wat er naartoe te gaan op precies het moment dat alleen Er is echt gemaakt een echte, echte patroon in het gewas. Meer bepaald op het moment dat het in de structuur van stengels opgenomen. Elke cirkel-maker of volgeling mysterie die direct zouden worden getroffen door de meest energieke deel van de lozing van bliksem,Return Stroke, Hij was niet alleen dat onmiddellijk op slag dood, maar op hetzelfde moment oek precies op het moment van de impact van het voorhoofd Return Stroke impuls ontplofte. (pic)

 

----- Waarnemers (meestal zelfverklaarde "deskundigen" dat de kwestie van graancirkels) volledig geschokt door het feit dat Kan de natuur zelf iets zo ongelooflijk complex en symmetrisch te creëren. Waarnemers sterk onderschat natuur, als elke cel van een organisme is een miljoen miljoen keer complexer dan optie de meest complexe patroon in het gewas, maar het is een zeer symmetrische structuur en in addition vele functies uitvoeren.

 

Iedereen vroeg me af, kan dat de natuur te creëren prachtige kristallen en hun samenstellingen, diverse kristal anderen? Duizenden verschillende andere volledig natuurlijke wijze gegenereerde fractal eenheden, delta rivieren die in de zee, de takken van de bomen, het vaatstelsel van planten en dieren, de structuur van bliksemontlading, de wortel-systemen van planten, planetenstelsels, sterrenstelsels, moleculen, macromoleculen, en Miljoenen en miljarden andere voorbeelden die hier niet vermeld? Natuur zonder problemen alle structuren gecreëerd over Beschreven miljoenen en miljarden jaren. We zijn de hele mensheid en blijven droog dwazen, Dat zullen we voortdurend dit vermogen worden Proberen om precies en nauwkeurig in dit ene specifieke geval verwijderen? Alle andere mogelijkheden die wij erkennen de natuur, miljoenen en miljarden andere gevallen de vorming van regelmatige en fractale structuren, inclusief onze eigen punten. Zelfs het hele menselijk lichaam is een zeer regelmatige structuur, met behulp van duizenden en duizenden Volledig natuurlijke vermogen om natuurlijke fractal structuren te vormen. Alles wat namend mogelijkheden die wij genadig laten de natuur, OOK Miljarden veel meer anderen, en alleen in dit ene geval, zullen we proberen om de hele kwestie toe te schrijven aan buitenaardse wezens, onbekende energieën en samenzweringstheorieën?

 

Een van de grootste blunders van zelfbenoemde "onderzoekers" van graancirkels met het feit dat de datum van de schepping fractals begin van de 20e eeuw beschouwd, voorzover ze werden ontdekt door de ontdekker ervan, of zelfs tot 70 jaar Wanneer de eerste keer dat de computer-gesimuleerd. In feite bestond overal vanaf het eerste moment van de Big Bang, en zelfs zeer waarschijnlijk enige tijd vóór, trom fysiek of filosofisch oogpunt.

 

Geachte (vertraagde) fans van mysteries kan de grootste kans op een mysterieuze energie, als ze niet zo mysterieus voorkeur een magnetron. Maar eerst en vooral, een brug als een mysterieuze, maar toch onopgemerkt vorm van energie. Als het was net na alle (ze hebben zelfs voor hen) was een "gewone", niet volledig mysterieuze vorm van energie, volgens hen, ook zou moeten hebben een aantal speciale, mysterieuze en bovennatuurlijke eigenschappen. Alleen te wijten aan scripties effecten, zouden de resultaten van de gemeenschappelijke vormen van energie worden gevormd in droge en onbegrijpelijke speciale en regelmatige vormen. Zelfs als het was gewoon een heel gewone elektrische ontlading, zou volgens hen het moeten minstens "Onbekend of Voorheen ongedocumenteerde soort elektrische ontlading." Kan men zich voorstellen iets als "onbekend type van elektrische ontlading"? Misschien alleen de fanatieke aanhangers van geheimzinnigheid en mysteries. Alle mogelijke bestaande elektrische ontladingen zijn door natuurkundigen en natuurlijke en fysische wetten perfect beschreven en gekarakteriseerd. In gevallen waarin de mensheid er iets moet hen, ze zijn echt heel betrouwbare gebruikte (verbrandingsmotoren, niersteenvergruizing). In gevallen waarin Ze zijn volledig onbruikbaar voor de mensheid, en het droge bliksemontladingen, althans ze worden beschreven en zeer goed gekarakteriseerd. Verwijzend naar: Word net als al gebruikelijk regel Beschreven alle gebieden van de technologie, wetenschap en onderzoek behoort onlosmakelijk geheel naar een tak van fundamenteel of toegepast onderzoek. Dit zijn alle activiteiten waarop de bewonderaars en liefhebbers van mysteries vreest dat als de duivel. Ze Namelijk uit de meeste van alles zoals het verplaatsen alleen in hun geheel waanvoorstellingen ringen en ingewikkelde onherkenbaar fouten en spinnenwebben. Ze zijn allemaal gemonteerd op de principes van de werking van buitenaardsen, psychische energie, Psychical media, geheim onderzoek en tientallen soortgelijke vorderingen schijngeleerde of samenzweringstheorieën, en Zij harp op over en weer alsof hij spinnewiel.

 

Het zal een enorme teleurstelling voor hen, opdat het onverklaarbare fenomeen Zo Them, droogtes en graancirkels, het kan iets zo walgelijk gewoon als de bliksem ontlading veroorzaken. Gewoon genoeg Onderzoek een paar professionele publicaties (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), om te kunnen iedereen ervan te overtuigen dat de "gewone" bliksemontlading is een kwestie van werkelijk buitengewoon. De enorme energie, zeer regelmatige en voortdurende gecontroleerd door zeer precieze regels en natuurkundige wetten. Konden Mogelijk loop van de tijd om nog uit te leggen aan zichzelf, dat het fysische verschijnsel dat een elektrische locomotief kon bewegen op een afstand van vele duizenden kilometers met de trein, echt er is geen groot probleem om de richting van de groei van het gewas (vooral te wijten wijzigen om schade), of "knock en speld in de grond." Dit mysterie liefhebbers zal nog vele jaren voordat ze in staat te accepteren een even primitieve verklaring, dat iemand in ZO beledigend te gedragen 'vertrapt Hun modder taarten. " Door middel van een recente bliksemontlading is heel goed mogelijk uit te leggen zonder uitzondering, alle "afwijkingen" worden waargenomen in gebieden van graancirkels Voorkomen. Op willekeurige gedroogde grond onder patroon, veranderingen in de kompas afwijkingen, storingen van elektronische apparatuur. Als de bliksem ontlading stroom en spanning werden permanent ingevoerd, in staat zou zijn om voeding voor de werking van enkele miljarden tokamaks, of Millions CERN versnellers Zorg voor op een moment.

 

Kleine interlineation: Nogmaals, en zeker niet de laatste: ufologen, mysterie liefhebbers en samenzweerders hun trouwe vrienden en ander ongedierte, die op de kwestie van de graancirkels altijd gewoon alleen parasiet, is het noodzakelijk om de hele kwestie van graancirkels zonder enige genade , zo snel en de meeste resoluut weg te nemen, ergens te verbieden, te vergrendelen en de sleutel weggooien. Er zal dus nog steeds blijven ze genoeg van dat hun modder taarten, nog niet vertreden. (Voor hoe lang?)

 

Een van de grootste fout, welke tot nu toe werd door alle graancirkels Explorers beoefend absoluut zonder uitzondering, is het feit dat de graancirkels die hij een enkele bezoek ter plaatse of vliegtuig vlucht voorbij, nam foto's, en de zaak werd voltooid door hen voor dat. Hun fundamentele en meest belangrijke zaken, maar moet een regelmatig bezoek elk naar een droge plaats te bouwen bij Bridge Gedurende een paar dagen met tussenpozen tot de oogst, OOK een beetje na te zijn. Ze document in FACT volkomen normaal natuurverschijnsel dat zich afspeelt in de tijd (zie chronologie) oek en ontwikkelt in de tijd. Lang voordat buigen, en dat tot na de oogst, zelfs na de oogst. Oorspronkelijk ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) slechts een paar procent van de oppervlakte van het veld Vaak wordt vermenigvuldigd. Zeer eenvoudig Zou hij hebben ontdekt dat de getroffen gebieden met accommodatie (het beschadigen, verzwakken) geleidelijk aan meer en meer gewas, en hen, die zou worden onderzocht, "volkomen onbegrijpelijk tot bovennatuurlijke" fenomeen heeft veel gemeen met de vrij algemeen ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) gewas. Dat de initiator van volledig regelmatige en onregelmatige accommodatie (het beschadigen, verzwakking) en enkele een is. Moet het beste, adviseren dat graancirkels Explorers bezoek en zo ook document in het interval van dagen Verschillende velden met heel gewoon, onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas. Zou hebben gevonden, dat de situatie evolueert zeer vergelijkbaar graag in de buurt en op het gebied van regelmatige vormen. Het verkennen van gebieden met onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas zou hun waarschijnlijk iets onder het niveau van Be. Zou het beter zijn in plaats blijven Laat ze hun meedogenloze dromen dromen over buitenaardse wezens en hun vliegende machines, mysterieuze energieën van schimmelziekten en insecten Dat kan zo snel in staat is dat zelfs niet een release komt voort (zie) te doden.

 

----- Het feit dat het mogelijk is, bijvoorbeeld dat de microgolfstraling die vergelijkbare effecten in weefsels van planten (nooit getest herhaalbare, en zeer slecht gedocumenteerd), is het mogelijk om te vergelijken following manier van redeneren: Mijn hond heeft vier poten. Een kat heeft vier poten. Mijn hond is een kat (Ja, minister-president). Bewering, dat de actie van microgolven zal de plant weefsels beschadigen, zou zeker mogelijk zijn om te geloven, maar beweren dat de actie van microgolven zal de uitbreiding van knooppunten veroorzaken (bijvoorbeeld gerst) is mogelijk zonder enige verificatie-experiment beschrijven als een vervalsing. Het argument heeft een soortgelijke betekenis, alsof iemand na het vinden van resten van gekookt vlees uit de periode 6000 jaar geleden beweerde, dat inboorlingen had gaskachels, elektrische en magnetrons. Vandaag de dag is zeker volstrekt onmogelijk om het vlees op een andere manier te verwerken ...

 

--- Einde van de sectie Fouten (waarschijnlijk zal later worden verplaatst naar een andere pagina) -----

 

 

 

Wanen. Belangrijke Een andere groep van theorieën,

 Dat kan niet meer worden beschreven alleen als fouten, zijn onbetwistbaar Wanen en gerichte mystificatie, leugens en verkeerde informatie, grenzend aan samenzweringstheorieën, met behulp van verschrikkelijk onwetendheid van leken publiek. Die uiteraard Deze sites hebben de neiging te vermijden, zoveel mogelijk, maar soms is het niet goed mogelijk. Lezers kunnen maken in ieder geval een ruw idee van hoeveel mysterie omgaan mest af en toe ernstige onderzoeker moet snuffelen door.

 

Hesemann, M. : De Kosmische Connectie: Wereldwijd graancirkels en ET contacten

Onder invloed van het gewas hoogfrequente elektromagnetische golven in het onderste gedeelte gigahertz band. Die naar verluidt opgewonden elektronen in de atomen van de bodem en planten en tot een hogere energie-niveau. Balanceren van de energie niveaus precies stijgen dat die afwijkingen komen tot uiting in agrosymbols. (Niet exact citaat, terug vertaald uit het Engels)

(Enig bewijs? Opmerking JL)

 

Diverse Wanen gebouwd rond graancirkel geometrie - zelfs Onnodig om voorbeelden te geven, hoeft u alleen maar de term in een zoekmachine. Precies dezelfde grafieken en resultaten kunnen worden verkregen, indien deze wordt blootgesteld dezelfde research elk molecuul, atoom, kristal. Structuur van blad boom (venation), en anderen, en nog veel meer.

 

Iets Wanen zijn niet alleen, sommige zijn regelrechte leugens:

van internetpagina's UFO klub Zablesk

... monsters werden gestuurd om uit te vinden Of de planten waren onder invloed van microgolfstraling.

... Bevestigd dat het ja was.

Zij werden gezonden, waar, wanneer, door wie?

onderzocht Them Wie, hoe, wat met redenen omkleed doorheen en soortgelijke verklaring?

Gebruikt in onderzoeksmethodologie?

Bepaald hoe was de frequentie van de straling?

wat een idioot is je aan te melden onder zoiets? (Als droge en soortgelijke verklaring al bestaat)

wat een idioot heeft macht droog Vergelijkbaar, helemaal volledig onbewezen beschuldigingen publiceren?

 

--- Einde van wanen, die waarschijnlijk ergens anders worden verplaatst --------------

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Een ontwerper weet dat hij geen perfectie bereikt wanneer er niets meer toe te voegen, maar wanneer er niets meer om mee te nemen. A.de Saint-Exupery
Je kunt nooit stoppen. Winnaars nooit stoppen, en stoppers nooit winnen. Ted Turner
In alle dingen van de natuur is er iets van de prachtige. Aristotle
pz