Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-accommodatie . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
graancirkels - accommodatie .
afgeplatte of ingediend `zijn gewas wordt verzwakt - vervaagd, beschadigd door elektriciteit, bijna vele dagen voor
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Beter gerst, bier, mout, brouwerij, brouwen.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

De natuur is gewend te verbergen Herself. Heraclitus
Elk idee Revolutionaire lijkt op te roepen drie fasen van de reactie. Zij kunnen worden samengevat met de zinnen: 1 - Het is totaal onmogelijk. 2 - Het is mogelijk, maar het is niet de moeite waard. 3 - Ik zei dat het een goed idee was de hele tijd.     A.C.Clarke
Domheid is een kracht op zich.

 Ingediend `wordt liggend op eender welk gewas mais veld met Verzwakt

PagPh
De belangrijkste ideeën Opgenomen in following text: Onderzoekers (zelfbenoemde experts) graancirkels nooit iets Dat is professioneel in onderzoek Genaamd de "blanco", of blind experiment, en niet gaan kijken op knooppunten van That planten zijn volledig Normaal gesproken, onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt), buiten eventuele patronen. (Dwz van de plaats waar volgens hun mening waren er geen "geheim" energie.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

accommodatie (het beschadigen, verzwakking). Uitgangspunten.

Graancirkels en alle andere regelmatige patronen niet onder iets anders dan alleen maar vrij algemeen, Normaal afgeplatte (Verzwakt, beschadigde) gewas, net als Komt overal in de wereld. Iedere vordering knooppunten Dat zou nooit buigen of uit te breiden onder natuurlijke omstandigheden in de weg, dat gewoonlijk zijn is te vinden in patronen, is een vervelende leugen. Als een verontschuldiging van Explorers Mogelijke Die show in hun geval is het een leugen geheel onbewust, uit een schok, verbazing en onwetendheid, en soms oek dankzij de volslagen gebrek aan onderwijs en kennis.

 

Beter gerst, brouwen, brouwerij, bier, mout, whisky.

 

All That eerder onderzoek zijn in dit gebied Uitgevoerd overal in de wereld, werden gemaakt van professionele botanische - landbouwkundig oogpunt, zelfs in echt heel dilettantistische, amateur weg, en de bewijsstukken Dat zou werden deze "deskundigen" voorgelegd aan de Algemene publiek, mogelijk te vergelijken met het verbergen bewijs. Er is niet mogelijk te verwachten iets beters van hen, geen spoor, want de echt volledig in bijna alle gevallen Ze waren een absolute agrarische Dilettante en amateurs. Hoewel soms afgeschermd Hun informatie diverse professionele graden, bekwame titels van onderzoeksmethoden uitgevoerd (zie), namen van de deskundige laboratoria te helpen hen binnen dat onderzoek dus, konden ze leken redelijk goed verward. Vanuit statistisch oogpunt zijn al hun onderzoeken tot nu toe helemaal geen uitsluitsel ondernomen, dus vrijwel waardeloos. Ter vergelijking,: het totale aantal gewassen stengels per jaar, die worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) in akkers over de hele wereld, is het mogelijk om uit te drukken het nummer 10 15 . De overgrote meerderheid van hen precies op dezelfde manier - zonder gebroken stengels, en van de zeer dezelfde redenen als in regelmatige patronen in - vele dagen nadat ze beschadigd door elektriciteit.

 

Explorers graancirkels tonen elk jaar honderden foto's, niet meer dan een duizend van beschadigde stengels van patronen. (10 12 keer minder, en miljoenen miljoen keer minder). Alle van de regelmatige patronen, evenals voor andere control gefotografeerd onbeschadigde delen van het veld. Niet een hint, geen kans, zelfs niet in de meest verborgen hoekjes van hun geest denken dat ze beschadigd stengels oek is te vinden in een volledig onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) snijgebieden, en zeker niet voor te komen om daar en foto gaan iets. Dergelijk onderzoek, Mogelijke zeggen dat het werd uitgevoerd door het opzettelijk subjectieve manier, in expert terminologie mislukte.

 

Stengels, die beschadigd zijn en zien eruit als net als in een gewone patroon plaatsvinden over de hele wereld elk jaar ongeveer een miljoen meer (in teh aantal gevallen OOK vierkante oppervlakte) van dan die in regelmatige patronen. Geen andere keuze dan om te zeggen dat in het geval van onderzoek mysterie gelovigen Beschreven echt een voet verkeerd, en wat het is blancoproef (blind experiment), niemand zelfs gehoord in hun hele leven, of als er een hint Misschien ja, zo ja, maar net warrige het volledig. Bijvoorbeeld, in de geneeskunde verifiëren van de effecten van placebo, maar oek Elders in de natuurkunde gebruikt - nul correctie, aanpassing van meetinstrumenten. Het is altijd in de eerste plaats moeten onderzoeken wat er is gebeurd en wat is de situatie op controle sites, waar een verwachte verschijnselen niet gebeurd. Voor de controle punt is noodzakelijk, dus niet alleen naar een plaats waar het gewas niet is afgevlakt (beschadigd, verzwakt), maar OOK Die plaats waar het gewas wordt afgevlakt (beschadigd, verzwakt) heel onregelmatig. Maar omdat de onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas veroorzaakt geen mysterieuze en vreemde associaties, met geheel buiten enig belang Explorers van graancirkels. In feite is de belangstelling voor hen hebben volledig te zijn op de eerste plaats.

 

Niemand wil graancirkels onderzoekers voor het uitvoeren van hun opmerkingen over de betrokken aantal stengels. Stel dat 10 10 -10 12 , die zou Vertegenwoordigt u honderden duizenden vierkante kilometers ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas. Waar ze de grootste fout gemaakt in hun opmerkingen in de decennia val en hoe het te verwijderen in following jaar (2012), alsmede nader zal worden aangegeven in een aantal van de volgende paragrafen.

 

Een van de grootste fouten gemaakt door het volledig alle graancirkels Explorers, echt helemaal en volledig door alle van hen, nogmaals, en ten slotte, absoluut alle van de graancirkel Ontdekkingsreizigers als in elke andere regelmatige patronen in gewassen gepleegd, met de Dat zet feit dat ze niet maken zogenaamde "nul correctie" (ook de blanco, blind experiment). Niet een hint Ze dachten dat het kijken en controleren, hoe het eruit Onderzoek gewassen op locaties ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) heel onregelmatig, volledig buiten de reguliere vormen, ZO Schijnbaar zonder de actie van hen die zou zo veel Adored, gemarkeerd, onbegrijpelijk zelfs echt mysterieuze krachten. Wat zou zij in staat ontdekken dat er iets zou echt heel verrassend, nog meer zeggen precies een beetje schokkend voor hen.

 

Zeer ernstige fout Dat was waarschijnlijk de ergste van allemaal, tehy graancirkels Explorers heel regelmatig beoefend door het feit dat de stengels en planten alleen onderzocht in twee plaatsen. In regelmatige patronen, waar het koren werd afgevlakt (beschadigd, verzwakt), en naar buiten, waar was het niet. In hun oneindige eenvoud Zij dachten, dat zou onderzoeken en het vergelijken van notities ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen buiten patronen en vergelijking, iets als, blanco bepaling (blind experiment) werd uitgevoerd. In hun oneindige eenvoud Ze was het helemaal vergeten dat verder vergelijkend experiment moet worden uitgevoerd van daar, waar maïs wordt afgevlakt (beschadigd, verzwakt) heel onregelmatig. Elk meetinstrument moet worden ingesteld op 0% en 100%, dan is het mogelijk te meten. De overgrote meerderheid van de gemeenschappelijke apparaten is in de fabriek zo ingesteld dat in principe is er geen noodzaak het uitvoeren van deze twee handelingen. Over gewassen in het veld dat niet van toepassing is op alle, omdat de Explorers Wie had ooit zijn verhuisd in graancirkels tot nu toe niemand heeft ooit wist waar en 0 en 100% is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld landbouwers.

 

Als een van de sterkste bewijs van het trieste feit dat graancirkels nooit Explorers in hun leven aanwezig zijn geweest op elk gebied van het gewas op een andere plaats op temperatuur als locaties van regelmatige patronen, zijn de verwijdering holtes (Exploded Nodes, zie - Google ). In feite veroorzaakt Ze waren helemaal niet wat de graancirkels die Explorers rapport over hen - Noch druk, noch gas. Ze zijn volledig natuurlijke groei veranderingen, die optreden tijdens groeien, drogen GELEIDELIJKE rijping en delen van planten. Verandert de vorm van de weefsels, die nog niet volledig gedroogd en gehard, medium-soft, en wanneer ze onder druk van de omliggende weefsels groeit harder. Nooit een druk van gas.

 

Let op: de druk van de groeiende weefsel is enorm en is in staat om gemakkelijk te verstoren metselwerk, baksteen, beton, dus in staat te verstoren en gemakkelijker andere, zachtere omliggende plantenweefsels opnieuw vorm te geven in hun directe omgeving. Wat graancirkels Explorers Called Uitzetting holtes (geëxplodeerde knopen) zijn in eerste instantie volledig onzichtbaar, microscopisch weefsel vervormingen. Ze verspreiden en neemt toe gedurende de groei, Komt voor in hun omgeving verder weefsel afsterven. Het enige dat kan al worden veroorzaakt door geheel Natural Rijpen en teelt van de plant. Zelfs bijna droge delen van de plant in FACT blijven hun een van de meest belangrijke functie te vervullen - vasculaire, geleidende weefsel.

 

(add eigen foto's)

 

Beter bier, brouwen, brouwerij, whisky, gerst, mout.

 

Aan het begin van alle schade was in eerste instantie volledig waarneembaar microscopische schade, met het blote oog volledig onmerkbaar. De cellen worden direct gedood door elektrische stroom en elektrolyseproducten zonder mechanische beschadiging. De meeste mechanische schade, ZO Schijnbaar als gevolg van de gasdruk, zijn slechts de groei verandert. Sluitend bewijs is het mogelijk om op elke school bio-lab plant, of bloemperken, zonder dat de werking van een "mysterieuze" en niet mysterieuze kracht.

 

Als graancirkels Explorers in feite door het toeval moet een plaats met regelmatige patronen in een paar minuten, hooguit Binnen twee uur na de regelmatige vorm creatie, helemaal geen, echt niets, vorige keer weer, helemaal geen dergelijke schade zou worden ontdekt . Er zijn slechts drie mogelijkheden:

 

     1) Zou worden gevonden patroon, bestaande uit ingediend `is (beschadigde, verzwakt) snijgebieden, waarvan de meerderheid van de stengels (geschat op meer dan 90%) hebben slechts stengels gebogen maar niet gebroken, op een hoogte van maximaal 5 cm boven de grond, en ze zijn allemaal over de gehele lengte recht, zonder een zweem van de gebogen of uitgebreide knooppunten. Die (bocht knooppunten), verwijzend naar: Verschijnen tot bijna onmiddellijk beginnen, zelfs tijdens de eerste uren na de accommodatie (het beschadigen, verzwakken).

(Hier volgt een paar verklarende tijd - lapse fotografie).

De rest van de stengels, vooral aan de rand van het regelmatige vorm, iets onder 10% is gebroken stengels, maar geheel verder identiek voor alle recht stuk zonder gebogen of uitgebreide nodes zonder vormverandering. Elke verandering in vorm, meestal knooppunten, alsmede groei Tijdens verschillende manieren gedraaid en beschadigde delen van planten in het patroon zal echt worden aangemaakt tijdens de komende uren, dagen en weken.

 

     2) geval (en 3) heeft voornamelijk betrekking op gerst, een beetje minder gedeeltelijk waarneembaar oek in andere droge granen als tarwe, rogge, triticale en haver. In de meeste gevallen misschien slechts een precursor, fase voorafgaand wat eerder werd beschreven in (1). Zou worden ontdekt en het patroon waarvan de meerderheid van de stengels niet op de grond liggen helemaal niet, zijn alleen merkbaar gekanteld naar de kant (een paar graden). Dit zal in een structuur van planten uit een fotografische (of typografische) oogpunt iets als en significante verandering in het raster structuur. Die Zou heel moeilijk te meten, maar het is zeer goed waarneembaar van een afstand.

(Voorbeelden van roosters vergroting: nauwelijks waarneembare, goed van een afstand).

Ze kunnen net zo goed te maken groepen van planten worden onderbouwd dat tussen zichzelf Ongeveer, naburige

 

     3) De voorgaande kan oek zaak zijn een seconde Planten kunnen nog niet afgebogen van de verticale groeirichting, maar zijn vervaagd merkbare (richting veranderen) het bovenste blad, en weer lager of schuin tegen zware spike niet aangetaste planten. (Veranderingen in de richting van spike Relate bijna uitsluitend gerst). Nogmaals, heel goed Waarneembare van een afstand, net als raster beschreven verandering.

 

Opmerking: De rotatie van de oren is het vrij onafscheidelijk Rijping voorkomende van alle granen behalve haver, Dat de lats heeft. Tarwe, gerst, rogge, triticale - Tijdens de laatste fase van rijping, hun oren zullen geleidelijk aan uit de originele volledig rechte stand 0 graden tot de eindtoestand 180 graden, Wanneer De oren zijn Direct keerde zich tegen de grond. Gerst is zeer gevoelig voor veranderingen in omstandigheden, die vertegenwoordigen en belangrijke stressfactor voor, en de rotatie van de oren kan ook Eerder plaatsen aanzienlijk, bijvoorbeeld alleen op de gebieden werden beschadigd door dat een elektrische schok. Gezien de structuur en opbouw van het oor (naalden), droog goede veranderingen zijn zeer merkbaar ten opzichte van de omgeving, Ongevoelig gebied. Voor tarwe, rogge, triticale, de oren begint pas echt te draaien in de laatste fase van rijping, Als De korrels zijn bijna volledig ontwikkeld en de planten zijn grotendeels droog. Lang geleden en verloren substantieel deel van de groene kleur en tijdens het rijpen bleef maar ontnemen vocht (na de zomerrassen voor begin juli). Op de gerst kan optreden roterende oor Onmiddellijk na de volledige titel (zomerrassen rond half mei), wanneer de planten nog vrij groen en graan in de vroege stadia van de melk-rijpheid stadium. Het wil alleen komt vooral voor op plaatsen die werden getroffen door elektriciteit na bliksemontladingen. Voor tarwe, rogge, triticale getroffen door elektrische schok door bliksem ontladen wordt Onthaasten rijping (Vergelijkbaar met transplantatie effect), en de oren Daarom rotatie Komt voor op de tegenstelling aanzienlijk later.

 

Beter mout, brouwen, whisky, gerst, brouwerij, bier.

 

Indien Zou een van graancirkel slechts een keer in Explorers Hun hele leven oek bezocht het gebied op plaatsen waar het gewas is normaal, onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt), zonder enig teken van regelmaat, ze zeggen dat wat zo gracieus Uitzetting holtes zou worden gevonden daar ook. Zou hebben gevonden dat zelfs in een plaats waar, volgens hun vorderingen, was het volledig ontbreken van een "mysterieuze, bovennatuurlijke" energieën, het precies Treedt The Same groei veranderingen en buigen knooppunten, alsmede uitzetting holtes (geëxplodeerde knopen) voorkomen in de op dezelfde manier gemakkelijk.

 

     Opmerking: het is vrijwel onmogelijk niet dat een aantal van de locaties Explorers genoemd (met Gewoonlijk, onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas) ergens een bezoek, en het feit dat er precies bestaan ​​The Same Misvormde knooppunten en planten, gewoon verborgen de professionele en algemene publiek. Voor zoiets is het mogelijk om de term "een rotstreek van de ergste kaliber," te gebruiken en om het te verbinden kunnen alleen mensen van extreem lage morele kwaliteiten.

 

Explorers van graancirkels zal worden aanbevolen op dit punt een goed advies. Zij mogen niet de moeite op alle foto's van elk construct stengel, Hun verschillende vervormingen en gebogen knopen. Dergelijke beelden worden weergegeven op het internet elk jaar enkele tientallen, hooguit honderden. Professionals en het grote publiek kan enigszins worden verward door dat. Alles wat graancirkels Explorers Ze kunnen volkomen zeker dat op alle andere gebieden over de hele wereld, waar het gewas wordt afgevlakt (beschadigd, verzwakt) volledig onregelmatig, de stengels precies hetzelfde uitzien. Er zijn "slechts" een beetje meer van hen dan die van in regelmatige patronen. Naar schatting 10 15 jaar. Dat zou niet in staat zijn om te fotograferen voor hen. Prof Dat gezegd hebbende Ernest Rutherford in de wetenschap moet men nooit niet inzetten tegen de cursus meer dan 10 12 tot de eerste

 

Het is mogelijk om eens een poging te verblinden de actieve tussenkomst van de experimentator, voorzichtig sommige planten buigen bijna op de grond, het gewicht, laat ze een tijdje te groeien in een veranderde positie, en zien hoe ze zich gedragen in hun knooppunten. In dit geval is er overweldigend bewijs dat de planten waren geen andere verdere aanvullende bekende of onbekende kracht, en wat er met hen gebeurt, absoluut niet veroorzaakt door de iets anders dan de werking van geotropism en phototropism. Er was absoluut geen aanwezig mysterieuze kracht of gas dat vrijkomt door elektrolyse of thermische processen. Toch Explorers graancirkel kan zeker wat ze zeggen dat geëxplodeerde knopen of verdreven holtes na verloop van tijd inherent, volledig op (sommige) van de beschreven stengels verschijnen.

 

Iedereen, iedereen, en nogmaals, en de laatste tijd inderdaad elke persoon in de wereld heeft de mogelijkheid om precies dezelfde foto's van gebogen en uitgebreide knooppunten, alleen maar om aan te brengen in te gaan op elk gebied gewas in een gemiddelde afstand van niet meer dan optie een paar honderd meter van zijn woonplaats. Tijdens het groeiseizoen zal er zeker een aantal afgeplatte (beschadigd, verzwakt) Verschijnen gewassen, en zo niet, ze kunnen hun telefoons of DIGIpfoto en maak een knip van de Gevolgen van phototropism en geotropism effecten op planten mechanisch afgebogen vanuit een rechtopstaande positie in de buurt van de trekker tracks. Hoe dan ook, op de elke vierkante kilometer van maïs velden is het mogelijk om ongeveer Minstens een paar honderd vierkante meter vrij algemeen vinden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen. Het is gewoon een werk van de natuur.

 

In de gematigde zone, welke Tsjechië omvat, alsmede aangrenzende Europa, is er een gemiddelde van 2 tot 3 bliksemontladingen per vierkante kilometer per jaar. Genoemde twee tot drie ontladingen per vierkante km: lozingen elektromagnetisch geregistreerd. In elke lus van Hen kan behalve de eersteReturn StrokeBevatte een aantal opeenvolgende (3-5, en 15) RS, Opdat het ongeveer dezelfde locatie raken. Soms exact dezelfde plaats, maar in sommige gevallen, tientallen tot honderden meters uit elkaar. Elk van de RS kan bevatten noemde een aantal, tot tientallen parallelle armen, die in sommige gevallen ook in staking verder dan een paar honderd meter van elkaar. Beschreven feiten Dat een vierkante kilometer van de akkers betekenen kan worden beïnvloed Gedurende het hele jaar, gemiddeld, soms twee takken van bliksemontladingen en niets meer, maar oek tot enkele honderden.

 

Deze graancirkels Explorers patronen in gewassen mogelijk zou zijn alleen de sterkste termen bevelen, dat vanaf het volgende seizoen (2012) zeer grondig oek de plaatsen waar Mogelijke vinden heel vaak bezocht, onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas (of zo het aan hen tenminste eenmaal voor de eerste keer). Om te proberen te fotograferen planten en hun Fysiologische veranderingen in droogte en plaats, en proberen te begrijpen wat er oek Ongeveer daar gebeurt. Hier is een hint: de absoluut dezelfde als op de plaatsen waar zijn gevonden dat hun plezier regelmatige patronen. Alleen zonder een zeer willekeurig en zeldzame manifestaties van interferentie en resonantie-effecten, alsmede eventuele andere zeer random effecten, zou dat aanleiding geven tot ten minste een enkele cirkel.

 

Opmerking: De aanbevelingen uit de vorige paragraaf, en kritiek in de De voorgaande leden zijn niet aan graancirkels Explorers en fotografen met ingang van Italië, Wie ontdekte iets in die vele jaren geleden. Een van een link met dankbaarheid en lof voor bijvoorbeeld hier .

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Sommige mensen denken dat onze planeet lijdt aan koorts. Nu wetenschappers vertellen ons dat Mars een eigen planetaire opwarming ervaren: Martian van de aarde. Dit heeft ertoe geleid dat sommige mensen, niet per se wetenschappers, af te vragen of Mars en Jupiter, niet ondertekenaars van het Kyoto-verdrag, zijn eigenlijk Bewoond door buitenaardse SUV-rijden industriëlen. Fred Thompson
pz