Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-voor-landbouwers . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Landbouwers dear!
Een paar tips voor alle boeren, hoe om te gaan in de toekomst met graancirkels, gevonden in hun vakgebied
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Beter gerst, mout, bier, brouwerij, brouwen.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Slechts twee dingen zijn oneindig, het universum en de menselijke domheid, en ik ben niet zeker over het eerste.           A.Einstein
De wereld ligt in jouw handen, nu gebruiken. Phil Collins
Als er iets is een ambtenaar heeft een hekel aan dat het iets te doen voor het publiek.              Kin Hubbard

Graancirkels verschijnen

sinds de mensheid bestaat

PagPh
Hoewel in vroegere tijden, zeker niet zoveel als nu. Er waren niet eens in de wereld als vele gebieden, noch menselijk noch gewas. Geringe mate zou plaatsvinden in de oudheid, beed sommige berichten.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Goed nieuws (van Professor Farnsworth) voor landbouwers.

Niet alleen voor hen, maar OOK voor sheriffs, policemans en alle andere geïnteresseerden.

 

Het meest interessant nieuws voor boeren, landbouwers en andere planten Specialisten:

 

 

Ruim al uw hooivorken, pop-geweren, jachtgeweren, revolvers, veulens, messen en andere wapens, zul je nooit nodig hebt om te straffen of weg te rijden een cirkel-makers.

 

Die reden is simpel - ze hebben nooit bestaan ​​(Crop-Circle-makers).

 

Beter bier, brouwerij, mout, whisky, brouwen, gerst.

 

De Ene Die echt zo geschapen patronen, je nooit zou komen te zitten, integendeel. Het is echt het beste om uit te houden van hem zo goed mogelijk. Zij waren de bliksems stormen namelijk, die zou kunnen oek plaatsvinden Enkele weken voor en patronen ontstaan.

 

Echt, zal niemand (geen echte persoon) komen geen cijfers maken in je velden.

 

En als Hij zal (Dat echte reden), opschieten naar de kerk en geven veel dank aan God, Die niet heb je hem daar te ontmoeten, "in de tijd". Die echte oorzaken van het maken van figuren in uw velden waren slechts bliksemen tijdens onweer. Misschien OOK en bouten bij heldere hemel. Noch wind zelfs regenen. Beide symbolen zijn opgenomen in Oorzaken van het creëren ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) snijgebieden deelgenomen slechts zeer licht. Als het niet voor de oorzaak, een blikseminslag, zou er niet zijn in de velden rond de wereld ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) bijna niets. Alleen hagelstenen Vergelijkbare effecten kunnen veroorzaken, maar veel erger - dat na de oogst volledig vernield. Crop ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) na een blikseminslag kan nog herstellen vaak genoeg dus dat is mogelijk om te oogsten. Schatting (om precies te zijn) in de wereld is afkomstig oorzaak slechts ongeveer een duizendste van een percentage van beschadigde gewassen, in vergelijking met gebieden die jaarlijks worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) door de bliksem.

 

Een van de meest interessante (ook geweldig) feit is dat onweer en bliksem meestal verschenen vele dagen, zelfs weken voor na cijfers echt zichtbaar werd. Ergens nog twee maanden.

 

foto blesk, krávy

 

Na een ontmoeting met een echte Dat werkelijke oorzaak met een persoon (bijvoorbeeld elke domme cirkel-maker) zou er een behoefte aan een actie van een aantal Men in Black (auto's) op uw vakgebied, die helpen schoon en plaats van hun relieken. In oorzaak van de ontmoeting met uw dieren (en Lightning), hebt u een hulp van destructiebedrijf werknemers. (foto)

 

Doug en Dave? En sommige andere "declarators"? Oh, verdomd.

 

Dat de heer Allzheimer met droogte en domme, slechte jongen, en in samenhang met de heer Drunk ...

 

Beter bier, brouwen, mout, gerst, brouwerij, whisky.

 

Niet oogsten geen graancirkels vóór gerijpt. Absolute Overbodig werk. Dat werd gewas plat (beschadigd, verzwakt) net als iedere andere ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld, maar alleen te danken aan een zeer afwijkende omstandigheden, een keer van vele miljoenen andere gevallen heeft Werd een symmetrische figuur.

 

Die reden waren grote mechanische en elektromagnetische, OOK elektrostatica resonanties en interferenties tussen bouten, planten en aardoppervlak. Een eenvoudig model van het maken van cirkel in korrelig materiaal door een korte reeks van verschillende gelijkwaardige vonkontladingen is het mogelijk om te zien hier . Slechts een zeer benaderende oplossing, maar staat zijn om dat mechanische krachten van een verticale afvoer plant zich voort in kringen (het wordt ontploffing en drukgolf) te verklaren. Dat geldt ook voor elektromagnetische golven. Maar in uw gebied is er geen Word mechanische schade (meestal), veel meer echt elektrische schade - elektrolyse, hitte, dampen en gassen onder druk, alles gemaakt door klassieke elektrische inductie in planten, in eerste instantie alleen microscopics veranderingen, absoluut onzichtbaar voor het oog, zelfs Als planten worden zwaar beschadigd of overleden.

 

Dat gewas zal proberen te komen na een paar dagen (met knooppunten) en meestal

 

zal met succes in (handig voor het oogsten). Zal rijp als alle andere ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas,

 

alleen een beetje later.

 

Ook mogelijk is, dat in de door droogte beschadigd planten Werd Zou fytopathologisch gevolgschade - insecten, virussen, bacteriën, schimmels, schimmels. Blijft zorgen, is er geen noodzaak om veel chemicaliën, zwaar beschadigd gebied van gewassen of niet oogst het onder ploegen. (Je weet het, droog info zijn object geplaatst in uw gespecialiseerde literatuur vele malen)

 

Dat werd gewas ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) net als iedere andere ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld, maar alleen te danken aan een zeer afwijkende omstandigheden, eenmaal uit miljoenen, heeft Werd een symmetrische figuur.

 

Dat gewas lade om te verblijven na een paar dagen, en in de meeste gevallen zal doen (handig voor het oogsten). Zal rijp als alle andere ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, slechts enkele dagen later. Zwaar beschadigd of gewassen (indien aanwezig) niet te oogsten, het ploegen onder.

 

Volgend jaar - betere oogst.

 

Beter brouwen, gerst, mout, brouwerij, bier, whisky.

 

Het maakt niet uit, hoe langer de tijd van nu, hoe minder belangstelling van iedereen in deze cijfers. Vooral na waarschuwing . Misschien absoluut geen nieuwe belangstelling na dat.

 

Misschien, beter voor jou, vandaag bezoekers bang van een bezoek aan een graancirkels overal.

 

Zij zullen shit-bang voor dat op elk moment in de toekomst.

 

Hartelijk dank voor uw interesse.

 

Uw Mens in B & W , nu werkzaam als deufoizer, desaucerizer en dealienizer, ook.

 

James Blond

 

Ook specialist in Alien-Rats liquidatie.

 

 

 

Ziet er naar het verleden

Waren gewoon niet Bijna aan het Waargenomen geselecteerde voorzieningen, onderzocht en ook niet gefotografeerd. Eerder in eeuwen was lang niet zo veel rogallists en vliegtuig eigenaars gisteren. Naast de camera eigenaars. In het midden van de 19e eeuw werden wandelen door de provincie op 's werelds eerste paar eigenaren van Daguerre apparaat. Maar ze waren erg geïnteresseerd in vele andere dingen, dan graancirkels. Maar als na al werden opgenomen, met een grote kans relatief werden opgenomen in de vorm van schilderen optreden en platen, alsmede illustraties van een aantal oude beschavingen. Alleen dit feit is nog niet onthuld. Records van oude beschavingen zijn geopend voor onderzoekers vandaag meer en meer. Zelfs een aantal belangrijke beelden van oude culturen kunnen worden getrokken uit patronen in het graan, droog en Yin - Yang symbool, of een oude Maya-cijfers. In die dagen waren natuurlijk behandeld als een werk van God, en zij werden goed behandeld. Als de grootste paradox is mogelijk om te overwegen het feit dat het niet onmogelijk is oude beschavingen die sommige zelfs kan oplopen tot het besef dat het gewas patronen worden gevormd na ontslag van de bliksem. Maar dan heeft dit feit niet nodig op geen enkele wijze verder te verkennen en te ontwikkelen nog verder te gaan met, omdat de zowel de ontlading van de bliksem, zodat de vormen die door dit alles zij beschouwden als een werk van God. Hun toegang tot hen kon worden in beide gevallen zeer vergelijkbaar en hadden geen behoefte aan een nadere uitwerking of neem het feit dat men zich kunnen voordoen in relatie tot de andere dan ook, omdat de auteur was voor hen binnen beide gevallen een en dezelfde - en god Zeus Thunderer equivalenten, en soortgelijke overwegingen Zij verwacht van iedereen Wie zal met Hun voorstellingen te maken hebben in de toekomst. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat in het geval van de meest geavanceerde Ancient Civilizations zal elke afbeelding Dat kan redelijk nauwkeurige reproductie patronen gevonden in het gewas, in combinatie met de vertegenwoordiging van de hoogste God of goden. Of ze begrepen dat de patronen werden gevormd door de bliksem ontladingen of niet. Als alle Die twee structuren worden beschouwd als een werk van God, het is bijna hetzelfde. Het is zelfs mogelijk om te zeggen dat het veel beter dan de mens van vandaag denken, zelfs als ze niet begreep hun onderlinge verbanden. Er is nog veel eenvoudiger Assumption Lightning - God, graancirkels - God, vandaag de temperatuur als de mensheid moeizame afleiding van de bliksem - de natuur, graancirkels - vreemdelingen. By the way, zou het mogelijk zijn, na alle, echt Die bliksemstralen Geproduceerd door buitenaardse wezens? Het nodig zou zijn geweest om de kapitein Uman en Rakov Hoogleraren vragen van de Universiteit van Florida ( www.ufl.edu ), maar zullen ze allebei echt moeilijk in te stemmen met iets dergelijks. In elke publicatie, scriptie Wat waren de twee "goeroes" World Science bliksemontladingen geschreven, over buitenaardse wezens zijn niet eens een vermelding, niet een pinda, zelfs als ze schreef over de lozing bijvoorbeeld op Venus of Jupiter.

 

 

Hoe om te gaan met graancirkels vandaag

niet overdreven. Ze zijn niet gemaakt door een semi intelligent, demente en seniele cirkel-makers, of aliens (ook semi intelligent, demente en seniele). Voor Hun bestaan ​​is niet om boos te zijn op hem voor iedereen, zelfs Dat vervolgen of te straffen. Gewas in regelmatige patronen die wordt ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) voor precies dezelfde redenen waardoor de schadelijke en onderdak (beschadiging, verzwakking) van het gewas waar ook ter wereld. Iedereen die Ontmoetingen met een willekeurig patroon in gewassen, zelfs als ze toonde geen tekenen van regelmaat, en die voldoet aan met een afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas waar ook ter wereld, kan alleen maar feliciteren met Zichzelf Dat was niet precies op die plaats precies op Toen de tijd was dat er echt concrete patroon Originated (Opgenomen, Zichtbaar). Absoluut niet uit of regelmatig willekeurig te voltooien symmetrisch of onregelmatig.

 

Indien, ondanks het feit dat alle iedereen zal blijven volhouden dat een aantal patronen in akkers werden geproduceerd door hem, is het geenszins noodzakelijk om hem te weerleggen. Geen andere keuze dan alleen maar om wensen hem veel geluk, dat heeft nog nooit in het veld ontmoet Die ene in de Wie cijfers gewas echt werkelijk geproduceerde. Zou waarschijnlijk de beste droge plaats een individu in een instituut (Madhouse) zijn wat velen over de hele wereld, en waar zijn ten behoeve van opslag en herbergen Vergelijkbare structuren met goed uitgerust.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het socialisme is een filosofie van mislukking, het credo van onwetendheid, en het evangelie van de afgunst, de inherent deugd is de gelijke verdeling van ellende. W.Churchill
Domheid bespaart Vaak is een man uit gek. O.W.Holmes
Ik mag dan dronken, Miss, maar in de ochtend zal ik nuchter zijn en u zult nog steeds lelijk.   W.Churchill
pz