Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-waarschuwing . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Zeer Sterke Waarschuwing!
(Crop Circle en andere Pattern Regelmatige bezoekers zijn heel onbewust blootgesteld aan groot gevaar)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

We kunnen satellieten, planeten, zonnen, universum, ja hele systemen van universa, worden beheerst door wetten, maar het kleinste insect mogelijk te maken, willen we in een keer worden gemaakt door speciale act.  Charles Darwin
De man die geen verbeelding heeft geen vleugels.   M.Ali
Ieder mens sterft. Niet iedere man leeft echt.   W.Wallace

Extreme hoeveelheden energie fungeren als gevaarlijk extreem

PagPh
graancirkel bezoekers onbewust blootgesteld aan relatief grote hoeveelheden giftige stoffen, Waarschijnlijk CO (koolmonoxide), also vele andere zeer gevaarlijk gif en hallucinogenen. Alle gedraagt ​​zich als cavia's.

Sterke waarschuwing voor moeilijk te verwachten gevolgen

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Vooral voor zwangere vrouwen, onwel, ongeldig, verhinderd

Vergelijkbare gevallen of mensen: nooit ga dan naar een graancirkel !

 

Vooral voor mensen Pacemakers met behulp van:

nooit, nooit, nooit, nooit, nooit ga dan naar een graancirkel !

(Eventueel met een defibrillator in een rugzak en begrafenis bedienden in uw rug)

 

 

Speciaal voor jongeren: lange of frequente bezoeken van

graancirkel fenomeen kan leiden tot onvruchtbaarheid!

 

Speciaal voor vruchtbare vrouwen (tussen ... en ...): standaard regelmatigheid van je cyclus kan ernstig worden beschadigd door een bezoek graancirkel  fenomeen!

 

Speciaal voor andere, hardleers en riskeren mensen: een bezoek van de graancirkel kan slecht schade aan uw gezondheid en uw microelecronics (misschien uw micro-elektronica Dat is veel belangrijker dan u voor uw gezondheid)

 

Hier is het mogelijk om een ​​foto van een gemeenschappelijke kerncentrale (2000mW, Temelin, Tsjechisch)

 

heeft een oppervlakte van enkele vierkante kilometers, alsmede andere kerncentrale, sterker of zwakker grotere of kleinere

 

Als een zaak van belang: op volle kracht 2000mW (2x10 9 W) Zou de generatoren op een voedingsspanning van een miljoen volt elektrische stroom van 2000 ampère, scripties nummers, vergeet dan niet goed

 

Elke bezoeker in een graancirkel, aanwezig is op een plaats, waar enige tijd geleden (misschien Enkele uren) werkte veel Miljoenen Vergelijkbare elektriciteitscentrales. Alleen voor een korte tijd, een aantal miljoenste van seconde, maar deed.

 

Op uitgangspunt het werkte op vierkante regio veel smaller.These dan oneven vierkante meter ( ! ), nog minder dan sq centimeter, en niet cubature Meer dan vreemd kubieke meter, wat later meer, maar niet veel (maximaal enkele honderden vierkante meter, de meeste tijden minder). Echt wel.

 

Als iemand meer volumineuze dieren hebben echt er "op korte afstand" en echt "just in time" Zou als dieren kijken op de begeleidende foto's.

 

Op de locatie kan worden geplaatst op Onvoorspelbaar groot aantal zeer gevaarlijke chemische stoffen, in de Toxicologische praktijk die bekend staat als zeer gevaarlijk Poissons, voor de opslag en het transport is ontstaan ​​een van de strengste regels, besefte wat er ooit in de geschiedenis van de mensheid. Op die plaats zijn helemaal gratis, zonder enige beperking, het lopen van de honderden duizenden mensen per dag als op de promenade, alsof Zij gingen naar het strand buiten de stad. Hun besluit.

 

Afgezien van al die uiterst gevaarlijke Poissons, velen van hen binnen de gasvormige toestand, kan er zich ondergronds groot van hoeveelheid statische elektriciteit (miljoen joule en meer), en nog veel meer geaccumuleerde warmte. Beide stellingen waarden kunnen bijdragen aan de verdere vorming van vrije radicalen, zeer aangeslagen atomen en moleculen, ozon en andere verbindingen met zeer hoge reducerende of oxiderende potentiële die bijdragen na de toxische karakter van die onderzocht sites.

 

Dit is een zeer lokaal probleem, in tegenstelling tot bijvoorbeeld chemische of radioactieve besmetting full-gebied, en droge plaatsen dieren zijn duidelijk nerveus vermijden (Waargenomen), in tegenstelling tot mensen. Planten en droge plaats zou zeker ook liever vermijden, als ze hadden poten, niet om ZO, zat op zijn minst proberen te gaan om te sterven of "om te worden geconsumeerd".

 

Vooral in het metaal (ijzer) ondergrondse leidingen, daarlangs aanzienlijk deel van elektriciteit natuurlijk Uitgevoerd enige tijd bleven enkele "restmagnetisme" ( meer info zal hier). Ook de verschillende ijzeren onderdelen en gereedschappen, inclusief slijtage van ijzer cultiveren machines, die het eeuwenlang Boeren cultiveren hun velden, en die welke voortvloeit uit ijzer - ijzeroxide (roest - gebluste enigszins, maar nog steeds genoeg magnetisch materiaal). Maar dit is allemaal slechts een klein bedrag van vergeleken met de natuurlijke ijzergehalte in de bodem (3%). Al haar verbindingen kunnen tijdens de ontlading dankzij kathodische en pyrolytische vermindering enige tijd weer omgezet in metallisch ijzer.

 

De enige reden dat de beschreven dat alle veranderingen, chemicaliën en afwijkingen veroorzaakt werd The Lightning Discharge . Hoewel aanzienlijke gedeelte van de energie (meer dan 99%) uitgestraald boven de grond, omdat ook bij een gemiddeld debiet van de energie was ongeveer een miljard (10 9 ) Joule er nog veel over voor de ondergrondse. Bij sterkere lozingen overgedragen energie is er zelfs 10 Meer dan 12 Joules. Enkele zeer zeldzame, zeer krachtige bliksemontladingen kan uitstralen energie tot 10 14 , 10 misschien zelfs 15 J.

 

Ook mogelijk dat hij Die plaats is nog steeds hoog gehalte aan resterende statische elektriciteit te presenteren. Mogelijk om het te meten. (picture)

 

Iedereen tijdens een poging van het meten van het, zou voelen als het proberen om een ​​afstand tussen gallaxies te meten, te hebben gekocht en remklauw ...

 

Er Is Ook groot van hoeveelheid warmte geaccumuleerd metro (station niet zo gevaarlijk, maar?). Mogelijk om het te meten. Thermische camera, ThermoVision, Thermische Imagery, Thermal Imaging, Night Vision, Infrarood Camera Systems.

 

Er Is Ook Resterende aanwezig magnetisch veld (kompas afwijkingen, niet zo gevaarlijk, maar?) Als gevolg van eerdere echt heel groot elektromagnetische puls.

Dat puls wordt Called LEMP en magnetisme dat heet LIRM, LIM - Lightning Induced (remanente) Magnetism

 

De enige oorzaak die alle theese geschapen voorbij alle begrip van feiten, (met inbegrip van graancirkel) wordt aangeroepen LIGHTNING

 

Lightning OOK produceert kleine ammount van Roentgen en gammastraling en niet-geverifieerde berichten beed, dat de bliksem in het plasma (30 000 km rond) oek Mogelijk een soort van kernfusie (tussen waterstof - deuterium of protonen - een proton plus een neutron)

 

Mogelijke dit boek gelezen:

Bliksem: Fysica en effecten , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Veel van die "zonder enige kennis van fenomenen" mogelijk te vinden in dit boek.

Bijvoorbeeld Lightning Electromagnetic Pulse (LEMP), onweer statische elektriciteit.

 

Lightning Induced (remanente) Magnetisme, LI (R) M oek Mogelijke vinden via Google, bijvoorbeeld hij www.archaeophysics.com   (en vele andere)

 

Zeer interessant feit, dat er niet elke gevonden fulgurite in of rond graancirkels. Verwijzend naar: waar is niemand ooit op zoek naar iets, er oek niemand kan ooit iets vinden. Aantoonbare kwestie met het feit, dat op elk punt van de graancirkel Voorkomen is nooit uitgevoerd en zelfs minimale graafwerken, en fulgurites Zeker vond zijn veel meer onder de grond. Tegelijkertijd is of zal zijn op sommige andere pagina's expliciet vermeld, dat op sommige plaatsen, waar graancirkels gevonden, of in de onmiddellijke omgeving, zou echt in de ondiepe ondergrond (maar onder de diepploegen) gelegen Kan echt iets interessants te zijn ( Archeologie ) en enkele van scripties plaatst zelfs iets aantoonbaar aanwezig werkelijk is. Utility netwerken - zie Crop Lines in , of een (waarschijnlijk metallic) Objecten in Underground , zoals vermeld in een paragraaf van dezelfde pagina.

 

Tenminste iets wat lijkt op fulgurites Misschien na al ooit ergens gevonden, melding zal worden geplaatst object hier later. (SiO 2 bollen die lijken te tekenen van de werking van Temperaturen Enkele duizenden graden vertonen)

 

Mogelijk is, dat bij startpunt is er een potentiaal verschil (pd) Meer dan vijf volt Miljarden (5x10 9 V) en piekstromen Hoger dan misschien vijf honderd duizenden ampères (5x10 5 A).

 

Deel van de energie, bewogen door een standaard, gemiddelde bliksem, is van 10 9 tot 10 10 J, en een full - geladen vrachtwagen Zou vele honderden kilometers verplaatsen door dat.

 

5 x 10 9 J is ongeveer 1400 kWh en kan worden geschorst ca. tot 140 liter diesel, of 1 ton TNT. De gemiddelde bliksem piekstroom van 000A 30.

 

In het geval van extreem hoge, ongewone afscheiding, dat zou zeer zelden Werd, alleen een beetje keer per jaar, niet truck, maar vracht-trein, en niet een paar honderd kilometer, maar meerdere keren ronde bol ...

 

Over Vergiften zijn al op een aantal andere sites veel meer beschrijvende informatie, te vinden en te kopiëren hier. Eerder het te starten. De rest sorteren beter.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Als een acteur komt naar me toe en wil praten over zijn karakter: - 'Het is in het script.' - 'Maar wat is mijn motivatie?' - 'Uw salaris. ' A.Hitchcock
Wonderen Niet in feite de wetten van de natuur.       CSLewis
De mens kan geloven dat het onmogelijke, maar de mens kan nooit geloven het onwaarschijnlijke.       Oscar Wilde
pz