Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gemaakt-door-bliksem-stroom . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Bliksem Elektriciteit
(Energie, gedrag, uitvoeren, gelijkenis)
Learn about thunderstorms RSS feed

Beter gerst, brouwerij, mout, brouwen, bier.

Om een ​​goed idee te hebben, hebben veel van hen. Thomas A. Edison  
Ze Wie kan opgeven essentieel vrijheid om een ​​beetje tijdelijke veiligheid verdienen noch vrijheid verkrijgen, noch veiligheid. Benjamin Franklin
Ze zeggen dat een beetje kennis is een gevaarlijk ding, maar het is niet de helft zo slecht als veel onwetendheid. Terry Pratchett

LIKE SUPERNOVA- energie concentratie in de afvoer

PagPh
Opmerking: Bedoeld de eerste 10 seconden van een supernova-explosie, tijdens die bijna hele energie uitstraalt. Wat gebeurt er dan is uit energetisch oogpunt bijna niet interessant, al heel lang waarneembaar.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Een andere opmerking: analogen met de supernova wordt getoond Voornamelijk als een curiosum, maar ter vergelijking,: vorming op de afbeelding om de rechten onder copyright werd gevormd na een supernova-explosie (16 jaar later), When The schokgolf de wolken van gas bereikt, dat werden vrijgelaten uit de moederster 20.000 jaar geleden. Illustratief beeld van deze pagina in de top rechts ziet u een regelmatige figuur in het graan, also dat werd gegenereerd op een bepaalde manier deel te nemen schokgolf gevormd door blikseminslag. De blootstelling duurde een fractie van een seconde.

 

Laatste aantekening: Het beeld van het auteursrecht zeer duidelijk toont de kinetiek van een explosie (voornamelijk plaats in het vliegtuig, dat wil zeggen 2D, zoals op het oppervlak van een gewas veld ...).

 

Elektrische symptomen van de bliksemontladingen

Het ontwerp van de pagina is maar aan het begin,

over een aanzienlijke tijd zal worden verlengd.

 

De kwestie is zeer uitgebreid, omdat de tijdens de bliksem ontlading is eigenlijk een enorme hoeveelheid energie van Overgeboekt van een punt naar het andere, die binnen een zeer korte tijd. Het proces is zeer complex en kan worden verdeeld in verschillende subsecties. Gezien de complexiteit van de hele kwestie Is Ook die eraan wordt gegeven een aantal andere sub-pagina's, waaronder deze. Belangrijkste bovenliggende pagina is de fysica van bliksemontladingen , zijn meer in het algemeen Ga verder en Toegewijd aan het, bijvoorbeeld, een aantal subpagina's sectie van de wetenschap-realiteit . De basis overzicht van de gemiddelde afvoer eigenschappen is het mogelijk om hier . De tabel is overgenomen uit Lightning: Fysica en Effecten (2007), auteurs Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , zowel van de Universiteit van Florida , Department BLIKSEM ONDERZOEKSGROEP

 

 

Materie wordt op grote schaal Beschreven in de wetenschappelijke literatuur. Op de pagina Boeken met mogelijke vinden veel verwijzingen naar de literatuur over bliksemontladingen, waarvan opvalt in het bijzonder reeds genoemde Lightning: Natuurkunde en Effecten , Vařáková, M.Uman (2007). Samenvatting van de inhoud , link naar Google Books . Het is een van de grootste werken, ooit geschreven over de processen van bliksemontladingen (687 pagina's, meer dan 6000 referenties). Ook een ander boek van beide auteurs bevat onder andere uitgebreide referentiemateriaal. Bijvoorbeeld The Lightning Discharge , M. Uman (2001) - meer dan 1200 referenties (de verwijzingen naar Google books ).

 

Ongeacht wat er gebeurt voor en na, de belangrijkste (ook de sterkste) deel van de lozing met de Return Stroke. Hoewel het draagt ​​het grootste deel van de lozing energie (99%), maar neemt de kortste tijd (minder dan 10 miljoenste van een seconde, in ieder geval de meest essentiële onderdeel van het). Daarom also heeft een zeer grote mechanische gevolgen. In bepaalde gevallen kan een wezenlijk deel van de ontladen oek Overgebracht Tijdens het proces, dat heet Voortzetting huidige zijn (Treedt alleen soms). Bepaalde In zeldzame gevallen kan het tot enkele seconden, gewoonlijk zijn een paar tienden. Current, die plaatsvindt tussen de wolk en de grond tijdens die ongeveer duizend keer zwakker, dan Rs. Gezien de duur Daarom, zo kan dragen en belangrijk deel van de energie. Dankzij Dat er wordt uitgevoerd droogte en zwakstroom - "slechts" honderden ampère, tegen honderden duizenden in het geval van de RS, en heeft een nultarief van de opkomst, de mogelijke mechanische effecten, in vergelijking met RS, worden beschouwd als nul, niets also geïnduceerd aan de omgeving. Maar het kan leiden tot merkbare schade, als gevolg van thermische effecten bijvoorbeeld aan elektrische installaties of luchtvaartuigen zou voltreffer. Ook is het bijna zeker, dat betrokken kan zijn bij schade aan planten, maar niet door de inductie. Waarschijnlijk hangt af van de paden met de huidige Uitgevoerd door en hoe zij uitgespreid in willekeurige wegen.

 

Dankzij de huidige Voortgezette Treedt Af en toe grote vertraging tussen een aantal van de volgende RS afvoer van het Zelfde, die de neiging hebben om de gemiddelde afstand 50 - Zelden groter is dan 60ms en 250ms. Als gevolg van de dynamische beweging in de atmosfeer (reis-kanaal van geïoniseerde lucht met de wind mee) kunnen van invloed zijn op het droge afterdischarge Meer dan tientallen of honderden meters van de eerste RS, en door middel van elektronische meetapparatuur wordt gebruikt om de evaluatie van de impact van de bliksemontlading posities mag niet worden geëvalueerd als onderdeel van dezelfde ontlading.

 

 

 

Bliksemafleiders

Bliksemafleiders in akkers oek op een afzonderlijke pagina - bliksemafleiders

Op pagina Dat beeld Hoofdzakelijk is er documentatie van gelokaliseerde graancirkel locaties, maar OOK (voornamelijk) onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas ( RDF ). Ze beed heel duidelijk dat die gemakkelijk lokaliseerbaar bliksemafleiders, Dat kan bliksemontlading net te trekken, als de geur van bier een alcoholische, bevinden zich op de velden in een zeer uitgebreid telt. Ze zijn meestal kolommen van hoogspanningslijnen. Ook Vaak hoogspanningsdraden, Dat trok de ontlading, en dan is het viel onder hen. In sommige gevallen, kolommen zijn bijna een deel van patronen, en in het geval van sommige foto's is echt moeilijk voor te stellen, Dat patroon was dezelfde temperatuur verschillend is ontstaan ​​door een ontlading atracted door aarding aanwezig is.

 

 

 

Earthground

is een onlosmakelijk onderdeel van elke lus bliksemafleider, OOK elektriciteitspalen. Gebruikt voor geleiding van de ontlaadstroom in de grond zo snel mogelijk de schade te minimaliseren. Hoe beter de aarding en lagere dirigent weerstand, des te minder spanning gemaakt op het passeren van Tijdens de ontlaadstroom en straalde minder thermische energie, die niet aan de directe omgeving beschadigen in een mate droog, als zou in het geval van Hogere weerstand. De kwestie van aarding is vrij technisch gedetailleerde in elektrotechnische normen EN62305. Het is absoluut zeker dat elke (werk) elektriciteitsleiding velden is ontworpen in overeenstemming met Hen en geïnspecteerd in de opgegeven intervallen.

 

Bliksemafleiders worden voorgesteld en ontworpen voor maximale piekstromen 200.000 ampère. Dergelijke bliksemontladingen hebben al gevonden een echt zeldzaam, maar bestaan. Totally Jaarlijks zal plaatsvinden in de atmosfeer voor ongeveer drie miljard van bliksemontladingen, de huidige curve piekwaarde van 30.000 ampère is de gemiddelde waarde van de meeste van hen. Maar de meeste betekent niet dat alle.

 

In toevoeging op het gebied van het gewas zijn er vele "niet-gestandaardiseerde" bliksemafleiders - enerzijds van kunstmatige karakter, gemaakt door mensen, Hoewel in geen geval voor aarding: watervoorziening, de distributie van irrigatie. Verschillende nutsleidingen, dat geen obstakel naar de oppervlakte, worden ze opgeslagen volledig ondergronds. Het karakter van bodemverstoring door de Grondwerk, opgraving, het leggen van nutsvoorzieningen, beschermende lagen en re-vulling. Afscherming, aarding en beschermende lagen, of Begeleidende vochtigheid in het geval van ondergrondse Drains kunnen bijdragen aan de geleidbaarheid van de bodem en ondergrond Verhoog Direct boven Verschillende thema door ordes van grootte.

 

Extra opmerkelijk bliksemafleiders zijn stapels van mest. Ze bevatten een aanzienlijke hoeveelheid oplosbare elektrolyten (ureum, nitraten, nitrieten, afbraakproducten van plantaardig materiaal). Er zijn vele ordes van grootte geleidend, dan normaal in de bodem Ondergrond water. Bovendien blussen door chemische processen en de aanzienlijke verwarming plaatsvindt tegen verdamping en omgeving, zodat de lucht is verzadigd met ionen en aanzienlijk meer geleidende tot vele tientallen meters. Tijdens Preliminary elektrostatische werkwijzen verdeling kan een aanzienlijke uitvoeren uitvalt over hen daardoor verder verhogen van de hoeveelheid geleidende ionen door elektrische veld ionisatie, en kan resulteren in de preferentiële geleiding van het getrapte Leder (SL) op de droge plekken, evenals veel gemakkelijker van droge plekken verhoogt Positieve Streamer (PS), die uiteindelijk na de aansluiting met de SL (bijlage Process) Maakt een geleidend pad uiteindelijk verbonden Mezi wolk en de grond en de geleiding van thr eersteReturn Stroke op de grond, welke kan worden gevolgd na een interval van meer Verscheidene latere slagen.

 

Een andere aarding, gemaakt door mensen, dat is mogelijk te vinden in de plaats, maar volledig onbewust, zijn delen van de vliegtuigen ingestort (meestal WW2), gelegen op een diepte onder ondergrond ploegen, want er kan zich oek een verscheidenheid aan archeologische overblijfselen (IJzertijd, Bronstijd, inclusief oven slakken), of gevallen en vergeten delen van landbouwmachines of wat dan ook industriële activiteit. In sommige gevallen droge componenten een integraal onderdeel van regelmatige of onregelmatige patronen te specificeren hier en hier . Oorzaken Namelijk in de bodem net boven hen, en de lokale verhoging van de geleidbaarheid van verschillende ordes van grootte, en in het geval van droogte en boven hen planten zijn niet alleen verzwakt door de elektriciteit, maar totaal beschadigd en helemaal dood (Tijdens minuten, maximaal uur na de ontladen). Genereer objecten boven de ondergrondse gelovigen theit Imprints (stempels) in het gewas Overground. In het geval dat een droge goed en echt geen andere keuze, dan Explorers raden - graven hier, Eugene. Als ze niet uitgegraven ondergrondse tot nu toe, zijn ze er zich tot op dit daystill. (Foto, GPS)

 

Het is iets dergelijks, maar niet identiek, zoals cropmarks , zie archeologen. Het proces in dit geval dankzij de elektriciteit te korten van weken of maanden om uren of dagen en is veel intensiever en beter waarneembare. Ook is er Wordt generatie van secundaire cropmarks, als gevolg van elektriciteit, ook. Sommigen van hen zouden niet zichtbaar zonder elektriciteit ooit. Secundaire cropmarks in de meeste gevallen volgt u de vormen van de tramlijnen en ze zijn meer intensief, waar de stroming zou brachten hen worden gecumuleerd. Op andere plaatsen kunnen zij vertegenwoordigen hoofdzakelijk de positie van de bliksem contact (en) op de grond en nabije omgeving. Tot slot, in sommige gevallen kunnen zij volgen verschillende ondergrondse archeologische (ook geologische of industrieel) structuren, die anders zonder de bijdrage van elektriciteit Ofwel tonen een significant lagere intensiteit, slechts minimale of helemaal niet. Meer details zullen worden gepresenteerd op de pagina archeologen en zijn onderdeel secundaire cropmarks

 

Vergelijkbare Imprints - postzegels ontstaan ​​vaak net boven de ondergrondse lijnen, meestal in rioleringen, waterleidingen, maar het kan van alle nutsleidingen. Ze kunnen dan een integraal onderdeel geworden van de reguliere patroon, indien ze zijn gemaakt. Ze mogen alleen Word een deel van onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewassen, en blijven dus volledig onopgemerkt. Ook mogelijk is, dat naast hen (lijnen van ingediend `is (beschadigde, verzwakt) of dode maïs) is niet niets anders geschapen, en opnieuw blijven volledig genegeerd. In het geval dat droogte en ze worden beschouwd als slechts een nieuwe tramlijn te zijn, hoewel niet helemaal naar hun richting te volgen. Ze kunnen worden verward met paden door het gewas veld, gehouden als een traditionele Vooral in Groot-Brittannië met behulp van gras-snijders. Op een vergelijkbare manier veroorzaakt paden - lijnen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) of helemaal dood gewas - volledig onafhankelijk van elkaar worden beschreven op de pagina lijnen in het gewas (en subpagina van de anomalieën)

 

Planten op een droge plaats en draai geel en bruin veel sneller dan de omringende, alleen beschadigd, niet dood vegetatie, en na enige tijd volledig (omdat ze uiteengevallen) verdwijnen. Zij handelen zoals bijvoorbeeld de oorspronkelijke groene vegetatie na aardappelen Geploegde uit. Voorheen groen, aan de torenhoge hoogte, sterke en gezonde planten Wordt op dezelfde dag, tawny, verdord, Licht flexibel, zacht en vormloze massa, en na een paar dagen niemand zou herkennen, dat in het veld ooit aardappelen. (Foto drogen experiment)

 

Anders mogelijk is te spreken van de aardingen en bliksemafleiders van natuurlijke karakter - bomen, struiken, plassen water, bronnen, geologische breuken. By the way, zijn alle wichelroedelopers, Die in elke film of document over graancirkels zijn zo druk als de kleine bij en wichelroede in de hand spinnen als windwijzers. Ze waren nooit in staat Hun eenvoudige-minded hersenen, noch een van Omstanders of bemanning niet in staat waren om de belangrijkste te realiseren: Wat reageren Hun zintuigen die alleen veren en geologische breuken, of enige andere ondergrondse artefacten, die in belangrijke mate bijgedragen het aantrekken van bliksemontladingen. In dezelfde mate dat hij kan bijdragen Hun waarnemen en bewegen stangen vele voortvloeiende gevolgen, veroorzaakt door de bliksem getroffen in die plaats. Magnetisme, Overblijfselen van statische elektriciteit, gevaarlijke chemische stoffen die door elektrolyse en pyrolyse. Last but not least, zijn de beweging van staven veroorzaakt door oek subjectieve, onbewuste visuele waarneming - de aanwezigheid van onbegrijpelijke regelmatige patronen. In elk gelijkaardig document was nog nooit aangetoond geblinddoekt en wichelroedeloper. Op de plaats waar graancirkels aanwezig zijn, zou waarschijnlijk een getrainde aap met succes Wichelroede, zo niet geblinddoekt.

 

Het laatste type van aarding Mogelijke (eigenlijk oek bliksemafleider) Dat kunnen worden genoemd, zijn tramlijnen. Ze kunnen Halverwege worden beschouwd Tussen kunstmatige en natuurlijke. Ze verzamelen en houden water en vocht veel langer, dan hun directe omgeving, waardoor ze veel beter dirigent stroom. Duizenden foto's. Zoals vermeld op vele andere pagina's van deze website, kan heel oek een belangrijke bijdrage geleverd aan het elektriciteitsnet uitvoeren Gedurende locaties van het veld, waar de bliksem geen invloed had op alle.  tramlijnen is een pagina, waar is een speciale aandacht aan hen besteed.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Beter whisky, mout, gerst, brouwerij, bier, brouwen.

 

Beter mortieren, brouwerij, gerst, brouwen, whisky, bier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Veel gewonden en doden kan voorkomen worden door een goed begrip van de gevaren  R.Neal van elektrische leidingen, elektrische apparaten, verlengsnoeren, en bliksem.
Een intelligente hel Zou beter zijn V.Hugo dan een stomme paradijs.
Ik heb nooit een dag werk in mijn leven. TAEdison Het was allemaal leuk.
z