Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gemaakt-door-bliksem-hengels-in-velden . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Lightning Rods in Velden
Bijna in elk gewas gebied, zijn er verschillende hoogspanningsmasten, het aantrekken van bliksemen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Ik schijn een soort bliksemafleider zijn. Ik gewoon echt mensen irriteren, weet je? Ik echt in. Howard Stern
Ik hield van school. Ik studeerde als een gek. Ik  Maya Linwas een klasse A nerd.
Kijk eens diep in de natuur, en dan zul je undersAlbert Einstein tand alles beter.

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Franklin's Lightning Rods

PagPh
Geleidelijk zal worden gepubliceerd GPS database van graancirkels, sinds 1990, van over de hele wereld. Via verschillende kaarten Mogelijke toepassingen van elke lus rond observeren. ( Google maps , Bing )

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Lightning Rods

Is het echt zo moeilijk voor te stellen dat de zalf op de foto onder het auteursrecht, werd getroffen door de bliksem? Niet. Begeleidende Lightning en haar armen niet alleen gemaakt van alle objecten in de foto, waaronder bijna een rechte lijn recht naar beneden. Die OOK zou kunnen behoren tot het principe van de schepping, zoals uitgelegd op de Lines pagina Crop, maar niet noodzakelijkerwijs zat Maar het is niet uitgesloten dat sommige van de patronen opgesteld zijn op vergelijkbare wijze, door meer metaal of andere geleidende objecten, niet erg diep onder de grond, maar onder de diepploegen. OOK Dit kan onder water doordrenkte hout, kleine lokale bronnen van vocht of iemand Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier of Junkers , onregelmatig verspreid onder de grond. (Zie op de pagina in Crop Lines)

 

Bliksem veroorzaakt OOK alle waargenomen onregelmatigheden in de groei van het gewas, gemanifesteerd in het beeld als plaatsen met onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, of plaatsen waar het gewas is net als "geborsteld" of opzij geneigd. Dit is in feite een van de weinige foto's van alle bestaande onderzoeks-en fotografie graancirkels, waar het mogelijk is om uit elkaar in acht nemen van volledig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas een aantal eerdere fasen van de ontwikkeling accommodatie (het beschadigen, verzwakking) Dat lang mag voorafgaan aan voor gewas plat (beschadigd, verzwakt). Dergelijke beelden met mogelijke rekenen op de vingers. Gedetailleerde Veel meer is of zal worden uitgelegd dat fases in de hoofdpagina en subpagina's sectie van Chronologie, en zijn of zal er oek in detail beschreven een aantal andere Vergelijkbare afbeeldingen. Afbeelding Hier afgebeeld toont gewas al in aanzienlijke mate van rijpheid, en beschadigde delen slechts gedeeltelijk of helemaal niet. Niet ingediend 'zijn (beschadigde, verzwakt), zelfs indien Zichtbare beschadigingen, in droge toestand al zal waarschijnlijk duren tot de oogst. Dergelijke gevallen verwijst naar: waarschijnlijk meer maar minder gebruikelijk. Het is mogelijk te verklaren bijna zeker dat er niet het gewas op de foto gerst, want de gerst in het stadium van rijpheid waarin het gewas op de foto, zou op de grond 20 tot 30% van gehele veld gebied.

 

Op deze pagina zal voornamelijk worden geconcentreerd aanzienlijk aantal graancirkels foto's, die bijna als bliksemafleider doorspekt met.

 

Op sommige foto's lijkt het alsof dat de aliens waren precies goed landing op de hoogspanningsdraden.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met genoemde ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Zonder geboortebewijs is het onmogelijk om zelfs een scheet laten in de EU, in Amerika kan je uiteraard vals nep foto van, getoond na drie jaar nog steeds als president. J.Zeman
Ik ben liever een bliksemafleider dan een  Ken Keseyseismograaf.
U hoeft niet een foto,  A.Adams maak je het.
pz