Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-science-realiteit (sci-re) . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Science-Reality (Sci-Re)
Alle eerder onderzoek in de graancirkels was georiënteerd in de sci-fi gebied, science fiction
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Een wetenschapper in zijn laboratorium is niet louter een technicus: hij is OOK een kind confronteren natuurverschijnselen die indruk op hem, alsof zij waren sprookjes. Marie Curie
De grootste van alle zonden is domheid. O.Wilde
Elektriciteit is eigenlijk gewoon alleen Georganiseerd bliksem. George Carlin

Graancirkels zijn net nu van fictie naar realiteit

PagPh
De vraag is zeer ernstig vermoeden, dat al wie was in productie Graancirkels in de meest verdachte, namelijk buitenaardse wezens, zelfs dat bouwde geen een, maar nooit zelfs dit heel interessant en mooie blauwe planeet, genaamd The Globe, exclusief Bewoond door lokale, binnenlandse, aardse wezens, Gedurende haar lange geschiedenis niet te bezoeken.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Een bericht aan alle buitenaardsen (ET, vreemdelingen)

Geachte onze zo vriendelijk, zo verwend, maar nog steeds alleen jammer buitenaardsen, kleine mannetjes en allerlei slijmerige monsters! Dank u zeer, echt heel veel en eerlijk gezegd voor al uw vorige werk, hulp, zorg en inspanningen, waarmee u aandacht tot nu toe zich daarop beroepen op een van de Mensheid geslacht van een indruk, die de enige en enige oorzaak van een gewas cirkel ooit gevonden bij de teelt van de aarde velden zijn jullie. Het begint uit te kijken, dat vanaf nu op een moment in de toekomst, is er echt geen behoefte aan een van uw aandacht. Naar alle waarschijnlijkheid is het uit het heden, maar OOK op elk gewenst moment in de toekomst, vooral voor uitleg over het ontstaan ​​Principes van regelmatige patronen die in het gewas. Ze zijn genoemd, en waarschijnlijk de meest voorkomende uitdrukking wordt gebruikt "graancirkels", en we zijn in staat om ze uit te leggen zonder uw hulp (wij, mensen, aardlingen, de mens), zonder verdere Verhoogde uw moeizame inspanningen.

 

Met andere woorden, enigszins vereenvoudigd termen, willen we u vragen echt heel sterk over dat: al uw behoeften Pack, alsjeblieft, makeups, rugzakken, koffers, plastic zakken. Pak ze allemaal in uw psychotronische apparaten en Intergalactic experimenten, een andere oek je fysieke - chemische - biologische - mentaal - psychofysiologische experimentele materialen.

 

Zadel je hovercrafts, schepen, vliegende schotels, puntss, roeiboten, schepen, interplanetaire arken, fietsen, snorfietsen, mini fietsen of bromfietsen, alsmede alle andere herpositionering uw apparatuur, machines, apparaten, instrumentale, apparaten of gadgets, en ten slotte worden gestoken in de shit. Bye bye!

 

Algemene informatie

Absolute elke eerdere theorie over graancirkels generatie tot nu toe een aantal sci-fi uitleg Realiseer.

UFO, buitenaardse, aliens, bovennatuurlijke effecten, vliegende bronnen.

Cosmic, Intergalactic, interstellaire, ruimte of energie universum.

Paranormale krachten, dacht krachten. Bovennatuurlijke krachten, Leylijnen, geopathogenic zones buitenzintuiglijke waarneming. Denkprocessen en krachten van planten.

De enige echte energie leverancier die zaak is in de zon (ook de aarde, maar slechts een beetje - minder 1% - geothermische energie). Geen domme vreemdeling, niets buiten de Zon system.I Sun-systeem.

 

Elk van droogte theorieën is het mogelijk om nu te verlaten.

Elk van theese krachten en theorieën is nu zeker mogelijk om te sturen in de shit.

(By the way, hebben ze nooit tot enige andere plaats) games plaats)

 

Net nu wordt steeds Wetenschap - Reality, Sci - Re, de enige echte natuur Mogelijke verklaring,

met alleen echte natuur wetenschappen en takken, velen van hen zeer interdisciplinair.

Een van droogte interdisciplinaire tak van wetenschap is eigenlijk ontworpen is voor deze doeleinden, in een poging om de oorzaken van beschadiging van gewassen en het genereren van uit te leggen ingediend `is (beschadigd, verzwakt) gewas (de zogenaamde Electro-Fytopathologie, EVP )

 

eerste experimenten en waarnemingen werden gedaan, een aantal anderen worden uitgevoerd. Zie nieuws .

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Verbeelding is het begin van de schepping. Je beeldt je wat je verlangt, zul je wat je je voorstellen en ten slotte creëer je wat je wilt.  G.B.Shaw
Schrijven is het meest plezier je kunt hebben door jezelf. T.Pratchett
Ervaring is wat je hebt nadat je hebt wedstrijden vergeten.            M.Berle
pz