Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-chronologie-timelapse . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Graancirkels - Timelapse
Continue time lapse camera biedt interessante mogelijkheden na de ontdekking van een formatie
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Ik geloof dat dingen gebeuren die niet kunnen worden verklaard, maar zo veel mensen lijken vastbesloten uit te leggen. Iedereen heeft een antwoord voor hen. Ofwel vreemdelingen of dingen uit de geestenwereld. H.Ramis
Het is altijd te vroeg om te stoppen. N.V.Peale
Veel leren leert niet begrijpen. Heraclitus

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Timelapse Capture

PagPh
De onverklaarbare mysterie definitief Explained

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Alle graancirkels Keuringen vrij ten onrechte denken, dat na verschijning van het vinden van patronen en ontdekken dat ze hebben de belangrijkste fase (de schepping) verloren. Dan is het mogelijk alleen te documenteren en er is niets meer te doen. Maar dit is niet helemaal waar, want de een groot aantal zeer interessante dingen zullen gebeuren gewoon komende dagen (met uitzondering van - de drukte van nieuwsgierige toeschouwers, haasten het veld). Het is niet mogelijk om hele proces opnemen vanaf het begin, maar dat wat volgen zal, is niet minder interessant, vice versa. De vooruitgang kan worden getraceerd tot de oogst, soms oek een beetje later.

 

Timelapse Camera

In ontwikkeling

 

Fouten van graancirkels Explorers

Een van de andere grote fouten gemaakt graancirkels Explorers, Hun veronderstelling dat de vorming van graancirkels overal in de wereld is een kwestie van minuten, geschat op rond de 5-10, 20-30 bij de brug, en zelfs voor noch na op het gebied al gebeurt er niets. In feite is het hele verhaal, dat wat er gebeurt op de set, neemt cumulatief 1000 - 1500 keer langer de tijd. Een paar maanden. accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van het gewas (dat de primaire, brug Waarneembare), waarbij het ​​echt en volledig van nature voorkomt, is usuall slechts een paar procent van de gehele periode, maar oek ver onder een procent. Soms kan er optreden afvlakking (het beschadigen, verzwakking) van het gewas eigenlijk al tijdens (Onmiddellijk na) een blikseminslag, maar ze zijn echt een heel uitzonderlijke gevallen. Zeker als er waarschijnlijk al gebeurd Geheel anders lozing in het gewas veld Zelfde Enkele weken voor (Twee ontladingen op een plaats). Maar zelfs als unieke en zeer sterke ontlading gebeurd, kan alles worden verwerkt op een andere manier, en geen "Voorganger" nodig.

 

Mechanische eigenschappen van onbeschadigd gewas

Hoewel het misschien niet echt merkbaar, kan volledig onbeschadigd gezond gewas zelfs bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden (wind), en onmiddellijk na de schokgolf, die overeenkomt met de explosie van een paar honderd kilo TNT in de buurt van het oppervlak velden over het veld in een fractie van een seconde op overdrijven Enkele honderden km / uur. De explosie wavw aanzienlijke Crop kan tijdelijk te buigen zonder te breken bijna tot aan de grond, de stengels Onmiddellijk na remissie Onmiddellijk terug in de verticale positie. De planten een droge maar natuurlijk een buitengewoon intense mechanische impuls "onthouden" in het weefsel er optreden en aanvankelijk beschadigen vervorming (directional) delen van weefsels, sommige cellen Hoewel volledig waarneembare, microscopisch, maar dat tijdens langere tijd begint groeien macroscopische afmetingen.

 

Mechanische schade

  Duidelijk is op de planten tot relatief nauwkeurige en marginale afstand van de invloed van de ontlading, tamelijk precies in een cirkel, verder afstand voorbij dat bijna helemaal niet Deze afstand kan relatief nauwkeurig worden bepaald door de intensiteit van de ontlading. Dat tientallen tot honderden duizenden ampères, kunnen in extreme gevallen bijna een miljoen. Decharge Mezi afstand van elkaar deed zich voor op een gemiddelde van 2 km. Starten van spanning tussen de wolk en de grond kunnen verschillende miljard volt, de stroom werd uitgevoerd voor een paar miljoenste van een seconde (de meest energieke deel), en tijdens de ontlading gebeurd, het pad tussen hemel en aarde (er zijn dingen tussen hemel en aarde) werden uitgestraald Verschillende megawatt uur elektriciteit. Beschreven wordt een of boven het gemiddelde bliksem licht Bij zeer sterke afscheiding kan lopende en waarde groter duizend keer.

 

Bestraalde elektrische energie over de laatste meters tot tientallen meters van de ontlading boven het veld werd gedeeltelijk veroorzaakt in de planten (in een relatief exacte cirkel van het punt van impact) en beschadigd Hen. Deze schade, onder verwijzing naar: werd onmiddellijk na het ontladen visueel waarneembaar en Enkele uren nadat geen effect op gewassen, vermindering van mechanische sterkte, flexibiliteit, treksterkte, weerstand tegen breuk en breken. Maar na een paar dagen weken jaar alleen al, microscopische veranderingen beginnen te groeien merkbaar zelfs macroscopisch en wijzigingen zullen op planten visueel en mechanisch Waarneembare.

 

Boeren zouden kunnen rekenen theirrselves geluk dat de overgrote meerderheid van de energie wordt uitgestraald in de ontladingsbaan tussen hemel en aarde oppervlak, de bliksem kanaal, waarvan de breedte is ongeveer 5 mm, en zelfs in de meest extreme bliksem ontlading niet meer dan 10 mm ( bronnen verschillen, bestaan ​​er oek informatie 10 tot 20 mm, elders wordt uitgelegd). Dit kanaal plasma met een temperatuur van 30000 ° C Ongeveer op het moment dat de bliksemstroom doorheen gaat, werkt als een weerstand van ongeveer 1 ohm per meter. Het is een ruwe benadering, maar voor nu is dit uitleg genoeg. Als de waarde van de kanaalweerstand veel lager, de tijd zeggen bijna alle energie van de ontlading uitgezonden zou net na de aanraking van de ontlading (Return Stroke) Voorhoofd op de grond, en de landbouwers zouden in droge plaatsen op een groot gebied van droge gewassen in plaats van oogsten en houtskool.

 

Naast de geïnduceerde energie kan wat energie also gedaan naar de planten in de bodem, als equivalent van de zogenaamde stap spanning. Dankzij vinden die hoofdzakelijk worden beïnvloed sommige plantendelen wortelsystemen, afhankelijk van de variabiliteit van de elektrische weerstand en ondergrondse bodemlagen wederom relatief vaak nauwkeurig in een cirkel.

 

Een andere factor kan een elektrische stroom dat gedrag in de planten op enige afstand van het voorhoofd ontlading trefpunt, met de corona (corona-ontlading). Het omringtReturn Strokeals een dekking tot een bepaalde afstand, is net als een dirigent omgeven door een isolatie (mantel - Corona schede, zie zoekmachines). Diameter van de corona is alleen afhankelijk van de ontlaadstroom (piek), hoe hoger de piekstroom, hoe verder uitbreidt. Maakt contact van planten met elektrische stroom zeer nauwkeurig de afstand straal van de corona natuurlijk in een cirkel. Is er ligt tussen PT publiek niet meer "Sceptic" die niet gelooft dat de bliksemontladingen in staat zijn om te creëren op het gebied en de cirkel van beschadigde planten, die vroeg of laat sterven, of alleen buigen op de grond met de klok mee of tegen de klok in?

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

   Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen. Zo kunnen zij fungeren als gemagnetiseerd kompas naalden, en elektromagnetische krachten tijdelijk afbuigen van hen aan de grond in een met de klok mee of tegen de richting, afhankelijk van de relatieve verhouding, richting en faseverschil van de passage elektrische stromen. Tijdelijke mechanische veranderingen en spanningen kan leiden tot een aantal oek Ondertussen onzichtbare mechanische schade, georiënteerd in de richting. Dergelijke microscopische directioneel gerichte schade kunnen GELEIDELIJKE teelt van beschadigde weefsels later veroorzaken GELEIDELIJKE directioneel gerichte buiging van alle stengels in een richting (CW of CCW). Magnetische velden van een gemiddelde bliksemontladingen zijn minstens tienduizend keer sterker dan dat van het magnetisch veld van de aarde. Een ander deel van het werk kan worden uitgevoerd door enorme elektrostatische krachten dankzij Dat bladeren en stengels van planten Gedraag zoals bladeren en stengels van elektroscopen. Diameters van de cirkels Ongeveer Vertegenwoordigt u het bereik van de bliksemontlading elektromagnetische krachten. Naast All That, verwijzend naar: het gewas patroon Komt minstens enkele dagen, soms tot enkele weken na de bliksem getroffen. Het is omdat de aangetaste plantenweefsels verzwakken heel langzaam, als gevolg van enorme inertie en dus heel langzaam lopende veranderingen in planten ( electro-Fytopathologie , Chronologie ). Omdat soms op de plaats kan plaatsvinden zeer complexe storingen en resonanties kan soms een zeer ingewikkeld patroon. Een enkele bliksemontlading straalt energie aan de elektrische locomotief Welke zou reizen Duizenden kilometers. Gemiddeld (!) Discharge. (Vereenvoudigde uitleg)

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met Uitgesproken ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

De wetenschap kan zuiveren religie van de dwaling en bijgeloof. Religie kan zuiveren wetenschap van afgoderij en valse absolute ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.  
Als Domheid hebt ons in deze puinhoop, waarom kan het niet ons uit? W.Rogers
pz