Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gemaakt-door-bliksem-lokalisatie . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
 Decharge Lokalisatie
De eenvoudigste bewijs van verbinding met regelmatige patronen met de lokalisatie van de bliksem
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

De wetenschap heeft het bewijs zonder enige zekerheid. Creationisten hebben Zekerheid zonder enig bewijs. C.E.Montague
Feiten zijn de lucht van wetenschappers. Zonder hen kun je nooit vliegen. Linus Pauling
Het probleem is niet dat er te veel dwazen, maar de bliksem dat is niet juist verdeeld. M.Twain

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Discharge Lokalisatie

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lightning Discharge Lokalisatie

Er is geen noodzaak om lange teksten te schrijven over bliksem lokalisatie. De meest belangrijke informatie die is de bliksem lokalisatie is beschikbaar en mogelijk is. Elektrisch gemeten, en radiosignalen en met trigonometrische evalueren. Mogelijke nauwkeurigheid in meters. Vele andere informatie beschikbaar is. Intensiteit - in kiloamperes, bijvoorbeeld 6, maar misschien minder, maar oek misschien nog veel meer - soms veel meer dan 250 000 Polariteit, type (CG, CC). Indien vermenigvuldigd, dan het aantal en de intensiteit van de daaropvolgende lozingen.

 

Realtime EUCLID bliksem kaartgegevens

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Technologie

Op het moment dat de volledige netwerk bestaat uit ongeveer 140 sensoren, Bijdragen tot de detectie van bliksem.

Alle bliksemgegevens wordt gedetecteerd door middel van elektromagnetische sensoren, die ruwe data naar een centrale analyse. Betrokken bij de technologie van Vaisala (Tucson, AZ). Elke sensor detecteert het elektromagnetisch signaal uitgezonden door de bliksem teruggaande slag.

Deze technologie maakt gebruik van GPS-satellieten voor tijd informatie.

Voor elke bouw van de belangrijkste blikseminslag parameters worden opgenomen, moederkoren tijd van de gebeurtenis, de impact punt (breedtegraad en lengtegraad), de stroomsterkte en polariteit, en het aantal opeenvolgende slagen.

De data van alle sensoren througout het netwerk geconcentreerd in real-time in twee Euclid centrale operationele centra. Ze worden onmiddellijk daar berekend aan de bliksem locaties berekenen en de kwaliteit van de gegevens optimaliseren. De resulterende gegevens worden verzonden tijdens verwerking de Euclid operationele servicecentra. Dit leidt tot een compleet beeld van de bliksem in real-time. Alle bliksem Verzamelde gegevens worden ook gearchiveerd voor post-storm-analyse.

 

Nuttige links

Bliksemdetectie
ALDIS - de Oostenrijkse Lightning Detection & Netwerk
METEORAGE - Software leverancier voor bliksem data handling en manager van het Franse bliksemdetectie netwerk
MeteoFrance - Franse Nationale Meteorologische Agentschap - eigenaar van het Franse bliksemdetectie netwerk
Blids - "Blitz Informatie German bliksem Dienst der von Siemens 'detectie-netwerk, eigendom van Siemens
SCALAR - Sloveense bliksemdetectie netwerk
Instituto Nacional de Meteorologie - Spaans Nationaal Meteorologisch Instituut, eigenaar van de Spaanse bliksemdetectie netwerk
SINTEF - Noors Nationaal Meteorologisch Instituut - eigenaar van de Noorse lightnnig detectie-netwerk
Het Fins Meteorologisch Instituut (FMI) - eigenaar van de Finse lightnnig detectie-netwerk
CESI SIRF - hij Italiaans Lightning Detection & Netwerk
INFORMATIE OVER EN Bliksem Onweer
tigger.uic.edu Lightning Injury Research Program
www.lightningsafety.com Nationale Lightning Safety Institute
www.usatoday.com USAToday, Krant site met veel informatie en links over bliksemen
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, VS laboratoriumonderzoek op extreme weersomstandigheden en bliksemen
wwwghcc.msfc.nasa.gov Global klimaat en Hidrology Center, een instelling van de NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, een instelling van NOAA
www.nssl.noaa.gov Nationale Ernstige Storm Laboratory, een instelling van NOAA
Meteorologische CENTERS
www.magmacom.com Magmacom, Meteorologische links naar sites van de hele wereld
www.noaa.gov NOAA National Oceanic and Atmospherics Administration - VS
www.meta-office.gov.uk Britse Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch Meteo Schweiz, niet
Internationale concerns op de Bliksem
www.cenelec.org CENELEC Europees Comite voor Elektrotechnische Normalisatie
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Reseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Leren

Wat is bliksem?

Lightning is de overdracht van lading significant tussen de twee geladen voorwerpen. Bliksem ontladingen kunnen optreden cloud-to-cloud (CC), cloud-to-air (CA), en cloud-to-ground (CG). Buienradar.nl biedt online data op cloud-aarde bliksem. Cloud-aarde bliksem heeft de grootste impact op ons dagelijks leven. Een blikseminslag kan doden, vernietigen apparatuur, start branden, en is verantwoordelijk voor maar liefst 70% van een typische stroomuitval.

 

Beroerte

Een blikseminslag gebeurtenis verloopt Verschillende stadia in de eerste van die heet "Leaders" Wat je niet kunt zien. Deze leiders produceren een geleidend pad naar aarde dan dat wordt gebruikt voor een grote afvoer van elektrische energie. Deze kwijting wordt een "slag". Het is de verblindende witte flits zie je gevolgd door de crash van de donder te wijten aan de supersonische expansie van de lucht als het wordt verwarmd. De eerste slag wordt vaak gevolgd door een andere leider / slag volgorde na een paar honderdsten van een seconde. Tot 20 of meer sequenties van een leider / slag kan optreden, en dit is waarom het lijkt bliksem flikkeren.

 

Flash

Alle beroertes voorkomen dat binnen een seconde en binnen 10 kilometer van de eerste slag worden gegroepeerd en een zogenaamde "Flash". Zo kunnen verwante Potentieel elektrische gebeurtenissen in een enkele gebeurtenis te bekijken.

 

Real-time

Real-time: het verwerken van informatie als het aankomt op een centraal punt. Een Dat proces let niet op in "real-time" zou misschien informatie op te slaan voordat u op. In bliksemdetectie systemen wordt de bliksemgegevens meegedeeld van een sensor met een centrale verwerkingseenheid punt.

 

Projectie

Ruwweg De aarde is een bol. Om de bolvormige aarde te bekijken op de flatscreen van een monitor vereist een beetje Called fantasie wiskunde en projectie.

 

Time-Zone

De website www.buienradar.nl Ondersteunt alle van de belangrijkste tijdzones in heel Europa. Observer Lightning, Lightning en Lightning Explorer adviseur gebruik maken van alle Tijdzone variabele die u kunt invoeren tijdens het inschrijvingsproces. Voor een goede discussie over tijdzones, klik hier.

 

Acroniemen

EUCLID - Europese samenwerking voor Lightning Detection

BLDN - Benelux Lightning Detection Network

CELDN - Centraal-Europese Lightning Detection Network

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen. Zo kunnen zij fungeren als gemagnetiseerd kompas naalden, en elektromagnetische krachten tijdelijk afbuigen van hen aan de grond in een met de klok mee of tegen de richting, afhankelijk van de relatieve verhouding, richting en faseverschil van de passage elektrische stromen. Tijdelijke mechanische veranderingen en spanningen kan leiden tot een aantal oek Ondertussen onzichtbare mechanische schade, georiënteerd in de richting. Dergelijke microscopische directioneel gerichte schade kunnen GELEIDELIJKE teelt van beschadigde weefsels later veroorzaken GELEIDELIJKE directioneel gerichte buiging van alle stengels in een richting (CW of CCW). Magnetische velden van een gemiddelde bliksemontladingen zijn minstens tienduizend keer sterker dan dat van het magnetisch veld van de aarde. Een ander deel van het werk kan worden uitgevoerd door enorme elektrostatische krachten dankzij Dat bladeren en stengels van planten Gedraag zoals bladeren en stengels van elektroscopen. Diameters van de cirkels Ongeveer Vertegenwoordigt u het bereik van de bliksemontlading elektromagnetische krachten. Naast All That, verwijzend naar: het gewas patroon Komt minstens enkele dagen, soms tot enkele weken na de bliksem getroffen. Het is omdat de aangetaste plantenweefsels verzwakken heel langzaam, als gevolg van enorme inertie en dus heel langzaam lopende veranderingen in planten ( EPP , Chronology ). Omdat soms op de plaats kan plaatsvinden zeer complexe storingen en resonanties kan soms een zeer ingewikkeld patroon. Een enkele bliksemontlading straalt energie aan de elektrische locomotief Welke zou reizen Duizenden kilometers. Gemiddeld (!) Discharge. (Vereenvoudigde uitleg)

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met genoemde ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

wat korte informatie pagina's:

graancirkels , een andere internationale graancirkels - Kornkreise

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Sommige pagina's of oek Hun onderdelen zijn voorlopig gepleegd om ergens anders te publiceren, zodat de eerste zal er verschijnen, dan binnenkort Zij zullen worden gekoppeld van de pagina Teksten , en na enige tijd zal eindelijk verschijnen op de pagina voor waarvoor het was bestemd.

 

Ook is het bijna alle pagina's zijn bereid een reeks begeleidende foto's of illustratieve afbeeldingen, Of eigen creatie, of "Verzamelde werken" van het internet. Dergelijke punten, voor de plaatsing van al bestaande, maar nog steeds niet-geplaatste foto's, zijn in de tekst heel sterk gekleurd dus gekenmerkt. Dit zijn voornamelijk voor Benamingen auteur van de tekst zelf om eindelijk de zorg te stappen om daar plaats ze. Het is een geleidelijke publicatie van onderzoeksresultaten. Dat onderzoek duurde enkele jaren, dus het zal nog enige tijd duren. Vaak OOK gebeurd, dat in de loop van het schrijven van een aantal pagina soms is object geplaatst in de paragrafen van een tekst, die eerder moeten worden opgenomen op een andere pagina, maar tot nu toe nog niet was gekopieerd of er verplaatst.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is niet goed om te proberen om kennis te weerhouden voor de toekomst. Onwetendheid is nooit beter dan kennis.  E.Fermi
Een Engelsman denkt dat hij moreel is als hij is slechts ongemakkelijk. G.B.Shaw
Ze zeggen Huwelijken worden gemaakt in de hemel. Maar zo is donder en bliksem. Clint Eastwood
pz