Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-sponsoring . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Sponsoring Mogelijke
graancirkels zijn gemaakt door de bliksem, nieuwe, eenvoudige en begrijpelijke theorie - Op zoek naar sponsors
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Hoe geweldig dat we hebben een ontmoeting gehad met een paradox. Nu hebben we enige hoop om vooruitgang te boeken. N.Bohr
Niemand vergeet ooit waar hij begraven de strijdbijl. Kin Hubbard
De zeker overtuiging dat we konden als we wilden is de reden waarom zo veel goede geesten zijn inactief.  G.C.Lichtenberg

Crop Circles , Crop cijfers Sponsoring Mogelijke

PagPh
Met deze hulp zul je in staat om alles te buitenaardse invasies van indringers te liquideren.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

enig wetenschappelijk onderzoek die gefinancierd moeten worden, en ieder persoon, OOK organisatie heeft de mogelijkheid bij te dragen aan cutting-edge onderzoek, uit te leggen Dat is een van de wereldwijde grootste mysteries aller tijden.

 

Compleet fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, fundamenteel onderzoek, Onderzoek. Een compleet nieuwe soort wetenschap gemaakt voor onderzoeksdoeleinden - Electro-Fytopathologie - zie menu. Beschrijft actie van elektriciteit op plantenweefsels. Niet eens een enkele eenzame onderzoeker werd gemaakt tot nu toe, als planten worden beschadigd door elektriciteit. Ja, ze zijn. Maar 90% meer worden niet gedood, alleen beschadigd - Verzwakt. Afhankelijk van de intensiteit, op het geheel van hoeveelheid energie, en hoe wordt de energie verspreid in de plant en weefsels.

 

Twee volledige wetenschappelijke ontdekkingen (misschien meer)

Een gloednieuwe scientivic wetenschappelijke discipline (elektro-Fytopathologie)

 

De tweede onderzoek ontdekking: Totally gewas al liggend op het bodemoppervlak (. Niet alleen gewas - klaproos, koolzaad, enz.) In de hele wereld, zelfs liggend in absolute Dat onregelmatige vormen, (ook miljoen maal meer oppervlakte groter dan die van reguliere vormen - Pictogrammen - graancirkels) zijn gemaakt door bliksem. Ronde en bliksem raakt miljard in de akkers en grasvelden Jaarlijks. Alles wat gewas beschadigd door elektriciteit wordt rechtop vele dagen, weken, geleidelijk verzwakken en bukken een dag. Mogelijke Domino Effect, zie het menu. Veel meer effecten betrokken.

 

De tweede onderzoeksvraag ontdekking is in feite het eerste, omdat het Dat was de belangrijkste opdrachtgever van de hele beweging Investigation.

 

De graancirkel ontdekking is slechts een bijproduct, vuilnis, veel meer van uitgebreid onderzoek.

 

Word sponsor van de meest realistische GRAANCIRKEL, absoluut ongelooflijk theorie, de relatieve vet, maar de eerste en de enige werken met:

 - Real Fysische en Natuurlijke echte krachten en effecten, chemie, biologie, enz..

  - De eerste en enige theorie verifieerbare en wetenschappelijk bewijsbaar.

  - De eerste en enige theorie waardoor de test van weerlegbaarheid.

  - Beschikbaar op elk moment en verifieerbare herhaalbare proeven en experimenten.

 - Geen behoefte van enig handelen of domme buitenaardse macht 

 

Verifieerbare herhaalbare experimenten en waarnemingen - basis en leiden van alle fundamentele beginselen van onderzoek en wetenschap

 

Meer 40 takken van wetenschap en fundamenteel onderzoek, het droeg veel bruikbare delen van dit net aborning, nieuw ontwikkelde theorie

 

Liquideren, dood je eigen buitenaardse. (Tot nu toe beschouwd als de exclusieve graancirkels auteurs)

 

Elke bijdrage hierheen gestuurd zou worden gebruikt, onder vele andere dingen, voor het verslaan van, het uitroeien van, anihilating elke Extraterrestrial, ET OOK theorie in de wereld.

 

Uw naam zal onuitwisbaar zijn en citated altijd Gemarkeerd als moordenaar van buitenaardsen, vernietiger van buitenaardse wezens, ET - annihilator, ET - Eraser, ET - Destructor, sniper moordenaar van buitenaardse wezens .

 

U zal helpen om te voorkomen zou de mensheid merkbare toename van zelfvertrouwen van een van de ergste dreiging zijn - Buitenaardsen (Hawking zegt).

 

U zal helpen om eventuele denken over eventuele buitenaardse wezens, buitenaardsen te roeien - ET van een volk verwarde geest.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

 

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen. Zo kunnen zij fungeren als gemagnetiseerd kompas naalden, en elektromagnetische krachten tijdelijk afbuigen van hen aan de grond in een met de klok mee of tegen de richting, afhankelijk van de relatieve verhouding, richting en faseverschil van de passage elektrische stromen. Tijdelijke mechanische veranderingen en spanningen kan leiden tot een aantal oek Ondertussen onzichtbare mechanische schade, georiënteerd in de richting. Dergelijke microscopische directioneel gerichte schade kunnen GELEIDELIJKE teelt van beschadigde weefsels later veroorzaken GELEIDELIJKE directioneel gerichte buiging van alle stengels in een richting (CW of CCW). Magnetische velden van een gemiddelde bliksemontladingen zijn minstens tienduizend keer sterker dan dat van het magnetisch veld van de aarde. Een ander deel van het werk kan worden uitgevoerd door enorme elektrostatische krachten dankzij Dat bladeren en stengels van planten Gedraag zoals bladeren en stengels van elektroscopen. Diameters van de cirkels Ongeveer Vertegenwoordigt u het bereik van de bliksemontlading elektromagnetische krachten. Naast All That, verwijzend naar: het gewas patroon Komt minstens enkele dagen, soms tot enkele weken na de bliksem getroffen. Het is omdat de aangetaste plantenweefsels verzwakken heel langzaam, als gevolg van enorme inertie en dus heel langzaam lopende veranderingen in planten ( EPP , Chronology ). Omdat soms op de plaats kan plaatsvinden zeer complexe storingen en resonanties kan soms een zeer ingewikkeld patroon. Een enkele bliksemontlading straalt energie aan de elektrische locomotief Welke zou reizen Duizenden kilometers. Gemiddeld (!) Discharge. (Vereenvoudigde uitleg)

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met genoemde ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is zo prettig om te komen over mensen dommer dan wij. We houden van hen in een keer om te worden zat J.K.Jerome
U kunt de hoop niet opgeven alleen maar omdat het is hopeloos. Je moet hopen dat nog meer!
De wetenschap moet zijn ontstaan ​​in het gevoel dat er iets mis was. T.Carlyle
pz