Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-chronologie-Kounice-2010 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Chronologie Kounice 2010
Waarnemingen op basis van machinely Opgenomen bliksemontladingen, maar in een tarweveld
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Ik kreeg veel steun van mijn ouders. Dat is het enige wat ik altijd gewaardeerd. Ze hadden me niet verteld ik was dom, Ze vertelden me dat ik het was grappig. J.Carrey
Een grap is een zeer ernstige zaak. W.Churchill
Elk meisje kan glamoureus. Alles wat je moet, is stilstand en kijk dom.     Hedy Lamarr

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Kounice2010-time evolutie

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Tijd Progress

 

sommige noten voor de huidige

 

De tarwe, die wacht voor een lange tijd ... (Geldt ook voor de siteOstrá, Boven de baan, gerst liggen na twee weken, tarwe begint te liggen na een aantal maanden)

 

Lightning gedetecteerd op ... Ongeveer op ... uur CEST, Polariteit ...

... ca. de GPS, de huidige ... Duizenden ampère

 

Het was een soort van wolk - grond, CG

 

bij het eerste bezoek aan de site van ... nog rusten op het veld, noch een blad (foto)

 

ftot de volgende bezoek op 1 augustus 2010, gevolgd door "bekentenis tot het misdrijf," de totale som van de ingediende `is (beschadigde, verzwakt) oppervlakken werd gevonden ver onder 1% van het totale deelnemersveld gebied (enkele tientallen vierkante meters van meer dan 15 hectare)

 

f08 augustus 2010 Tijdens een bezoek van de reeds ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) paar procent van het gebied gezien vanaf de bijgevoegde foto's op het gebied van bliksemontlading ...

 

Ook mogelijk dat was wat energie opgewekt in de tractor sporen (tram), zelfs als dat zou gebeuren OOK Tijdens de bliksem soort graancirkels, maar voor nu is het eigenlijk alleen maar een veronderstelling. Op het veld ernaast (Kounice B) zoals aangegeven graancirkels flash, het gewas oek lag op de grond. Natuurlijk, is het mogelijk dat het veld B (waarom zijn we gewoon B?) Werd beïnvloed door een parallelle arm van de bliksem, die Kaunitz A. De tolerantie afstand kostuums raken, kan de parallelle arm hit van alles zijn tot ongeveer een kilometer weg. Net zoals het mogelijk is dat de bliksem, Aangewezen als het type graancirkels in sommige gevallen in een klein percentage kan vertonen sommige oek Kenmerken van het type CG. Daarnaast kan er iets gebeuren tijdens een andere storm, die niet werd gevolgd.

 

Meer foto's zijn gemaakt op het gebied Kounice C (west richting naar Poříčany rechts van de weg, weer tarwe, de afstand van de afvoer ca. 1000 tot 1200 m van de westelijke rand van het dorp), maar dat was het tweede bezoek van de Kounice al geoogst.

 

Beschreven vertragingstijd is nog veel smaller.These tegen de plaats Ostrá, Bij het ​​spoor (ongeveer 50 m), waar het duurde ongeveer 4 maanden voordat tarwe gebogen op de grond. Aangrenzende velden van gerst (ten zuiden van de spoorlijn) plichtsgetrouw afgeplat (beschadigd, verzwakt) voor ongeveer een week tot 14 dagen "na het evenement." Natuurlijk zijn niet alle, in eerste instantie slechts enkele tientallen vierkante meter, dan honderden en uiteindelijk duizenden (en geschat tussen 10-15% van totale deelnemersveld areaal). Gedocumenteerd, veel foto's, worden de beelden geleidelijk worden toegevoegd op pagina Ostrá.

 

Interessant is het mogelijk om te kijken naar de pagina Vergelijkende gewas veld , waar zijn geplaatst voorwerp foto's van gerst veld (Benátecká Vrutice) waar Verschijnen niet geraakt geen bliksem Gedurende hele jaar.

 

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het hele probleem met de wereld is dat dwazen en fanatici altijd zo zeker van zichzelf, en Wiser mensen zo vol van twijfels.  B.Russell
N.Bonaparte: Het menselijk ras is onderworpen aan haar verbeelding.   
Ik heb een perfecte remedie voor een zere keel: knippen. Alfred Hitchcock
pz