Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-bliksem-jager . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Lightning Hunter
De eenvoudigste mogelijkheid, hoe te vangen bliksem, is een foto. Graancirkel is eigenlijk een fotografie.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

De creatieve daad duurt maar een kort moment, een bliksem moment van geven en nemen, net lang genoeg voor u om de camera waterpas en de vluchtige prooi in uw doosje te vangen.  H.C.Bresson
De enige echte waardevolle ding is intuïtie. A.Einstein
De wetenschap van vandaag is de technologie van morgen.  E.Teller

Catch Lightning? Nauwelijks mogelijk. Capturing Ja.

PagPh
Capture in de zin van vrij bepalen Nauwkeurig (meter, tientallen meters) of zeer nauwkeurige (cm) impact punt, polariteit, energie, type (cloud - grond, cloud - cloud) en zeer nauwkeurige ontlaadtijd (nanoseconden).

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Meer gedetailleerde informatie over elektronische en fotografische volgen posities en het meten van de intensiteit van de bliksem wordt object hier geplaatst later, tot nu toe is hier een bijzondere uitleg van overeenkomsten gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakking) en fotografisch proces

 

Foto Bliksem is een verslag van het licht van de lozingen.

Graancirkel is een verslag van de fysieke effecten van bliksemontladingen - natuurlijke foto.

 

Graancirkels zijn iets als "Nature Photography".

Fotografische emulsie is een systeem van graanstelen (opnamemateriaal met de korreligheid van tot enkele duizenden pixels per vierkante meter). Blootstelling vindt plaats in een fractie van een seconde, waarschijnlijk mede als gevolg van inductie, mede door directe stroomgeleiding, en ook met zijn opgeslagen in plantenweefsels in eerste instantie alleen als producten van elektrolyse, en de daaruit voortvloeiende Hun gedeeltelijke schade. Als ontwikkelaar Operate Natuur Processen - elektrochemie eerst, gevolgd door chemie, biochemie, biologie, tissue verzwakking, Fytopathologie. Het proces van ontwikkeling duurt enkele weken gemiddeld en is zeer geleidelijk - eerste Dichtstbijzijnde stengels buigen tot het punt van hit, en dag na dag kunnen worden toegevoegd anderen. Bij sommige plantensoorten is het vaak mogelijk om waarneembare veranderingen te detecteren in een paar dagen of weken voor verblijf (het beschadigen, verzwakking) (typisch in dit verband bijvoorbeeld gerst).

 

Werkwijze accommodaties (beschadigen, verzwakking), in bepaalde fasen of volledig lijken het proces van Wilting Wanneer de planten blootgesteld aan verschillende stress, zoals Microsoft brug lage vochtigheidsgraad. Gedrag van de groei van planten in ongunstige omstandigheden (lage vochtigheidsgraad, gebrek aan of onvoldoende voedingsstoffen samenstelling, pH, hoge temperatuur) wordt behandeld in detail in bijvoorbeeld Handbook of plant en gewas spanning , Mohammad Pessarakli , CRC 2010e Plant Vergelijkbare blootstelling aan stress kan emuleren en verifiy scriptie processen. Het is mogelijk om het gedrag van planten na te gaan na de passage van een bepaalde hoeveelheid elektrische energie door middel van planten of delen daarvan - niet schadelijk, subletale, dodelijk, over dodelijke en zeer dodelijke overdosis. Deze informatie wordt verwerkt op andere pagina. Als voorbeeld Kan worden opgemerkt bijvoorbeeld dat na de passage van zeer hoog overlethal Doses van elektriciteit door middel van of in de buurt van plantendeel wordt heel vaak zien het mogelijk dat een deel is droog ;-) verbrand

 

Van andere experimenten is mogelijk dat sterk overlethal bepalen na passeren delen van planten doses die niet van direct belang voor fotosynthese en voortplanting, bij Poaceous bijvoorbeeld bestanddelen van de stengel, ook al zijn gehele diameter, cellen in droogte getroffen delen van planten volledig sterven. Maar droogte en een deel van de plant is nog steeds volledig in staat te blijven de de functie van vaatweefsel, en de plant kan bijna zonder negatieve effecten volledige groeiperiode.

 

Geleidelijke (lange tijd) accommodatie (het beschadigen, verzwakken) kan worden waargenomen Vooral in het geval van onregelmatige accommodatie (het beschadigen, verzwakking). In het geval van periodieke patronen soms accommodatie (het beschadigen, verzwakking) optreden veel sneller, mede omdat in sommige gevallen misschien wel Doe nog veel intensiever ontlading tegen normale gemiddelde, verder hij kan ze betrokken Butterfly Effect (zie), Domino Effect ( zien) en de Twee ontladingen Effect (zie).

 

Bliksem is een ontlading relatief complex fysisch proces.

  Het bestaat uit een aantal opeenvolgende fasen, zelden de totale lengte meer dan een seconde. De tijd van de grootste energie-deel,Return Stroke, Waarin uitstralen Meer dan 99% van de hele ontladen, is ongeveer 10 microseconden, niet meer dan een paar dozijn. De verschillende fysieke effecten is Mogelijk record in verschillende manieren, meestal als een elektromagnetisch veld. Terwijl relatief kort, maar ten behoeve van het onderzoek hier voldoende analyse en beschrijving van elke lus fase is opgenomen in het menu en submenu Lightning, met informatie over middelen. (Het zal aanzienlijk worden uitgebreid)

 

Het meten en het bestuderen van de eigenschappen van bliksemontladingen betrokken bij diverse onderzoeks-instellingen over de hele wereld. Vaak is het de werkzaamheden in verband met de productie van energie energie, omdat de arbeiders hun hun kwesties van belang zijn voor het gewoon van een loutere principe. Ten eerste, uiteraard geïnteresseerd in hoe elektriciteit produceert hun concurrentie. Een andere factor is even significante interactie tussen de elektriciteitscentrale distributiesystemen en Lightning lozingen, Welke zijn twee soorten: directe hit en geïnduceerde stromen. Meer gedetailleerde informatie zal worden geplaatst object weer in het menu en submenu Lightning.

 

Net als een zaak van belang: sommige planten en hun onderdelen kunnen worden geraakt en beschadigd alleen door de inducties van elektrische energie in hun lichaam (dirigent) na de ontlading van de bliksem. Actueel inductie na een blikseminslag in geleiders omgaan Relatief Gedetailleerde Elektrische Normen, EN 62305, maar ze dienen en beschermen van de veiligheid van elektrische leidingen en elektrische uitrustingen tegen blikseminslag huidige, direct of geïnduceerde. Hoe dan ook, de plant is oek draad, het geldt voor dezelfde wetten van de fysica en de hoeveelheid energie thatmay binnen worden opgewekt, kan genoeg zijn voor haar toekomstige schade. Natuurlijk is de plant met de aardleider.

 

Om het bewijs leveren dat graancirkels worden gevormd na een blikseminslag, is het noodzakelijk de monitor veel verschijnselen en effecten van de bliksem ontlading en begeleidende following. Maar het is zeer waarschijnlijk dat echt heel veel van de hoeveelheid bewijsmateriaal dat tot dusverre behoorlijk onbewust, Explorers mysterie van dit fenomeen zelf, zonder in de vriezer realiseren.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Er zijn triviaal Waarheden en de grote waarheden. Het tegenovergestelde van een triviale waarheid is duidelijk vals. Het tegenovergestelde van een grote waarheid Is Ook waar.  N.Bohr
Raak een wetenschapper en u op een kind. R.Bradbury
Wanneer een man een door en door stomme ding doet, is het altijd uit de edelste motieven.         O.Wilde
pz