Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-water-oppervlakte-spanning-effect . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Water Surface Tension
(Inleidende beschrijving)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Domheid krijgt vroeg; Daarom gebeurtenissen gewend zijn er in de ochtend.  K.Kraus
Een geleerde domkop is een Groter dan domkop een onwetende persoon. B.Franklin
Een goed plan heftig nu uitgevoerd is beter dan een perfect plan volgende week uitgevoerd.  G.S.Patton

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Water Surface Tension

PagPh
Motto: Nog voor de Verzwakt gewas stengels buigen naar de grond, gedeeltelijk Vermijd hen binnen dat het feit dat ze Incline Licht en beginnen de andere meer aan te raken. Hun structuur versterkt een beetje.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Enige tijd na de schade veroorzaakt door de passage van de huidige verzwakking van de plant bereikt dat niveau en de plant begint te Incline naar een kant. Blade, Laagste Vooral het deel, is al zo zwak dat het niet kan houden balans, en begint langzaam buig naar de grond. Alleen gewas stalken, door geen enkel ander, zou relatief snel vaststellen op de grond. Vooral na en het overwinnen van bepaalde limiet hellingshoek op de grond, die haar reeds verzwakte weefsel net boven de aarde kan niet in het bezit effect van zijn eigen gewicht (kracht is vele malen verhoogd met hefboomwerking). Zo'n blad kan dan volledig worden bukken naar de grond in seconden, hooguit tientallen seconden.

 

Het effect van de oppervlaktespanning van water (adhesie)

is een van een serie processen De andere bij elke loop na elkaar toegevoegd, na verzwakking van planten door de bliksem op het gebied van vele vierkante meters, het effect leidt uiteindelijk tot buigen stengels op de grond. Hun volgorde is of zal worden uitgewerkt in meer detail op de pagina chronologie. Het is de actie van Van der Waals krachten, welke zijn neergelegd in de directe nabijheid van objecten (met een bepaald percentage van vocht), of hun directe aanraken (bladeren, stengels).

 

Tijdelijke structuur van planten stutten elkaar

Op dat moment, individuele planten beginnen te raken met elkaar door hun stengels, bladeren en spikes waarneembaar Meer dan voorheen. Alleen dat feit al enige tijd Tijdelijk beperken verder kantelen naar de grond. Deze voorwaarde zal weerspiegelen Dat zou kunnen worden aangeduid als een tipi effect. Immediatelly OOK begint grotendeels Verschijnen effect van de oppervlaktespanning van water, dat ervoor zorgt dat het aanraken van de bladeren en stengels, dankzij het ​​effect ervan op zich te hechten met een meetbare kracht, zou wat niet gebeuren zonder met water. In de nabijheid van enkele tienden van een millimeter van een levend blad van elke plant vocht Bereikt 100% van de waarde (als soortgelijke als elk ander deel met het water), en manifesteert de verhoogde hechting op elk onderwerp aan te raken in de onmiddellijke nabijheid. Herhaalde Het optreden van Higher water bedragen in de vorm van dauw of regen druppels gevolgd door drogen zelfs bladeren en stengels kunnen gedeeltelijk samen worden geplakt, compleet Dat voorkomt latere Hun accommodatie (het beschadigen, verzwakken). Daarom zijn er veel reguliere gewas patronen worden nooit ontdekt. Op sommige graancirkel beelden is eigenlijk mogelijk om een deel van de gebieden in en soortgelijke toestand. Afbeelding 9 juli 2006, Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL montage

 

 

De kracht van oppervlaktespanning

Force Bereikt het equivalent gewicht van minder dan een milligram per vierkante centimeter, maar er raken elkaar tientallen miljoenen stengels en bladeren per hectare, en alleen deze te overwinnen zou het nodig zijn kracht gelijk gebruik tientallen tonnen. Dat in het geval op het punt, waar twee objecten raken elk construct andere, luchtvochtigheid ligt niet alleen als het water dat zich binnen de plant, maar als druppels dauw of regen, Doorverwezen Vergelijkbare kracht die samen twee objecten is tot enkele duizenden keren groter. Dit feit is het mogelijk om uit te voeren door een eenvoudig experiment. Het bestaan ​​van een kracht, die vaak met planten bedienen als gevolg van hechting veroorzaakt door de oppervlaktespanning van water en kunnen aan elkaar kleven, is het mogelijk om uit te vinden in een eenvoudig experiment, evenals hoe de hechting zou verhogen verhogen van de vochtigheid.

 

Zoals de bladeren, stengels en oren kan bij elke construct andere dankzij de werking van de oppervlaktespanning van water (van der Waals krachten) het vangen van zichzelf kan also gerst naalden door microscopische haken.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

De acteur moet in staat zijn om het universum te creëren in de palm van zijn hand. Laurence Olivier
Schoonheid en dwaasheid zijn oude metgezellen. B.Franklin
Sommige mensen denken dat het hebben van grote borsten maakt een vrouw dom. Eigenlijk is het precies het tegenovergestelde: een vrouw met grote borsten maakt mannen dom. Rita Rudner
pz