Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-humor . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Graancirkels - Humor
Enkele interessante foto's
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

U kunt gek alle mensen een deel van de tijd, en een deel van de mensen de hele tijd, maar je kunt niet voor de gek alle mensen de hele tijd. A.Lincoln
Domheid is de bewuste teelt van onwetendheid. W.Gaddis
Elke voldoende geavanceerde technologie is niet te onderscheiden van magie. A.C.Clarke

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Humor van Elbe Valley

PagPh

 

Introductie

Op deze pagina zal object worden geplaatst er is hier iets voor de lol

 

Ook graancirkels ... (Plaats: sommige niet nader genoemde gemeente)

 

 

                               

 

 

Tweedehands - Geplaatst daaronder de inscriptie nieuwe goederen

 

 

                   

 

 

Voor diegenen die geïnteresseerd, nieuwsgierig om te weten, waar in hier opgeven FACT waren aan de gang dat alle onderzoeken van de oorzaken en gevolgen van de accommodatie (het beschadigen, verzwakken) gewas, vooral in de gebieden waar de (geïdentificeerd en gemeten) bliksemontladingen plaats

 

                   

 

 

Enkele foto's van reizen

 

                   

 

 

Een gedetailleerd beeld

 

                   

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Originele tekst

 

Rudolf Christian , feulletonist

In het programma Written In Itallic

De auteur serie feuilletons op de golven van de Tsjechische Radio 3 - Vltava

 

Kunstenaars uit het heelal

Hoe komt het dat vreemdelingen willen maken op onze planeet en de mysterieuze en raadselachtige graancirkels? Ze creëren Them oek op het grondgebied van onze Tsjechische Republiek. Jaarlijks wordt er aan dat een gemiddelde van ongeveer twintig droge cijfers. Daarnaast Slavische Epic vrij uitgebreid Mucha's en er is niet nog minder uitgebreide Universe Epic.

Het is duidelijk dat ze creatief op basis van buitenaardse wezens. De Globe is voor hen waarschijnlijk net als een exotische bestemming, wat Tahiti was voor Gauguin. Een deel van de vormen in maïs toont makers Coherente aanpak. Anderen - Die eenvoudiger - kan worden Ontstaan ​​door kinderen. In het bijzonder, van de uittreders van buitenaardse volkskunst scholen. Het is niet bekend, van planeten Welke van deze symbolen om ons grafici komen. Het kan overal zijn, waar maïs groeit niet. Anders, de aliens waren bezorgd om hun creaties stro genoeg thuis en werden niet vliegen op de droogte hun UFO's en lange afstand. Daarnaast is het voor maïs Them Obvious rariteiten OOK gras. Ook koolzaad: zelfs in die ze hebben gemaakt in de Rájec Jestřebí - een cirkel, moet zorgvuldig worden geobserveerd door de binnenlandse cereologists.

Deze stelling cijfers zijn afkomstig uit buitenaardse wezens, blijkt uit hun grote omvang. Het resulterende ontwerp zal duidelijk alleen van boven. Wanneer de auteurs te voltooien Hun werk, leun achterover in een vliegende schotel en zijn uitzicht Hun creatie van geschikte hoogte. Alsof ik 'hoorde de kritiek en, Dat ik een onderwerp van Delusion, Toen ik geloof in buitenaardse wezens auteurschap, Hoewel elk van de cijfers niet zij verlenen aan hun handtekening. Maar wat als het niet een gewoonte voor hen?

Over graancirkels wordt momenteel geschreven als gretig, als in het verleden het vroeger was op de voorpagina's van kranten Bij het beschrijven van "oogst-going inspanning" - ". Noch graan verspild" in de geest van de voormalige zeggen Deze folk uitspraken in het gebruik leidde tot de vraag of is het raadzaam om oek stye verzamelen in iemands oog.

In de late jaren tachtig van de vorige eeuw kwam in de media verplichte jaarlijkse oogst Gedetailleerde rapportage - Dramatisch en diende bijna als een oorlogszuchtige 'de strijd om het graan "ijs zou combineren-oogsten" metaal cavalerie. " Oogst is opnieuw wat het was voor eeuwen. Dat is een onderdeel van de jaarlijkse landbouwseizoen. Soms succesvol, soms minder, omdat het natuurlijk in de natuur.

Maar met het einde van de strijd Ontworpen oogst rapportage er slang Word Risico's die zich zou voordoen van een andere uiterste. Dat ongeveer Rijping graan en de oogst vould niet verschijnen in de media nog een ding. Wat als OOK Daarom krijgen betrokken vreemdelingen? Door middel van graancirkels Zij zorgen voor het, dat ten minste deze manier kreeg schrijlings thema in de landbouw rapporten. Misschien is dit motief oek wat ijs aardbewoners. Ik heb het over degenen die nu en dan publiekelijk te erkennen, dat zij hebben graancirkels gemaakt. Ze hebben zelfs speciale aanduiding Their Own - circle-makers.

Hun trucs gewoonlijk zijn met behulp van touw en karton. Toegewezen naar hen Astronomen oek op gewas-veld in de buurt van de sterrenwacht in Úpice. Uiteindelijk Ze waren erg leuk, Toen kwam er met een strak gezicht ufologen. Maar dat betekent niets. Wie ooit was geïnteresseerd in beeldende kunst, weet heel goed dat er naast originele paintingsthere oek zijn vervalsingen! Vaak zeer succesvol, hoe is het mogelijk om te overtuigen over dat in het boek Arnau De kunst van de faker.

Overigens heeft Dr Jiri Grygar, bekende astrofysicus, wetenschappelijke en sceptisch en aangenaam persoon, niet uitsluiten dat de herkomst van een jaarlijkse Ontdekt graancirkels moeten niet alleen het werk van mensenhanden. In een TV debat toegelaten dat er een gevolg van een vortex, bekend als een dansende derwisj zijn. Het is nu al waardevolle van Mr Grygar. We kunnen niet wensen voor hem, om te pleiten voor het auteurschap van de vreemdeling. Het zou zijn kant van serieus te zijn, als er geen vliegende schotels niet had gezien in de telescoop, en vertelde me eens tijdens een vriendelijk gesprek. Noch ik, 'in nog nooit een vliegende schotel, maar ik heel graag het idee van dat aliens bestaan ​​ergens met een focus op beeldende kunst. Sommige van granen Hun creaties zijn zo uniek en magisch zou dat het zou oek geprezen door de tovenaar Rye. Misschien OOK Gerst Koning. Het is zeker dat de verbeelding wordt bloeiend als tarwe.

Ook Blooming veel ufologen, waaronder die van de Russische. Wanneer de buurt van de lokale stad Togliatti Begon het ontdekken van graancirkels, het was een van de prikkels tot het speciaal onderwijs vast te stellen de zogenaamde paranormale verschijnselen te onderzoeken. Tatyana Markova, en woordvoerder voor de Russische ufologen, Dat zei een van de taken van de school in Togliatti is om studenten voor te bereiden op ontmoetingen met buitenaardse wezens.

Misschien droge kennis OOK Kan gunstig zijn voor de boeren, die niet zijn blij voor UFO's creaties at all. Rumpled gewas is niet precies ideaal voor het oogsten. Wat betekent niet rumple ET kunstenaars, compleet aardse cereologists. Gretig lopen rond het veld met instrumenten en Onderzoek de stengels, of ze alleen zijn verbogen of gebroken.

Voorbereiden voor een ontmoeting met buitenaardsen heeft een rationele gelegenheid. Nu is het hoog tijd om duidelijk te maken, Of zullen we visa voor hen nodig hebben vanaf kruising onze grenzen. Waar, verwijzend naar: Zou Verkregen Ze hebben ze? Er is ook een vraag, of ze zal niet teleurgesteld worden als dat wereldse professionele kunstkritiek gaat niet in op - behalve voor zeer zeldzame uitzonderingen - evaluatie en analyse van granen Hun creaties. Laat het geweer niet gooien om de maïs, vooral niet in die omcirkeld. Een aantal van de jonge critici zou kunnen gevangen de kans en is gespecialiseerd in deze discipline. De beloning zal worden uitgenodigd voor een stage ergens in het universum.

Toen ik geloof dat de grondleggers van vragende Patterns echt Kan een volk uit het universum, dat betekent niet dat ik wil dit standpunt af te dwingen voor jou. Zeker niet zo heftig, heeft als jonge Nederlandse cirkel-maker politieagenten, toen hij werd gevangen in de creatie van cirkels in tarwe. Hij realiseerde zich dat dreigt straf voor hem beschadigd graan. Zo begon gretig en gretig aan de politie patrouille, Dat hij onschuldig is, moederkoren de redenen, dat iedereen in de wereld weet, dat graancirkels zijn gemaakt door buitenaardse wezens te overtuigen!

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

De wetenschap heeft het bewijs zonder enige zekerheid. Creationisten hebben Zekerheid zonder enig bewijs.  C.E.Montague
Feiten zijn de lucht van wetenschappers. Zonder hen kun je nooit vliegen.  Linus Pauling
Het probleem is niet dat er te veel dwazen, maar de bliksem dat is niet juist verdeeld.   M.Twain
pz