Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gemaakt-door-bliksem-oppervlakte-Conducting . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Geleidend oppervlak
Voordat het afbuigen van de huidige korte perioden kunnen zigzag bewegen in de buurt van het oppervlak door middel van lucht als Vergelijkbare
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

De hoge dennen wordt vaakst Geschokt door de wind, hoge torens worden op een zwaardere crash, en de bliksem slaat de hoogste berg.  Horace
Het moeilijkste is om minder te nemen Wanneer u kunt meer.  K.Hubbard
De alchemisten in hun zoektocht naar goud ontdekt vele andere dingen van grotere waarde. A.Schopenhauer

Graancirkels , Foto's bijsnijden, uitvoeren over het oppervlak

PagPh
Nadat de impuls RS voorhoofd raakt het aardoppervlak optreedt op de plaats van een groot overschot van elektrische lading die soms "snelt aan alle zijden." Op sommige patronen zijn duidelijk te onderscheiden.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Het uitvoeren van stromen over het aardoppervlak

bij voorkeur op plaatsen met een lagere weerstand (onder andere symptomen zichtbaar zaaien)

  Aanvankelijk de huidige Geleiding vindt plaats min of meer willekeurig, door een groot overschot aan energie en kosten op het botspunt. Lokale verwarming en ionisatie optreden op de site in plaats ongeluk geleidende paden, waardoor wordt de huidige afvoer Geleide. Tot binnen een paar meter van de impact energie wordt gelijkmatig weg, bij voorkeur uitgevoerd door middel van geleidende paden die bestaan ​​op de site. Er kunnen verschillende soorten, volgens de methode van vestiging:

(Ze worden gesorteerd op basis van de leeftijd van de oudste)

1) Geologische (onder vele anderen te beïnvloeden vochtverdeling in de kelder)

2) Archeologische

3) Industrial (nutsbedrijven)

4) Teelt

5) Lokale, per ongeluk, veroorzaakt door ionisatie en verwarming materialen tegen een fractie van een seconde:

 

Gedeeltelijk uitvoeren van willekeurige lozingen tijdens aardoppervlak

(Voortzetting van de vonkontlading door willekeurige richtingen enige tijd)

Het geldt bijvoorbeeld voor de foto onder het auteursrecht. Precies op dat punt, zelfs in elke positie Vergelijkbare niemand ooit was, noch iets er precies in acht nemen wanneer het patroon is daar ontstaan. Daarom is het mogelijk om toe te geven dat zelfs de theoretische mogelijkheid, dat door de zigzaglijn, gevolgd door een iets gebogen sectie van ongeveer 30 m, bolbliksem voorbij. Maar in deze gevallen, eerste overwegingen variëren vooral in termen van verbeelding, is dat mogelijk bellen voor hulp alleen aan het begin van elk wetenschappelijk werk, dan moet worden gevolgd door objectieve verificatie.

 

Uitleg over een fenomeen moeilijk uit te leggen via een andere moeilijk verklaarbaar fenomeen is de zeer methode Breakneck en zeker niet behoren tot Mezi serieuze wetenschappelijke methoden. Het is gemeld als slechts een zeer marginale, min of meer als onwaarschijnlijk Mogelijkheid. Er zijn meer rechte lijnen op het patroon, Hoewel veel korter, maar sommige waarschijnlijk ontstaan ​​door koppeling van het raken van de omgeving ontlading armen. Alle cirkels zijn gemaakt door de invloed van de vele armen veel vertakt afscheiding, waarvan sommige werden met elkaar verbonden op de grond, en een ontlading zal zich waarschijnlijk voortzetten over het oppervlak (korte tijd zig-zag, toen bijna rechte) tot ver buiten temperatuur zoals gebruikelijk is in Vergelijkbare gevallen.

 

Opmerking: Er is een foto die een paar honderd meter lange lijn bevat - een reis over land van patroon in de verte, waar de kans op blootstelling van bolbliksem meer waarschijnlijk, hoewel natuurlijk volledig niet te verifiëren. Ook kan het de enige geleidingsweg van elektrische stroom uit de afvoer boven het aardoppervlak.

 

Op de plaats waar het voorhoofd hits van de RS, precies op het tijdstip en de plaats Verschijnt enorme overmaat van elektrische lading. Dit kan onder de grond direct worden omgeleid slechts door een zeer goede geleider. Als iets als een zeer goede geleider niet op de site, dat is op het gebied waarschijnlijk meer dan 99% van de gevallen, op zoek naar een weg uit de impact site zou oek weg te werken min of meer willekeurige richting. Dit gebeurt bijna niet uit, in welke richting de weerstand lager is, omdat de extreem groot voor Die stromingen daar aanwezige, figuurlijk gesproken, geen weerstand is vrij klein. De geleidbaarheid van dat op elk punt voorkomend materiaal is behoeve van geleiding stromen duizenden enkele honderden ampère te laag. Lokale verwarming, kan de geleidbaarheid in sommige richtingen ionisatie milieu zeer direct Toename (doorslag). Dan is het resterende energie in die richting vrij snel gedaan naar ondergronds.

 

Soms met de huidige ondergrondse Geleide zeer slecht (er kan Relatief lage vochtigheid), en stromen worden vervolgens verdeeld over de de grond veel langer, en de oorzaak granen in gewas schade nog veel meer. Het veld kan dan worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) tot ongeveer 90%. (photo)

 

Soms ontlading kan de ondergrondse weg die de structuur van de wortels benadert. Altijd een fractal structuur. Zo'n fractal zou er als volgt uitzien op zijn kop sloeg en in de grond verzonken conifeer - spar, den, maar OOK een aantal loofbomen - populier, linde. In alle gevallen die in deze paragraaf Is Ook verspreid over de inslag relatief nauwkeurig cirkelvormig gebied, waar aanwezig is in het leven bedreigt stap spanningen. Het is geen wonder ook, want het in een kleine afstand van de impact van de bliksemontladingen (tientallen meters), zal iedereen zijn op levensgevaar te allen tijde. Gehele stap voltage in het gebied van de cirkel constant Ongeveer buiten de kring tot nul daalt. (sketch)

 

Effect van ondergrondse structuren op elektriciteit geleiding

 in een nabijgelegen ondergrondse (archeologen, geologen, industrialisatie - Hulpprogramma's)

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Als iemand zegt dat hij kan over kwantumfysica denken zonder dat Giddy, Dat toont alleen hij heeft niet het eerste ding over hen begrepen.  N.Bohr
Bliksem En dat is iets, weer, zouden we liever vermijden. R.Branson
Aard zich haast niet, maar toch is alles Lao Tzu bereikt.
pz