Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-Elektromagnetisme . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Electromagnetisme
(Graancirkels - Inleidende beschrijving)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

U moet nooit wedden tegen alles in de wetenschap bij odds van meer dan ongeveer 10 12 's 1e  E.Rutherford
Impossible is een woord te vinden alleen in het woordenboek der zotten.  N.Bonaparte
Echt geluk komt van de vreugde van Akten goed gedaan, de schil van het creëren van nieuwe dingen ..     A.de Saint-Exupery

Graancirkels , Foto's bijsnijden, elektromagnetische patronen

PagPh
graancirkels - invloed van elektromagnetische krachten op de vorm van de patronen in de akkers

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Electromagnetisme

Volgens de theorie dat de afscheiding kan achterlaten in de stengels en hun weefselstructuren directioneel gericht aanvankelijke schade kon worden verklaard bundels van stengels Vaak staan ​​in het midden van het patroon. Terwijl ze minstens zo zwaar beschadigd, maar hun schade niet Bijna hebben zo intens directionele rechtsom of linksom oriëntatie. De richting van de initiële schade veel meer naar het midden van de cirkel, zoveel meer zelf (teepee) en de omliggende stengels deelnemende "domino-effect" gewoon prop "orbitting Them." Ondanks het feit dat het systeem tipi Dat significant zeer centrale stengels volume versterkt. (pic, graph)

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen. Zo kunnen zij fungeren als gemagnetiseerd kompas naalden, en elektromagnetische krachten tijdelijk afbuigen van hen aan de grond in een met de klok mee of tegen de richting, afhankelijk van de relatieve verhouding, richting en faseverschil van de passage elektrische stromen. Tijdelijke mechanische veranderingen en spanningen kan leiden tot een aantal oek Ondertussen onzichtbare mechanische schade, georiënteerd in de richting. Dergelijke microscopische directioneel gerichte schade kunnen GELEIDELIJKE teelt van beschadigde weefsels later veroorzaken GELEIDELIJKE directioneel gerichte buiging van alle stengels in een richting (CW of CCW). Magnetische velden van een gemiddelde bliksemontladingen zijn minstens tienduizend keer sterker dan dat van het magnetisch veld van de aarde. Een ander deel van het werk kan worden uitgevoerd door enorme elektrostatische krachten dankzij Dat bladeren en stengels van planten Gedraag zoals bladeren en stengels van elektroscopen. Diameters van de cirkels Ongeveer Vertegenwoordigt u het bereik van de bliksemontlading elektromagnetische krachten. Naast All That, verwijzend naar: het gewas patroon Komt minstens enkele dagen, soms tot enkele weken na de bliksem getroffen. Het is omdat de aangetaste plantenweefsels verzwakken heel langzaam, als gevolg van enorme inertie en dus heel langzaam lopende veranderingen in planten ( electro-Fytopathologie , Chronologie ). Omdat soms op de plaats kan plaatsvinden zeer complexe storingen en resonanties kan soms een zeer ingewikkeld patroon. Een enkele bliksemontlading straalt energie aan de elektrische locomotief Welke zou reizen Duizenden kilometers. Gemiddeld (!) Discharge. (Vereenvoudigde uitleg)

 

Het was een van de grootste natuurlijke grap - mystificatie, slimme truc, zou Dat was de Moeder Natuur een grapje de hele mensheid Perplexed honderden, duizenden jaren.

 

Met genoemde ideeën is mogelijk niet mee eens, OOK Mogelijk protest tegen hen, maar misschien is het echt al het mogelijke om om met of tegen bent. So Called Jerry Cimrman's postulaat.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

De beste wetenschapper staat open voor ervaren en begint met romantiek - het idee is possible.sible Dat niets.  R.Bradbury
Fun is zoals levensverzekeringen, hoe ouder je wordt, hoe meer het kost.  Kin Hubbard
Fortune, ziende dat niet kon ze tot dwazen wijs, heeft hen geluk.  M.de Montaigne
pz