Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-samenvatting . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Graancirkels - Samenvatting
Web presenteert een relatief eenvoudige uitleg van hoe ze ontstaan ​​zo "mysterieuze" graancirkels
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Objecten kunnen wetenschappelijk worden ingedeeld in drie grote categorieën: degenen die niet werken, zij die breken en die verdwalen.  R.Baker
Elke man is onderhevig aan dwalen, alleen een dwaas blijft in de fout.  M.T.Cicero
Je wordt verantwoordelijk voor altijd, voor wat je hebt getemd. A.S.Exupery

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Korte Research Summary

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Deze site met uitzondering van een relatief eenvoudige uitleg van graancirkels Voortvloeiend principe Brengt Misschien begrijpen toelichting, Dat alle ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen in de wereld Komt op precies dezelfde manier - verzwakking van planten (Hun gedeeltelijke fading) door passage door elektriciteit na bliksemontladingen. Een interessant fenomeen is oek effect, Dat alle logies (het beschadigen, verzwakking) niet kunnen onmiddellijk na het onweer, in opposiion dat is tot vele dagen na de ontlading, zeer vaak tijdens mooi weer. In het geval van regelmatige patronen combineren samen verschillende invloeden, die bijdragen aan de regelmatigheid van het patroon, OOK Feit, blijkt dat gewoonlijk zijn zeer snel, bij Bridge Binnen een paar uur of zoveel eerder. Deze verschijnselen worden uitgewerkt in veel meer detail op vele andere subpagina's.

 

In de meeste gevallen waarin ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas heeft niets op het reguliere structuren te creëren, begint bocht op de grond vele dagen of zelfs weken na de ontlading van de bliksem. Afhankelijk van de intensiteit van schade geleidelijk toevoegen van steeds meer gebieden te oogsten. De intensiteit van de schade vermindert meestal met afstand van het punt van de bliksem, zodat geleidelijk buigen naar de grond gebieden in een steeds grotere afstand van de primaire punt van de staking.

 

de planten (gewas, stengels) kunnen worden liggen op twee verschillende manieren - snel of langzaam.

1) - Snel accommodatie (het beschadigen, verzwakking)

In het eerste geval in planten accumuleren schadelijke stoffen langere tijd, genereerde een groot deel door elektrolyse, en plant wordt geleidelijk zwakker. Toch duurt een lange tijd in verticale positie. Pas als de droge verzwakking op zekere hoogte, de plant stengel vlak boven de grond (waar, dankzij het ​​hefboomeffect is de sterkste kracht) Bereikt niet langer kan weerstaan ​​de krachten, het is op te drukken. Meestal is het de actie van de wind, maar OOK kunnen hun eigen gewicht van de planten. Gezonde planten overleven Zou zoiets als dit zonder gevolgen. Door de werking van de krachten stengels bocht zonder dat vlak boven de grond, usuall ongeveer 2-5 cm en de planten blijven liggen. Het proces kan soms slechts enkele seconden, soms minuten niet meer dan uur. Het is veelzeggend dat onmiddellijk daarna liggen op de grond in ieder geval voor een korte periode van tijd rechte gewas stengels, dicht bij de grond gebogen zonder te breken . Een klein deel van de stengels, niet meer 10%, voornamelijk aan de grenzen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gebieden kan dicht bij gebroken de grond, in plaats van alleen buigen. Het wordt veroorzaakt door die dichtbij de grens van de ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gebied gelegen stengels zijn niet beschadigd in een mate droog, en in andere omstandigheden zouden blijven staan ​​goed. Zij staan ​​onder hoge druk van neighborging snel buigen stengels, die voortvloeien uit elkaar en vormen een continue ZO zware massa. Gewicht van maïs stengels systeem, leunend tegen een ander, maakt het alleen maar in een gebied van vierkante decimeters Verschillende vele kilo. Een dergelijke bundel ontstaat op leunt is waarschijnlijk afkomstig van een gebied ongeveer 30 tot 50 cm uit elkaar, wat betekent in het geval van groene tarwe met zojuist spike of kort voor het wegen ongeveer 6-7 kg. Het gemiddelde gewicht van de tarwe-oogst met een volledig ontwikkelde oor rijping is van ongeveer 7 kilogram per 1 m 2 , zonder extra gewicht aan vocht ingevoerd door regen of dauw, die nog meer dan de andere 50%.

 

Op het hele gebied, kan niet beschreven quick accommodatie (het beschadigen, verzwakking) ooit plaatsvinden op hetzelfde moment. Buigen tijd van iedere bos steeltje mag variëren met een aantal dagen. Onmiddellijk na dat beschreven lijst buigen van elke lus bundel liggen op grond rechte stengels van graan in een hoek van ongeveer 90 graden door normale. Ook vindt onmiddellijk de tweede fase - stengels zijn terug staan, door middel van knooppunten. Nodes, in tegenstelling tot de internodiën, onder meer meristemen, en zijn in staat om de richting, dankzij Dat is de plant, of op zijn minst Rijpen onderhouden stengels rechtop staan ​​veranderen. De eerste Internode Direct boven de grond (die gebogen), nooit van richting veranderen weer rechtop. De tweede en derde hierboven usuall also blijven liggen op de groung. Omgekeerd naast Internode aan de cob bijna altijd rechtzetten up, en enkele anderen eronder, althans gedeeltelijk. Gezonde goed ontwikkelde tarwe heeft 6 tot 7 internodiën. Voor de toepassing van verandering van richting internodiën knooppunten van vorm veranderen. Aan de zijde tegenover de richting van de gewenste strekken, het aantal cellen (irreversibel), het knooppunt zwelt, dikker en begint te buigen in de gewenste richting. Beschreven proces begint Enkele minuten nadat accommodatie (het beschadigen, verzwakking). Ook knooppunten, niet aan de plant (bijvoorbeeld de eerste 3-4 vanaf de grond) Elevate permanent proberen om dat te maken, maar als gevolg van dat ze Toenemende slechts een lengte hebben. Hierdoor kan na verloop van tijd, bijvoorbeeld van gerst nodes u 5 keer langer tegen normaal.

 

2) Geleidelijke accommodatie (het beschadigen, verzwakking)

In dit geval worden de planten buigen op de grond zeer langzaam, en het hele proces kan meer dan 14 dagen. In dit geval is het geheel rechte stengel van de plant zal nooit op de grond lag, omdat de de afzonderlijke internodiën worden geleid door een voortdurende knooppunten met ten minste een oor werd zo veel mogelijk verticaal naar boven gericht. Op de grond ligt minder dan tellen van internodiën, soms maar een, en zelfs ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) delen van planten zijn veel minder beschadigd door vocht en de gevolgen hiervan.

 

Een essentieel kenmerk van de geleidelijke accommodatie (het beschadigen, verzwakking), evenals het feit dat de vorm van het resulterende patroon met langere periodes geheel onmerkbaar. Dan komt er een langere periode, die duurt meerdere dagen en dat is bijna onmerkbaar. Maar het overtrof de limiet, tijdens dat het niet helemaal waarneembaar, en Waargenomen Zorgvuldige Observer zou hebben. Na enige tijd weer een paar dagen, overschrijdt reeds de grens, wanneer het relatief gemakkelijk zichtbaar.

 

Drawings, diagrams

 

Het proces, dat hij vooral betrokken beschreven gebeurtenissen, is ( zie ) negatieve geotropism (gravitropism). In het geval van snelle beweging stengels bij de grond kan hij waarschijnlijk veranderen de richting van de groei van bepaalde delen van de plant MEE OOK phototropism.

 

De belangrijkste betekenis van alle beschreven processen met oren te beschermen Rijpen bevattende granen vanaf de grond vocht, of van een teveel aan vocht uit de regen, dat is in continue massa van planten liggen Resterende veel langer temperatuur als in het geval van staande planten. Daarom draagt ​​zeer belangrijke mate bij aan de uitbreiding van schimmels en rot, en droogte beschadigde planten kunnen dan vervolgens worden binnengevallen door een aantal andere ziekten en plagen. Delen van planten, die nog op de grond liggen zijn eigenlijk merkbaar Aangevallen door schimmels en rot, maar de oren kan nog rijpen Relatief succes. Genoemd prime fytopathologisch factoren en hun volgelingen zijn niet in staat om Thema Reach, zeggen: "in de tijd", voor de oogst. Korrels in spikes, die nog op de grond liggen tot de oogst, worden bijna nooit volledig gerijpt, en ze tonen een gebrek aan substantiële rijping. Niets kwestie, blijven ze niet geoogst.

 

 

Samenvatting - een paar fundamentele punten

Tweede De boeren hebben bijna altijd geweten, dat bliksemontlading in de velden een merkbare verzwakking van de planten tot aan de dood over en groter gebied (tientallen vierkante meters) te veroorzaken, het is volledig objectief en controleerbaar Feit, dat zich voordoet in honderden artikelen en wetenschappelijke publicaties .

Er zijn verschillende voorbeelden (photos, links)

 

Tweede Boeren bijna altijd weet men dat planten aangetast worden door de bliksem vaak niet-specifieke tekenen van zwakte te tonen en zijn secundair Aangevallen door ziekten en plagen. Dit kan leiden tot verwarring met andere oorzaken, en soms zelfs de belangrijkste oorzaak blijft onopgemerkt. Genoemde stelling kan worden aangetoond door middel van tal van artikelen en wetenschappelijke publicaties. Bijna altijd is er de mogelijkheid van Interchange Oorzaken herhaaldelijk benadrukt (zie ...)

enkele voorbeelden (photos, links)

 

Derde Farmers uiteraard naast alles lang geleden ontdekte dat de tekens de passage van elektrische stroom door een blikseminslag vlakbij de planten in een lijst, maar niet alle gevallen kan zeer precies optreden in een cirkel. Daarom is het voor de FACT hen dat de graancirkels zijn ontlading van bliksem veroorzaakt, betekent niet dat bijna elke verrassing. Het is mogelijk te geloven dat de overgrote meerderheid van de boeren Vergelijkbare altijd een aantal zeer eenvoudige uitleg verwacht. Om redenen die elders zijn opgenomen, hebben ze nooit openbaren aan iedereen.

 

Voorbeeld - zonnebloemen. Hier wordt genoemd een voorbeeld van een fabriek en een publicatie (link). Daarnaast is deze publicatie vermeldt monothematisch Dat gewas (gras - Poaceae) blikseminslag in een hoog percentage overleven, in tegenstelling tot gewassen met een aanzienlijk lagere zaaidichtheid. Als een mogelijke reden kan worden aangenomen dat de volumineuze planten kan worden beïnvloed integraal door elektriciteit, met betrekking tot het gebied rond de vierkante meter, dat zij bezetten. Individuele planten van Poaceae stand, waar een van hen mogen bezetten niet meer dan optie een vierkante centimeter, worden mogelijk zeer ongelijk beïnvloed. Terwijl sommige kunnen ontvangen dodelijke doses honderden keren worden honderden anderen in hun directe omgeving beschermd tegen dus hogere ammount van elektriciteit. Plant en beïnvloed door meerdere fungeerde als een miniatuur bliksemafleider. Hoewel OOK andere planten worden aangetast, maar niet dodelijk, en dus overleven, zelfs als met een merkbare verzwakking. Aldus is mogelijk enige tijd na bliksem Bepaalde Let dunner worden van het gewas. Zelfs ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) In staat vaak planten worden verhoogd tientallen centimeters terug met behulp van phototropism en geotropism bekend door functie knooppunten internodiën bocht naar boven, totdat tenslotte kan met succes worden geoogst en rijpen.

 

4e Elke serieuze landbouwkundig onderzoek op het gebied van schade aan gewassen en logies (het beschadigen, verzwakking) in de vorm van een patroon, vaak in een cirkel, was vele tientallen jaren vooruit in een diskrediet zeer vervelende manier en bijna gestopt door twee dronkaards seniele, wier namen Doug Bower en Dave Chorley. Daarom zal worden aangeboden aan boeren over de hele wereld en helpende hand van een onpartijdige waarnemer en af en toe onderzoeker, die niet precies hoort tussen "werken in de landbouw." Dit stelt hem in staat, aan de andere kant, vraag om hulp vele andere, zeer ver weg en vaak schijnbaar bijna geheel los gebied van onderzoek, wetenschap en praktijk. Een monster van wetenschappelijk en onderzoek, wat op zich het addition agrobioloog en bijbehorende procedures, het te proberen met Mogelijk gebruik voor het verklaren van deze mysterieuze en niet bijzonder Relatief begrijpelijk fenomeen, ligt hier

 

Namen Doug en Dave betekenen voor landbouwkundig onderzoek van de late twintigste en het begin van de 21e eeuw bijna hetzelfde, net als de namen Olga Borisovna Lepesinska en Trofim Denisovitsj Lysenko voor de wereld van de genetica bedoeld in het midden van de twintigste eeuw. Namelijk als D & D nooit opgevoerd Hun acties in diskrediet, Zou Boeren hebben de hele mysterieuze affaire heel lang geleden opgelost door zelf. Met behulp van heel natuurlijke ontwikkeling van de observatie en Aftrek Geschatte laatste in het midden van de jaren negentig. Zoals in veel andere leden van deze site herhaaldelijk vermeld, zeer Vergelijkbare verschijnselen Ze hebben altijd in voldoende mate en waargenomen en gedocumenteerd in een voldoende aantal artikelen van professionele en wetenschappelijke publicaties. Het ensur Dat allemaal samen een voldoende materiaal te vormen aan de overkoepelende probleem van accommodatie (het beschadigen, verzwakking) gewas, Of het nu in regelmatige of volledig onregelmatig formaties, miste alleen een kleine stap. Een dergelijke stap is nooit gemaakt, vooral omdat de onderzoekers die willen serieus te nemen zorg over ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas zou moeten aandacht besteden aan op zijn minst marginaal gewas ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) in regelmatige patronen. Maar het is echt heel moeilijk serieus te nemen de zorg over de kwestie, die is Dat zou zo veel twee geestelijk gehandicapte personen in droogte en in diskrediet Hideous manier.

 

De onlangs opgerichte naam voor D & D: Mentale vertragers

Uiteraard toepassing op Wie Zou iemand ooit willen om hen te volgen

 

D & D had en misschien nog wat volgelingen, maar niemand kent ze. Verwijzend naar: de twee zijn altijd de grootste, meest bekende en belangrijkste. OBL en TDL slang Zeker in Hun lange tijd en na vele volgelingen, wier namen niemand weet vandaag. In de voetsporen van OBL en TDL is nu gelukkig niemand echt lopen. Het zal niet lang duren, en in de voetsporen van de D & D Zeker zal binnenkort lopen OOK niemand. Het zal niet lang duren, en in de voetsporen van de D & D Zeker zal binnenkort lopen OOK niemand. Zo niet, vroeg of laat zou echt een van hun volgelingen met de echte auteur van handen schudden. Zou het zeker niet willen dat iemand hem, droog en wat mag niet wenst aan iedereen, zelfs als zijn hersenen was niet uit hoe krankzinnig ...

 

Dat verandert niets aan het feit. Dat als een kenmerk van al hun activiteiten (D & D) Hun hele bestaan ​​in de wereld, en hebben gedaan werk daar, is het mogelijk te citeren een klassieker:

"We willen graag braaksel"

 

Precies dezelfde verklaring is natuurlijk, Mogelijk te gebruiken voor het karakteriseren van activiteiten van OBL en TDL.

 

 

------------ Einde van een paar korte punten samenvatting ------------------------------- ---

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Sommige paragrafen vertaald van oudere versie

Brand nieuwe theorie, met behulp van real wetenschappelijke methoden Strikt, absoluut vrij van enig onderzoek of pseudo-wetenschappelijke theorieën.

 

In staat om meer dan uitleggen drie klassieke, zeer goede typische bekende "onverklaarbare mysteries" In staat om in elke "normale", natuurlijk gevormde graancirkels.

 

(Geschreven in de periode mei-juni 2008 Geleidelijk aan toegevoegd, OOK in andere pagina's, en in 2011 is het al mogelijk om te betogen dat droogte verschijnselen is het mogelijk om volledig uit te leggen allemaal.)

 

niet een magnetron, maar een normale elektrische krachten (Joule warmte) oek subminiatuur mechanische krachten in weefsels en cellen (gas druk als gevolg van gas dat wordt geproduceerd door electrochemie Processen), maar veel meer waarschijnlijk te wijten aan het telen van beschadigde weefsels en beïnvloed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is verkeerd om te denken dat de taak van de natuurkunde is om uit te vinden hoe de natuur is. Natuurkunde gaat over wat we zeggen over de natuur.   N.Bohr
De grootste les in het leven is te weten dat zelfs dwazen hebben gelijk soms. Horace
De ware teken van intelligentie is niet kennis, maar verbeelding. A.Einstein
pz