Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-expositie-effect . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
graancirkels - Expositie
"Lighting Flash", het blootstellen van graancirkels, kan 10 18 Times Higher, dan Normale foto's
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Een wetenschapper is in zekere zin een geleerde kleine jongen. Er is iets van de wetenschapper in elke kleine jongen. Anderen moeten ontgroeien. Wetenschappers kunnen zo blijven hun hele leven.  G.Wald
Intelligentie is het vermogen om aan te passen aan veranderen. S.Hawking
Het enige dat telt is de inspanning. A.de Saint-Exupery

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Exposition effect (Foto)

PagPh
Motto: graancirkels, oek vormen in een ander gewas, zijn op het eerste "Exposed" voor de plant structuur (raster - dergelijke) in het gebied van energie zou geweldig zijn (in eerste instantie alleen als onwaarneembaar schade aan planten), na heel lange tijd, door middel van "natuur ontwikkelaar proces" (verzwakking van de planten en onderdak ) weergegeven.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

In dit hoofdstuk wordt nader ingegaan op de analogen Dat het proces van het creëren van vormen in het graan (graancirkels) doet denken. Mogelijk vergelijken met het proces van blootstelling van fotografisch materiaal, gevolgd door ontwikkeling. Dat betekent dat een klassiek fotografisch proces, met behulp van gelatinelaag met verspreide zilverhalogeniden en hun gevoeligheid voor licht. Als een attractie is het mogelijk om beed, Dat "exposure" van "graancirkels" optreden tijdens "flitslicht" Dat kan zijn, bijvoorbeeld 10 18 Times Higher (maar OOK nog veel meer), in vergelijking met licht Tijdens waaraan zij worden blootgesteld regelmatige foto's.

 

Opmerken

Zoals altijd gemarkeerd op veel plaatsen rond op deze website, en het proces Vergelijkbare Ze zijn niet alleen gemaakt alle reguliere patronen in de sector granen (graancirkels), maar bijna zonder uitzondering, alle afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas over de hele wereld. Regelmatige patronen Sta slechts in zeer willekeurige samenspel van vele factoren, in een van de vele miljoen gevallen, in het veld Bij bliksem raakt ontlading. In een geval van enkele miljoenen. In alle andere gevallen is er Wordt 'slechts' om het gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakking). Ongeveer het is heel goed mogelijk uit te drukken door het aantal en soortgelijke relatie tussen de oppervlakte van graan per jaar, "Normaal gesproken afgeplatte (beschadigd, verzwakt) "(0,5 tot 1,5 miljoen vierkante kilometer van het gebied ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas ), en dat gebieden worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) als een vorm van regelmatige patronen (de totale som ronde een enkele vierkante kilometer, het gebied van alle reguliere patronen Gedurende hele wereld).

 

Definitie

al vele jaren geleden pronaunced door de grote meester:

"Met gespecificeerde opgave kunnen we het niet eens, kunnen we protesteren tegen het, maar dat is ongeveer alles, Mogelijkheid om om met of tegen het we kunnen doen."

(Jerry Cimrman, bij benadering offerte)

 

Analogie met fotografie en andere effecten

 

Een opmerking over de corona-ontlading

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

De essentie van de cinema is het bewerken. Het is de combinatie van wat er kan buitengewone beelden van mensen tijdens emotionele momenten, of afbeeldingen in algemene zin, in elkaar gezet in een soort alchemie. F.F.Coppola
Een wetenschapper moet de gelukkigste van de mensen. G.Wald
Als u het kunt dromen, kun je het doen. W.Disney
pz