Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-archeologen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Antenne Archeologie
Archeologie - bottom-landmeetkundige opgravingen. Antenne Archeologie-landmeetkundige van boven-foto's
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Het vliegtuig heeft onthuld voor ons het ware gezicht van de aarde. A.de Saint-Exupery
Een goede zaak eindigt nooit. Mick Jagger
De echte wetenschapper is klaar om ontberingen te dragen en, indien nodig, de honger in plaats van optiejaren iedereen bepalen welke richting hem zijn werk moet nemen. A.S.Gyorgyi

Archeologie, OOK Aerial, versus graancirkels

PagPh
Motto: Zo vegetatie Handelingen enigszins op de wijze van een chemische ontwikkelaar van belichte fotografische platen: werpt de latente afbeeldingen. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Archeologie, Aerial Archeologie.

 

Antenne Archeologie en Archeologie zijn Het samenbrengen van twee extreme takken van de menselijke cognitie. Beter gezegd, een type cognitie de twee uiterste verschillende herkenning gerealiseerd. Archeologie is grotendeels bezig met objecten, gelegen onder de grond, en de antenne archeologie helpt om het te openbaren door het uitzicht van bovenaf. Cropmarks, snowmarks, soilmarks en schaduw merken. Ook vochtigheid merken, resistieve merken.

 

Overwegende Archeologie bestudeert de geschiedenis van de mensheid "van onderaf", door middel van ontgraving, Antenne Archeologie helpt het en kijk door het van bovenaf. Op de luchtfoto's kan worden gedetecteerd op verschillende momenten verschillende visuele afwijkingen, evalueren en, waar ze een grote verscheidenheid aan ondergrondse archeologische artefacten gelegen.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Schaduw merken.  

Ook Verschillende Vochtigheid Marks. Zal worden uitgelegd in het kort iets later, mogelijk vinden via zoekmachines.

Verschillende weerstand merken.

 

Nieuw onderzoek:  

Specifiek hoofdstuk formulier verschillende grondsoorten Resistance Marks: zelfstandig nog geclassificeerd als niet meetbaar door luchtverkenning, Zij worden getest en gemeten tijdens het aardse, grond verkenning, door het meten van de bodemweerstand waarden. Door de luchtverkenning moet alleen verifieerbare Die begeleiding van klassieke cropmarks (of een ander type-merken). Verwijzend naar: Het uitvoeren van de bliksem ontlaadstromen kan zelfs visualiseren een resistief symptomen die anders niet zou zijn op alle of bijna helemaal niet Reflected alle, zelfs degenen die detecteerbare wijze niet door aardse verkenning. Schade aan wortels, of alleen het veranderen van alleen de eigenschappen van de bodem kan zeer aanzienlijk worden gevisualiseerd - door het veranderen van de kleur van de (afnemende groei en rijping), en later Zij kunnen worden gebogen naar de grond (in het geval van een grotere schade) of zelfs overlijden (bij veel grotere schade) (pic). Elektrische energie voorkeur geconcentreerd in de plaatsen van lagere weerstand, Licht kan beschadigen planten en veroorzaken stagnatie van de groei, of zelfs doden. Of gewoon tijdelijk wijzigen van de eigenschappen van de bodem door elektrolyse, (verandering in pH, concentratie van oplosbare stoffen) en planten Tijdelijk dezelfde manier gedragen als verplanten. Daarom kan worden gevisualiseerd zelfs droogteresistentie merken, dat zou heel moeilijk vindbaar zijn door aardse verkenning (proefboringen tot een diepte meter, twee of meer), die in de jaren zonder energie geleverd door een blikseminslag in het geheel niet wordt weergegeven, Zij te diep uit de vegetatie en in hun eigen Noch positief of negatief effect zijn wortel systeem, of de eigenschappen van de bodem. 

 

Lightning Induced cropmarks

(Verminderde weerstand Effect Weergegeven door versnelde en elektriciteit) Type 1: Bliksem Induced cropmarks van pure elektriciteit, en landbouw teelt karakter. (Veel vaker komen alle mogelijkheden zal later worden uitgelegd) (photosec) 

Type 2: Lightning Induced cropmarks van ondergrondse structuur karakter. (photosec) 

 

(Eventueel zeggen, dat van elk ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas (meer miljoen vierkante mijl per jaar), OOK graancirkels en de bijbehorende vormen (enkele duizenden vierkante mijlen jaarlijks) zijn Lightning Induced cropmarks, meestal type 1, type 2 minder 

 

ALS termijn als mogelijke oppervlakte-en grondwater LIC LIC 

 

Een ontlading van de bliksem, en de geleverde elektriciteit zou dus kunnen tijdelijk (gedurende de rest van het groeiseizoen) de verschijning van cropmarks, Welke in andere jaren mogelijk niet helemaal veroorzaken. De resulterende effect is dat sommige geselecteerde functies sterk afhankelijk van Dat, hoe intensief was de "voeding" manieren waarop het werd uitgevoerd onder de grond en op het oppervlak en van waar het werd uitgevoerd in het veld. Elektriciteit kan in het aardoppervlak en de ondergrondse op verschillende manieren bereiken: 

 

1) Een voltreffer in het veld door een of meer armen van een bliksemontlading of latere Return Strokes (Alles gebeurt in de tijd, gewoonlijk zijn niet meer dan een seconde). Er is relatief unieke kans die hetzelfde is Field Tijdens een storm zou raken Verschillende bliksemen Verschillende met tussenpozen van seconden tot tientallen minuten. Verwijzend naar: dan is de situatie is zeer vergelijkbaar met het veld alsof getroffen door een enkele, vermenigvuldigen vertakte bliksem. Elektriciteit door blikseminslag in dit geval natuurlijk ondergronds maar het kan gebeuren op verschillende manieren. Een deel van de energie kan worden voltooid voordat wordt doorgeschakeld ondergrondse verdeeld over het oppervlak, bij voorkeur op tramlijnen en hun directe omgeving. Een iets hogere geleidbaarheid vertonen also dat sites zijn doorgegeven tweemaal met een zaaimachine ("tanden" aan de rand van het veld). Terwijl de tractor sporen en plaatsen in hun directe omgeving (tot tientallen centimeters) (foto) hebben zeker vele malen hoger liggen geleidbaarheid tegen de rest van het veld, beschreven plaatsen gecreëerd door zaaimachine kunnen vertonen geleidbaarheid Verhoogde om tientallen procenten. Tijdens de ondergrondse distributie kan passeren en de energie worden beïnvloed door een verscheidenheid van meer geleidende structuren en alle stellingen geleiders zowel net onder het oppervlak of ondergrondse veel kunnen vertonen verschillende graden van schade aan gewassen. In sommige plaatsen is de bodem oppervlak kan verspreiden de afvoer overtollige energie zou oek kanalen relatief onafhankelijk van de weerstand, willekeurige paden tijdelijk Welke de ionisatie van de materialen aanwezig zijn ter plaatse of processen die zou doorslag lijken Maakt. (Foto, foto, foto) 

 

2) Raak in de natuurlijke of kunstmatige bliksemafleider, gelegen in het gebied (meestal veld hoogspanningsleidingen, bomen, struiken), waaruit elektriciteit gelijkmatig wordt vrijgegeven in de ondergrondse waar het kan passeren en worden beïnvloed door meer geleidende structuren, zoals in het geval eerste Verwijzend naar: de schade aan gewassen hoeft niet in dit geval zo sterk beïnvloed door oppervlaktestructuren met lage weerstand Effect van de teelt. Natuurlijk deel van de energie van de getroffen kan bliksemafleider verspreiden over het oppervlak van het veld, bij voorkeur in de structuur genoemd in punt 1, maar niet de geselecteerde functies dezelfde als bij directe interventie. (photo, Foto, foto)  

 

Opmerking: De exacte te raken van bliksemafleider op het gebied van een of meer bedrijfstakken Lightning zal worden onder verschijnselen vrij zeldzaam, veel meer kans om zich parallel aan interventie en bliksemafleider oppervlakte gebied, dus eigenlijk een combinatie van de punten 1 en de tweede Elke unieke bliksemafleider in het veld, kan Hoewel bliksem kan daarvan aan te trekken Als het is dichter bij de Trappenweg Leader Positieve Streamer op te halen, soms oek Called aansluiten Leader-Moving Upward Leader (zie) en wanneer ze contact opnemen met interconnectie gebeurt - Bijlage proces, dat net na volgt deReturn StrokeWelke verzendt ongeveer 99% van de gehele ontladen, en inderdaad is dat mogelijk zien (en horen later, hoe later de beter). Omdat tussen het moment waarop ontstaan ​​Positieve Streamer, die optreedt na interconnectie en dat gebeurt pas naReturn StrokeKunnen Omdat en in de onmiddellijke nabijheid van punt Dat zeer dynamische acties (vaak sterke wind) gebeuren niet in het geheel niet raken Return Stroketerug naar waar verrees aansluiten Leader. Vaakst Bij het naderen van de Trappenweg Leader stijgt in de directe omgeving een aantal van PS, maar onderling verbonden met slechts een, of het niet allemaal. Treedt op omdat een fenomeen genaamd Unfinished bewegen omhoog-Leader, maar zeker Dat kan dodelijk zijn een aantal van de insecten. (pic) De spanning staat op de site is meer dan een miljoen volt / meter) 

 

Hit van de bliksemontlading in de structuur, die niet rechtstreeks in het gewas veld, maar Direct grenzend (bomen, struiken, pad, limiet). Van daaruit wordt elektriciteit Uitgevoerd zowel aan de oppervlakte, gedeeltelijk ondergronds. In feite kan voordoen gebeurt, die zijn beschreven in de leden 1 en 2, alleen met veel minder intensiteit. Zeer vaak, in dit geval is het meest getroffen de tramlijn, Volgens voorste rand van het veld, en de onmiddellijke omgeving. Zeer vaak beschadigd gewas is alleen daar en nergens anders. De tramlijn aan de rand van het veld is bronstig is duidelijk dat de brug en daarom heeft de laagste weerstand. 

 

(4) In zeldzame gevallen wordt het veld of in de onmiddellijke omgeving niet aangetast helemaal niet, maar er ingevoerd Into Dat is een fractie van de energie die sloeg een aangrenzend veld, en dat het niet beïnvloed naburige Geleverd door een ondergrondse metalen buis . (Foto) 

 

naar een andere plaats (biologie, fysiologie, landbouw): Transplantatie heeft effect voor enige tijd en het negatieve effect dat zelfs planten in een droge tijd, volledig wanneer zij volledig onbeschadigd planten Doelstelling verplaatst naar betere voorwaarden. Hydroponically gekweekte planten (zodat er geen verlies van wortelstelsel) abrupt nutriëntenconcentraties van enkele tientallen procenten verhoogd, bijvoorbeeld op 160% of 200% van de oorspronkelijke waarde, als deze eerder zijn gedurende enige tijd meer in de "gematigde ondervoeding ", en de lichte gebrek aan voedingsstoffen, bijvoorbeeld de helft van de optimale waarde. Hoewel de stijging van nutriëntenconcentraties bij constante pH van overeenstemming moet de onmiddellijke herstel van de groei en vitaliteit te reageren voor een tijd (gewoonlijk zijn Enkele dagen) Licht verwelken. Weerspiegelen ergot en verandering van de osmotische druk tussen de voedingsoplossing en de intercellulaire en extracellulaire vloeistoffen in de plant, waardoor vervorming en beschadiging van sommige cellen kan veroorzaken. Een tijdje, zelfs stroomt het water uit de plant, integendeel richting temperatuur gewoonlijk tot goed gebalanceerde osmotische druk in cellen met een oplossing van voedingsstoffen. 

 

Die zin zet op het Cross-plaats: Hogere stroomdichtheid op locaties met lagere weerstand kan leiden tot zeer merkbare schade aan het wortelstelsel van planten in de directe omgeving, dat adequaat kan worden weerspiegeld in de vitaliteit van de bovengrondse plantendelen. Bijvoorbeeld, graan wortelstelsel dringt door tot een diepte van 1,5 - 3 m, soms meer dan 4 meter (Monografie van maïs, Ing Jaroslav Hruska et al., SZN, UVTIZ 1962.).  

 

Op plaatsen waar de bliksem energie gaat door ondergrondse pijpleidingen (no-frost diepte, dat wil zeggen, ongeveer een meter of Deeper Underground) is vaak de all-out dood van de gewassen zeer goed over deze pijpleiding. De omringende vegetatie niet vertonen geen tekenen van elektriciteit die door. 

 

In de geschiedenis van de luchtvaart beschreven archeologen is een aantal gevallen waarin de landschappen in de groei van de vegetatie gedurende vele jaren geen enkel teken van cropmarks, zelfs andere (sneeuw, schaduw, bodem, vochtigheid). Plotseling sommige cropmarks verrassend kwam op die plaats binnen een jaar. De meeste Circumstance Vaak werd toegeschreven aan de gevolgen van droogte (zie). Verwijzend naar: Is het mogelijk dat een aantal van deze gevallen, werden mogelijk gemaakt door de tussenkomst van een nabijgelegen bliksem weerstand en symptomen van visualiseren Dat soms niet om iets te laten zien op alle, en in andere jaren zonder elektriciteit interventie waren volledig onzichtbaar. 

 

Archeologische redeneren

Waarom zijn graancirkels zo appearring Vaak in de buurt van prehistorische nederzettingen?

1) Als een van de mogelijke (Misschien minder belangrijk, Mogelijke blijft wat beter) om een ​​uitleg van de redenering dat de prehistorische bewoners van het water nodig om te overleven te bieden. Omdat de rivier ongetwijfeld heeft hen verdreven uit als gevolg van de jaarlijkse overstromingen, dus dat is waarschijnlijk besloten dat het het beste was om zich te vestigen in de buurt van een bron, die zou kunnen worden op de plek nog meer. Frequente aanwezigheid van veren in plaats van geologische breuk. Permanente aanwezigheid van vocht in de bodem verhoogt de elektrische geleidbaarheid door verschillende ordes van grootte, dan is het zeker is droog en veel betere plaats te trekken bliksem, en deze situatie op de grond kunnen blijven bestaan ​​om dagen van aanwezigheid. Blikseminslag tijdens onze geliefde autochtonen enigszins bijeengedreven in een afstand, maar niet te ver. Niet te vergeten dat de aanwezigheid van bronwater Zeker is uitgegroeid tot een attractie voor alle soorten dieren, en leg ze om te dienen als een overvloedige huntingground. Het is ook mogelijk dat soms na de storm hebben bij de bron wat stukjes gedeeltelijk gekookt dieren. Als gevolg van het feit, dat in de oudheid zijn veel goede manieren en sociale gewoonten bij droogte en hoge levellike vandaag de dag, is het OOK mogelijk dat Consumed Af en toe een aantal leden van hun eigen stam, wie niet genoeg tijd terug voor de storm te ontsnappen in de grot . Bon Appetit! 

 

2) Verder is de zeer fysica gebaseerde redenering betreft het feit dat de oude bewoners van nederzettingen werkte samen met verschillende metalen - IJzertijd, brons, messing, lood, staal (Fe, Cu, Sn, Pb). Ze hadden Smelting werkt na hen en bleef rond dat aantal ontelbare tonnen slakken, die nu wordt uitgerekt onder bouwland. Zelfs een aantal van die metalen objecten bleven. Slakken bevat belangrijke (soms tientallen) procent zuiver, verminderd, maar de rauwe, niet obttained, unutizable metaal (in het verleden, tekortkomingen van hedendaagse processen), die hun weerstand te verminderen, zelfs meer dan zes ordes van grootte, waardoor mede zeer steile geleiding van de ontlaadstroom in de diepe ondergrond. Kwijting dan boven de grond, zelfs onder het fungeert als een dirigent, die door het "pad" (grondoppervlakte) passeert tijdens de schoolvakanties fysieke poging tot het creëren van een patroon van elektromagnetische veldlijnen in metaal schaafsel. Een vergelijkbaar patroon is eigenlijk gemaakt in het gewas, maar is nog steeds vrij onzichtbaar, alleen "Exposed", "opgenomen" en zal verschijnen pas na vele dagen (EPP, Chronology). 

 

(Dit kan nu al worden geplaatst object in de fysica, mechanica, en alleen hier te koppelen, of hier veel te vereenvoudigen en te vertrekken links)  

In het laboratorium school van ongeveer 10 ampères stroom lopen in de krullen cirkel met een diameter van enkele centimeters (photo), Stromen van 40 of 400.000 ampère (nog) Opgenomen in het gewas cirkel met een diameter van ongeveer tientallen meters (ph). Treedt op inductie in de omringende draden (planten), wordt de energie Gebracht in hen, en stengels op het moment van de lozing Daarom fungeren als een magnetische dossiers, of de kompasnaald (ph). Verwijzend naar: Dat alles gebeurt beschreef ze in slechts "record", "bloot" en directioneel gericht microscopische weefselschade, die toenemen vanwege de groeiende Binnen enkele dagen. Ook, als gevolg van traagheid van biologische processen De wil en relatief ernstige schade aan de planten op hun mechanische eigenschappen vertonen begint pas na vele dagen, en schade als gevolg van directionele oriëntatie geleidelijk aan beginnen te buigen in een richting (CW, CCW). Tijd kunnen sommige van hen schoepen zo groot dat het de grenshoek die continu weefsel verzwakt onderaan de stengels nog kunnen handhaven overschrijdt. Het effect van het gewicht van de steel met elke lus mate van afwijking wordt het effect van de hefboom en op een gegeven moment de steel kan relatief snel buigen op de grond. Stel dat terwijl de eerste 45 graden van het buigen steel neemt aa paar dagen, een extra 10 graden Enkele uren en de rest op slechts enkele minuten. 

 

Alle tijden zijn bij benadering, natuurlijk, maar iets heel Vergelijkbare beschreven op de bliksem locatie Vindt plaats echt. Bepaalde tijdstippen beschreven processen zijn sterk afhankelijk van de intensiteit van interventie. Bovendien verwijzen naar: Dat het allereerste stadium worden opgemerkt eerst bijna onmerkbaar buigen stengels op de grond usuall optreedt totdat na vele dagen. De eerste paar dagen onmiddellijk na de ontlading stengels lijken alsof er niets gebeurd is, en hij zou niet Them waarneembare, meetbare of bijna geen tekenen van mechanische zwakte. Het is een gevolg van een zeer langzame afbraak van plantenweefsels beschadigd door elektriciteit en de grote traagheid van biologische en fysiologische processen in planten. In de laatste fase kunnen spelen en de rol van de Domino- effect, en potentiële waarnemers helemaal niets zien, omdat het alles glijdt op de grond als een kaartenhuis in elkaar, net op het moment dat niemand kijkt. De meeste vaak nog in het duister, vroeg in de morgen, toen de stengels zware groeit met dauw, die net als bekend Butterfly begint de rest van het hele proces. Elke waarnemer heeft de ochtend na een slapeloze nacht met het hoofd verheven baal, en wazig zien met alcohol, dus als lang geleden niet slaapt, betekent echter niet goed zie niets. 

 

Ook weinig Elders  

Enorme traagheid van processen in de plant is kan worden aangetoond in een zeer eenvoudig experiment. De resultaten van het, Die oek plantenweefsels, Dat zou de elektriciteit bijna onmiddellijk gedood, kunnen ze vele dagen na de passage van een dodelijke dosis van elektriciteit lijken bijna zonder onderscheid uit de weefsels volledig onbeschadigd. Hoewel de beschreven gedeelte van de droge plant ontving een elektrische energie hoeveelheid die veel groter is dan de hoeveelheid van nodig zijn voor de volledige dood. Het is mogelijk om gemakkelijk ZO demonstreren de mogelijkheid van beschadiging van sommige delen van de plant door elektriciteit, die niet alleen volledig Noodzakelijke Vervolg voor haar voortbestaan ​​en de uit te voeren fotosynthese. Bij Poaceae bijvoorbeeld sommige delen van de stengels. Het dus mogelijk is om aan te tonen de mogelijkheid van schade aan bepaalde delen van de plant door elektriciteit, waarna de plant kan overleven en ga verder in groeien en rijpen, ook al in een iets verwrongen vorm. Als het een Poaceae bijvoorbeeld sommige delen van de stengels, maar also delen van bladeren of spike. Zelfs na de dood en de totale en kleine delen van de plant in hun hele doorsnede, hoeft niet verdorren oek de rest van de plant erboven, omdat de het dode weefsel is in staat om met succes blijven de de taken van vasculaire weefsels en plantmetabolisme beheren tussen wortels en de rest van de plant. Onderdelen gedood door de elektriciteit werken niet voor de rest van de planten als een plantaardige bron van de infectie en de weefsels necrose niet verder uitgaan van hen, noch propageren ver weg. (photo, 2, 3)

 

Door het bepalen van letale doses van elektriciteit voor een aantal planten of delen daarvan, in termen van gewicht en droog gewicht, of invloed van actie stroomgolfvormen en spanningen te maken krijgt Gebruikt Relatief gedetailleerde wijze in de electro-Fytopathologie sectie. ( EVP ) Net als het gedrag van planten of hun na die delen van verschillende hoeveelheden elektriciteit - van een kleine fractie van de dodelijke doses hoog boven dodelijk (de tijden, honderd keer). 

 

3) De vorm en de architectuur van roundel kan direct Basis voor sommige graancirkels zijn, tot triple sloot (photo)  

In aanvulling op de architectonische vormen aanwezig zijn op de plaats van een eerdere bouw van nederzettingen kunnen deelnemen op de vormen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewas structuren eenmaal op het terrein aanwezig putten, dorsvloer, tuinvijvers, fonteinen, tuin architectuur  

 

explosie kraters van bommen tijdens de oorlog - zeer nauwkeurige cirkels (beter dan een dorsvloer) 

 

(Ook niet uitsluitend toe aan archeologen, meer als natuurkunde, elektrotechniek) 

4) Elektriciteit uit blikseminslag kan een fenomeen optreden visualiseren dat versterkt en archeologische functies in vooral vegetatie in de vorm van cropmarks (Tenminste als een kleurverandering, andere fase van groei en rijping, verzwakking van bladeren en stengels en de daaropvolgende buigen stengels), wees Welke Zou zonder zijn invloed, anders "helpen" verschijnen in het geheel niet of slechts in de vorm van bijna onmerkbaar effect. Alle afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas kan worden beschouwd als een vorm van cropmarks. Helemaal niet ver, maar een aantal van hen, en kan van archeologische en tekenen. Enkele andere geologische, industrieel. In veel gevallen zeer waarschijnlijk enige resultaat van de stromingen, die plaatsvond op het aardoppervlak. In een relatief groot aantal gevallen is het waarschijnlijk alleen het resultaat van de stromingen, die werden Overgedragen het aardoppervlak, als gevolg van verminderde weerstand veroorzaakt door de teelt, of volledig chaotisch, als gevolg van een te hoge overschot aan elektrische lading van de bliksem in de onderzochte site.  

 

Lijst Dat fenomenen een andere kleur, of groeiende rijpheid, gewas stengels of neiging te veroorzaken, zelfs buigen naar de grond te voltooien door de symptomen die zich tijdens de teelt, worden soms veroorzaakt door de hogere elektrische geleidbaarheid in tramlijnen of overlappingen van zaaimachines. Soms worden gemaakt bijna alleen de chaotische beweging van een te hoge elektrische lading, meestal op de kleinste afstand van de bliksem getroffen punt. Ieder van hen is mogelijk om te gebruiken als een relatief betrouwbare en nauwkeurige Tekenen en Bewijzen van het feit, was dat gewas veld getroffen door de bliksem, en zelfs mogelijk proberen te zoeken daar, oek op aangrenzende velden, andere soortgelijke symptomen. Of het nu kleur, groei, of logies (het beschadigen, verzwakken), of vervagen of verzwakken, die de aanwezigheid van objecten of structuren onder de grond, gemanifesteerd door de veranderingen in de elektrische weerstand van de bodem in hun onmiddellijke nabijheid Kan beed. 

 

Koning Gerst

Een van granen, die onder andere zijn een van de meest gevoelig voor de effecten van de doorgang van elektrische stroom, de gerst, King of kleuren en contrasten. Mechanische weerstand van de stengels wordt vergeleken met tarwe Minder dan een derde. Het is veel gevoeliger voor verstoringen in de teelt, ongunstige weersomstandigheden en de gevolgen van elektrische stroom. Aan de andere kant, voor elke waarnemer, en biedt een soort van "beloning" een interessante verscheidenheid van kleuren en kleurcontrasten, die niet kunnen zorgen voor een bijna elk ander gewas. Met uitzondering van sterk gekleurde bloeiende planten, zoals Microsoft canola, mosterd, papaver. Maar in hun geval is "periode" de enige met een hoog contrast en Betrekkelijk kort, net iets meer dan 14 dagen (photo, Link). Kleurcontrast is natuurlijk veel hoger, maar zeer beperkte duur.  

 

Na blootstelling aan de elektriciteit van de bliksem is in het geval van gerst Mogelijke vroegtijdige veranderingen in de hoek van de rotatie oren op de grond in acht (zal worden toegelicht in meer delen EPP, biologie, landbouw, chronologie, accommodatie (het beschadigen, verzwakking) , verzwakking van de stengels en bladeren, leunend stengels, stengels bundelen van de kabels. getroffen gebieden Hij is vol voordat Mogelijkheid tot verzwakking van de bovenste blad Let op (foto). Dit zijn alle verschijnselen die optreden als gevolg van verzwakking stengels en hele planten gevolg van de activiteit van elektrische stroom. Ze zijn allemaal waarneembaar op luchtfoto's, OOK door terrestrische waarnemingen. Gerst gewas biedt een zeer Opvallende kleur en schaduw contrasten, zowel tijdens volledige titel, OOK Tijdens het oor rotatie en inclinatie stengels op de grond. (photo)  

 

In de meeste gevallen is er veel het gevolg van elektriciteit enige tijd na observaties symptomen verzwakking van de droge stengels die uiteindelijk op de grond buigen beschreven. Sommige van de beschreven verschijnselen kan heel opvallend lijkt op die optreden bij ongunstige omstandigheden hydrometeorologisch droog en droogte. Evenzo OOK optreden, bijvoorbeeld in het bijzonder het weakeing vellen en fading. Verwijzend naar: de gevolgen zijn bijna volledig omkeerbaar, en na een verlaging van droogte planten gewoonlijk zijn volledig te herstellen. Alleen in het geval van echt extreme droogte, een aantal onomkeerbare veranderingen optreden, die planten kunnen niet overleven. Aan de andere kant, Tijdens de actie van echt extreme droogte stengels van het gewas bijna nooit buigen naar de grond. Ze zijn niet mechanisch Verzwakt Dat zou, niet beschadigde en dode weefsels en cellen bevatten, lijden alleen uit gebrek aan water, en zelfs de laatste overblijfselen van vocht in hen zijn zeer gelijkmatig verdeeld, met bijna alle overleven tot het laatste moment mogelijk. Alleen wanneer de gevolgen van droogte een bepaalde grenswaarden overschrijdt, Ze beginnen te sterven, en het gebeurt relatief snel. Na het bereiken van de grenswaarde is de kwestie van de dood een kwestie van uren, terwijl de plant voordat die overleefden Laat haar Gevolgen enkele weken. Het is noodzakelijk om rekening te houden, dat de droogte in het wild is iets heel anders temperatuur als de droogte in een pot, waar de plant zonder water kunnen sterven na een paar dagen. In het wild zijn grote hoeveelheden water opgeslagen oek Relatief diep onder de grond. Bijvoorbeeld, maïs is in staat om wortels te nemen en tot een diepte van meer dan 4 meter, en hoewel de meeste delen van de plant worden ingevoerd met water en voedingsstoffen uit een diepte van 20-50 cm, Tijdens het gebrek aan vocht diepere wortels kan dienen als een 'de laatste reserve. " In het geval dat de gevolgen van droogte niet zo destructief, de planten zijn in staat bijna altijd snel herstellen na de remissie. 

 

Integendeel, een plant die werd blootgesteld aan elektriciteit, heeft vrijwel vanaf het begin Vindt een bepaald percentage van beschadigde en dode cellen, die uiteindelijk zelfs een lichte stijging. Dit proces wordt gestopt bij een bepaald punt en bijna niet verder of slechts zeer geringe. Verzwakking van de weefsels, die wordt veroorzaakt door Beschreven door de verschijnselen, blijft gedurende de rest van het groeiseizoen. Integendeel, in het begin Onmiddellijk na het doorvoeren van elektrische stroom, en zelfs vele dagen na de beschreven situatie op de mechanische eigenschappen van plantendelen heeft vrijwel geen effect, zelfs als de plant relatief door de werking van de elektrische stroom ernstig beschadigd zelfs gedood. 

 

Naast de kleurcontrasten net zo goed dat contrasten van tinten gebeuren, waarschijnlijk Reflected interferentie van pijn tijdens de verschillende fasen van het oor rotatie. Er gebeuren en veranderen van de fase van "straight up" deze staat "recht naar beneden", een totaal van 180 hoekgraden. 

 

Een apart hoofdstuk is kleur en schaduw verschillen optreden dat tijdens de volledige titel van gerst. Tussen volledige en niet volledig het hoofd het hoofd gerst Komt enorm contrast en kleurtoon verschil. In het veld verschijnt niet indien een ondergrondse fenomenen die aanzienlijk zou beïnvloeden de snelheid van de groei en rijping, heeft ongeveer uniform bodemvocht (vind een droog gebied is vrij zeldzaam) Treedt op volledige titel van gerst Relatief gelijkmatig. De grootste verandering kleur Komt dan op Gehele veld min of meer gelijkmatig over meerdere uren. Op de velden, dat verschillende ondergrondse ongelijkmatigheden, Of geologische, archeologische of industrieel karakter BEVATTEN, droge Daarom ongelijkheden zijn in de periode van volledige rubriek Relatief goed weergegeven, net als de kleur en tint en toon contrasten. 

 

Archeologen, vliegen tot aan de gerst Let op! Spring gewassen in midden mei, wintergewassen een beetje eerder. Het is een informatie over full rubriek perioden. Verwijzend naar: gerst gewas biedt Relatief interessante schaduw en kleur contrasteert Vrijwel Gedurende het hele groeiseizoen. 

 

Andere "spike type" granen, dwz tarwe, rogge, triticale Uiteindelijk, bijna tot iets als dit niet weergegeven na schade aan elektriciteit. Misschien alleen vervagen van de bovenste blad, maar droogte en fenomeen nodig zou zijn om door een langere termijn observatie. 

 

Na de lozing van bliksem kunnen zeer vaak voorkomen verschijnselen, die anders nooit in geen geval spontaan hebben voorgedaan. Dit kan zijn: 

 

Visualisatie (gedeeltelijke, hints) van vorig jaar of vorig jaar voor tramlijnen. (photo) Gezien de huidige geleidelijke uitbreiding van geautomatiseerde systemen, die wordt gebruikt fenomeen van vorig jaar teelt tracks die kunnen worden scheef en loodrecht op de tracks in following jaar, langzaam ophouden te bestaan, omdat de teelt machines ooit naar de vorige kopiëren - CTF - Controlled Traffic Farming. Kan worden gevisualiseerd gebruikt de trekker tracks Tijdens het zaaien (bereik 6m), omdat de Tijdens het kweken van planten worden al gebruikt slechts om de derde van hen (bereik 18m). Elektrische eigenschappen van het oppervlak veld site zal meer uitgewerkt op pagina's bijvoorbeeld landbouw, natuur-en Elektromagnetisme. 

 

Visualisatie van structuren gelegen in een droge en diepte die anders niet worden gevisualiseerd, structuren of eigenschappen Wiens anders niet zou verschijnen als cropmarks helemaal of bijna helemaal niet. Bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat de structuren en significante veranderingen in de bodem weerstand, maar zijn niet gekenmerkt door een significante wijzigingen op vochtige of droge opslag van voedingsstoffen in hun omgeving (in de lucht schoten uit verschillende periodes zijn niet zo waarneembaar Ofwel soilmarks, cropmarks of snowmarks) . Grotere en kan metalen voorwerpen liggen onder het niveau van diep ploegen, hout vocht bedrijf. 

 

Visualisatie van zaaien (zaaien) symptomen die anders zouden worden in de vegetatie in het geheel niet of nauwelijks waarneembaar zijn (zie). Deze korte secties in het mechanisme Welke zaaimachine getrokken over twee keer. Vooral de "tanden" aan de rand van het veld waar aan de rand van het veld zaaimachine meander kruisen ingezaaide die over de rand van het veld (foto). Een andere elektrische weerstand kan oek verschijnen in tramlijnen, waar zaaimachine voorbij. Het bereik van de zaaimachine is 6m, verder Gedurende de rest van de groeiperiode gewassen worden geteeld met een sproeier bereik 18m, dat is ook een scala aan tramlijnen Waargenomen in de lucht foto's. Aantoonbaar hogere geleidbaarheid tonen sporen aan de rand van het veld, aangezien de Zij doorlopen keer en op korte afstand trekkers bochten. In hun omgeving het best weerspiegeld Daarom zijn de effecten van de elektrische stroomdoorgang door planten en oek schadelijke stromen worden uitgevoerd door deze naar de grootste afstand. 

 

Het fenomeen is slechts nog gedeeltelijk Explored, zal verder worden getest op de langere termijn. De waarneming is nog steeds in het stadium van een gekwalificeerde schatting. (Enkele jaren van waarnemingen en metingen, evaluaties van luchtopnamen Enkele duizenden overeenkomt met de toestand van de vegetatie) 

 

Zeer waarschijnlijk is een symptoom van de ontlaadstroom die door relatief veel zaaimachine "overlapt Visualisatie" (zaaien tekens). De bodem wordt er besloten met zaaimachine twee keer, dus is duidelijk dat er andere (hogere) geleidbaarheid, het dubbele van de gekiemde zaden, hogere amout van plantaardig materiaal en Hoger Daarom hoeveelheid vocht daar. Toch, zonder de effecten van elektrische stroom waarschijnlijk bij lange na niet verschijnen droog zaaimachine overlapt Visualisatie ("tanden" op de rand van het veld, boor loopt in plaatsen al gezaaid). Omdat het gewas is niet het geval in staat om verschillende lokale omstandigheden en hogere (dubbele) zaaidichtheid op het punt van overlapping worden zeer goed aangepast, maakt u een lager aantal uitlopers en zonder de werking van de elektriciteit Zou kleurverschillen praktisch onmerkbaar, bijna nul. Na actie van elektriciteit zijn aanzienlijk meer aangetaste planten op plaatsen met dubbele beluchting en zaaien, met een aanzienlijk lagere elektrische weerstand van de bodem, en wordt deze weergegeven als gedurende een aantal dagen vertraging in de groei. Planten beïnvloed door elektriciteit Gedraagt ​​u als na het verplanten, en voor enige tijd te vertragen of bijna stoppen met groeien. Zaaien symptomen behoren niet tot de archeologen zijn elders heb uitgelegd, maar Zou het helpen identificeren op het gebied van gewas, waarvan ten minste gedeeltelijk werd beïnvloed door de lozing van bliksem energie. In sommige gevallen, als het veld niet direct beïnvloed door de bliksem, de elektriciteit was er alleen maar van dichtbij Geleide wegen en tramlijnen, stengels hoeven niet bukken helemaal. EFP - actie van elektriciteit onder het niveau van accommodatie (het beschadigen, verzwakking), maar dat nog steeds mogelijk leiden tot een vertraging van de groei en de verschillen in de mate van rijping. Waarschijnlijk slechts een paar procent dodelijke dosis, afhankelijk van het type plant. 

 

Minder agressieve effecten van elektrische stroom in Beschreven acties op gewas vegetatie hoeft niet Bijna net zo verwoestende, zoals in het geval van directe hit in het veld, het kan bijna volledig of zonder afgifte accommodatie (het beschadigen, verzwakken) (photo). Ze zijn slechts een secundaire en veel zwakkere effecten van discharge elektriciteit door blikseminslag Dat alleen structuren hit op de rand van het veld of in de nabijheid ervan, en direct in het gewas veld hadden NIET. Bomen, struiken, grenzen, veldwegen dicht bij het ​​veld. Hoewel bepaald deel van de elektrische energie is verdeeld over het gebied door middel van het bodemoppervlak, en aanzienlijk meer voorkeur door middel van locaties met een lagere weerstand - tramlijnen, zaaimachine overlapt. Beschreven In geval is het niet zo veel energie die ertoe kunnen leiden accommodatie (het beschadigen, verzwakken). Maar kan matige vertraging, vertraagde groei en rijping van de planten Beschreven in locaties met een lagere weerstand (tussen hen en punten behoren onder de grond, waar ze kunnen worden beter gelegen diverse geleidende structuren). In die gevallen kan het gebeuren OOK verhogen van het contrast van cropmarks, veroorzaakt door archeologische en andere entiteiten blad ondergrondse gelegen, waarvan de gevolgen in het gewas anders niet zou zijn op alle waarneembare. Ze vertonen bijna uitsluitend van de elektrische weerstand verandering in hun directe omgeving, en anders niet of nauwelijks. Door de passage van elektriciteit in hun omgeving kan dus worden waargenomen als cropmarks Dat oek structuren bevinden zich in droge en diepte, dat hun aanwezigheid door waarneembare veranderingen in structuur, kleur, schaduw en het uiterlijk van het gewas in de andere jaren heeft geen effect. Planten kunnen oek Licht vervaagd, maar in tegenstelling tot directe hit op het gebied van de werkelijke gewas veld, zijn in staat om met succes te herstellen van zwakkere schade. In de nabijheid van rijpaden dichtbij de veldranden kan also bij droogte en gewassen resultaat in de grond buigen. (photo) De effecten van elektrische stroom, verschillende hoeveelheden elektrische energie (minder dan dodelijk, ver onder dodelijke, niet merkbaar, dodelijk, boven dodelijk, zeer dodelijk hierboven) zal veel meer uitgewerkt in het hoofdstuk Gedetailleerde EFP. Ten eerste, zal er op een paar foto's van de experimenten suggereren dat veel en zijn in staat levert een belangrijke bijdrage aan het begrip van de beschreven processen. 

 

Na een voltreffer van bliksemontlading in het veld bevinden zich in het midden ongeveer tussen de rijsporen (photo) Die waarschijnlijk door geleiding stromen Encounter van twee kanten, maar ook locaties aan de rand van het veld, Cellenbeton twee keer (photo) Tijdens het zaaien procedure standaard Mezi meest getroffen plaatsen, waar er met Vaak ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas op een zeer grote afstand van de punt van staking, heel vaak zelfs rond het hele veld heen. Aanvankelijk zaaimachine die rond de rand van het veld en daarna geleidelijk uitgevoerd daar-back van de standaard parallelle tramlijnen. (photo

 

In het geval van directe hit in het veld kan dus zichtbaar gemaakt worden door een blikseminslag als cropmarks van archeologische oorsprong oek droge structuren die anders niet zichtbaar zijn onder alle omstandigheden. Het is omdat ze te diep, of al te weinig contrast, zodat ze kan niet zonder de hulp van elektrische energie opgenomen onder alle omstandigheden. In sommige gevallen kan worden gevisualiseerd Direct een aantal archeologische en andere voorwerpen, Of als een onderdeel van de reguliere vormen in gewas, of als en delen van constructiewerken van Gewoonlijk ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen, maar alleen als ze niet helemaal verloren Mezi andere ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen en blijf zelfs een beetje herkenbaar. Soms is het mogelijk om acht droog een object oek Tussen Vaak afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas, omdat de buitenkant terwijl dat gewas is "slechts" op de grond liggen, net boven het misschien helemaal dood, dankzij een veel hogere geleidbaarheid van het grond rond het onderwerp en de veel hogere stromen die op de vegetatie. Onmiddellijk na verblijf (het beschadigen, verzwakking) en droogte situatie kan nog niet bijna Herkenbaar, maar na een paar dagen begint het gewas geel, en na verloop van tijd volledig sterft. Dode stengels zullen niet langer zelfs gedeeltelijk terug te trekken het dankzij phototropism en geotropism, in tegenstelling tot alle andere.  

 

Soms kan het gewoon een gevallen Resten van agrarische technologie Dat ligt onder de diepploegen. Soms OOK Ze kunnen worden geruïneerd delen van vliegtuigen uit de wereldoorlogen oek Dat kan in droogte en diepte, Zou het niet die verschijnen als cropmarks zonder een blikseminslag onder alle omstandigheden. Zelfs onder Algemeen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas kunnen enkele ondergrondse structuren herkenbaar als bijvoorbeeld bij het ​​in de meeste gebieden is het enige gewas Vaak liggend op de grond, boven de ondergrondse metalen voorwerp kan zijn helemaal dood. 

 

Vertalen Beschreven objecten hebben een belangrijk gemeenschappelijk kenmerk. Indien binnen een afstand van enkele meters (naar schatting niet meer dan 20 Zelden een beetje meer) laten verschijnen van een blikseminslag in het veld van het gewas, dus dat het terug te vinden op de vitaliteit, Ze zijn altijd gevisualiseerd, en zeer vergelijkbaar in de Zelfde zeer plaats. Dit gebeurt ook na usuall meerdere dagen en zelfs weken, na een blikseminslag. Omdat het een gemiddelde dichtheid van bliksemontladingen in de droge gematigde streken Waargenomen tijd was nog niet, omdat de droogte elk object is klaar om te worden opnieuw weergegeven met een gemiddelde van ongeveer 500 jaar. Overwegende dat zelfs in de gematigde zone er komen relatief aantoonbaar plaatsen waar bliksemontladingen raakte Vaak wordt een beetje meer, en veel ontladingen zijn meerdere vertakt, is het wellicht niet nodig is in sommige gevallen zo lang te wachten, maar slechts ongeveer 50 tot 100 jaar. Toch zal het optreden van deze items worden genoemd in de voorspellingen (prognose), omdat de het is niet absoluut noodzakelijk om te wachten voor 50 of 300 jaar, tot een aantal nieuwe bliksemontlading opnieuw in het veld. Is er voldoende Graaf ze op, zodat het eerste verzoek toestemming van het begrip boer, na de oogst pak een pikhouweel en gaan. 

 

Enkele interessante beelden zou kunnen ontdekken in hun archieven luchtfoto archeologen. Ze vliegen over nabij en boven de objecten van hun interesse een beetje meer, en al veel langer dan die geïnteresseerd zijn in graancirkels. Hoewel Dat zijn in de buurt en over al ontdekt graancirkels na massaal zoals wespen, maar ze zijn anders in u landschappen fotografeert van boven al van geen belang. Is helemaal niet uitgesloten dat vanuit de lucht archeologen in hun archieven een aantal zeer interessante foto's van cropmarks hebben, al was het maar het eerste type (oppervlakte), die eenvoudig besloten dat alle zelf-verklaarde dat graancirkels Explorers nooit show, wat is geen verrassing. 

 

Een andere groep onderzoekers die kon iets vinden in hun fotoarchieven, militaire professionals zijn van luchtfotografie. Schoten zou eerst moeten vrij te geven het. Zeker is heel goed mogelijk rekenen op het feit dat als ze ooit iets dergelijks op gevonden Hun schoten, graancirkels Explorers Zou de laatste zijn aan wie iets dergelijks hebben getoond.

Einde van de archeologische overwegingen

 

 

Drie geheime vergaderingen van Aeronautical archeologen

Antenne archeologen zouden hun foto's die hij zeker al heel wat gezien. Alleen mogelijk om een ​​kijkje bijvoorbeeld bij een aantal van duizenden en duizenden van hun opnamen hebben. Het gerucht gaat dat beroemdheden over de hele wereld die zich bezighouden met luchtfoto archeologen, gehouden op de kwestie van de graancirkels in de afgelopen drie geheime bijeenkomsten. Omdat de bijeenkomsten waren geheim, is het niet bekend Hun datum, maar een aantal van de belangrijkste resultaten van De besprekingen waren voor het publiek over alle net geïnfiltreerd. 

 

By the way, is het vermeldenswaard dat de man die duidelijk kan worden gezien als de grondlegger van de antenne archeologen, Osbert Guy Stanhope Crawford, de kindertijd en adolescentie in Hampshire doorgebracht in Zuid-Engeland. Al tijdens de tienerjaren was hij onder de indruk van grafheuvels, klei wallen en grachten, verspreid over het landschap. Daarom Zuid-Engeland is het mogelijk om een ​​dubbele genius loci van de Aerial Archeologie noemen, omdat het de hele regio is er de archeologische entiteiten vel zich onder de grond, letterlijk bezaaid met. 

De belangrijkste centra van het voorval graancirkels kan worden gewezen op de kruising van Avebury Settlements, en daaruit 8 km ten zuiden Alton Barnes. Dit is een gebied dat is op het gebied van archeologie en luchtfoto archeologie echt "zeer levendig". Binnen een straal van 125 tot 170 km afstand van zijn bijna alle graancirkels die sites ooit zijn ontdekt in het Verenigd Koninkrijk. Hampshire ligt ongeveer 45 km ten zuidoosten van hen. Direct grenzend aan Wiltshire, waar liggen dat ze twee nederzettingen genoemd. 

 

Op het eerste, ze definieerde het basisconcept:

Kenmerken van ontdekkingsreizigers die betrokken zijn bij Graancirkels:

Explorers graancirkels zijn meestal gewoon schijngeleerde enige semi-intellectuelen, half-opgeleide, Die alleen vele jaren parasiteren op de "graancirkels onderzoek." Ze hebben niet om iets anders te maken dan die "verkennen" de mysteries, ten aanzien waarvan alleen zichzelf geloven, dat zij voor de hele mensheid voor eens en altijd volledig onoplosbaar. Naar de mening van graancirkels Explorers met de mogelijkheid van het oplossen van het probleem van de graancirkels, variërend volledig uit de mogelijkheden en onderzoek horizon van de hele mensheid. Nooit iemand over de hele wereld in staat zal zijn om ze op te lossen, omdat de hele lange jaren niet in staat zijn om dat ook zelf, "Great Explorers graancirkels". Volgens hun eigen advies van de "Great Explorers graancirkels" is er niemand anders in de hele wereld die in staat om het mysterie van regelmatige vormen te begrijpen in het gewas beter dan zijzelf. Maar zelfs zij zelf zijn lang niet in staat om de grote meerderheid van de patronen die ooit is verschenen in de hele wereld op te sporen. (Voorbeeld -photo - Miniatuur - Bron: Google Earth ) In plaats van tryng op basis van een aantal objectieve bevindingen proberen te vinden een manier om echte oplossingen, Geduldig verstrikt raken steeds meer en meer in Spider Webs van hun eigen Wanen en Fictions, waarin bijna gelukt voor hangen zelf. 

 

Tijdens de eerste vergadering, professionals van luchtfoto archeologie onder andere Geïntroduceerd elkaar met enkele foto's van Hun onderzoek uit verschillende landen. Zij namen in het bijzonder rekening in het zuiden van Engeland, zoals Microsoft Vooral rond Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury en vele aanverwante gebieden. Zij onderzocht een aantal historische luchtfoto's van de genoemde gebieden. Vergeleken verschillende cropmarks waarneembare waren. De werkelijke foto's die werden gebruikt tijdens deze vergadering, zijn niet bekend, maar als voorbeeld zou kunnen dienen twee afbeeldingen, gepubliceerd in de publicatie Vluchten Into Gisteren, Leo Deuel, St Martin's Press, 1969. 

 

F1Een daarvan is gedateerd 1949:  

Een van de twee iconische ronde objecten (henges) op Hutton Moor op Ripon in Yorkshire, zoals ze verschenen op de tarwe veld in de zomer van 1949 

 

F2een ander is niet gedateerd, geschat op basis van een jaar Tussen 1945 - 1955  

Crowmarsh in Oxfordshire, Zuid-Engeland: overvolle sloten cropmarks wijzen op het bestaan ​​van de grafheuvels van de Bronstijd, volledig met de grond gelijk, en onder hen twee parallelle rechte lijnen. 

 

Door het vergelijken van de cropmarks op een reeks luchtfoto's uit verschillende periodes van de deelnemers de eerste geheime vergaderingen luchtfoto archeologen bereikt om de uiteindelijke protocol te definiëren, dat was:  

1) "De set van maatregelen van luchtfoto archeologie enquêtes die graancirkels": 

Elke onderzoeker, Wie is verbaasd dat het feit dat in sommige akkers, voornamelijk in het zuiden van Engeland, soms worden gevonden regelmatige, meestal ronde, maar andere vormen oek, en dezelfde of soortgelijke formaties, hoewel met minder frequentie, bevinden zich op OOK vele andere gebieden met granen over de hele wereld, en is voorts van mening Who Dat voor het optreden van Vergelijkbare constructies niet mogelijk is het vinden van een logische verklaring, moet eens en voor altijd zijn en eeuwig met de naam " Een beetje Tomnoody

 

Enkele jaren na, organiseerde de tweede vergadering, welke behandeld door het onderzoeken van andere archieven luchtfoto's op Wat was het eerste eindrapport is enigszins gewijzigd:  

2) "Wijziging van het pakket maatregelen van luchtfoto" ... Wedstrijden na de eerste pas aan het einde van de definitie was " A little Tomnoody "vervangen door" Tomnoody ". 

 

Na een paar jaar van de derde bijeenkomst werd georganiseerd, waar foto's werden voornamelijk onderzocht van de afgelopen jaren. Het eindrapport werd opnieuw gewijzigd.  

3) "De tweede reeks maatregelen, Reconstructie van luchtfoto" ... Voortzetting weer wedstrijden, en de definitie van " Tomnoody "veranderd in" Geweldig Tomnoody ".  

Vervolgens werd het organiseren van een andere antenne Archeologen vergaderingen, het werken met de kwestie van de graancirkels, definitief verlaten. Sommige vertalingen een ander, in plaats van het gebruik van de term " Grote Tomnoody "Collocatie en het gebruik van woorden" Geweldig Idiot "

 

 

Na paragraaf is niet direct behoren tot archeologen, maar heeft betrekking op de geschiedenis

 

Kraters in de velden:

Op veel plaatsen in de wereld voordoen in gebieden relatief diep onder de grond ontplofte bommen, die nooit zou worden omgeploegd (ver onder 80 cm), met een aantal geavanceerde afbraak van de envelop en de inhoud, en volledig vernietigd triggering mechanisme. Sommigen ontplofte waarschijnlijk een succesvolle Sabotage bijvoorbeeld in de fabriek Pilsen Skoda Co. en anderen, vielen zonder dat dit aanleiding mechanisme, of mechanismen effectief en volledig aangetast. Bliksemontlading, dat wordt uitgevoerd in de ondergrondse precies door hen zou gewoon handelen precies zoals droogtes en trigger-mechanisme. Afbraakproducten van de bom shell (ijzer) bijdragen aan de meerdere Verhoogde geleidbaarheid van de bodem in de omgeving van roestende bommen. 

 

By the way: elke krater in het veld, die werd gevormd na de impact van de lucht bommen tijdens de Tweede Wereldoorlog, opgericht in het veld zeer nauwkeurige ronde krater. Toen het later werd gevuld met een aantal bodem-en geploegd (tekening), in zijn ondergrondse structuur bleef een aantal geselecteerde kenmerken bewaard gebleven structuur van de gebombardeerde cirkel, die zich kan manifesteren in het groeiende gewas als klassieke CROPMARK, en waar de impact van Bliksem in de afvoer nabijheid van elektriciteit en versterkt vegetatie symptoom Elektriciteit versneld CROPMARK. (Explosion -. Een cirkel een blikseminslag Is Ook en explosie) 

 

 

Archeologische redenering 2

In de archieven van luchtfoto archeologie Instellingen kunnen zich vele beelden van nooit ontdekt en verkend Crop Circles. Antenne archeologen over de hele wereld bijna sinds haar oprichting nauw samen met militaire luchtfotografie, Die voor welke doeleinden (Vaak alleen voor hen) een enorme reeks luchtfoto's van landoppervlak (zie) vrijgegeven. Er kunnen zich vele nooit gepubliceerd graancirkels, die nooit antenne archeologie professionals probeerde te brengen en te publiceren. Er is werkelijk geen enkele reden ervan, omdat de de luchtvaart archeologie is altijd Behorend Tussen Geheel respectabele disciplines van wetenschap en onderzoek. Het bestaan ​​en de exploratie van graancirkels is nog steeds geclassificeerd als een zeer twijfelachtige activiteit, uitgevoerd voor een groot deel zou zeer verdacht en Dubieuze Particulieren (wat zeker de grotere mate van waar). Hun creatie wordt toegeschreven aan particulieren zelfs Dubieuze en nog veel meer verdacht. 

 

Waarschijnlijk snel nadert het moment dat de kwestie van het verkennen Vergelijkbare structuren zal het proefschrift van twijfelachtige individuen volledig en meedogenloos zeker verboden, eventueel zelfs met de politie bijstand. Zij zullen waarschijnlijk worden voorkomen dat het bezoeken van droge plaatsen, in ieder geval in een periode waarin er aantoonbaar aanwezig levensbedreigende chemicaliën, gif en drugs. Objecten die zij onderzocht zo blij, en door middel van hun "onderzoek" voor een lange tijd om lessen in de rest van de planeten bevolking Called Globe roepen een algemene indruk dat de vaststelling van de oorzaken van hun herkomst is vrijwel onmogelijk. Objecten in staat zijn om eeuwig reeds in de toekomst op te nemen alleen tussen de zogenaamde cropmarks, symptomen. Subtype veroorzaakt door de verschillen in elektrische weerstand van materialen en milieu, gelegen op de plaats waar Originated Ze waren, en door een prijsverhoging van elektrische lading en energie. 

 

In de overgrote meerderheid zijn enkele van de verschillen Hierboven teruggehaald Just Because het heeft plaatsgevonden op de site droge overtollige elektrische lading, die voor de eerste keer na het raken van voorhoofd RS Soortgelijke verschillen in de geleidbaarheid omgeving gecreëerd bijna chaotisch. Soms zelfs heel regelmatig dankzij resonantie en interferentie op zichzelf, dankzij de enorme overmaat van elektrische lading en energie. In eenvoudige termen is er een overmaat droge elektrische lading en energie, dat het voor de elektrische weerstand van het materiaal aanwezige te groot. Aanvankelijk Pogingen om hij "zou hun eigen manier" blijven tot op een afstand van enkele meters. In sommige plaatsen is de weerstand van de naaste omgeving zou even Vermindert verschillende ordes van grootte (doorslag van diëlektrische analyse impuls), Vooral het momentane ionisatie en verwarming tot enkele duizenden graden Celsius OOK Fahrenheit. 

 

Na de eerste min of meer chaotische beweging van elektrische lading, is energie die al lang bezig met in een gemeenschappelijke manier, met name door plaatsen met de laagste elektrische weerstand. Het kan worden uitgevoerd door het aardoppervlak en net onder dat ergens zelfs honderden meters, de brug vaak binnen slechts een enkel gewas veld. Tijdens de passage beïnvloedt, en het bepaalde geselecteerde functies en schade planten daar is hij zojuist genoemde locaties met lagere weerstand. Sommigen van hen zijn gedood, maar zelden hun aantal groter is dan een paar procent bij de meeste, die waarschijnlijk niet zouden zijn objectief bepaalbaar, als gevolg van de natuurlijke ongelijkheid. Beschadigde planten zullen alleen beginnen te laten zien na enige tijd verandert, Bijzonder rijping en groeivertraging, verzwakken also verbuigen op de grond. Dergelijke wijzigingen zijn al op het gehele gebied ZEER goed waarneembaar, bij voorkeur vanaf een afstand of van boven. Dergelijke veranderingen zijn al op de gehele waarneembare gebied zeer goed, bij voorkeur van een afstand of van boven, met behulp van klassieke methoden van luchtfoto archeologen observatie. Gebieden met een lagere elektrische weerstand door hen veroorzaakte ondergrondse artefacten kan hij redelijk betrouwbaar Gemarkeerd. Zou een andere methode zou echt heel moeilijk detecteerbaar. 

 

Als voorbeeld hier wordt getoond een luchtfoto van het oppervlak van de Aarde, dat is overgenomen door Google Earth . Er ligt relatief typisch voorbeeld van een formatie, die nu waarschijnlijk alleen tijdelijk genaamd "Crop Circle". Is nooit ontdekt, de graancirkels Explorers, laat staan ​​onderzocht. Degenen met droge formaties zijn bijna continu bezig, omdat de ze denken dat ze zijn iets mysterieus verkennen. Maar ze moet eerst in staat zijn om ze te vinden. Als voorbeeld hier wordt getoond een luchtfoto van het oppervlak van de Aarde, dat is overgenomen door Google Earth . Er ligt relatief typisch voorbeeld van een formatie, die nu is, waarschijnlijk alleen tijdelijk, genaamd "graancirkel". Is nooit Ontdekt door graancirkels Explorers, laat staan ​​onderzocht. Degenen met droge formaties zijn bijna continu bezig, omdat de ze denken dat ze zijn iets mysterieus verkennen. Maar ze moet eerst in staat zijn om ze te vinden. 

 

Einde van de archeologische overwegingen 2

 

Een opmerking buiten archeologen: Is het niet, natuurlijk, volledig helemaal waar dat het patroon niet werd gezien door iedereen Noch Ontdekt. Degenen die dat nooit het gewas patroon gepubliceerd Zeker zag was de heer combineren operator. Hoe is het mogelijk voor te stellen, de heer Combine Operator niet noemen het patroon ontdekt elke journalist, noch mysterie explorer. De heer Combine oOperator is niet mentaal defect. 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Hoewel Alchemy is nu vervallen tot minachting, en wordt beschouwd als zelfs is een ding van het verleden, moet de physicain niet worden beïnvloed door droogte judgements.ts. Paracelsus
Minder is alleen meer waar meer is niet goed. FLWright
De minderheid is soms goed, de meerderheid altijd ongelijk.        GBShaw 
z