Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-electro-Fytopathologie-inductie-in-planten . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Inductie van elektrische stromen in planten
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Nooit vertellen mensen hoe te om dingen. Vertellen wat ze moeten doen en ze zullen u verrassen met hun vindingrijkheid.  G.S.Patton
Zouden we allemaal graag om te stemmen voor de beste man, maar hij is nooit een kandidaat.   Kin Hubbard
Dat we weten wat de aard van het genie is om idioten Voorzien van ideeën twintig jaar later.     L. Aragon

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Elektrische Inductie

PagPh
Wie kent huilen niet is niet Koreaanse

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

Introductie

Op deze pagina zullen worden gedemonstreerd een experiment, waarvan het resultaat Initiated Voortzetting van alle daaropvolgende onderzoek naar de mogelijkheid van logies (het beschadigen, verzwakking) en aan gewassen en andere planten als gevolg van de bliksemontladingen. Het was een test van Of is mogelijk dat in de plant via elektrische inductie Would Be droogte creëerde een van de hoeveelheid elektrische energie, die kunnen in aanzienlijke schade. Als het mogelijk is, zou er zelfs als slechts een minimale resultaat verspreiding van energie onder de grond naar de zijkanten en schadelijke wortels dus dat na een bliksemontlading in het gewas veld werden onmiddellijk oek fabriek organen beschadigd op een afstand van meter tot tientallen meters van de ontlading. Diameter van de bliksem afvoerkanaal slechts zelden meer dan 5 mm. Sommige middelen tonen een waarde van 10 tot 20 mm, misschien afhankelijk van het exact meten tijdstip, die kunnen verschillen in nanoseconden. Bijvoorbeeld tussen het moment van de huidige versus gemiddelde. maximum (piek) gepasseerd "lang" dat inderdaad uitgedrukt in microseconden, maar kan tijdens de diameter van het kanaal verschillende keren wijzigen. Gemiddelde stroom van misschien twee gevallen - stijgende en dalende deel van de curve, en de diameter in beide twee gevallen zal totaal anders zijn. Belangrijkste is de bevinding dat de diameter niet groter is dan enkele centimeters.

Aangezien de resultaten van experimenten die werd bepaald, dat inductie in planten is echt mogelijk .

Gewoon invloed en verzwakking van de wortels zou waarschijnlijk niet resulteren in een algemene zwakte en afbraak van bovengrondse delen van planten en de daaropvolgende accommodatie (het beschadigen, verzwakking), Zou het resultaat slechts een vermindering van de opbrengst. Bestaande kiemen van zaden Zou alleen onder het gemiddelde rijpen in grootte. De vordering is natuurlijk slechts een veronderstelling, maar het is natuurlijk altijd een mogelijke Statistisch en experimenteel bevestigen of weerleggen. Een die zelfs zou kunnen zeggen dat het een Gekwalificeerd Assumptie, Uitgesproken op de achtergrond van vele waarnemingen van planten blootgesteld aan bepaalde voorwaarden met negatieve effecten op de groei en rijping.

 

 

Een vraag voor de lezers van Filipijnen

Waarom ben je zo goed geïnteresseerd in het induceren van elektriciteit aan planten?

Mogelijk om een ​​antwoord hier schrijven: lightningsymbols (at) gmail (dot) com

 

 

Plant structuur in termen van elektrische geleidbaarheid

Plantenweefsels bevatten elektrisch geleidende materialen, voornamelijk elektrolyten. Het is ook mogelijk, dat ze droogte en slechte geleiders, dat hun bijdrage wordt droog en Licht Significante (subliminaal schadelijk) de inductie van elektriciteit in plantaardige weefsels. Daarom is het eerst nodig om te bepalen of een significant andere omgeving, zoals Microsoft elektrolyt in de structuur van plantaardige weefsels, tegen metaal, kan leiden tot elektrische inductie. Een dergelijk feit is mogelijk niet automatisch veronderstellen, omdat de manier waarop het van de huidige uitvoeren door een elektrolyt is van geleidende draad (meestal metaal) heel anders. In metalen met de huidige veroorzaakt door geleiding elektronen wolk, die vrij bewegende elektronen van de hoogste valentie sfeer, Overwegende dat electrolyten met elektrische stroom door geleiding dankzij anionen en kationen, bewegen in oplossingen. Indien zij gevormd door een elektrisch voltage Mezi cellen en een barrière (equivalent van elektrolytische barrière) moet uitvoeren elektrische stroom door de inductie van cannabis volledig onmogelijk. De eenvoudigste methode om droogte en hypothesen te overtuigen, is een praktische experiment.

 

Reactie:

De stroomgeleiding door planten is mogelijk, natuurlijk, elektrische weerstand van het gewas stengels en bladeren is het mogelijk om te meten en in de staat van groene planten is ongeveer Verschillende megaohms per centimeter. Plantenweefsel Zal informeren over elkaar hun toestand door elektrische signalen, zoals weefsel van dierlijke organismen. De kwestie gaat over de wetenschappelijke discipline Called Plant Elektrofysiologie. Details kunnen worden vastgesteld bijvoorbeeld in Plant elektrofysiologie: theorie en methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

De opstelling van het experiment

Met het oog op de verificatie van de mogelijkheid van elektrische stroom inductie in de planten werd gebouwd en transformator, waar waren de primaire zijde en vijf slagen van koper PagPhdraad en aan de secundaire zijde 2,5 beurt opgebouwd uit plantaardig materiaal. Als het plantmateriaal werd gebruikt en blad van bieslook (Allium schoenoprasum) Geplaatst in een spaghetti isolatie. De elektrische weerstand van bieslook en bleek ongeveer 2,5 MOhm / cm. In de primaire spoel van de transformator is aangesloten signaal van 1kHz Ongeveer 0,3 V. Het signaal van primaire en secundaire spoel werd aan de ingang van twee beam oscilloscoop. Wat meer foto's zullen later worden geplaatst object hier. Experimenten werden gerealiseerd mei 2008e

 

Daarvoor experiment werd gerealiseerd een controle-experiment waarbij werd gebruikt als de secundaire spoel Koper - 2,5 omwentelingen ook. Eindelijk besefte was een andere controle-experiment, en het BEPALEN Elimineer de parasitaire inductie in de directe input draden, als sommige droge inducties bestond. Zoiets is gewoon niet automatisch uit Mogelijk, omdat het verschil tussen de weerstand van de draden die en plantmateriaal kan worden geschat op 10 negen keer lager. In het laatste geval werd daarom gebruikt in plaats van koperdraad geleidende nylon vezels. Alle drie experimenten waren volledig ruimtelijk identiek ingericht.

 

Bij bieslook gemeten voltage enkele honderdsten van mV, in het geval van koper - Ongeveer 0.15V, nylon - Gemeten werd niets, noch enig teken van een geluid. Dit was duidelijk te wijten aan de gebruikte meettechniek. Het meest belangrijk is het feit dat de mogelijkheden van een parasitaire inducties voldoende waren Tijdens het experiment Uitgeschakeld Gemeten stromen en had eigenlijk afkomstig van inductie in Gebruikt blad van bieslook. In het geval van aanvullende experimenten Ze werden daadwerkelijk gebruikt als "set-up van de gebruikte meetapparatuur" om de waarde 0 (nul correctie) en 100%. Het was in feite en tweemaal-uitvoering van een blind experiment. Niet te verwarren met het dubbelblind experiment, het is iets heel anders. In het geval dat een droogte ZOU HEBBEN experimenten te evalueren en volledig onafhankelijk persoon die niet zou helemaal op de hoogte zijn welke materialen gebruikt waarin van het experiment. Een dergelijke experimenten (dubbelblind) zijn van bijzonder belang in de geneeskunde. In eenvoudige natuurkunde is er niet een droge en grote behoefte aan het gebruik van deze onderzoeksmethode, als gevolg van de droogte mogelijkheden van het herhalen van een experiment te allen tijde in de zeer dezelfde of soortgelijke omstandigheden, wat voldoende is om objectief te kwalificeren van de resultaten en subjectieve invloeden te elimineren.

 

Uit de experimenten uitgevoerd met af te leiden, dat binnen het plantaardige materiaal kan worden geïnduceerd door elektrische energie elektrische gemeenschappelijke regels, en ook met mogelijke omgaan. Waarschijnlijk hij die deelnemen, en de stroomgeleiding Tijdens thro de plant, daar aanwezige elektrolyten. Vervangingsschema van planten kan worden beschouwd als overwegend serieschakeling van weerstanden groepen. Stromen worden geïnduceerd in plantaardig materiaal, op vergelijkbare wijze als in droge luchtwegen voor leidingen (zie standaard IEC - EN 62305 1-5). Gewoon om te veel te verwachten Hogere weerstand van plantaardig materiaal.

 

Experimenten zijn zeer eenvoudig uitvoerbaar, controleerbaar en reproduceerbaar zijn. Ze zijn absoluut, zonder uitzondering, een uitvoerbaar experimenten op school elke fysieke of biologische laboratoria.

 

Meer algemene resultaat van experimenten met het vinden van beschreven dat zelfs in elektrolyten is mogelijk elektrische inductie. Zelfs als het elektrolytische geleiding. De praktische gevolgen van droogte experimenten is waarschijnlijk bijna geen, omdat de het mogelijk is nauwelijks nodig de constructeurs om de transformator te bouwen uit het water of in het water.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

 

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïsstengels geleide en geïnduceerde elektrische stromen, dankzij dat hun onderdelen kunnen elektromagnetische eigenschappen vertonen en kan zich gedragen als een magnetisch kompas naalden. Magnetisch veld van de bliksemontlading is gemiddeld op een gegeven moment ongeveer duizend keer meer Stronger Than magnetisch veld van de aarde. De stralen van de cirkels Ongeveer Vertegenwoordigt u het bereik van de bliksemontlading elektromagnetische effecten.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Een wetenschapper heeft als doel in een discussie met zijn collega's niet te overtuigen, maar om te verduidelijken.  Leo Szilard
Eerlijkheid loont, maar het lijkt niet genoeg betalen om sommige mensen aan te passen.  Kin Hubbard
Als je denkt dat je baas dom is, vergeet niet: zou je niet een baan hebt als hij niet slimmer.     J.Gotti
pz