Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-dead-insecten-etc-afwijkingen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Graancirkels - dode vliegen
Verkennen Dat hij en bliksem de site zijn er dode insecten te raken, is iets als het ploegen zand ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Weet je wat ik ga doen voordat ik het doen? -Ja. -Wat als ik iets anders doen? - Dan weet ik niet dat.
Elke dwaas kan bekritiseren, veroordelen en klagen en de meeste dwazen om. B.Franklin
De intelligentie van het schepsel bekend als een menigte, is de vierkantswortel van het aantal mensen in het. T.Pratchett

Graancirkels , Foto's bijsnijden, sommige zoals ploegen zand

PagPh
Er zijn waarschijnlijk weinig dingen zo de natuur en begrijpelijk, als dode insecten op de stengels te wijten aan een blikseminslag. Elektrostatisch veld en parkeren in de buurt de bliksem ontlading is totaal onvoorstelbaar geraakt.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductionuction

Dode insecten. Niet alleen insecten, maar OOK nog vele andere dieren (onzichtbaar - metro), blijft dood na bliksem sloeg elke lus in een gewas veld of in de buurt die. Naar schatting enkele tientallen kilogrammen. Verschillende knaagdieren - muizen, spitsmuizen, Gophers, hamsters. Mollen, hagedissen, salamanders, kikkers, vogels. Aantal verschillende manieren slim verborgen insecten. Insecten, Dat zelfs in sommige zeldzame gevallen, vinden op de site, had net geplakt in spikes, stengels of bladeren dood geweest zo snel, dat was genoeg om het niet te los. De meest krachtige van de meest krachtige stroomstoot (Return Stroke) Neemt een paar miljoenste van een seconde, en het is zelfs voor een vlieg te snel. Het feit dat insecten alleen worden aangetroffen in sporadische gevallen, zelfs veroorzaakt door in de meeste gevallen dat zij in staat om onder dekking te krijgen voor de storm (regen). Het zal niet gebeuren in het geval van de donderslag bij heldere hemel, Anvil's grond, Out of blauw. Om het ontstaan ​​van graancirkels of andere regelmatige patronen, gewoonlijk zijn pas enkele dagen na de storm, Hun ontdekking nog later, zodat de lijken van insecten worden verwerkt gedurende enkele dagen door schimmels, micro-organismen en andere organismen betrokken bij de natuurlijke cyclus. Dat is alles voor nu.

 

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is niet wat je niet weet Dat krijgt u in de problemen. Het is wat je zeker weet is dat niet gewoon zat  M.Twain
Mislukkingen zijn vinger berichten op de weg naar succes. CSLewis
Er komt een tijd dat elke wetenschapper, zelfs God, heeft af te schrijven van een experiment.   P.D.James
pz