Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-chronologie-gegevens . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Chronologie - Details
graancirkels - meer Gedetailleerde informatie over chronologie van gewas accommodatie (het beschadigen, verzwakking)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Het is vrij moeilijk om te vertellen wat wel geluk brengen. Armoede en rijkdom zijn beide mislukt.  Kin Hubbard
Onze grondwet beschermt vooral vreemdelingen, dronkaards en USsenators  W.Rogers
Als uw experiment heeft statistieken nodig, oughta heb je gedaan een betere experiment.         E.Rutherford

Crop Circles , Crop cijfers gedetailleerde chronologie

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Chronologie van Crop accommodatie - andere details

Deze pagina toont een geleidelijke verandering in graangewassen, die vooral voorgedaan in de buurt van en rond een aantal van de geobserveerde reguliere structuren (graancirkels). Het is iets heel erg moeilijk, alle documentatie van dit effect is praktisch geen, en kan min of meer willekeurig worden verkregen. Het wordt veroorzaakt door de meest voorkomende fout van bijna alle graancirkels Explorers, WHO gedocumenteerd droogte objecten, en dus hun taak is beëindigd. Ze realiseren zich niet op zijn minst, dat elk object, waarin ze zijn gewoon te documenteren, met inachtneming van de tijd (chronologische) evolutie, tot de oogst. Hoewel ze nooit in staat geweest om de actie vast te leggen vanaf het allereerste begin, en dat is heel interessant, wat volgt nadat ze een einde aan hun activiteit. Wat ze gedocumenteerd, is opgenomen in termen van chronologie eerder Mezi uitzonderingen, omdat het object is de zeer snel gemaakt, waarschijnlijk als gevolg van voornamelijk IT en The Domino Effect en de Butterfly Effect. Maar dat betekent niet dat op alle, dat hij, die plaats zal er niets gebeuren in de toekomst, integendeel. Bepaalde wijzigingen is het mogelijk om in acht nemen tot de oogst.

 

Zoals reeds vermeld, uit de documentatie Dat was op droge plaatsen Verworven door de overgrote meerderheid van "graancirkels Explorers ', kan niet worden afgeleid in termen van chronologie absoluut niets, omdat de site dat ze nooit amost opnieuw te bezoeken. Gelukkig maar het is mogelijk om meer of minder te gebruiken willekeurig fenomeen, dat sommige beelden documenteren het fenomeen, neergeschoten door een verscheidenheid van graancirkel jagers, werden gevangen genomen op verschillende tijdstippen.

 

De enige uitzondering op de regel worden opgesomd die zaken, waar er enige tijd na de eerste waarneming van de vorm - er Sta op sommige andere delen. In dit geval, wat zie Mogelijke "Explorers" in voorkomend geval, het verhogen van hun ezel van comfortabele stoelen en ga weer schiet het object.

 

Hoewel hij geen foto's van die onmiddellijk komen we nog een grote fout, die niet zouden worden elke fotograaf DOOR geboden ONDER GEEN GEVAL ROND HELE WERELD . Dat is het erg triest feit, dat de beelden van Them (gepubliceerd op hun websites) nooit significant gemarkeerd met de datum waarop de foto is genomen, maar de datum (vermoedelijke) van het patroon ontstaan. Probeer te EXIF, waar mogelijk, vinden onder andere, de juiste datum en tijd nauwkeurig vastleggen van foto te bewaren op een zeer eenvoudige manier, is absoluut onmogelijk. EXIF wordt automatisch volledig op elk moment toegewezen aan een foto die is gemaakt met een digitale camera, bevat veel details over het beeld (datum, tijd, belichting, camera-type) en conventionele processen De bewerking in het aan zich te ontdoen van. Het is zeer waarschijnlijk, dat elke documentarist van graancirkels fenomeen niet eens weten, dat zoiets bestaat, en zo ja, zo is uit een onbegrijpelijke redenen afbeelding te verwijderen uit elke lus, omdat de ze proberen om meer esoterische temperatuur zijn als de mysterieuze kasteel in de Karpaten . Blijft dan het geheel is een elke documentairemaker fenomeen van de graancirkels te vragen, moet of het mogelijk zijn om deze toe te voegen aan hun bestaande web fotoalbum databases. Ten minste de een en het belangrijkste, de echte datum van opname en foto. De waarde van hun webpagina's zou dan onmiddellijk worden verhoogd met ten minste een geschatte 10.000%.

 

Een positieve uitzondering op deze regel is Klaus Leidorf. De enige reden hiervoor is heel begrijpelijk feit, dat hij in de eerste plaats is de fotograaf de heer Klaus Leidorf, uitstekende professionele name op het gebied van luchtfoto's. graancirkel foto's zijn voor hem bijna een bijproduct.

 

Ondanks beschreven moeilijkheden wordt soms, hoewel zeer zeldzame gevallen mogelijk om een ​​aantal Vergelijkbare observatie uit te voeren. Ergens het gebeurt, dat fotografen acties plaatsvinden op verschillende tijdstippen. Hoewel de werkelijke datum van elke Die foto werd gevangen is van hun websites niet mogelijk om, zoals reeds vermeld, ten minste bij benadering iets kan worden geschat op basis van de toestand van de vegetatie. Dergelijke gevallen zullen worden geplaatst object hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Hij weet niets en denkt dat hij alles weet. Dat is duidelijk het wijst hem en politieke carrière.  G.B.Shaw
Het moet mogelijk zijn om de wetten van de fysica uit te leggen aan een barmeid.   A.Einstein
Kans wordt gemist door de meeste mensen want het is gekleed in overall en ziet eruit als werk.          T.A.Edison
pz