Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-apparaten (LRC) . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Gewas veld schakelschema
In het gewas gebied zijn er allerlei elektrische componenten, weerstanden, inductiespoelen, condensatoren
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

U bent zelf verantwoordelijk, voor altijd, voor wat je hebt getemd. U bent verantwoordelijk voor je roos.    A.de Saint-Exupery
Wetenschap kent maar een gebod, Bijdragen aan de wetenschap.  B.Brecht
Accepteer de uitdagingen, zodat u kunt de opwinding van de overwinning te voelen.       G.S.Patton

Elektrische weerstand - R. Condensator - C. Coil - L.

PagPh
Alle objecten op het veld, met inbegrip van planten, tonen fysische eigenschappen, elektrische OOK. Bijvoorbeeld, de elektrische weerstand van een gewas steel met Verscheidene megaohms / centimeter, vlak vóór de oogst heel wat meer.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektrische componenten en apparaten op het gebied

Vanaf het begin, het was meer gewoon een leuke. Zoek velden voor verschillende onderdelen en apparaten Elektrotechniek. Een dergelijke onconventionele vorm van humor, voornamelijk gebruikt als een entertainment tijdens een saai activiteit, zich te ontdoen van haar monotonie en weinig. Niet alleen alleen onderdelen, maar de hele apparaten, en niet alleen elektrische, maar diverse technische en technologische instrumenten en apparaten. Bijvoorbeeld, waterpas en schietlood - ze zijn gebouwd in fabrieken, om te helpen de juiste richting van de wortels naar beneden groeien onderhouden en stengels. Luxmeter - om te controleren hoeveel licht beschikbaar is en waar, in welke richting, en bladeren en bloemen worden Ripening draaien en openen-sluiten. De stengels en bladeren zijn onder zeer hoge spanning Potentieel van de onweerswolk (de spanning met betrekking tot de aarde met een aantal miljard volt), het verplaatsen van als een klein blad of stengel elektroscopen, draaien in verschillende richtingen, zonder enige noodzaak van een bliksemontlading bij hun dichtbij . In eerste instantie leek op het gebied dat zou gedetecteerd bij bijna elke passieve componenten - weerstand, condensator, spoel. Elk materiaal heeft een meetbare weerstand, inductantie en capaciteit en planten kunnen worden beschouwd als verschillende serie-parallel koppeling van componenten thesis. Ook een eenvoudig apparaat zoals vermeld elektroscopen, maar oek voltmeter en ampèremeter moet worden gevonden.

 

Door middel van R, Zou L-en C worden ingesteld om een verscheidenheid van seriële, parallelle en seriële-parallelle aansluiting van resonantiecircuits RC, LC, RLC, met verschillende resonantiefrequenties veld, en het mogelijk zou zijn om te proberen om hun resonantie te leggen met de elektromagnetische straling van verschillende frequenties, die echt dan graan veld tijdens bliksem ontlading, zie Physics .

 

Met een beetje fantasie is alo mogelijk om droge complexe apparatuur en een oscilloscoop te vinden, en om af en toe een optreden van zeer zeldzame voorkomende Imitaties van Lissajous patronen () uit te leggen proberen, maar OOK een verscheidenheid van resonantiecircuits. Om uit te leggen de vorm van cijfers is waarschijnlijk ruim voldoende mechanische resonantie en interferentie, ook al soms niet kan zien dat. Ook kan optreden meer complexe elektromagnetische interferenties en reflecties, (dat wil zeggen oek licht en warmte - infrarood) golven, uitdragen met de snelheid van het licht, en verschillende fase grenzen tussen een aantal van scripties media: plasma - shock wave - Wave druk - lucht, hun fase-interface rijdt met snelheden die vergelijkbaar zijn met het geluid, dat wil zeggen Langzamer miljoen keer.

 

Na een relatief snelle ontdekking van R, L, C, in het veld was er geen andere keuze dan te verklaren: Nu ontdek meer diode en transistor. De transistor en diode, hoewel niet ontdekt, maar de vacuümbuis was. (Pic) Hoewel het werd bijna onmiddellijk ontdekt (voorjaar 2008), als een zeer belangrijk stuk van bewijs dat de theorie van de cijfers van oorsprong beginsel als gevolg van elektrische impulsen LEMP, maar het vinden van dat het eigenlijk een buis principe stond te wachten tot het najaar 2011-3 , 5 vanaf het begin van het onderzoek. (Foto) Air is een stof die normaal gesproken niet, vormt en zelfs minomum barrière voor elektromagnetische golven, in tegenstelling tot de schok en drukgolven, zijn ze zeer sterk geremd daar, totdat uiteindelijk geheel verdwijnen. Maar hek, waardoor druk en schokgolf bijna passeren zonder weerstand, is echt droog en volledig ondoordringbare barrière voor elektromagnetische golven, alsmede een geaard rooster vacuüm buis (foto)

 

Planten in het veld geplant als een relatief continue rooster, gedragen als lichtgevoelige laag van een fotografisch (opname) materiaal of CCD of CMOS sensor. Charge Coupled Device (CCD) - Tussen de afzonderlijke cellen reist elektrische lading, tussen individuele planten oek bewegen een elektrische lading. Maar zulke "Field CCD" nodig hebben in de meeste gevallen ten minste 14 dagen (soms langer dan optie twee maanden), voordat met de output file.

 

Resistance - elk voorwerp, natuurlijk, vertoont enige weerstand. Bijvoorbeeld een graansteel in de groene fase ongeveer dwz eind juni also iets ongeveer 5 MW / cm (ook blad, dezelfde impedantie). Zelfs als in 2011 is gefotografeerd in de buurt Patrin mei drogen in wintergerst en de mate van rijpheid, die onmiddellijk zou worden geoogst (foto), dat wil zeggen in een toestand van volledig droog, gerijpte planten.

 

Na het bereiken van volwassenheid, en Hoger uiteraard stengels vertonen en een hogere weerstand. Belangrijk Een andere indicatie is de contactweerstand og licht geraakt stengels en bladeren, Wiens informatieve tabel worden hier gevestigd, evenals contact weerstanden van bladeren en stengels geklemd stevig tegen elkaar. Ook worden duidelijk aangegeven wat het effect op de contactweerstand van de kracht persen heeft dat delen van de plant samen. Tijdens het aanmaken van sommige patronen kan namelijk en belangrijke spelen rol droogte en tijdelijke structuur gecreëerd door gedeeltelijk geneigd stengels en bladeren, het aanraken van elk construct andere, Overwegende dat de geleidbaarheid van droge structuren kunnen duizend keer meer dan hoger, dan rechtop staand gewas, Wiens stengels en bladeren zijn bijna niet aan te raken elkaar, of slechts in geringe. Planten mag een helling van de wind, druk of schokgolf na de Lightning Discharge, die vaak Maakt op het oppervlak van de structuur van planten in het veld Uiteenlopende cirkelvormige golven zoals cirkels op het water oppervlak. (Foto, videogif) Wie heeft ooit een wind-golven op het veld, Is Ook in staat om zeer duidelijk te herkennen, op het droge na een intensieve verticale puls van bovenaf, zoals een blikseminslag is, moet er rond wind en golven verschijnen op de Dat oppervlak gewas veld, en lozingen kan er raken een aantal andere in de buurt van elke lus en maak interessante Kruisingen en interferenties. Planten een tijdelijke structuur, waarin zij vrij intensief raken elkaar (door een meetbare kracht), eerst door de werking van drukgolf, later door hun eigen momentum. Het aanraken in veel punten en een groot deel van grotere kracht dan Significante Tijdens geen wind, als ze in contact pas echt zeer verwaarloosbaar. Het kan verschijnen vele malen Duizenden minder elektrische weerstand temperatuur als in de normale omstandigheden (geen wind, geen drukgolf). Als droogte en tijdelijke structuur raakte enkele herstart (ook inductie mogelijk), gaat door Dat geneigd planten veel meer energie, maar alleen door diegenen die alleen gekanteld, zodat Tijdelijk een vrij nauwkeurige figuur, of Meerdere figuren, of de knooppunten storingen, of andere vormen. Na een paar seconden zal alles terug in de oorspronkelijke staat, en het hele proces is nog maar net begonnen. Alles wordt uitgelegd in meer detail op de pagina's chronologie . Ook zal, waarschijnlijk op de plaats mechanica , gebouwd Verschillende computermodellen.

 

 

Elektromagnetische storing, Resonant Circuits

Hoewel het grote publiek, na de eerste, volledig compromisloos en zeer agressieve verwerping (zoals gewoonlijk), later zal zeer gretig, volledig compromisloos en zeer agressieve ondersteuning (zoals gewoonlijk) de mogelijkheid van het creëren van resonantie en interferentie patronen in het gewas door middel van elektrostatische en elektromagnetische Tijdens resonantie interferentie en bliksemontladingen, Zou htere een behoefte van het beperken van iets. Zelfs als het bedrag van de energie die door de bliksem ontlading is enorm, absoluut onvoorstelbaar zou alle mensen de geest Voornamelijk dankzij die haar volledige overdracht plaatsvindt binnen een paar miljoenste van een seconde, zie menu Natuurkunde en submenu oek vele andere subpagina's van deze website. Daarom is er ook plaatsen enorm, onvoorstelbaar elektrostatische - elektromagnetisch - elektromechanische storingen. Toch een interim-onderzoek, berekeningen en computersimulaties al doet vermoeden, dat een zeer complexe interferentie patronen kan heel voldoende alleen Opgericht door mechanische storingen. Natuurlijk kan effect van elektromechanische en elektromagnetische krachten niet worden uitgesloten, vice versa. Is dat niet soms uitgesloten Betrokken, in combinatie met mechanische krachten, of liever hun zeer regelmatig en symmetrisch verspreid in alle richtingen in de oorsprong van de meest complexe structuren, fractal ergens. Een fractal is natuurlijk slechts een bepaalde vorm van resonantie en interferentie. Bijna altijd binnen de cirkel, zeer complex, vermenigvuldigen assen symmetrische storing of Samengesteld of fractale patronen. Hoewel het niet uitgesloten dat volgens sommige modellen, allemaal heel complexe structuren die zou hebben plaatsgevonden in een zuiver mechanische wijze. Modelleringen zijn in aanbouw, maar er is een behoefte aan een beetje meer tijd en werk (zowel mens en computer) slikt. Voor nu is het mogelijk om te vergelijken de twee figuren, een van hen ziet eruit als een onafgemaakte versie van de tweede, als de bundel (balken) in de tijdelijke cirkel niet bewoog lang genoeg om de klus te klaar. De natuur zelf heeft een mooi model zoals computer-made gemaakt, en had niet eens een minuut van een mens of een computer werken, het was genoeg voor al het werk dat is een energie van de bliksem ontladingen voor een paar miljoenste van een seconde, en een aantal dagen van groei en rijping processen Het werk dat bovendien waren het weergeven van alle Dat (sommige zoals Nature en Infrarood - laserprinter).

 

Een mogelijke model van patroon creëren een combinatie van zowel interferentie en mechanische golven en elektromagnetische straling. Door middel van dat moet mogelijk zijn om zelfs de meest complexe patronen uit te leggen, wat soms voor - bijna altijd binnen een cirkel, zeer complex en op hetzelfde moment zeer nauwkeurig symmetrisch en regelmatig storingen of fractale patronen en combinaties daarvan. Het model combineert de voortplanting van cirkelvormige golven (Vooral schokken en drukgolven) ontslag uit de impact site. Rond het eerste kanaal van deReturn Strokegemaakt met de cilinder van een snel groeiende lucht , aan de rand van dat is een zeer belangrijke fase grens van twee media - snel bewegende lucht binnen lucht en staan ​​rond de omtrek van de buitenkant (foto en een paar verklarende zinnen, die vooral de snelheid 10 6 x lager, maar vanuit het oogpunt van latere beroerte duur absoluut constant, de diameter is 100 ms na 30 m). mogelijk ook vinden er zeer aanzienlijk verschil druk en wrijving. Elektromagnetische stralen van een later ontslag (s) bewegen en reflecteren erin, en het model dat mogelijk zou zijn waarschijnlijk proberen om een aantal eigenschappen van die zeer ingewikkelde vormen uit te leggen:

 

1) Waarom de zeer complexe vormen worden bijna altijd geplaatst object in een cirkel

Het is een combinatie van een van de eenvoudigste patronen, die de grens - een cirkel, en also een ingewikkeld patroon erin. De grens cirkel werd gemaakt door de eerste ontlading, Voornamelijk door de mechanische krachten. Patroon werd binnen Voornamelijk gemaakt door elektromagnetische straling die wordt uitgestraald door een of meer volgende ontlading. Balken Binnen een cirkel (cilinder) Voornamelijk na te denken over de grens muur gevormd door fase-interface. Bij overschrijding van de limiet hoek kan meerdere reflecties en de totale veroorzaken Binnen een zeer precieze cirkel, Dat is heel langzaam (met inachtneming van elektromagnetische stralen snelheid Ongeveer Langzamer miljoen keer), maar nog steeds merkbaar snelheid gelijkmatig en volledig strekt zich uit tot de omgeving. Gedurende de tijd waarop de elektromagnetische stralen in een groeiende kring veel gereisd van duizend meter, de diameter verhoogt door slechts een paar millimeter. De grootste van het bedrag van de daaropvolgende energie elektromagnetische puls (LEMP, RS), meer dan 99%, is in veel gevallen straalde In een tijd niet hoger dan 10 miljoenste van een seconde. Gedurende die tijd licht reist 30 km en de diameter van de cirkel in dat ze herhaaldelijk reflecterende wordt veranderd door 30 mm.

 

Als voorbeeld van een fase interface, die in staat is golven, zelfs mogelijk tijdens het geval van de nacht geluiden noteren. Daarom is mogelijk tijdens de nacht te horen zeer verre geluiden, zoals Microsoft treinen. Tijdens de nacht, dankzij de afwezigheid van de zon en dankzij die ervoor zorgde dat snelle afkoeling van sommige lagen in de atmosfeer Maakt een zeer scherp gedefinieerde interface van koude en warme lucht van waaruit het geluid heel erg weerspiegelt dat. Niet alleen een verschil in temperatuur, maar OOK met Significante verschillen in druk, vochtigheid en dauwpunt. Vaak creëren OOK op een bepaalde hoogte wolken, die werken heel vergelijkbaar. Geluidsintensiteit neemt af in dit geval alleen met het kwadraat van de afstand, terwijl op een heldere dag de fading is onderworpen aan de kubus. In het geval beschreven act mechanische golven (geluid), en het is een soortgelijk geval, als het verschil in de verspreiding van de donder na de bliksem onder de wolken Tijdens de normale storm en de bliksem bij heldere hemel.

 

Zeer vergelijkbaar geval, waarin de handeling reflecties en voortplanting van elektromagnetische golven, dan is de nacht kortegolf radio propagatie, waar in dit geval de golven weerspiegelen vele malen Tussen de ionosfeer en de grond.

 

 

 2) Waarom zijn de spiegel symmetrische patronen door meerdere, soms zeer veel assen, waaronder de zeer "onevenwichtig" nummers (ook priemgetallen, zoals 7, 13).

Een van de belangrijkste recordhouder aller tijden is waarschijnlijk de vorming van 13 augustus 2000 in Woodborough, Engeland, (Begeleidende de bovenste figuur), die een zeer nauwkeurige spiegel symmetrie-as met 44 toont. Natuurlijk is het niet onmogelijk dat het soms zal worden overtroffen in de toekomst, als gevolg van de oneindigheid en eindeloze mogelijkheden van Moeder Natuur. If That onvoltooide "college" (onderaan foto, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 augustus 2001), dan zou er waarschijnlijk 54 symmetrie-as. Er is een zeer interessante patronen op het feit dat de bodem, als een onvoltooid exemplaar van de top ontdekt was gewoon een jaar en een dag na de vorige. Het is mogelijk om op te merken dat de onderste figuur Ongeveer 2 keer Grotere diameter heeft, dat is 4 keer groter gebied, dus waarschijnlijk was er niet een voldoende hoeveelheid energie latere kwijting aan rendering van dat patroon te voltooien verlaten. Afbeeldingen kunnen worden verhoogd door het plaatsen van de cursor over (alleen - klik follow links naar bronnen).

 

Een opmerking over priemgetallen: Poirino 2011 - zeer mooi 7 (14) symmetrieassen (van de basisvorm, zijn er een aantal asymmetrieën weinig binnen). Nog een foto - zelfs 7, 11 en 13 in de richting van het centrum - lijkt meer op een mens zwakke poging van de communicatie met (niet-bestaande) ruimte en buitenaardse intelligentie. Sommige mensen werden uiteindelijk Tenminste overtuigd, na enkele duizenden jaren, dat 7, 11 en 13 zijn priemgetallen.

 

3) Waarom zijn de patronen zo ingewikkeld.

Het antwoord is heel grondig al in de leden 1 en 2, maar hier wordt uitgewerkt ergens in de toekomst een aantal andere, minder relevante redenen, en boven alles gedocumenteerd door tekeningen en computersimulaties.

 

 4) Excursie naar het patroon in de buurt van de omheining - een verklaring van de afwezigheid van de belangrijkste grens cirkel. Draad hek als uitvoeren van weefsel en priming net.

Op het moment dat de planten na de eerste mechanische impuls de eerste tijdelijke kring gevormd, was de elektromagnetische straling en dus alle voeding al op een geschatte afstand van 30.000 kilometer van het lozingspunt, en kan daarom niet bijdragen aan schade planten (door de elektriciteit). Daarom is het veel meer waarschijnlijk veroorzaakt door een latere ontlading, die precies raakt in de plaats op het moment, als de cirkel wordt gecreëerd door mechanische effecten van de voorgaande ontlading. Planten zijn zeer nauw tegen elkaar op veel punten en vormen vele duizenden malen elektrisch geleidende structuur temperatuur onder normale omstandigheden. Juist op het moment dat de impact punt van de lozing (de eerste RS) trad elektromagnetische straling en de energie, planten waren de mechanische actie zou niet afgebogen vanuit hun basispositie zelfs een millimeter of net iets, omdat alle mechanische gevolgen zullen nog worden na de elektrische puls. Hoewel Ze komen heel snel, het meten van eenheden van de elektrische stroom veranderingen worden meegeteld in fracties van een miljoenste van een seconde, terwijl de tijdseenheden meten van de intensiteit en de veranderingen in de mechanische werking van de lozing voldoende mogelijke gevolgen helemaal meten in duizendsten of honderdsten van seconden. Stroomsteilheid curves van de eerste RS (steilheid, gamma, dI / dt) een gemiddeld 30.000 ampère in  een micro seconde na RS tot 200 000 De specifieke afwijkingen in kantelrichting van planten voor de eerste hit RS kan gebeuren, planten en hun bladeren kunnen worden afgeweken van de standaard positie als gevolg van de statische elektriciteit. Potentiaal verschil van enkele miljarden volt, gevolgd door herhaalde elektrische impulsen van enkele honderdduizenden ampère, is immers gewoon een beetje anders dan de kracht, worden afgebogen door That stengels en bladeren van elektroscopen in de school laboratorium, waar is uitgegroeid tot een doorbuiging van Fracties van voorwerpen die zwaarder zijn milligram in een afstand van een paar millimeter. Op de locatie wordt soms bereid, en later is er eigenlijk uitgevoerd tussen de Hemel en de aarde droog en enorme stroom en vermogen, die in staat is een elektrische locomotief rijdt op een afstand van tientallen kilometers Duizenden.

 

Grafiek toont de geschatte tijd ontwikkeling van elektrische stroom tijdens een blikseminslag, Mogelijke inductie en geleiding naar de omgeving en de daaropvolgende mechanische effecten - zullen hier enige tijd te zijn

 

Wordt vervolgd ...

 

Eind noot

Er is geen behoefte van zeer creatieve verbeelding om een conclusie te komen, dat de punten 1, 2, 3, en 4 zou heel moeilijk zijn om te gebeuren en onder een zeer zware wind en regen, dat zou elke symmetrische gebeurtenissen Ofwel onmogelijk gemaakt, of Tenminste grondig "verwarde". De bliksem ontladingen zijn in grote meerderheid van de gevallen Begeleid door zeer sterke wind en regen, en droogte in de gevallen zal de "enige" en volledig gemeenschappelijke, nogal onregelmatig Word accommodatie (het beschadigen, verzwakking) en patronen.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Om onze aandacht te beperken tot aardse zaken Zou die limiet Wees de menselijke geest. S.Hawking
Vijf uitroeptekens, het teken van een krankzinnige geest! T.Pratchett
Ik wil graag om te koken, ik ben soort van een gekke wetenschapper in de keuken.  Kyle Chandler
pz