Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-gemaakt-door-bliksem-mechanica . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Lightning Mechanica
Mechanische effecten van bliksemontladingen, repetitieve lozing in een of meerdere punten
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Het tegenovergestelde van een FEIT is leugen, maar het tegendeel van een diepe  N.Bohr waarheid kan heel goed een andere diepe waarheid.
Thunder is goed, donder is indrukwekkend. Maar M.Twain Dat is de bliksem doet het werk.
Het is niet duidelijk dat intelligentie enige heeft  S.Hawkingvoortbestaan ​​op lange termijn waarde.

Tot enkele kilo TNT / meter van kwijting

PagPh
Mechanische effecten van de bliksemontlading (iets boven het gemiddelde) kan worden vergeleken met explosie van slagsnoer, een paar honderd gram per meter. Meer dan gemiddeld debiet meer dan een paar kilogram explosief per meter. Specifieke effecten betreft en afhankelijk van het type geselecteerde functies van de ontlading contact met de grond.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Natuurkunde, theorie, principes, ontwikkeling, effecten van verlichting.

De beste bronnen van wetenschappelijke boeken en internet.

Galerij van 117 foto's van Lightning Chuck Dosswell .

Zeer goede foto's, te kunnen gebruiken Diashow

 

 

Kijk voorzichtig twee foto's hier beneden.

Kijkend naar theese twee foto's hierboven staat proberen voor te stellen, hoe sterk de krachten kwam op die plaats. Die boom, Verschillende wegen ton, ziet eruit als gebroken wedstrijd, en gebroken delen liggen overal rond Die plaats als verstrooide wedstrijden. Er is Word is echt een grote explosie is er, net als honderden Verschillende kg van TNT, en tegen relatief ongecoördineerde inzet van veel meer explosief. Ook mogelijk voor te stellen, zou hoeveel energie en het werk moeten zijn, om dezelfde Vergelijkbare effect te maken met een boom, onaangeroerd, bijvoorbeeld voor film schieten. Bijlen, zagen, motorzagen, Autocrane, tractoren, werknemers, aantal uren van het werken in teamverband. Vergelijk het maar vreemd bliksemschicht, en slechts een fractie van de seconde. Sommige fysieke eigenschappen van blikseminslag in following tabel.

 

Typische eigenschappen flash (van Lightning: Fysica en effecten , Rakov, Uman , blz. 6), (hele tafel onderaan deze pagina)

Algemene flash (CG - type negatieve ontlading)

Duur 2-300 ms
Aantal slagen per flits 3-5 (Ongeveer 15 tot 20 procent van de bliksemschichten zijn samengesteld uit een enkele slag).
Interstroke interval 60 ms
Ladingsoverdracht 20 C
Energie 109 - 1010 J

 

Ook een korte blik naar een ander boek, Lightning Elektromagnetisme , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, waar net aan de startpagina's staat iets over corona ontladen, die in zeer hoge spanning in te lezen. Elke bliksem-ontlading is een "echt heel-heel-heel-heel-heel-hoge-voltage-system-ontlading", en werkt met droogte en hoge spanning, zou dat nooit worden gevonden elke in een mensen - gemaakte systemen en machines. (Misschien alleen bliksem - staven) meer over corona-ontlading op een andere pagina

 

Tegelijkertijd, verwijzend naar: Erop wijzend de moeite waard een zeer belangrijk feit. Ondanks alles wat er gebeurd op de site op het gebied van mechanische, verschijnt niet op de site, noch enig teken van verbrand of brandend materiaal, dat geen indicatie alles wat verbrand op de site of gewoon Blazed een moment, laat staan ​​enig teken van een Grote brand.

 

Ook mogelijk voor te stellen, dat vliegt Soortgelijke of grotere krachten verschijnen in een veld, is er tijdens bliksemontladingen, maar zeer gelijkmatig verdeeld. Op ongeveer 1.000 stelen per m 2 , werkt als een gigantische vonk - kloof, en niet elke stengel sterft, misschien minder dan 1% of iets meer, niet mogelijk te herkennen. Echt heel vaak, bliksem Onmiddellijk na, is er geen ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) Dat stalken in het veld, omdat de mechanische impuls was echt enorm, maar kort. Mechanische schade kan verschijnen, maar onherkenbaar, en zal verhogen dankzij groeien. Planten zijn veel meer beschadigd door elektrische energie impuls, geïnduceerd in Them (klassieke elektromagnetische inductie, plant Fungeert als approximatelly punten rechte draad), of rechtstreeks door elektrische stroom, die er doorheen stroomt dankzij corona stromen, lucht geleidbaarheid (erg klein, maar niet nul) of "momentally verbonden netwerk van de stengels en bladeren", gecreëerd door mechanische kortstondige impuls vanReturn Stroke 'S enkele precedent in de volgende RS en multistoke bliksemontlading, opgeroepen dat korte, korte buiging van de stengels aan de ondergrond.

 

Planten kunnen worden beïnvloed door een of meer volgende ontladingen (komt op rij minder dan een tiende van een seconde), en in die tijd, de vorm van de resulterende patronen mogelijk anders tijdelijk wijzigen (zoals water ringen), en de daarop volgende ontladingen kunnen soms nooit zomaar vallen in hetzelfde punt. Bijvoorbeeld in het boek ... Dat zaken worden een aantal positieve bliksems gerapporteerd Tijdens de daaropvolgende lozing nooit geslagen in hetzelfde punt, elke keer enkele tientallen meters verder weg, alsof haar schouders, vallen slechts een na elke lus andere, wederzijds afgestoten van elkaar.

 

Dankzij weefsels, nog in zeer goede staat, niet beschadigd, "zacht en flexibel" zijn ze in staat om afstand te nemen zeer snel, en als "losgekoppeld" Dat zou zijn, maar voordat u dat kortstondige droge hele structuur wordt getroffen door volgende , Onmiddellijk komende herstart (Wordt ca.. 30 tot 60 ms na de eerste Return Stroke), En tijdelijke Dat hele structuur wordt "Exposed" door That elektrische stroom. Niets zichtbaar, blijven rechtop stengels Dat immers, planten zien er intacted, zelfs als ze ernstig beschadigd. (photos)

 

Echt, Onmiddellijk na bliksem, zelfs als ze ernstig beschadigd (of overleden), plantaardige weefsels en structuren BLIJVEN bijna mechanisch Ongewijzigd ook al bevatten aanzienlijke procent van de dode cellen, hun mechanische eigenschappen - elasticiteit, treksterkte, tearing en torsie kracht zal snel dalen, maar na enkele dagen of weken. Zelfs droge en planten, die werden gedood Onmiddellijk na bliksem, en zelfs als ze ontvangen droogte en hoeveelheid energie, veel hoger dan dodelijk, nog een paar dagen eruit in leven, dan zijn ze geel, droog uit en uit elkaar vallen. Hun situatie is het mogelijk om te vergelijken bijvoorbeeld de situatie van een gescheurde bloemen in een vaas. Levering en transport van vloeistoffen is ononderbroken, en sommige onderdelen kunnen Hun metabolisme nog vertonen voor bepaalde tijd. Alleen dat planten een hoeveelheid energie ontvangen echt vliegt hoger dan die beschreven in de gevallen (50, 200 keer of meer dan letale dosis), kunnen onmiddellijk geel tot bruin of zelfs verbrand OOK verkoold. Planten met onderbroken water transport vertonen zichtbare tekenen van afsterven veel sneller (100, 1000 keer) temperatuur in het tegenovergestelde geval. In vergelijking met dagen of weken, de droogte en de gevolgen in het geval manifesteren zich al vaak binnen een paar minuten, hooguit uur. Deze verstoring van het vervoer over water Binnen de planten is zeer merkbaar Noodzakelijke mechanische of thermische schade, en alleen drogen of overlijden van plantendelen (bijvoorbeeld honderd) is totaal onvoldoende. Hoe is het mogelijk om te overtuigen in een zeer eenvoudig experiment (en zalphoto), En zelfs een deel van de plant, dat is helemaal dood, kan Gedurende de hele rest van het groeiseizoen, of de levensduur van een plantendeel (blad) zonder gebreken met succes uitvoeren van de functie van vaatweefsel.

 

De kwestie zal worden geregeld in veel meer detail op de pagina Electro-Fytopathologie . Er wordt bijvoorbeeld beschreven kwantitatieve methodologie voor het bepalen van de waarde van de elektrische energie Uitgevoerd door, waarna er dood van een bepaalde massa hoeveelheden plantaardig materiaal verschijnen, misschien herberekend om de droge stof. Ook worden onderzocht en gedocumenteerd bijvoorbeeld het bepalen van letale doses van elektriciteit voor verschillende plantaardige materialen Invloed van de stroomdoorgang snelheid (aangelegde spanning), het gedrag van plantmateriaal na verloop van sub dodelijke boven dodelijke en zeer letale hoeveelheden die van elektriciteit, en vele andere verschijnselen.

 

Andere delen van elektrische energie in stengels misschien Overgedragen door elektrostatische inductie huidige en het volgende door geleiding op de aarde, en onder de grond in de buurt wortels. Er is mogelijk te verschijnen vele storingen en resonanties tussen alle beschreven stromen. Elektromagnetische en elektrostatische inductie, corona stromingen en directe stromen in de aarde. Ook mogelijke storing tussen LEMP - produceert golven van alle frequenties en alle mogelijke stengel en blad heeft een capaciteit, inductie, weerstand, frequentie en resonantie kan verschijnen als LC, RC of LRC elektrisch circuit.

 

Ook mechanische storingen Mogelijk - stengels en bladeren kunnen verschijnen als veren en Pendels.

 

Ook mogelijk voor te stellen, die in en soortgelijke omstandigheden (zeer korte mechanische impulsen die van boven), kan er zoiets als een golven op het water, also cirkels verschijnen. Het is mogelijk om de wind golven zien in akkers, ( video ), waarom niet kringen na droogte en grote verticale mechanische impulsen door de bliksem? Net als enkele honderden kilo TNT net boven het veld. Ook niet slechts een beetje aarde schudt van de grond, precies op de plaats waar de bliksem getroffen geaard, en van elke beschreven tussen Mogelijke effecten tot grote mechanische resonanties en interferenties gebeuren. Ook staande golven kunnen staan, zoals in het geval van Chladni foto's .

 

Verwijzend naar: het niet allemaal, kan wat er gebeurt, OOK Mogelijke grote elecromagnetic impulsen, en oek hun resonanties en interferenties. En naast dat alles, kan er verschijnen rond of semi-cirdular elektrische stromen (en krachten), maar dezelfde of soortgelijke en zeer klassieke drie-fasen elektriciteitsnet. Misschien zelfs veel ingewikkelder.

 

Maar na dat alles, droogte en grote mechanische en elektromagnetische impulsen en krachten en al hun interferenties en resonanties, de brug Mogelijke wat er gebeurt, dat onmiddellijk na onweer, is er mogelijk is te zien in het gewas veld of elke orher helemaal niets, niemand en beschadigd ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) plant of steel. Dankzij de zeer langzame beweging van biologische processen, het metabolisme in planten, velen van hen, ook al helemaal dood, of zwaar beschadigd, vele dagen na een hit en ziet er erg Vergelijkbare niet te onderscheiden van dat Licht, zelfs beïnvloed door Dat is absoluut onbeschadigd. Misschien na een week, om mogelijke verschillen zien in lengte. Dode planten niet groeien, maar nog groen, maar smaller.These. Pas na een veel langere periode ze geel, dan bruin, droog en uit elkaar vallen. Beschadigd maar nog in leven maar oek planten gestopt met groeien en rijp blijkbaar Langzamer. Het is duidelijk dat dan rijpen langzamer, zullen al altijd minstens enkele dagen merkbaar verschil in grootte en snelheid van rijping van de onbeschadigde planten. Meer informatie over de sectie Anatomie (een deel van de pagina Biologie) oek veel experimenten daar, foto, video.

 

Zo'n trage biologische processen in planten, Dat is de reden, waarom alleen de mogelijke maker en auteur en deliquent en criminele, droogte en lange tijd met succes te ontsnappen en was niet schuldig aan te voeren en opgejaagd. Wat meer is, beheerd met veel succes de hele tijd de schuld vast op allerlei andere potentiële daders op het gebied van ral, tic, ric, gische en tientallen andere doctrines en leerstellingen, door elke serieuze wetenschap en bestaande in de wereld realistisch minded individu (in feite zijn er slechts een paar van hen) zeer snel verworpen.

 

All That Beschreven (grote) mechanische en elektromagnetische krachten (elektrostatische Mogelijke oek, oek waren er enorme elektrostatische veld, niet alleen in staat om granen of folies van elektroscopen in "basis-school experimenten" Doorschakelen, maar het OOK "Doorschakelen" met een gewicht van tonnen bomen, Hen en breken als lucifers, of te doden kuddes koeien of andere dieren) alleen "Exposed" in sommige latente foto stengels, bladeren en granen, en in eerste instantie was er Werd alleen microscopische veranderingen. Alle stengels, dankzij hun nog zeer goede staat en flexibiliteit, zeer vaak Word verblijft een back-up (in seconden of minder). Merkbare en meetbare veranderingen zullen veel meer later. Zeer trage biochemische veranderingen, oek normaal (langzaam) groeiende veranderingen. Na dagen, weken maar vaker, dan zal alles wat microscopische veranderingen (ook aanwezig van schadelijke en giftige chemicaliën die door elektrolyse daar, en de veranderingen die door warmte) Word merkbare macroscopische veranderingen, en echt verlaagt de flexibiliteit en buigsterkte tensible worden in tienden van procent. Alleen te wijten aan de groeiende, dat alle veranderingen Eerder absolute onzichtbaar worden meer en meer zichtbaar en meetbaar. Beschadigde planten worden meer en meer zwak, " Migratie Periode "van schadelijke en giftige chemicaliën in de richting van de wortels is de oorzaak van de Die onderste delen van stengels (slechts een paar centimeter onder de grond) wordt de zwakste, minder flexibel, bestand tegen zeer weinig buigen. Na een lange droge tijd (misschien een aantal weken), verbaasd iedereen, zijn gewas stengels nog steeds een verblijf rechtop. Daarom is deze sectie is het meest gevoelig voor accommodatie (het beschadigen, verzwakking), maar planten staan ​​nog overeind, OOK dankzij het ​​feit dat gedeeltelijk elkaar steunen. Terwijl gezonde planten weerstaan ​​krachten (bijv. wind) die sterk dan hun eigen gewicht, na verloop van tijd zal al zoveel verzwakken dat niet in staat zijn bijna een eerbetoon hun eigen gewicht. Het gewicht van maïsplanten, Gelegen op een hectare, wordt afhankelijk van het type en groeistadium lang voordat rijpheid meer dan 50 ton. Dat betekent 5 kg/m2, en in het geval van dat verzwakte planten zijn nog steeds vervagen. Enkele dagen later ...

 

De stengels zijn nog steeds een verblijf rechtop, maar alles is ten einde, eenvoudige en meest onvoorspelbare en meest gekke van alles. Na een lange droge tijd van voorbereiding, vele weken, in het begin en wordt dat proces kan duren slechts en uur of twee, of Enkele minuten - zeer lichte regen, of de nacht - aanbreken van de dag - 's morgens trots, en minuten Gedurende het gewicht van elk gewas plant kan worden verdubbeld. Dat misschien verhogen ronde zes gram per steel (met inbegrip van bladeren en spikes), echt niet veel. Maar OOK Middelen ronde 5 kg per vierkante meter, en een halve ton per are.

 

(10x10m, cirkel diameter of 11,2 meter, een ton per cirkel een diameter van 16 m)

   - Sommige graancirkels zijn veel groter ...

Alle, echt heel Verzwakt stelen nog steeds een verblijf op, maar veel van hen te ondersteunen elkaar.

 

En nu alles gaat echt eindigend Die show, het meest schokkende deel van graancirkels vormen, dat op slechts enkele minuten duurt, of een beetje langer. Tijdens onhoorbaar fanfare van de niet-bestaande muzikanten, Tijdens applaus van een niet-bestaand publiek, begeleid door onhoorbare geluiden en knipperende lampjes van onzichtbare niet-bestaand ceremoniële vuurwerk, bijvoorbeeld alleen geactiveerd door een lichte bries, of, en misschien niets van dat alles (schijnbaar) - de eerste Emerges zichtbaar effect, en de oorzaak van de schepping laatste regelmatige patronen in het gewas, zal de eerste en enige waarvan de gevolgen echt waarneembaar, dat gebeurt alleen Binnen een paar minuten (enkele vierkante meters Binnen een paar seconden). Dat hij enige plaatsen, zeer nauwkeurig vastgesteld dat zou al lange tijd precedent Hoewel complex, maar zeer precies storingen en resonanties, OOK andere mechanische en elektromagnetische effecten, die verscheen op dezelfde plek vele weken geleden en niemand heeft macht om het te onthouden, juist nu begint te gaan

 

De Domino Effect!

By the way, dat "vuurwerk" was echt daar te presenteren, grote van het bedrag van de lichten en oorverdovende scheuren, maar soms eerder - misschien vele weken - het onweer en de bliksem ...

 

Nu, alles is klaar voor dat het beëindigen van, echt grote finale:

Na slechts een minimale, misschien onzichtbare absolute eerste inwijding of impuls (Butterfly, of slechts een paar stengels, geneigd om meer grond dan alleen een beetje, en de verdere uitvoering van de anderen), schoven van de stengels wordt zeer snel het naar beneden vallen en beginnen buigen van alle andere op de grond. Maar die enige plaatsen, waar "expositie" verscheen. Dit is het echte einde van zo lang, die vele weken Procedures. Niemand herinnert zich, wat was echt de eerste en de enige oorzaak en toen het gebeurde. Howgh .

 

De accommodatie (het beschadigen, verzwakking) blijkt dat eigenlijk alleen op plaatsen, die werden "Exposed" door de bliksem en interferenties, lang geleden, vele weken. Dat expositie, echt Net als bij klassieke, meestal in de afgelopen eeuw gebruikte, zilver-halogeniden Photographics materialen, gedurende die slechts een latent beeld verscheen in het gewas. Na dat werd en ontwikkeling (echt heel traag), met behulp van alleen een echte fysieke aard - biochemische - chemische processen in het kweken van gewassen, "ontwikkelaar", het maken van oxide-reductie processen, groeien in biochemische processen De stengels en hun weaking als gevolg van afval-producten van elektrolyse dit moment is er), en na al dat wordt een "fixer", Visualisatie van het beeld door het domino-effect. Zeer interessant feit is dat de "tentoonstelling" in het gewas stengels (raster) op het veld net overgegaan als gevolg van zeer, zeer, zeer intensief "fotografische flits" - bliksem. (10 9 -10 14 krachtiger)

 

Mogelijk om te zeggen, dat ieder gewas veld werkt als een echte, analoge (niet-digitale middelen) opnamemateriaal, in staat om alle (maar grote) elektromagnetische processen, dat verscheen net boven het, OOK monteur (maar enorm, ook) op te nemen. Dat is goed, droog materiaal en is zeer moeilijk mogelijk overbelichting.

 

Dat de punten boven leek een beetje op het beschrijven van het vormen van graancirkels alleen, of een andere Vergelijkbaar, alleen de gewone en symmetrische figuren. Maar in feite Beschreven is er het principe van het vormen van een andere ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld. Absoluut identiek proces, maar alleen vormen en Verschijnen van gewone symmetrische, resonantie en interferentie cijfers ontbreken. Een dergelijke eenvoudig proces identieke vormen en ronde miljoenen keer meer "crop cijfers" in de wereld, absolute asymmetrisch, met de enige meest voorkomende eigenschap: Ieder van hen bleek dankzij de elektrische energie geleverd door een blikseminslag, en verscheen de meeste van hen vele dagen of weken daarna. Ook zeer belangrijk is het feit, dat eigenlijk vaak erg droog weg en ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas Verschijnt vele weken na onweer en bliksem, tijdens prachtig weer, bijvoorbeeld na een zeer zwakke wind of regen of trots van de ochtend of niets Dat (Butterfly. ..), en geschokte Boeren of een willekeurige waarnemers worden nooit voorstellen dat Able Wie was de echte schuldigen, crimineel deliquent, en ze proberen om iemand anders op te vangen. Dat zal echt nooit mogelijk om hem te vangen. De snelheid rondes Tussen 1/3-2/3c. Dergelijke beschadigde gewas is mogelijk voor altijd als het eenmaal allemaal sacrifise. Gemiddelde schade zal niet te grote 10% van de ingezaaide oppervlakte. Mogelijke energie gereserveerd voor een ander gebruik Doeleinden. Zie ook Mogelijkheid om noot voor landbouwers

 

Echt: De meeste mensen rond heel de wereld kunnen zijn, maar door hun eigen, vinden veel droge asymmetrische cijfers elk jaar, geen behoefte om naar huis te plaats te verlaten Meer dan vreemd kilometer, twee kilometer meestal in een beeline.

 

Cijfers gevormd kort na oek mogelijk onweer, zie http://www.iccra.com . Mogelijk is, dat dat in sommige gevallen is er "gewerkt" twee onweersbuien (en bliksemen) precies op dezelfde plaats, de eerste bliksem verscheen enkele weken voor de tweede, alleen Gebracht nieuwe grond voor "volgende schilderij", een slang gemaakt van een platte meerdere hectaren met een verzwakt gewas, maar niet zo verzwakt om te worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), zelfs na weken. De volgende bliksem In staat om veel gemakkelijker te werken, en cijfers ingeroepen door Dat kan onmiddellijk of door uren verschijnen.

 

Ook mogelijk, dat zeer sterk, abnormale en bijzondere bliksemen in staat zijn om figuren te maken in enkele seconden. (Zonnebloem maart 2010 - Argentinië )

 

En echt Waargenomen ( HOTY2008 ), dat zelfs na een "zwakke" lightning ("slechts" 6kA), maar waarschijnlijk te danken aan echt zware regen, wolkbreuk following dat de bliksem (enkele tienden van millimeter rainfal in de loop van minuten) Would Be Mogelijkheid om te ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) onmiddellijk in zijn geheel (meer 90%) van gewas veld.

(Afronding zes hectare, gerst).

 

Jaar 2008, 1.8 km hemelsbreed van het lab-plaats, dat de bliksem was in staat om naar te kijken en te horen. Niet meer dan twee uur na de bezochte plaats, rond 90% van de 6 ha veld (gerst) volledig ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt). Plaatselijke boer bevestigd, dat voor de storm was er geen gewas stalken ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Dat hij veld.

 

Vergelijkbare foto's kunnen zien graancirkels in sommige boeken als een voorbeeld van "klassieke accommodatie (het beschadigen, verzwakking). " De wind nooit heeft macht om iets dergelijks in een gezond gewas, onbeschadigd veroorzaken door de elektriciteits-en niet verzwakt na verloop van tijd, het zou kunnen alleen een echte orkaan. Over de waarheid van Vergelijkbare verklaring kan elke persoon te overtuigen zelf, mogelijk om het te proberen op de vegetatie van een gezonde, onbeschadigde oogst per jaar.

 

Er was er echter ooit "klassieke" verblijf (het beschadigen, verzwakken) in de wereld, bijvoorbeeld als gevolg van de zogenaamde "zwakke weerstand tegen accommodatie (het beschadigen, verzwakken) ", elke accommodatie (het beschadigen, verzwakking) ooit bestaan ​​was, is en zal zijn slechts "Vergelijkbare graancirkels", Lightning gemaakt, maar geen graancirkels Verschijnt er (meer dan een miljoen keer groter gebied dan graancirkels in de wereld jaarlijks). Enkele uitzonderingen kunnen staan ​​(Tornado's, cyclonen, orkanen), maar alleen de slappe regel. Howgh.

 

Galerij van 117 foto's van Lightning Chuck Dosswell .

Zeer goede foto's, te kunnen gebruiken Diashow

 

Hier beneden tabel: "volledige karakterisering van negatieve cloud-aarde bliksem," de meest voorkomende vorm van bliksem - CG negatief, van

Bliksem: Natuurkunde en Effecten , Rakov, Uman , pagina 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Alle parameters van de "normale, klassieke", gemiddelde bliksem.

 

Stepped leider
Stap Stap lengte lengte 50 m
Tijdsinterval tussen de stappen 20 tot 50 microseconden
Stap huidige > 1 kA
Stap lading > 1 mC
Gemiddelde voortplantingssnelheid 200 klm / s
Totale duur 35 ms
Gemiddelde stroom 1-200 A
Totale lading 5 C
Elektrische potentiaal ~ 50 MV
Kanaal temperatuur ~ 10.000 K
Eerste Return Stroke op basis van metingen op de bliksem kanaal basis.
Piekstroom 30 kA
Maximale stroomsteilheid > 10 - 20kA / microseconde
Huidige stijgtijd (10-90%) 5 microseconden
Huidige duur tot de helft-piek waarde 70 tot 80 microseconden
Ladingsoverdracht 5 C
Voortplantingssnelheid 100 tot 200 000 klm / s
Kanaal straal ~ 1-2 cm
Kanaal temperatuur ~ 30.000 K
Dart leider
Duur 1 tot 2 ms
Lading 1 C
Stroom 1 kA
Elektrische potentiaal ~ 15 MV
Snelheid 10 tot 20 000 klm / s
Kanaal temperatuur ~ 20.000
Dart-getrapte leider
Staplengte 10 m
Tijdsinterval tussen de stappen 5 tot 10 microseconden
Gemiddelde voortplantingssnelheid 1-2000 klm / s
Volgend Return Stroke op basis van metingen op de bliksem kanaal basis.
Piekstroom 10 tot 15 kA
Maximale stroomsteilheid 100 kA / microseconde
10 tot 90 procent van de huidige mate van stijging 30-50 kA / microseconde
Huidige stijgtijd (10-90 procent) 0,3 tot 0,6 microseconden
Huidige duur tot de helft-piek waarde 30 tot 40 microseconden
Ladingsoverdracht 1 C
Voortplantingssnelheid 100 tot 200 000 klm / s
Kanaal straal ~ 1-2 cm
Channcl temperatuur ~ 30.000 K
Voortzetting van de huidige (~ 40 ms langer) Ongeveer 30 tot 50% van bliksems BEVATTEN stromingen die langer duurt dan optie ~ 40 ms.
Omvang 1-200 A
Duur ~ 100 ms
Ladingsoverdracht 10 tot 20 C
M-component op basis van metingen op de bliksem kanaal basis.
Piekstroom 1-200 A
Huidige stijgtijd (10-90 procent) 300 tot 500 microseconden
Ladingsoverdracht 0,1 tot 0,2 C
Algemeen flash
Duur 2-300 ms
Aantal slagen per flits 3-5 (Ongeveer 15 tot 20 procent van de bliksemschichten zijn samengesteld uit een enkele slag).
Interstroke interval 60 ms
Ladingsoverdracht 20 C
Energie 109 - 1010 J

 

Als de ontlading is alleen, zonder zij-en parallelle secundaire ontladingen (zeer zelden) en voldoende nauwkeurig Loodrecht, verspreid drukkrachten van het in de eerste momenten nogal nauwkeurig in een cirkel vorm (in absolute elektromagnetische precieze cirkel vorm op elk moment). Maar als het niet is geïsoleerd, kan wat afscheiding onderling een zeer interessante storingen en resonanties (waarschijnlijk voornamelijk in windstille omstandigheden, zeer zelden weer). Sommige planten kunnen niet overleven de hoeveelheid elektriciteit, in het midden van de lozing impact kan soms oplopen tot tientallen procenten dode planten, afhankelijk van vooral hun vegetatie staat en leeftijd, lengte en vochtgehalte. ( No.1 # 1 - hit zelfs Kiemkracht Tijdens of vlak na), soms zelfs minder dan louter percentages, die misschien niet waarneembaar in de vegetatie op alle. Er is absoluut onmogelijk te vinden na een paar weken van een blijft dat planten niet overleven in de vegetatie ( No.1 # 2 ), zal resulteren alleen als dunner. In de vegetatie dan treedt slechts langzaam begint iets als kaalheid.

 

De energie bestraald door zelfs maar een gemiddelde bliksem is 109 - 1010 Joule (drogen een hoeveelheid energie zou veel mana geladen goederentrein kilometers te rijden), energie van een aantal buitengewone, ver boven het gemiddelde "Great Guys", waarvan het rendement alleen een paar per seizoen, met ten minste honderd keer, maar veel meer oek keer groter dan duizend (droge een hoeveelheid energie zou dezelfde aandrijflijn vrolijk over de hele wereld meerdere malen). Zoals gemeld in vele andere gebieden van deze website, ondanks het feit dat sommige planten kan bliksem onmiddellijk Afer de doden, altijd neemt ten minste enkele dagen, en in de rest van het gewas, die heeft overleefd, zij het ​​met ernstige schade tot Enkele weken voordat hij hen zou waarneembare veranderingen.

 

 

 

Storingen en reflecties binnen uit te breiden luchtkolom

Daar beschreven niet alleen een eenvoudige mechanische effecten van dischargee

Omdat de bliksemontlading is altijd een combinatie van elektromagnetische en mechanische effecten, met enorme energie, met ongelooflijk steile stroomsteilheid (gamma).

 

Complexe fractal en interferentie patronen te vinden in velden soms zeer vaak gekenmerkt door een gemeenschappelijk, kenmerk: ze bevinden zich in een cirkel. Een van de mogelijkheden van hun ontwikkeling is, dat de eersteReturn Stroke Creëert de eerste kolom van de uitbreiding van de lucht, binnen waarin deze zich voordoet dan is een of meer volgende slagen. Vooral vaak zwakker temperatuur als de eerste RS, maar mag niet als regel niet in alle gevallen. Boven alles, verwijzend naar: de neiging om een ​​aanzienlijk hogere stroomsteilheid hebben. De eerste RS - meestal minder dan 30.000 A / microseconde, na beroertes nog 200 000 A / microseconde. Gemiddelde CG ontlaadstroom is ongeveer 30.000 ampère.

 

Het is mogelijk dat regelmatig interferentie patronen zijn gemaakt door zeer krachtige ontladingen, ruim een ​​half miljoen ampère. Binnen de groeiende kolom lucht die wordt gemaakt na de eerste ontlading (gelijk aan een explosie enkele honderden kilo TNT, gelijkmatig verdeeld in het kanaal van bliksemontlading), kan er verschijnen meerdere reflectie stralen uitgezonden door de volgende slag. Vermenigvuldigen Reflected balken Mezi zelf kan leiden tot zeer complexe storingen. Binnen de groeiende luchtkolom Ze kunnen zich zeer lange tijd en een aanzienlijke afstand. Reflecties bewegen met de lichtsnelheid wordt lucht beweegt in de orde van een miljoen keer langzamer, dat wil zeggen in vergelijking met de lichtsnelheid bijna nul snelheid. Hoewel bijna maar staan, het beweegt, zelfs zeer laag, maar niet nul snelheid. Binnen de observatieperiode (Fracties van seconden tot seconden) bijna constante, of met een stabiele Ongeveer acceleratie. Negatief kunnen zijn, also exponentiële, vertonen verschillende regelmatig progressie, maar de basisoverwegingen voldoende constant. Het kan dus bijdragen tot de daaruit voortvloeiende storingen.

 

Binnen de luchtkolom kan also lopen door een aantal opeenvolgende ontladingen, die onderling met elkaar lus kan andere storingen maken. Een aanzienlijk deel van de energie kan worden opgewekt en opnieuw emited bij fase interfaces plasma - lucht, staande lucht - bewegende lucht, verdund lucht - perslucht. Sommige of alle interfaces beschreven fase kan aanzienlijk elektrisch geleidend, in de verticale projectie op het oppervlak zijn concentrische cirkels. Tijdens latere ontlading kan als gevolg van een deel van de passerende stroom worden door middel van, of door het induceren in Them, in de planten, waarover zij precies op dat moment tijdelijk toevallig, "Exposed" Hun onmiddellijke toestand (vorm en positie). Het belangrijkste deel van de energie wordt 99% meer van de volgende slag uitgestraalde Over een periode van minder dan de microseconden. Gedurende die tijd de lucht (marge van de groeiende kolom), verplaatsen de geluidssnelheid en bezocht afstand van 3 mm. Door Dat zou mogelijk zijn om af en toe de aanwezigheid van zeer smalle cirkels in de patronen, die niet zou zorgen voor groei, zelfs bij een kind, die het door uit te leggen.

 

Wat is waarschijnlijk gebeurt in de groeiende luchtkolom, als er plaats daaropvolgende slagen, werd in de vorige paragraaf beschreven als zeer vereenvoudigd voorbeeld. In feite is er gemaakt na iedere volgende slag extra uit te breiden plasma kolom in de vorige, en lang niet alle concentrisch is. Sommige latere slagen mogen langs de rand van de uitbreiding van plasma kolom, gemaakt door de vorige ontlading, kunnen anderen buiten OOK het. Elk van de beschreven maakt zichzelf uit rond een groot elektromagnetisch veld. Er komen stromen tot enkele honderdduizenden ampères, de steilheid oplopen tot enkele honderdduizenden Ampère / microseconde. Gegenereerd magnetische velden aanzienlijk kan beïnvloeden, wat is binnen Tijdelijk gemaakt Zwaar geïoniseerde luchtkolom gebeurt. Magnetisch veld (grote), gemaakt door het gelijktijdig lopende armen van een ontlading, kan leiden tot storingen significant tussen zelf (foto).

 

Binnen de groeiende luchtkolom Vooral op de buitenrand van de kolom (fase interface) kan plaatsvinden en totale reflectie van elektromagnetische stralingsbundels een bevredigende invalshoek (meer dan een drempelwaarde). In een continu variërende omgeving binnen de cilinder balken buigen en breken. De druk in de kolom niet gelijk verdeeld, ergens in het midden de hoogste en laagste aan de rand, in andere vice versa. Druk en temperatuur in de kolom is zeer variabel. De lucht in is ergens en soms zwaar verdund, elders in een andere tijd, op zijn beurt met zeer hoge gecomprimeerd. Het doet ontladingsbuis, die is aangesloten op de spanning tot enkele miljarden volt. Gedurende Dat stroom soms bijna in de buurt miljoen ampère. Het kan zelfs lijken op een set van vele ontladingsbuizen, onderling verschillende manieren series parallelschakeling. Het kan zelfs lijken op een systeem van ontladingsbuizen, die niet voorkomen in de technische praktijk - concentrische cilinders van verschillende druk van hoog vacuum tot hoge druk. In de loodrechte projectie op het oppervlak (gewas veld) verschijnen ze als concentrische cirkels (foto's).

 

Om mogelijke storingen in luchtkolom te controleren, is het waarschijnlijk nodig zou zijn om een ​​computerprogramma te bouwen, zo duidelijk wat werk in de toekomst, en zal moeten worden gecontacteerd Grote Programmeur, Dat is helemaal niet een goedkope aangelegenheid.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Onderschat nooit de kracht van hRobert A. Heinlein Uman domheid.  
Ze zeggen Huwelijken worden gemaakt in de hemel. Maar  Clint Eastwoodzo is donder en bliksem. 
Objecten kunnen wetenschappelijk worden ingedeeld in drie grote categorieën: Die Russell BakerDie niet werken, zij die breken en die verdwalen. 
pz