Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-domino-effect . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
 graancirkels Domino
Bundels van planten, ondersteunen elkaar, meer en meer zwakke, naar beneden vallen als dominostenen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

Zonder aanvullende financiering Griekenland mag afschrijven schulden. Dit kan leiden tot een domino-effect in landen als Spanje, Italië en Portugal
Europa moet niet onderschatten dat domino-effect kan worden veroorzaakt door de schuldencrisis in Griekenland. E.Venizelos
Spanje is niet Griekenland, maar de markten vrezen voor een domino-effect   (todanoticia.com)

Graancirkels , Foto's bijsnijden, domino-effect

PagPh
Domino-effect is waarschijnlijk de belangrijkste reden, waarom graancirkels zijn zo Verschijnen snel, waarschijnlijk ergens Binnen een paar minuten, hooguit tientallen minuten tot uren. Explorers vreselijk geschokt, bang van.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

Gedurende een bepaalde tijd na bliksem ontstaan ​​op plaatsen getroffen groepen verzwakte planten, waarvan de meeste nog staan, zoals in meer detail beschreven op de pagina effecten water oppervlaktespanning . Op het moment dat de potentiële energie en de hoek die slechts een van de vele groepen kracht, dat het blijft rechtop overwint, duurt niet langer dan een paar seconden het proces, tijdens die springt op de grond. Tijdens die het raakt een of meerdere omgeving, Dat alle springt naar beneden op een vergelijkbare manier als dominostenen, The Domino Effect. Maar omdat de ene groep kan leiden tot het vallen van de (gemiddelde) naar beneden vallen van meer dan een ander (schatting iets tussen 1,2 en 1,3), Mogelijke droogte fenomeen en vergelijken met een ketting reactie (nucleaire, chemische kettingreactie is veel meer net als een domino effect, zoals Microsoft reactie van radicalen keten polymerisatie)

 

Een van de vele redenen waarom bundels van stengels interessant kunnen worden geassembleerd een andere dan elke lus, kan waarschijnlijk een domino-effect. Komt overeen met een paar zeer zeldzame, Hoewel niet-geverifieerde getuigenissen van mensen die daadwerkelijk zou Waargenomen hun eigen ogen het creëren van een patroon. Hun beschrijving van Die situatie was droog en in dit geval met Theoretische Vermoeden ten kostbaar en erg begripvol. Nogmaals, verwijzend naar: behoeven te worden herhaald dat de werkelijke creatie van patronen, de belichting deed zich voor in de meeste gevallen vele weken voor, en zij volgden de definitieve effect Wanneer, na vele dagen van geleidelijke verzwakking gewas stengels uiteindelijk stortte op de grond.

 

Accidentele waarnemers met een open kaak Muzz mond

Als droog proces en duurt slechts een paar minuten, en wordt waargenomen door willekeurige ongeluk waarnemers met een open Muzz mond is heel logisch, dat ze absoluut niet te begrijpen, wat er werkelijk gebeurde er tijdens hun observatie en wat eraan vooraf Dat allemaal voor. Dat is nogal logisch Ze zijn volstrekt niet in staat zelfs lid worden van de aan de gang zijnde actie met de storm, die plaatsvond een maand geleden of langer.

 

Effect van wind

Een ander fenomeen, dat willekeurig waarnemers zijn totaal niet in staat, te begrijpen met het feit, dat Mezi vallende gewas stengels lijkt langzaam en mysterieus bewegen wervelwind, het verhogen van stof, zou dat er als het patroon op Schijnbaar Die plaats maken zijn. Er moet vooral realiseren dat in het geval van patronen, gevormd uit een aantal cirkels met een diameter van meer dan een meter, die op de grond relatief snel vele honderden kilo materiaal van een gemiddelde hoogte 50 cm ronde, bij Grotere vorm ervan kan oplopen tot enkele tonnen. Een dergelijke snelle beweging van het materiaal is de oorzaak al enkele wervelende lucht. Honderden kubieke meter, het tarief van ten minste 5 tot 10 km per uur, zelfs meer. Stofwolken wervelende Dat boven alles, bewegen de bovenstaande plaatsen, waar het gewas is gewoon naar beneden vallen op de grond. Zelfs omdat de Tijdelijk geschapen "dominostenen" van het gewas (zie de oppervlaktespanning van water Effect) echt vallen in een cirkel vorm, ongeacht of de klok mee of tegen de klok in draaien, luchtstroom veroorzaakt door hen zou inderdaad bijna onvermijdelijk en lijken Gedraag je als een echte ronde wervelwind. Wie kijkt naar iets dergelijks, kan echt rekening met de gebeurtenis als een bovennatuurlijk verschijnsel.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Circulaire Verhalen, feiten en cijfers

Er zijn ongeveer twee dozijn ooggetuigenverslagen van graancirkels vormen. Alle Vergelijkbare beschrijven gebeurtenissen, een onzichtbare kracht uit het niets anders in kalme omstandigheden en het draaien van de gewassen naar beneden Binnen enkele seconden, gewoonlijk zijn met verrassende geweld - nog weinig schade wordt gevonden in de laid gewas. Tornado-achtige trechters, lichtverschijnselen en hoge tonen Fluiten oek zijn gemeld (*) .

 

Biologische Change Graancirkel formaties vaak in canola (koolzaad) velden. Deze plant heeft een consistentie zoals selderij (**) . Als de stengel wordt gebogen Meer dan 45-graden, springt uit elkaar. Toch, in een "echte" graancirkel formatie de stengels zijn vaak gebogen plat op 90-graden. Nou Botanicus of andere wetenschapper in staat is geweest om dit te verklaren, noch is het ooit gedupliceerd door een mens (***) .

 

(*) Lichteffecten en geluiden zijn of zullen in een veel grotere Explained geselecteerde functies op de pagina of subsecties van Anomalies

 

(**) In de eerste groeifase, maar later veel grotere en sterkere rond 1,2 tot 1,5 m hoog, diameter 20 mm stam meer, en lang vóór de oogst vormt zeer dichte vrijwel ondoordringbaar Thicket gevormd uit planten, en waarin man zonder een machete kon bewegen op een paar tientallen meters per uur en mag alleen worden doorgegeven via de maaidorser, JL noot

 

(***) 09 oktober 2011 uitgevoerde experimenten met het doorvoeren van elektrische stroom door koolzaad planten (zomer 2011 na het zaaien aardappelen). De resultaten moeten verschijnen binnen een paar dagen. Het zal de eerste succesvolle poging dezelfde in de wereld uitgevoerd op een soort verkrachting planten. Nou ja, dat gebeurde niet, de beschadigde trekker Tijdens mest bemesting. Het maakt niet uit, binnenkort zal worden herhaald.

 

Een andere canola (koolzaad) differenciess

Door de verschillende mechanische opbouw van canola bijna waarschijnlijk niet het domino ingang in droge vegetatie in een mate, of iets anders. Aan de andere kant zijn de verschillen in kleuren Tijdens de bloeiperiode in staat zal stellen dat ontstaan ​​van patronen in de volle schoonheid van de groene kleur beeld op een gele achtergrond (met dank aan Vertragingen in groei en bloei van planten beïnvloed door de elektriciteit), en later in de vorm van hetzelfde, maar negatief beeld van gele kleur op groene achtergrond, Als Ongevoelig gebieden al verdween terug in de groene en getroffen gebieden alleen voor beginnende zou blijken vergeling bloemen. Zo'n beeld kan optreden zonder enige accommodatie (het beschadigen, verzwakking), of zelfs lang daarvoor. De verkrachting Is Ook waarschijnlijk, dat tijdens de creatie patronen niet kan zelfs worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) helemaal niet, aangetaste planten toon alleen veranderingen in de tijd van de bloei, misschien oek groeiachterstand. Natuurlijk zijn er gebieden van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) verkrachting, maar in dit geval is het slechts langzaam buigen naar de groung (ook mogelijk om snel meer) heel ingewikkeld web van planten per keer niet, in de bossen. Op de grond verkrachting planten zijn bijna gelijktijdig buigen, als een relatief continue, maar Verzwakt Thicket. Ook mogelijk dat planten wordt ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) vervolgens na de geometrische vorm werd voor het eerst getoond tijdens de bloeiperiode. Enige tijd OOK zelfs na vervagen naar beneden kan beginnen te meer aanzienlijk zien groeien differencies - canola planten aangetast en beschadigd door elektriciteit zal groeien aanzienlijk minder, kan oplopen tot tientallen procenten.

 

 

Een unieke fenomenen op een gemeenschappelijke gewas (Poaceous)

Tarwe, gerst, rogge, haver, triticale

Aan de andere kant, zeer zelden Hoewel soms, verschijnen in het gewas patronen, niet ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), alleen die planten hebben een lagere groei. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer bliksem raakt een vlak ontlading vroeg tijdstip na ontkieming, tijdens of dat. Planten die werden getroffen, maar overleefde, significant lagere groei. Natuurlijk, vegetatie op het getroffen gebied een significant lagere dichtheid, omdat de bliksem getroffen Bijna alle planten niet overleven. Toon foto uit Canada. Niet Word Stengels ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), omdat de op het moment van de bliksemontlading Zij bestond nog niet, en hun zou kunnen worden beïnvloed weefsels en verzwakt door de stromen Geleide via hen. Vertonen een lagere groei Omdat de bodem bevat chemicaliën veroorzaakt door bliksemontladingen, sommigen van hen schadelijk kan zijn, komt dus voor er een gedeeltelijke vertraging van de groei. Daarom is het OOK mogelijk dat de bliksem, die soortgelijke effecten veroorzaakt plaatsvinden voordat Kon Kiemkracht, of zelfs voor het planten.

 

Verfijning van vormen

Een van de mogelijke gevolgen domino-effect kan heel of Significant verfijnen de vorm van de resulterende patronen, droogte en cirkel, en andere vormen. Het zal worden gedemonstreerd op een eenvoudig model - niet erg nauwkeurig cirkel.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Griekenland heeft Europa 110 miljard reddingspakket, met nul terugverdientijd. Domino kubussen zijn waarschijnlijk te zijn begonnen naar beneden vallen lang geleden. Mensen die zich op hen onmiddellijk onder en zal niet in staat om het te realiseren voor een lange tijd. Eerst en vooral, meneer "Sharkezy" en mevrouw Merkel, die zelf uitgelokt hen vallen, proberen ze te klimmen.
pz