Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-prognose . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Voorspellen graancirkels
Wanneer en waar graancirkels Uiterlijk is bijna onmogelijk. Bepaal waar ze verschijnt niet mogelijk is.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

De wetenschapper is een liefhebber van de waarheid voor de zeer liefde voor de waarheid zelf, waar het kan leiden.  Luther Burbank
Voorspellen is moeilijk, vooral als het gaat over de toekomst.          N. Bohr
Wetenschap is altijd verkeerd, het lost nooit een probleem zonder dat het uitzicht.           G. B. Shaw

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Mogelijkheid te voorspellen

PagPh
Deze pagina beschrijft een aantal van de mogelijkheden van het voorspellen van (niet-) Voorkomen (ir) regelmatige vormen in de toekomst. Hier zal worden uitgesproken voorspellingen Begeleidende verschijnselen, die moet worden in de toekomst zoveel mogelijk in verband met de ontdekking van patronen in graancirkels gewas te gedragen of te weerleggen.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Op deze pagina wordt niet weergegeven als voorspellingen van waar en Die cirkels verschijnen

Ze zullen hier verschijnen prognoses als gevolg van verschillende opmerkingen, de zogenaamde voorspellingen, van onschatbare waarde helpers van wetenschap en onderzoek. Sommige van hun formulieren kunnen oek worden genoemd prognose, maar de term voorspelling is ruim voldoende. Wat is het?

 

Kortom, de voorspelling is een vorm van prognoses, gebaseerd op een vorm van objectieve waarnemingen, die het mogelijk maakt te bereiken wat Conclusie. Omdat dit niet van een Wanen of FABRICATIONS, uitgesproken door allerlei mysterie-gelovigen "vermogens" die bijna zonder uitzondering, een ding gemeen: het is niet mogelijk ze in het geheel op enigerlei wijze bevestigen noch refs.

 

Vergelijkbare theorieën zouden dan ook alle mysterie-gelovigen bij elkaar blijven in Hun mysterieuze man klootzakken.

 

Hier Uitgesproken voorspellingen zullen alle, zonder uitzondering, verifieerbaar zijn op basis van logische veronderstellingen, en in het algemeen zal op geen enkel moment in de toekomst van Prevent zich op enigerlei wijze te worden bevestigd of weerlegd op de tegenstelling.

 

Voorspellingen is het mogelijk om met terugwerkende kracht te controleren, dat wil zeggen om de toepassing ervan Dat is gevallen gebruik maken van reeds in het verleden en controleer of het mogelijk zou zijn dat de droogte voorspellingen zou zijn gevallen bevestigd of weerlegd.

 

Voorspelling No. 1

Echte graancirkels zal nooit verschijnen op de site waar het niet werd voorafgegaan door een storm, meer bepaald, waar de bliksem ontlading niet in het veld raakte precies op het punt waar bleek later cirkels of andere regelmatige patronen.

 

De verklaring dat zij echt een graancirkels die door de bliksem ontlading is een voorspelling van de vorige onlosmakelijk begeleidende verschijnsel. Iedereen die wil refs droogte en claim, heeft de mogelijkheid. Het zal echt een behoefte van veel werk, hard werken, maar de mogelijkheid bestaat. Hoe dan ook is het een perfect Doelstelling Dat fenomeen kan vrij volledig worden bevestigd of weerlegd, en er zijn nogal Doelstelling technische middelen om deze in te schakelen.

 

Een andere, bijkomende of gevolgschade formuleringen: Echte graancirkels wordt alleen gevonden worden waar het veld was precies op dat moment getroffen door een blikseminslag. Ze zouden nooit worden ontdekt voordat de eerste lente storm, of ergens waar de storm was niet ze in het geheel.

 

Voorspelling No. 2

Stengels op het punt van echte graancirkels zal nooit dus buigen op de grond, dat Hij hen dat moment alleen maar in sommigen lokaal bediend Geconcentreerde mechanische of andere macht. De vorm is gemaakt in hen al lang voor, en buigen naar de grond precies waar Die vorm werd gemaakt door beschadiging en als gevolg van de verzwakking van die stengels. Zij zullen buigen naar de grond alleen te wijten aan het feit dat ze zal worden verzwakt. Beter om te zeggen, zo zal verzwakt worden dat ze in staat zijn om het grondoppervlak buigen als gevolg van veel zwakkere krachten, het komt voort gezonde onbeschadigde die in staat zijn om zonder problemen (tot 100 keer sterker en mechanisch resistent, bestand zijn tegen 100 keer grotere krachten).

 

Bladen van de locatie van de patronen zal zo dat verzwakte Ze kunnen zelfs niet in staat om hun eigen gewicht te dragen. Hen dat hij gewoonlijk zijn krachten kan optreden Greater aanzienlijk (een gecombineerd gewicht van bundels van vele stengels, Domino Effect , gewicht van de stengels met meer dan twee keer het vocht van dauw of regen, de effecten van de wind.

 

Verzwakking van de stengels in de patronen kunnen worden geverifieerd door mechanische testen, en het is volledig hetzelfde verzwakking van stengels Welke (zal optreden) optreedt ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld, maar ook volkomen onregelmatig. Het is afgeplat (beschadigd, verzwakt) van precies dezelfde reden, verzwakking veroorzaakt door de passage van elektriciteit Geleverd Dat is het punt door bliksemontladingen, in sommige gevallen zelfs alleen door de inductie.

 

Voorspelling No. 3

In het geval ontdekt dat al snel genoeg zal zijn na de lozing van bliksem waarin ze zijn gemaakt, zal het mogelijk zijn op elk punt van de graancirkels Voorkomen door middel van thermische beelden ZO detecteren en te controleren op de aanwezigheid van restenergie zou Geleverd door de elektrische ontlading, tijdelijk opgeslagen ondergrondse en geaccumuleerde warmte. In het gevorderde stadium van het onderzoek zal het mogelijk zijn om het veld, dat werd getroffen door de bliksem, met behulp van thermische camera's vlak na de storm en dus is er een verhoogde kans op degenen die oogst zal bukken te identificeren. Daarnaast zijn er andere manieren oek naar de plaats waar de bliksem geraakt te vinden, met een nauwkeurigheid van tientallen meters, en fotogrammetrie zal iets dergelijks met een nauwkeurigheid van centimeters mogelijk te maken.

 

Voorspelling No. 4

Vroeg of laat zal fotografisch worden vastgelegd bliksem, dat is precies raakte de plek waar het later is gemaakt van een regelmatig patroon in het gewas. Hoogst waarschijnlijk zal dit gebeuren in goede oude Engeland. Om de inspanningen van stormchasers Moedig is op dit punt verklaard dat:

De eerste Lightning Discharge fotograaf, Wie zal met succes vast te leggen in een handomdraai of maak een video van de Lightning Discharge, Dat exaxtly landde in het punt, waar later dus ontstond en regullar patroon, graancirkel, rijkelijk worden beloond. Geschatte Geschatte vergoeding zal meer dan een miljoen dollar.

Naast onsterfelijke glorie van het zijn de eerste in de wereld die er in geslaagd iets dergelijks, zal ontvangen uit de handen van deze auteur en zak Bijdrage van regenwormen (snoep), en echte self-made valse handtekening van dit essay auteur, aan elkaar gelijmd uit de brieven uit Red rechten (commies vel van 80's) te snijden. Stormchasers van alle landen over de hele wereld, verenigt u!

 

Met het fotograferen van bliksem ontladingen te maken hebben een aantal specialisten over de hele wereld. Zie bijvoorbeeld Google (stormtrackers, stormchasers). Het is een subbranch van hun belang, het bijhouden van extreme weersomstandigheden. Sommigen van hen zelfs fotografie exploiteren en monitoren Volledig bliksemen als preferred, de belangrijkste rente. Als toevoeging, droge waarnemingen, metingen, documentatie, monitoring en registratie van extreme weersomstandigheden Is Ook bezig met een geheel officiële wetenschappelijke discipline Called hydrometeorologie.

 

Voorspelling No. 5

In het geval ontdekt dat al snel genoeg zal zijn na de lozing van bliksem waarin ze zijn gemaakt, zal op de locatie van sommige graancirkels of andere regelmatige patronen Volledig aantoonbaar kwalitatief en kwantitatief gedetecteerd en gecontroleerd verhoogde concentraties van zeer gevaarlijk, zelfs dodelijk giftige chemicaliën. Allereerst CO2 , CO, maar waarschijnlijk anderen, veel slechter (HCN) en sommige organische stoffen zeer gevaarlijk. Misschien OOK siliciumverbindingen organofosfaten (maar niet Afkomstig uit de zuiveringsinstallatie herbiciden en pesticiden)

 

Op plaatsen met Gewoonlijk ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen wordt volledig zonder onderscheid worden gevonden symptomen, die zijn te vinden in de patronen

 

Voorspelling: Als circle-makers om niet te verlaten onmiddellijk en onvoorwaardelijk hun krankzinnige Activiteiten, zal vroeg of laat een van Hen gevonden op de plaats delict gedood door de bliksem ontlading, de enige ware en legitieme auteur van graancirkels. Ze waren gewaarschuwd.

 

Misschien ontwikkelen zoiets als een gedeeltelijke Global Forecast graancirkels - nooit en nergens anders waar dan ze zwaar waren met onweer en bliksem, en ze komen voornamelijk voor in de buurt van kunstmatige en natuurlijke bliksemafleiders - elektrische leidingen, eng. netwerken, mest, bomen, struiken, grondwater bron

 

(Ook in de natuurkunde), maar met waarschijnlijk de beste als we het niet proberen een ander soort domme uitvinden. Wanneer natuur in plaats van alleen dat "Toestaan" of laat de mogelijkheid om verschillende regelmatige en fractal structuren. De natuur zelf vertelt ons soms, hoe het echt doet. Als we een beetje geluk, misschien sommigen van ons succes in het modelleren van zijn vermogen Mathematicall met behulp van enkele simulatieprogramma's. Om te beginnen zal volledig genoeg uitleg van sommige kleine dingen onlosmakelijk bijgaande figuren zijn, in het verleden en de toekomst (gedeeltelijk, afgeleide voorspelling van begeleidende verschijnselen)

 

Volgende in de voorspellingen: Elektromagnetisme, statische elektriciteit. Voorspel Dat is iets lang bekend, is oneerlijk en onsportief, zou zeggen Mirek Dusina. Maar het mysterie Die dwaze volgelingen was het al nodig in die van hun halflege gehamerd klaprozen iemand moesten invullen als ze al niet in geslaagd om deze te koppelen aan zichzelf. (... Uman ... The Lightning Discharge ...) Het was net genoeg om te vragen. Een van Degenen met "deskundigen" uit de hele wereld Wie zijn zo blij dat Vertegenwoordigen Institutions "expertise" van hun onderzoek, bijna een beetje jammer. Maar het is alleen helaas bevestigen dat stoorde Ze hebben nooit zelfs het bestuderen van alle vakliteratuur. In dit geval, niet echt te veel moeite. Page 7 is eigenlijk wat meer op en voor het begin van het boek.

 

"Kan iemand voorspellen Hun verschijning" - meer tot de eerste Het is niet mogelijk om precies te voorspellen wanneer, waar precies en precies wat cijfers in de velden verschijnen. In plaats daarvan is OOK mogelijk om vele verschijnselen te kunnen voorspellen onlosmakelijk Begeleidend, de ontdekking van patronen die zal voorafgaan, begeleiden en te volgen. Het is zeer oek Gemakkelijk om uit te leggen waarom. Al deze verschijnselen hebben een gemeenschappelijk kenmerk. Volledig integraal met een van de verschijnselen, onlosmakelijk verbonden met een blikseminslag. Zo is het mogelijk om vrij nauwkeurig wat in verband met de ontdekking van de zogenaamde Echte graancirkels in de toekomst overal ter wereld vindt plaats in hun plaats te voorspellen, wat wordt er en waarom vinden.

 

gebarsten stenen

 

Lijnen in het gewas -

Eerste recht

Tweede Volgens de trekker volgt in het midden tussen hen zaaien dichtheid is zeer nauwkeurig bepaald, en als het niet te mis gaan, de planten groeien zonder problemen, zeer gelijkmatig en zonder accommodatie (het beschadigen, verzwakken). Bliksemontlading in het veld gaat het mis genoeg, "geplant in het veld" aantal schadelijke chemicaliën. Installaties voor vele weken voordat die groeide precies in overeenstemming met de van de hoeveelheid voedingsstoffen in de bodem, en als de een blikseminslag niet occurr in het veld, in zeer regelmatig raster Hun zou worden verdeeld tussen hen de voedingsstoffen precies wat ze nodig hebben. Na de lozing van bliksem, verwijzend naar: zijn planten op een beschadigde groot gebied, en elektriciteit tot hen komt voornamelijk door de nummers op de trekker, en is zo gelijkmatig verdeeld over een groot oppervlak. De meeste planten zijn beschadigd, waarop de elektriciteit kwam van beide kanten, precies halverwege tussen de tracks. Planten worden dan proberen om zich te ontdoen van Ongepast chemicaliën, en waar ze de brug, Ze doen het slecht. Agronomie, vruchtwisseling, bemesting, zorg en zaaidichtheid - alles wordt berekend op de hoogste opbrengsten, en het is tijd-getest, worden oek Continu gefokt nieuwe rassen.

 

"De gaten voor de pin"

 

Fulgurites

 

dode dieren

 

Modernisering en uitbreiding van patronen in de tijd,

 

De voorgaande staat de accommodatie (het beschadigen, verzwakking)

 

 

Halfprediction - geeft toe de mogelijkheid van enige fout:

Bekende Chinese symbool van yin - yang komt van observaties van graancirkels en herschrijven hun vormen in de oudheid. Het is bijna onvoorstelbaar dat kan het ook anders. Vroeg of laat zal het mogelijk zijn om dat advies te bevestigen door studies van het bestand materialen. Het zal niet, Hoewel in de ware zin van het letterlijke een document geschreven indienen materiaal, maar droogte platen gebeiteld in steen. Mogelijke Kijk voor. Misschien is het mogelijk zal zijn ergens in de toekomst om te presteren in een bepaalde Dat soort gericht gecontroleerde explosie, waarin de meeste waarschijnlijk valt in een plaats met de positieve (yin) en in de buurt van de negatieve (yang) bliksemontlading (meer bepaaldReturn Stroke, OOK bestaan ​​bipolaire bliksem), kunnen ze in hun omgeving om een ​​onmiddellijke luchtwervelingen te maken, en bijzonder droge Dat een elektromagnetisch veld en soortgelijke patroon zou Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Deel 2

 

 

Is Possible, voorspellen het ontstaan ​​van echte graancirkels?

Dat sommige geselecteerde functies ja, maar natuurlijk niet helemaal precies ..

Ten eerste is het mogelijk om te voorspellen waar en wanneer ze verschijnt niet. Nooit zal verschijnen waar er was geen storm en het veld werd niet geraakt door de bliksem. Natuurlijk, veel meer Vaak zal verschijnen in droge plaatsen vrij onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas. Wereldwijd worden geschat ongeveer een miljoen meer gevallen oek dan die gebieden in regelmatige patronen. Ongeveer 10% van het totale ingezaaide areaal jaarlijks. Als er tijdens de "landing", de impact van eventuele Dat enorme energie elektrische ontlading, in het gewas Gebied van het oppervlak, dreigt te worden min of meer moeilijk te definiëren en dankzij een tamelijk willekeurige Interplay van omstandigheden kan worden gemaakt en regelmatig patroon.

 

Integendeel het gewas zal bijna worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Onmiddellijk na de lozing van bliksem. Ook is het een van de meest fundamentele feit dat brug verwart of fouten van een potentiële Explorers ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas. Of ze zijn enkele zelfverklaarde "Explorers-mysterie 'van de verschillende soorten, enz. ufologen. Of, omgekeerd sommige mensen die graag proberen om bij de uitgifte te kijken op zijn minst een beetje in termen van een echte wetenschap of onderzoek. Echte wetenschappers en onderzoekers aandacht besteed aan het onderzoek naar graancirkels problematiek alleen met een heel grote afstand, want het was van een serieus onderzoek door een verscheidenheid van "professionals" zoals mystery-named Explorers, ufologen en particulieren Omgaan met verschillende pseudo-wetenschappen, of sciolisms quasi-wetenschappen in een verschrikkelijke manier in diskrediet gebracht. Dit alles nog steeds in addition auteurschap van diverse patronen begon op allerlei krankzinnige Personen van het type D & D, dat potentieel ernstige onderzoek op dit gebied nog veel meer in diskrediet te melden. Mogelijk om te zeggen, dat dat waren geen verdere serieuze wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied gewoon echt zeker, en ten slotte definitief beëindigd. Enkele andere individuen dan Voornamelijk als gevolg van het feit dat hun geesten waren krankzinnig Able vervoer anders dan de informatie de enige die alle graancirkels mensen werken echt, een nogal primitieve patronen gecreëerd.

 

Het feit dat gewas zal buigen naar de grond veel later dan de gebeurtenis die aanleiding geeft tot het heeft veroorzaakt is het mogelijk om te bellen "Natural Mimicry". Veel meer informatie over de geschatte timing en de volgorde van gebeurtenissen die uiteindelijk leiden tot accommodatie (het beschadigen, verzwakking) gewas, is gelegen op Chronology .

 

Soms is de accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van het gewas Komt bij droog weer en mooi, wat boeren alleen maar voorstellen als de beste voor de teelt. Over de storm, die al aan de gang was een aantal weken geleden, niemand heeft macht om het te onthouden. Omgekeerd, net na het onweer, zelfs Gedetailleerde Tijdens de inspectie, het gewas leek gebeurd dat niets, en hagelstenen vielen niet. Maar net Onmiddellijk na de storm was al in feite "alle bereide" voor grote accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van ten minste tientallen meters vanaf het punt waar de bliksem eindigde, soms veel meer. Planten zien er nog als dat schijnbaar bijna niets gebeurd, vele dagen na de elektrische stroom door hen, soms zelfs nog maar net geïnduceerd. Zelfs als doorlopen Them droogte en grote hoeveelheid elektrische energie die ze waren volledig Onmiddellijk en gedood door dat.

 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Ik bedoel, ik erfde de ziekte van alcoholisme, en ik leerde vroeg om toen ik het nodig had helpen. Ik ging altijd naar mensen die meer wisten dan ik. L. Minnelli
De tijd voor actie is nu. Het is nooit te laat om iets te doen.  Antoine de Saint-Exupery

Onwetendheid is nooit beter dan kennis. E. Fermi

pz