Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-dual-ontlading-effect . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Dual Discharge Effect
Twee onafhankelijke Lightning lozingen, tijdens twee verschillende stormen, gescheiden door vele dagen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

De wetenschapper niet studeert natuur Want het is nuttig, bestudeert hij het omdat hij verheugt zich in, en hij verheugt zich in het omdat het mooi is. H.Poincare
Domheid is een elementaire kracht waarvoor geen aardbeving is een wedstrijd.  K.Kraus
Op het einde, alles is een grap.  C.Chaplin

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Dual Discharge Effect

PagPh
Motto: Crop is ingediend `is na bliksemontlading veel sneller in het geval als was eerder Verzwakt door sommige bliksem Tijdens een andere onweer, de tweede De voorgaande vele dagen, veel meer als week

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

In sommige gevallen mogelijk is, dat regelmatig patroon ontstaat als gevolg van gecombineerde effect van twee volledig onafhankelijke bliksemontladingen, tijdens twee verschillende stormen gescheiden door perioden van vele dagen, zelfs weken Meerdere. Tijdens de tweede, later een of meer storm bliksemontladingen geraakt op dezelfde plek, misschien zijn er Vormgeving en afvoer systeem bestaande uit de eerste en de daarop volgende ontladingen Verschillende + Hun parallelle armen, zijn onder hen creëerde een verscheidenheid aan mechanische en elektromagnetische interferenties. Hits op het veld dat was een tijdje geleden creëerde een grote onregelmatige oppervlakte van beschadigde graan (ten minste enkele honderden vierkante meter) Hoewel nog niet ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt), die het gevolg is van de vorige schade elektrische Verzwakt, verdord, en zo veel gevoeliger aan mechanische interventie dan het systeem van onbeschadigd en gezonde planten. Het is dan mogelijk dat in het geval van alleen mechanische impulsen van het tweede bliksem ontlading, en hun storingen en resonanties, getroffen gewas stengels Onmiddellijk REMAIN en definitief liggen (natuurlijk, in de meeste gevallen, maar niet geheel zonder uitzondering, de stengels net boven de grond alleen gebogen, niet gebroken).

 

Excursie naar geotropism, phototropism, natuurkunde en biologie

Onmiddellijk na volledige buigen van de grond Binnen een paar minuten zal negatief effect van geotropism, phototropism minder oek, en knooppunten, Dat waren tijdens veroorzaken accommodatie (beschadiging, verzwakking) en slechts enkele minuten na die totaal Ongewijzigd (recht), zal het beginnen te Hun Werk. Het is een van de taken, waaraan hun meristemen worden bepaald, naast bijvoorbeeld het verlengen van internodiën, en de met succes uit te voeren het voor miljoenen jaren. Omdat bijna nooit droog Ze worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) structuren Ontdekt Onmiddellijk na lodgign, volledig elke waarnemer altijd gebonden is om ze te ontdekken dat hij gebogen en uitgebreide knooppunten. De snelheid van hun afwijking van de normale toestand hangt enkel en alleen van de tijd, verstreken sinds accommodatie (het beschadigen, verzwakking), absoluut nergens en nooit om iets anders. En schadelijke energie, geen verdamping van water (ala "exploded nodes"). By the way, het feit dat binnen elke plant werd droog verdampt slechts een minimum aan hoeveelheid water, dat zou niet in staat om droogte en weinig mechanische schade veroorzaken de hele plant, zou hebben droogte en krijgen een grote hoeveelheid energie, die volledig zou Geheel compleet dood de plant (meer precies een veelvoud van dat bedrag), en na een paar dagen, wanneer het patroon wordt ontdekt, zou niet mogelijk zijn om zelfs maar een kleine rest van dat. Een meer gedetailleerde analyse van de energiebalans Noodzakelijk om de oprichting van "geëxplodeerde knopen" en elektrische of thermische energie, die in staat is en bepaalde quantum van levende planten die schade of doden, met inbegrip van kwantitatieve berekeningen en experimenteel uitgewerkt bewijs, zullen worden gepresenteerd in hoofdstuk Natuurkunde . Wat graancirkel Explorers al tientallen jaren heel ten onrechte genoemd als geëxplodeerde knopen (verdreven holten) bij FACT rijst erg traag en volledig natuurlijke groei veranderingen van rijping planten, toen de eerste volledig onzichtbaar microscopische veranderingen in weefsels (Rijpen en Withering langzaam) geleidelijk aan het veranderen heel langzaam de macroscopische, zichtbare veranderingen. In het geval van buigen knooppunten Voornamelijk als gevolg van geotropism (negatief), iets minder phototropism, maar nooit door enige activiteit van een energie op alle. Deze kunnen Vanwege de verschillende mechanische eigenschappen (hardheid, flexibiliteit) direct aangrenzende weefsels met elkaar construct andere, deels mechanisch worden beschadigd elkaar, maar zonder negatieve gevolgen. Beschadigde en Withering BLIJVEN alleen delen van de plant die ten minste niet negatieve effecten op de groei en permanente Rijping hebben, Ze zijn nog maar net en natuurlijk gevolg van het. Het zal nog veel meer worden uitgewerkt en gedetailleerd, inclusief photodocumentation van natuurlijke groei veranderingen in plantenweefsels zonder energietoevoer van een pagina op de biologie .

 

Van Uitzonderingen Onmiddellijk gevonden ingediend `is structuren

Ten minste twee gevallen van structuren van het vinden van ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) planten, Dat volgde onmiddellijk na hun buigen naar de grond werden beschreven in een val. Een van hen is de Julia Set buurt van Stonehenge (per jaar, foto), en de andere is het geval beschreven in de film Maya Profetieën en Graancirkels - Een Buitengewone Connection, waar wordt waargenomen en beschreven voortgang van de schepping patroon bekend als (en jaar , foto). Overigens, in de film dat de waarnemers zag zelfs inkomende, waarschijnlijk de tweede bliksem ontlading, maar alle niet adequaat te beoordelen wat er eigenlijk daar gebeurt. Hoewel, objectief gezien, een blikseminslag, opgemerkt door hen, niet zou worden All That hetzelfde, dat was "schilderij" All That beeld, mogelijk niet langer alleen een puls, die als Butterfly , en leidde tot een domino-proces van de Domino Effect . In beide gevallen waarnemers zeker na aankomst op rietjes en vinden precies de knooppunten in de staat, die de tijd correspondeerde vanaf het begin van de waargenomen Hun bukken. Als er werden gevonden sommige stengels met significant veranderd de knooppunten, deze symbolen waren zeker een zeer uitzonderlijke gevallen, geheel buiten elke statistische waarschijnlijkheid, dat er zich in een droge staat en aangepast voor vele dagen eerder, veroorzaakt door een aantal totaal verschillende toevallige redenen. In het eerste geval (Julia Set) moest de rechte stelen en knooppunten nagenoeg ongewijzigd, in het laatste geval een kleine afwijking kan optreden, namelijk het verstreken tijd (enkele uren tot voorbij de ochtend).

 

Mogelijke redenen van twee nabijgelegen bliksem

Een van de redenen waarom soms Gedurende twee verschillende stormen bliksemen bijna herhaaldelijk vallen op dezelfde plaats kan heel vaak voor en toeval. Gemiddeld aantal bliksemschichten in de Tsjechische Republiek is 2 tot 4 per vierkante kilometer per jaar. Op plaatsen waar graancirkels verschijnen bij Bridge (Groot-Brittannië, Italië, ze heel vaak gevonden oek Kameraden uit de voormalige DDR - Oost-Duitsland, DDR - Deutsche Demokratische Republik), zal dit aantal niet significant verschillen. Voor twee bliksems van verschillende stormen landde in niet meer dan zo'n 10 tot 30 meter uit elkaar, moet het al wel heel toevallig (maar Mogelijke tellen hoe vaak het kan komen over, en hier zal een resultaat zijn).

 

In sommige gevallen kan volledig niet-willekeurige fenomeen. Herhaaldelijk ontladingen kunnen worden aangetrokken naar dezelfde plaats om verschillende redenen, zowel natuurlijk of industrieel karakter. Zoals verder zal worden kort uitgelegd, en in veel meer detail op een andere pagina, niet alleen in een klein deel zijn gemakkelijk aan als de belangrijkste oorzaak van de redenen archeologische karakter, kan oek geologie zeer sterk MEE. Mogelijke Zie ook Wichelroede - gevoelige personen kan voelen op de site vele soorten van dingen. Ze realiseren zich niet op alle, dat onder andere, hun zintuigen kunnen heel sterk reageren op een ondergrondse structuur, bijvoorbeeld, alleen geologische of archeologische karakter. Zoals reeds vermeld bijvoorbeeld hier (apen) Vergelijkbare studies op een van droge plaatsen met strikt noodzakelijk volledig te elimineren uit een objectieve onderzoek. Daarnaast lijkt het waarschijnlijk nog veel meer, dat wichelroedelopers in feite veel meer reageren op een on-site en gelegen (Gelukkig maar net Tijdelijk) Toxines , en zou liever er zijn nemen kanarie in een kooi, lage down to earth.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

 

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Wetenschap en technologie vermenigvuldigen om ons heen. Dat in toenemende mate Ze bepalen welke in de talen die we spreken en denken. Of we gebruiken Die talen, of blijven we mute.  J.G.Ballard
Deze foto is te Confere Belang. Susan Sontag
De voet voelt de voet Wanneer het voelt de grond. Buddha
pz