Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-electro-Fytopathologie-theorie . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Electro-Fytopathologie 
- Theoretische aannamen, fundamentele overwegingen, berekeningen, schattingen, experimenten
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

Ik ben erg trots op mijn gouden zakhorloge. Mijn grootvader, op zijn sterfbed, verkocht me dit horloge.  W.Allen
Op het gebied van observatie toeval begunstigt de voorbereide geest.  L.Pasteur
A Dat de overheid berooft Peter om Paul te betalen kunt altijd vertrouwen op de steun van Paul.       G.B.Shaw

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Electro-Fytopathologie

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductie

De passage van elektrische stroom door planten kan schade in de verschillende weefsels, afhankelijk van de intensiteit van de blootstelling. Reeds zeer kleine doses kan leiden tot zwakte, merkbaar Vergelijkbaar bijvoorbeeld langer durende gevolgen van droogte. In tegenstelling tot die verdiept en verzwakt de plant bijna continu tot de oogst. De plant kan niet, op enkele uitzonderingen na, voldoende te ontdoen van gifstoffen, gemaakt erin. Tijdens de droogte effecten in planten, schadelijke stoffen niet te verhogen, en kort planten door droogte getroffen zijn in staat om onmiddellijk te herstellen, zodra de droogte voorbij is, Binnen een paar minuten tot uren. Alleen als de gevolgen van droogte laatste voor een langere tijd en hun effecten onomkeerbaar waren en weefsels stierf, kunnen sterven van de hele plant. Als er bewaard meristemen, vooral in groeiende tips, kunnen planten met succes te voltooien de rijping cyclus, omdat de zelfs zeer droog weefsels zijn nog steeds in staat om de functie van vaatweefsel Voer en de stofwisseling te bieden tussen de wortels en de groeiende meristemen.

 

Ook te overwegen mogelijk is, dat zelfs na een gering effect van elektrische stromen kunnen enkele cellen onmiddellijk volledig vernield (hoge concentraties van toxische producten), dus wegkwijnen. Op de beschreven fenomenen (Bedoeld cellulaire schade, vooral cel-wanden, maar de concentratie van oek gemaakt schadelijke stoffen) is het mogelijk toepassing van de klassieke methoden voor de beoordeling van de schadelijke effecten. Het hangt af van de intensiteit van de schade aan planten (cellen), hoeveel procent beïnvloed door giftige stoffen of mechanisch beschadigd, en hoe ze in staat om vervolgens mee omgaan.

 

Ondertussen Mogelijk is uit de voorlopige ramingen en experimenten vast te stellen, dat na de passage van 1 joule elektrische energie die doorheen de plant, volledig is ongeveer 3 gram van plantaardig materiaal (schatting van 1 g droog gewicht, vernietigd Overwegende dat uit de eerste Dat OOK experimenten tonen aan verschillende planten beschadigd materiaal dat overeenkomt Ongeveer sprak Hun droge stof). Experimenten van Noodzakelijke cursus wordt vele malen herhaald, en maken gebruik van verschillende potentiële verschil en stromingen en uiteindelijk Ten minste enkele statistische evaluatie. Zou het dan niet mogelijk om te praten over en Gekwalificeerde kwantitatieve inschatting van de effecten van bepaalde bedragen van elektriciteit aan de vernietiging van plantaardige weefsels. Zij kunnen voor nu worden opgeroepen als bij benadering in plaats van kwalitatieve karakter tests.

 

Bovendien werden verschillende tests op een identieke plantaardig materiaal, testen van de vernietiging van plantenweefsel door warmte. Het was gewoon een kortstondige vlam interventie, zonder dat de kleur en de vorm van plantaardig weefsel - alleen "niet-destructieve" verwarming. Natuurlijk, niet-destructieve alleen visueel (weefsels bleef groen), alle aangetaste cellen werden onmiddellijk helemaal dood. Toch Resterende Gedurende het leven van de planten (vegetatie periode) zijn met succes in staat Noodzakelijke Voer alle functies van vasculaire weefsels, en levend weefsel Dat is het deel van het dode weefsel van de rest van de plant volledig gescheiden, het overleeft tot Normaal gesproken sterft af tijdens rijping van het proces of de ontwikkeling van de plant. Vergelijkbare pogingen van sommige delen van de plant "scheiding" (en een deel van de plaat of het gehele blad) van de rest van levende plant door de effecten van elektriciteit op een deel van de plant, werden uitgevoerd met identieke resultaten volledig. Foto's later hier.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

U kunt er zeker van zijn dat de Amerikanen zullen alle stommiteiten Ze kan bedenken, plus een aantal die buiten de verbeelding te plegen ..  Charles de Gaulle
Als je jezelf geeft, krijg je meer dan je geeft. A.de Saint-Exupery
Fun is zoals levensverzekeringen, hoe ouder je wordt, hoe meer het kost. Kin Hubbard
pz